Storm

Den 2008-12-31, kl 15:06:31
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
IDag är det verkligen storm ute!
När jag skulle ta mig från Nirre och hem till mig så var jag tvungen få skjuts, jag hade aldrig tagit mej hem gående. När  vi skulle ta ut bilen ur kallgaraget så flög en garagedörr iväg.. och på vägen så syntes det att många stora grenar blåst av.

Nej fy vilken storm! Det är en plusgrad ute men känns som tjugo minus...

Att köra skoter

Den 2008-12-31, kl 10:14:47
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Under gårdagen for vi till pappa för att åka lite skoter och äta mat. Jag som nästan aldrig tidigare kört skoter (var ca 7-8 år sedan jag prövade), men jag har ju åkt förut ändå.

Men som Becca sa, det är som att köra moppe, förutom då att moppen inte alls går lika fort eller accelerar lika mycket. Vi körde runt i hortlax lite. När vi kom upp på iggetjärnsberget och var tvungna att vända så krockade syrran med ett träd olyckligtvis, men som tur var så hände detta från stillastående så skotern klarade sig utan skador. Jag var helt klart stolt över mej själv att jag klarade mig utan olyckor, det enda var väl att jag körde fast i en liten snöhög när jag skulle korsa en väg. (Anledningen till detta var pga att pappas skoter inte är gjord för två så vi var för bak tunga)

När vi kom tillbaks till pappa så grillade vi lite mat i kåtan, Kebabwok, och sedan satt vi och kollade i lite fotoalbum och tittade på TV. Men tillslut så blev klockan alldeles för mycket och vi var tvungna att fara hem innan vi somnade, väl hemma såg vi Mamma Mia och fixade varandras och mammas naglar inför nyår. Snart ska jag även hem och hjälpa till att sminka mamma (dom ska få främmande idag så vi ska göra henne skit snygg!)


Fotosession

Den 2008-12-29, kl 18:36:51
Filed in Vi Modellfotograferar | Kommentarer: 0

Becca har sminkat ögonskuggorna och Jag har fotograferat.
Detta är nästan oredigerade bilder, lite tjuvtitt från dagen!

 


 
  

Fotosession

Den 2008-12-28, kl 23:27:22
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Efter palten hos Nirres farmor och farfar bar det iväg till Emma för en sminkning. Modellen som Becca egentligen skulle ha svarade inte, så Emma fick bli en stand in eftersom hon har ett väldigt enkelt ansikte att sminka.

Vi var på furunäset och fotograferade i studio och bilderna blev jätte bra! Blir roligt att se dem när de kommer :)

Efter fotograferingen bar det av till träningen, eller vad man nu ska kalla det. Vi var inte så många där och vi kom en halvtimme innan det tog slut, men vi fick saker gjort i alla fall, lite små ändringar i programmet. När vi en halvtimme senare var på väg hem stannade vi till hos Emma igen där vi blev bjudna på mat och fika! Härligt!


Söndag

Den 2008-12-28, kl 12:21:08
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Då har jag gjort klart ansiktsbehandlingen på mamma och nu väntar jag på att fara till nirres farmor och farfar för att äta lite palt. Längesen sist kan man minst säga!

Senare idag ska jag följa Becca då hon ska sminka Emma för en fotosession!
Assistera lite med håret bara, det ska bli fluff fluff

Träning och Sing Star

Den 2008-12-28, kl 01:47:58
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Dagen började med att vi var med på Ice Climbers träning för att spana in tävlingsprogrammet.
Sedan for vi alla och åt på Max och fortsatte kvällen hemma hos Alma. Där lottade vi ut julklappar och sjöng Sing Star tills rösten inte bar längre!

En mysig dag med mina flickor :)

och nu är det dags för sängen eftersom dagen imorgon börjar tidigt

Konstateranden

Den 2008-12-27, kl 11:01:43
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 2

Jag och bäbis har nu konstaterat att bäbis har Mamma Maggie och skea har också det! Men däremot så har skea Pappa Peder medan Bäbis har en  Pappa Pelle!

Det är även ett faktum att bäbis är stor nu, eftersom han fick så många paket på julafton. (Vart han fick det ifrån har jag ingen aning)

Och så kan jag även meddela att det lever ett blått spöke i Beccas rum, den finns även i Skeas rum ibland och bäbis har sett det!


Lördag

Den 2008-12-26, kl 22:41:55
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Idag tog vi en tripp in till stor staden Piteå för att kolla lite på mellandagsrean. Dock innebär ju inte mellandagsrea att det nödvändigtvis är rea, vilket man upptäckte i de flesta affärer. Utan rean existerade bara på Gina Tricot.
Så jag inhandlade en grå lång tunika

Efter det var det meningen att vi skulle äta på Golden Dragon, men det var stängt så det blev Pentryt istället, och det var nästan så att man såg dollartecknet i deras ögon när vi kom, tio stycken som skulle äta. Dyrt var det, men gott.

Sedan invaderade vi Emelies hus och såg en film, pratade cheerleading och åt godis.

och nu sitter jag i vardagsrummet hemma, ser på en tråkig film och sitter vid datorn samtidigt som vi sköter om bäbis som springer omkring som en tok. Önskar bara nirre kunde komma en sväng och ge mig en puss ;)


Juldagen

Den 2008-12-26, kl 11:36:41
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Juldagen i bilder

Hemma hos Nirres mormorJulafton

Den 2008-12-25, kl 22:48:13
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 2

Julafton i bilder

Hälsade på hästarna
Julgranen
Julmat
Julfin


Jultomte


Julklappar


Julbäbis


Julklappar från Nirre


Julklappar från Parre


JulmysKalle Anka

Den 2008-12-24, kl 15:12:11
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Då sitter vi och ser Kalle Anka nu, lever ut traditionen.
Jag och Becca skulle helst slippa, men vi är snälla nog att hålla bäbis och stevie sällskap framför Tvn.

Tänkte bara passa på att tipsa om Jeff Dunham, det gick på TV i måndagskväll. Han är buktalaren med Achmed the Dead terrorist. Men jag måste tipsa om walter, den bittra gamla gubben! Otroligt bra!


Bäbis vill flytta

Den 2008-12-24, kl 00:46:44
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1

Igår när det mörknade berättade bäbis att jag var tvungen att skynda mig till Göteborg. Jag undrade varför och han svarade att det blev mörkt ute..

Sedan kom vi in på detta ämne:
Jag: Vill inte du också flytta ner till Göteborg?
Bäbis: När jag blir gamlare. Du har inga leksaker
Jag: Nej, jag vet
Bäbis: Jag ta med bilbanan!

Vilket innebär att han tänkt flytta ner till Göteborg när han blir äldre och att han har tänkt flytta in med oss och ta med sin bilbana. Vilka storslagna planer den har!


Konversation

Den 2008-12-24, kl 00:06:18
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Jag: Bäbis, hur gammal är du?
Bäbis: Jätte bammal!
Jag: Men hur många år är du?
Bäbis: Jätte många!


Klar med hemsidan!

Den 2008-12-23, kl 10:50:43
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Då är förresten Ice Climbers nya hemsida klar. www.iceclimbers.se
Ni kan ju ääven passa på att besöka mammas hemsida och Beccas när ni ändå håller på!
Och snart ska jag göra om 415 Cheers hemsida också :)


Ni får gärna komma med tips om ni ser någonting som inte funkar som det ska på sidorna :)

sluta snarka stevie!

Den 2008-12-23, kl 00:24:29
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Då ligger man här i sängen, i rummet med de blå tapeterna. Känns precis som förut, med Stevies välbekanta snarkande i soffan och lampan som är tänd pga lite rädsla för mörker som inte vill ge med sig.
Dock känns det annorlunda, det är kalare på väggarna nu, finns bara en tavla kvar i rummet, den ovanvför soffan. Garderoben är inte längre fylld med mina kläder, för de ligger i resväskan på golvet.

Men jag är här nu, hemma i lilla lillpite!

Idag har vi sysselsatt oss med en fotosession, se inlägget nedanför. vi har även varit och tränat med tjejerna, (som förövrigt har en sjukt snyggt program!) och sedan satte vi oss på max och tjötade som på den gamla goda tiden! När tiden sprang iväg så tog vi en tripp förbi pappa och hämtade bilen. Vi ska ju låna hans BMW för att ta oss till och från Lillpite/Piteå. Och att köra BMW kan väl ingen tacka nej till. Så där körde vi, Becca i mammas Audio och jag bakom i pappas BMW. och vi kommunicerade genom headset. Jag vet, det kan tyckas onödigt. Det var ju inte en så lång sträcka, men trots att vi satt ensamma i varsin bil så kändes det som att vi hade sällskap i alla fall. Och så försökte vi diskutera igenom vårt två veckors schema som bara blir fullare för varje dag som går!

Nej, det är faktiskt en dag imorgon också. Så nu är det dags att sova. Bara stevie slutar snarka så kommer jag sova som en stock!


Fotosession

Den 2008-12-22, kl 13:59:27
Filed in Våra Fotografier | Kommentarer: 3
Då har Becca sminkat och vi tog en fem minuters fotosession ute!
Piteå!

Den 2008-12-22, kl 09:12:14
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Äntligen framme i Piteå!
Det började så bra med strömavbrott när vi satt på X2000, vilket gjorde oss en kvart försenade.. Tåget från sthlm skulle gå 30 minuter efter att vi kom fram till centralen, så det blev lite stressigt när vi kom fram.

vi blev även försenade till älvsbyn, en och en halv timme pga strömavbrott..


Själva tågresan gick dock bra, vi satt och såg på film och sov, så tiden gick väldigt fort! Vi hamnade även mittemot Hanna från min gymnasieklass, som jag inte träffat på flera år känns det som! Så det var väldigt häftigt!

Men nu sitter jag och pillar med hemsidan igen, men det vill inte funka. Det är något strul med första filen på hemsidan.. så måste kontakta han som har hand om hemsidorna.

Söndag

Den 2008-12-21, kl 12:11:10
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

då har vi fått Parre att duscha och nu är nirre inne i duschen så det går framåt i alla fall. Tåget går ju 14:42 från centralen så nu börjar det närma sig! :)

Shit, snart sitter vi på tåget ju!


Barns namn

Den 2008-12-21, kl 00:31:23
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1

Jag blev fruktansvärt upprörd när jag fick höra att någon hade döpt sin son till Adolf Hitler.
Okej om man bara måste döpa någonting till adol hitler kan det åtminstone vara ett djur eller en docka för de ska iallafall inte gå skola och söka jobb, på jobben är de det första det ser vid ansökningar. Barnets pappa tyckrer att folk ska gå vidare eftersom det var så länge sen, men det är inte så lätt att bara gå vidare från en sådan stor händelse och när man hör Adolf Hitler tänker man på nasism och hur många oskyldiga som han dödat. Jag tycker man är elak som förälder om man döper sitt barn till nått konstigt och ovanligt, okej om man vill att dens barn ska vara speciella  men man måste tänka på att namnet har man hela livet och är första intrycket i många fall.

//Becca

Lördag

Den 2008-12-20, kl 21:31:46
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1

Har vart på träning och sedan har vi packat inför hemresan. Just nu står vi och lagar mat, kebab i pitabröd :)

Tänkte bara passa på att tips om Poets of the fall


Dagens i-landsproblem 17

Den 2008-12-20, kl 14:36:45
Filed in Skeas i-landsproblem | Kommentarer: 0

Dagligen utsätts vi för dessa hot i vardagen. Problem som dyker upp och som vi inte har någon aning om hur vi ska lösa. Därför tänkte jag berätta lite av problemen som finns i min vardag och hur man kan lösa dessa! Har du något problem så hjälper jag dej gärna att hitta en lösning


Problem:
Det är ingenting på Tv

Lösning: Detta är ett väldigt vanligt problem, som innebär att trots att man zappar mellan de 20 olika tv-kanalerna så hittar man inte någonting att se på. Tyvärr kan jag inte på något sätt ändra utbudet på din tv, utan vill du göra programmen roligare så får du antingen shotta tequila, starta xboxen, eller dra över en kompis, ta bort ljudet på tvn och hitta på egna konversationer åt skådespelarna. Annars kan du pröva stänga av tvn och sätta dig vid datorn istället och kanske pröva youtube.


Strul och åter strul

Den 2008-12-20, kl 13:23:46
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 2
Att det altid ska strula så jävulskt!
Jag har gjort klart Ice Climbers sida, men funkar inte att lägga upp på internet!

Men här kommer i alla fall en tjuvtitt

Redigera hemsidor

Den 2008-12-20, kl 00:20:51
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Då har jag äntligen blivit klar med mammas hemsida! Fy vad svårt det är att jobba med ramar, men tillslut lyckades jag :)
Har även pillat lite på Beccas hemsida och nu sitter jag och redigerar Ice Climbers, den kommer upp någon gång under morgondagen förresten!
Och ni som har bra bilder hemma som ni vill ha upp på hemsidan får skicka till min mail så fort som möjligt!

Nej, då var det dags att sova ännu en gång (gör man inte annat än att sova?)

Dagens i-landsproblem 16

Den 2008-12-19, kl 10:18:07
Filed in Skeas i-landsproblem | Kommentarer: 0

Dagligen utsätts vi för dessa hot i vardagen. Problem som dyker upp och som vi inte har någon aning om hur vi ska lösa. Därför tänkte jag berätta lite av problemen som finns i min vardag och hur man kan lösa dessa! Har du något problem så hjälper jag dej gärna att hitta en lösning


Problem: Jag vet inte vad jag ska ha på mig när jag går ut ikväll
Lösning: Är du less på allt ditt gamla och inte har ekonomin för att köpa nytt så är valet enkelt. Våldsgästa en kompis som du vet har samma storlek som dig och som alltid klär sig snyggt. Är hon inte hemma och du inte orkar fråga henne pga att du vet att hon säger nej, gör som Gabrielle i Desperate Housewifes och ta dig in i huset och ta med dej en klänning hem. Sedan är det bara att smyga tillbaka klänningen när du hälsar på henne dagen efter och är så sjukt sugen på the och kakor. (OBS! Detta funkar inte om ni ska på samma fest). Om du inte får tag på några kläder hos dina bekanta så går det alltid att bege sig till myrornas inslamlingscontainrar och dra upp en påse och leta, vem vet, du kanske hittar världens fynd!


Sova

Den 2008-12-19, kl 00:19:40
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1

Då var det dags att leta sig till sängen igen och nästa gång man vaknar upp så är det fredag!
Shit, när ska jag hinna packa? Jobbar ju imorgon kväll och lördag, plus då träning direkt efter jobbet. :O

Och på söndag far vi!

Becca sitter och skissar på våran julsminkning :) Kommer bli sjukt snyggt, blir väl på måndag troligtvis, för vi hinner inte någon annan dag. Vi funderade på tåget, men nirre och parre skulle nog skämmas ihjäl..


Måste bara påpeka att det märks när dom ätit hamburgare med mycket lök, nu har dom suttit och rapat en massa, och det är sånna här djupa, lite ofräschare rapar också... kanske dags att lugna sej med löken lite?


Becca drömmer

Den 2008-12-18, kl 10:28:47
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 2

Eftersom hon inte orkar skriva själv så får väll jag göra det!

Becca har kommit fram till att hon vill designa kläder också. Därför önskar hon sig pengar i julklapp så att hon kan köpa en symaskin! Så då vill hon både vara makeupartist och designer.
Jag hoppas hon börjar sy kläderna snart, hon har ju några stycken uppskissade, och dom är underbart fina! så jag håller tummarna för att det blir av :)


Youtube djur!

Den 2008-12-18, kl 09:52:55
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Skulle bli väldigt rädd om jag träffade på en sån här nästa gång jag badade i havet!


Däremot så skulle jag vilja ha en sån här papegoja!


Becca blev skit skraj av denna kisse!

Dagens i-landsproblem 15

Den 2008-12-18, kl 09:48:08
Filed in Skeas i-landsproblem | Kommentarer: 0
Dagligen utsätts vi för dessa hot i vardagen. Problem som dyker upp och som vi inte har någon aning om hur vi ska lösa. Därför tänkte jag berätta lite av problemen som finns i min vardag och hur man kan lösa dessa! Har du något problem så hjälper jag dej gärna att hitta en lösningProblem: Tavlan ovanför tvn hänger alltid snett
Lösning: Eftersom tavlan bara balanserar på ett snöre så är det otroligt svårt att få det rakt. Pröva därför spika eller skruva fast tavlan i väggen. Känns detta alldeles för komplicerat så kan du alltid anpassa tvn efter tavlan, genom att tex lägga en bok under vänster sida av tvn, eller kapa av högra benen på tvbänken.


Bästa träningen!

Den 2008-12-18, kl 09:41:10
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 1

Vilken rolig träning vi hade igår kväll. Helt otroligt!
Vi körde nämligen lite trampolin, vilket innebär att man sitter fast i en sele på en studsmatta och hoppar upp och ner!
Vi turades om att köra och meningen med det hela var att jag skulle lära mig salto i luften! Måste berätta att när man började hoppa så blev man först alldeles chockad. Vilken höjd man fick!
Men tillslut så klarade jag salto, framåtvolt och utsträckt salto och jag prövade utan att hålla i mej också. Det låter kanske enkelt, men när man väl är där i luften så går det nästan inte att släppa. Man håller händerna krampaktigt i snöret och utför sina konster.

Vi prövade även ta bort studsmattorna och köra tossar med linor, och det gick också underbart. så snart ska vi göra utan linor också!

Nej, detta var en underbar träning där jag nästan helt kom över min rädsla för tricken i luften.


Julbak

Den 2008-12-17, kl 14:28:51
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 3
Igår julbakade jag ju förresten! Fick även lite hjälp att baka ut lussekatterna av Parre :)


Dagens i-landsproblem 14

Den 2008-12-17, kl 10:29:22
Filed in Skeas i-landsproblem | Kommentarer: 5

Dagligen utsätts vi för dessa hot i vardagen. Problem som dyker upp och som vi inte har någon aning om hur vi ska lösa. Därför tänkte jag berätta lite av problemen som finns i min vardag och hur man kan lösa dessa! Har du något problem så hjälper jag dej gärna att hitta en lösningProblem: Någon har ätit upp sista chokladbiten
Lösning: Med hjälp av de högteknologiska apparaterna som står och dammar i garderoben tar du fingeravtryck & hårstrån som fastnat på kylen och chokladkakans papper. Sedan kan du göra en profil på gärningsmannen och fastställa kön, hårfärg, ögonfärg och fritidsintressen. Om din utrustning är i klass med CSI så får du nog till och med fram en profilbild på den skyldige, vilket borde leda fram till ett gripande. Äger du inte denna utrustning så kan du börja med ett enkelt förhör och hoppas på ett erkännande. Om den skyldige inte vågar träda fram så kan du börja ta i med hårdhandskarna, och då pratar jag inte om våld utan jag pratar om dina skoterhandskar som ligger i frysen. Det normala i detta skede är att gärningsmannen gett vika och brottet är löst, om inte så råder jag dig till att skaka ut en tia ur spargrisen och köpa en ny chokladkaka.


Dagens i-landsproblem 13

Den 2008-12-16, kl 09:37:22
Filed in Skeas i-landsproblem | Kommentarer: 1
Dagligen utsätts vi för dessa hot i vardagen. Problem som dyker upp och som vi inte har någon aning om hur vi ska lösa. Därför tänkte jag berätta lite av problemen som finns i min vardag och hur man kan lösa dessa! Har du något problem så hjälper jag dej gärna att hitta en lösning

(Beccas fortsättning på i-landsproblem 12)

Problem: Jag orkar inte kolla upp när spårvagnen går
Lösning: Införskaffa en personlig assistent eller pojkvän som gör det åt dig (eller har bil så du får skjuts istället)!


Tiden går!

Den 2008-12-16, kl 01:14:51
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Att klockan alltid hinner bli så mycket när man sitter och pillar på datorn!
Becca somnade för några timmar sen, men bärbara datorn i handen.. kanske dax att väcka henne så hon får tvätta av sig sminket och allt sådant.

Jag är så stolt över mig själv! Jag har äntligen klurat ut lite med programering till hemsidor. Så nu håller jag på att fixa med mammas hemsida så att det blir lättare att uppdatera den. Men jävlar vad komplicerat det var och svårt att förstå hur man jobbar med ramar. Men nu, nu tror jag att jag förstått..hoppas jag. Blir kul sen när man ska lägga upp allt och man upptäcker att man gjort allt fel ;p men vi håller tummarna :)
Borde bli klar med hemsidan under veckan i alla fall :)


Måndag

Den 2008-12-15, kl 21:14:55
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Då står man här och lagar mat igen. Inte någon gormé mat direkt. Ärtsoppa på tub.

Idag hade jag tur att få en kund på Anna Marias lunch! Lite extra pengar sådär till jul, sedan hade jag ju även en kund klockan sex och sen stressade jag till träningen.

På träningen gick det famåt i alla fall, och nu börjar det kännas som att målet är rimligt (jag har bara lite att träna och träna på hemma i Piteå)
Det kommer i alla fall bli hur kul som helst att tävla i Tyskland, och jag vet att jag kommer sätta mina grejer! Man märker ju hur mycket bättre man gör saker så fort man visar upp det för någon. Som idag t ex, det är ett speciellt bygg vi har tragglat med ett tag, och det började precis funka.. då kom det  plötsligt några cirkus människor till salen vi tränade i och vi tvingade dom att passa oss lite. Helt plötsligt så gick ju bygget så mycket bättre! (tänkte ni på det också?)

Aja, dags att återgå till middagen ;D

Dagens i-landsproblem 12

Den 2008-12-15, kl 09:53:07
Filed in Skeas i-landsproblem | Kommentarer: 0
Dagligen utsätts vi för dessa hot i vardagen. Problem som dyker upp och som vi inte har någon aning om hur vi ska lösa. Därför tänkte jag berätta lite av problemen som finns i min vardag och hur man kan lösa dessa! Har du något problem så hjälper jag dej gärna att hitta en lösning

(Detta problem kommer direkt från Becca!)

Problem: Missar alltid spårvagnen/bussen
Lösning: Enklaste sättet är att kolla upp vilka tider spårvagnen går och räknar ut hur många minuter promenaden till hållplatsen tar. Dock så får man räkna med oväntade händelser som kan dröja några minuter som t ex att hjälpa en gammal tant över gatan, snöstorm med oplogad väg och en halv meter snö eller att batteriet till mp3 spelaren tar slut och du måste stanna och byta.


Sexförbrytare

Den 2008-12-15, kl 00:19:53
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Vi har haft en vild diskussion idag angående om det är rätt att hänga ut sexförbrytares namn och adresser på internet.
och vi är tve tydliga. Jag själv kan tycka att http://www.sexoffender.nu/ är lite väl grov där de har karta och allt på vars de bor. En annan sida man kan titta på är:
http://kriminellt.com/infusions/extended_member_database/extended_member.php?sortby=all

Men en sak är säkert. Har sexförbrytarna erkänt brotten och de är väldigt grova så tycker jag inte det är fel att hänga ut dem. Ofta har de ju en störning och kommer göra det igen. För störningen kommer ju inte rätta till sig av fängelsevistelsen direkt. Jag skulle rekomendera psykiatrisk vård och inlåsta under tiden, och lång tid ska dom sitta inlåsta.

Och när man läser vad männen är dömda för så är det så sjuka brott. T ex är detta från kriminellt.com:

Christer Aggett, född 1975, dömdes i hovrätten till 14 års fängelse för 2 fall av grov misshandel, 13 fall av försök till grov misshandel, 6 fall av grovt sexuellt utnyttjande av minderårig samt narkotikabrott och olovlig körning.
Christer Aggett fick i mitten av 90-talet reda på att han smittats av HIV. Han berättade inte för någon om sin sjukdom med undantag för sin mor. I början av 2000-talet började Christer Aggett att kontakta unga flickor på internet via olika så kallade chatsidor.
Christer Aggett hade som mest kontakt med 130 tonårsflickor. Man vet nu att han haft sex med åtminstone 16 av flickorna och att två av flickorna har blivit smittade med HIV.

Måste bara berätta

Den 2008-12-14, kl 23:39:52
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Måste bara säga att jag fortfarande är sjukt imponerad av fotografen David Lachapelle. Han tar så artistiska och spännande bilder!
Vars tog dagarna vägen?

Den 2008-12-14, kl 23:29:16
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Snart är fjortonde december över och måndag är här igen.. Sista veckan innan jullovet.
Tänk vad tiden går snabbt ibland!
I veckan har jag också lite olika saker planerade, tex så har jag en behandling på kvällen sen springa till träningen.
På tisdag så ska jag koka knäck och tvätta kläder förhoppningsvis. och på lördag jobbar jag och ska träna efteråt. Resten av veckan blir det städning, packa och planera inför resan hem till Piteå :)

vi kommer ha så sjukt roligt flickor!

Dagens i-landsproblem 11

Den 2008-12-14, kl 11:45:24
Filed in Skeas i-landsproblem | Kommentarer: 1
Dagligen utsätts vi för dessa hot i vardagen. Problem som dyker upp och som vi inte har någon aning om hur vi ska lösa. Därför tänkte jag berätta lite av problemen som finns i min vardag och hur man kan lösa dessa! Har du något problem så hjälper jag dej gärna att hitta en lösning

Problem: När jag sover med nytvättat hår går det inte att styla på morgonen!
Lösning: Duscha tidigare på kvällen/torka håret innan du går och lägger dig. Eller så kan du stiga upp tidigare och duscha på morgonen istället. Om detta inte är något för dej, så köp en mössa eller en huvtröja.


 


Huvudvärk

Den 2008-12-13, kl 20:27:53
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Idag har jag huvudvärk och magvärk.
Becca for iväg och festade med en klasskompis, Nirre och Parre gick och handlade och lagade mat. och jag har bara suttit här-

Bra dag!

Den 2008-12-13, kl 17:04:49
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Idag hade jag behandlingar nästan hela dagen, så det var sjukt bra. Jag kommer ju till och med kunna betala hyran på salongen och få lite pengar över :)

Dagens i-landsproblem 10

Den 2008-12-13, kl 00:16:53
Filed in Skeas i-landsproblem | Kommentarer: 1
Dagligen utsätts vi för dessa hot i vardagen. Problem som dyker upp och som vi inte har någon aning om hur vi ska lösa. Därför tänkte jag berätta lite av problemen som finns i min vardag och hur man kan lösa dessa! Har du något problem så hjälper jag dej gärna att hitta en lösning

Problem: Kevin vann idol
Lösning:  Tyvärr kan jag inte påverka resultatet i detta skede. Det var helt enkelt ditt eget fel att du inte röstade tillräckligt många gånger på Alice. ;)


Jag tyckte förresten att Kevin var bäst överlag men att Alice var bättre i finalen!

Akrobatik bok

Den 2008-12-12, kl 22:03:42
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 0
Den danska akrobatikboken från åttio talet lånade jag på stadsbiblioteket idag. Man märker ju att cheerleading inspirerats av akrobatiken, och samtidigt så ser man ju hur mycket allt utvecklats genom åren. Vissa saker används fortfarande inom akrobatik, och vissa saker tror jag inte är lagligt i Sverige pga säkerhetsskäl. Liksom fyra höjds byggd..


Avslöjande

Den 2008-12-12, kl 21:37:24
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 2
Jag ska tävla på Beach Cup i Tyskland.

http://www.elite-cheerleading.de/index.php?option=com_content&task=view&id=103&Itemid=115

Från träningen

Den 2008-12-12, kl 09:46:03
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 2
Tänkte bara lägga upp lite bilder från träningen igår :)Dagens i-landsproblem 9

Den 2008-12-12, kl 09:38:11
Filed in Skeas i-landsproblem | Kommentarer: 0
Dagligen utsätts vi för dessa hot i vardagen. Problem som dyker upp och som vi inte har någon aning om hur vi ska lösa. Därför tänkte jag berätta lite av problemen som finns i min vardag och hur man kan lösa dessa! Har du något problem så hjälper jag dej gärna att hitta en lösning

Problem: Det finns inga rena trosor/kalsonger
Lösning: Antingen så vänder du dom ut och in och använder alltihop en gång till eller så är det dags att tvätta! Och denna gång ska jag inte råda dig till att knacka på hos grannungen, eller hyra arbetskraft, för hur jobbigt det än känns att tvätta själv, så låter du någon annan göra jobbet så blir det väldigt pinsamt vid er nästa träff eftersom han/hon sett vad som gömmer sig i dina underkläder!


Skulle nog ringt polisen!

Den 2008-12-12, kl 00:20:47
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Fy, vad dum jag är. Nu sitter jag och känner skuld för att jag inte ringde, för jag tror inte att någon annan ringde heller. Jag hoppas någon ringde, för man vet aldrig vad det var som hände.

Jag stod och väntade på Redbergsplatsen på spårvagnen och det var ju ändå ganska mycket folk där. Över vägen står det tre bilar parkerade, en större såpbilsliknande, en till bil och en röd volvo. Plötsligt så springer någon in i volvon, och någon skriker och står och sparkar på bilen, rycker upp dörren medan den i bilen stänger igen den igen.
Man hör hur någon skriker någonting och så ser jag tre personer, tror jag. Två stycken som försöker lugna ner den som skriker, det är svårt att se eftersom det är mörkt.
Sen kommer min spårvagn och jag far därifrån, och jag känner mej bara så dum. Tänk om det verkligen hände någonting fruktansvärt och jag inte ringde? Då var jag också bara en av de där som inte vågar göra någonting, inte vågar reagera..

Jag håller tummarna för att det inte var någonting allvarligt!

Torsdag

Den 2008-12-12, kl 00:16:13
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Idag hade jag bokning hela kvällen och det kändes verkligen skönt, har även fått in två bokningar till på lördag, så december borde jag få in så jag kan betala hyran i alla fall ;p

Jag var även en sväng på träning och det går åt rätt håll om man så säger. Vi prövade även köra lite två bas :)

Måste också få berätta att Becca sov redan då jag kom hem, och sover fortfarande. Jag försökte söka kontakt med henne och fråga om hon hade gjort iordning allt för imorgon. Men förstod inte riktigt hennes svar. Så man kan ju alltid hoppas!


Tårögd

Den 2008-12-11, kl 10:22:16
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Jag blir alldeles tårögd ju! En underbar människa som berör väldigt många människor


Dagens i-landsproblem 8

Den 2008-12-11, kl 09:28:01
Filed in Skeas i-landsproblem | Kommentarer: 1
Dagligen utsätts vi för dessa hot i vardagen. Problem som dyker upp och som vi inte har någon aning om hur vi ska lösa. Därför tänkte jag berätta lite av problemen som finns i min vardag och hur man kan lösa dessa! Har du något problem så hjälper jag dej gärna att hitta en lösning


Problem:
Det är slut tallrikar, knivar, glas och muggar, eller ja, det mesta i matporslinsväg
Lösning: Detta kan göras på lite olika sätt. Antingen diskar du själv, knackar på hos grannungen som vill tjäna en slant, hyr in svart arbetskraft eller varför inte slå två flugor i en smäll och lasta upp disken på flaket och tvätta bilen på shell.


Jag vill ha denna bänk diskmaskinen från Rusta!

Snö

Den 2008-12-11, kl 09:21:16
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Idag snöar det! Inte mycket , utan det singlar ner långsamt mot marken, och det kommer fortsätta vara plusgrader i veckan om man får tro på Smhi, så det lär smälta bort. Men det snöar :)

Bli inte massör i GBG

Den 2008-12-10, kl 20:48:14
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Jag sökte ett massör jobb här i GBG för några veckor sedan och fick precis svar!

"Ett jättetack för din ansökan!

Med en fantastisk respons på över 200 ansökningar har processen tagit lång tid. Jag är ledsen att du fått vänta på svar och ber om ursäkt för detta. Min önskan är att göra dig glad men dessvärre måste jag meddela att tjänsten erbjudits annan sökande och önska dig lycka till i ditt fortsatta sökande."

Nog för att Metro idag publicerade en lista på yrken man inte ska utbilda sig till om man vill ha jobb nu, och massör var en av de yrkena. Men finns det verkligen 200 arbetslösa (eller så kanske dom bara vill byta massörjobb, vad vet jag?) i Göteborg. Nej, nu är jag less på att söka jobb!


Impulsresa & chokladkalender

Den 2008-12-10, kl 18:29:16
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Då var ännu en dag på stan med Becca avklarad. Dock blev det inte den vanliga rundan utan efter en timme (kring halv tre) så fick jag en snilleblixt och kom att tänka på freeport ute i Kungsbacka. Sagt och gjort så skyndade vi till centralen och tog pendeln ut dit! Impulsresa alltså

Väl där hittade vi inte så mycket saker, men vi köpte i alla fall varsin choklad julkalender för sex kronor. och så köpte jag en ögonskugga (lila/rosa skimmerskugga) och en mascara. Och becca köpte julklappar till Verran och Sara ;D

Nu är vi hemma i lägenheten igen och väntar på att Nirre och Parre ska komma hem från Raido så att vi kan börja laga Chili Con Carne!


Besök hemsidan

Den 2008-12-10, kl 10:15:36
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Om du inte har besökt Beccas hemsida så passa på att göra det!
http://www.beautifulmakeup.se


Dagens i-landsproblem 7

Den 2008-12-10, kl 10:13:26
Filed in Skeas i-landsproblem | Kommentarer: 3

Dagligen utsätts vi för dessa hot i vardagen. Problem som dyker upp och som vi inte har någon aning om hur vi ska lösa. Därför tänkte jag berätta lite av problemen som finns i min vardag och hur man kan lösa dessa! Har du något problem så hjälper jag dej gärna att hitta en lösning


Problem:  Dammsugarpåsen är full
Lösning:  Då kan det vara dags att byta den! Antingen så kan man vandra iväg till närmaste Ica eller dylikt som säljer detta eller så kan man beställa hem från internet.
Har du inte tid att köpa en ny dammsugarpåse och du väntar främmande så kan du antingen be hunden slicka upp dammråttorna i hörnen, slicka själv, eller ta en sop och snabbstäda (äger du ingen sop så ta en gammal tröja och fånga upp dammet med). Passa på att spraya lite parfym i hallen eller tänd doftljus så dina bekanta slipper mötas av din unkna ostädade ungkarlsdoft..


Becca bloggar

Den 2008-12-09, kl 20:03:21
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 5
Efter att nu förberett sig för yrkeslivet i typ 12 år är det dax att skaffa sig ett jobb, det känns inte alls så frestande för många men är som ett måste här i livet. Men det är även väldigt svårt att få jobb eftersom de finns så få att välja mellan eller så inga alls. Tänk då om man får ett jobb som är okej att jobba på men är inte alls vad man hade tänkt sig jobba inom. Då står man där 25 år senare med samma jobb och samma plan vad man igentligen ville jobba inom, man intalar
sig själv, drömjobbet får vänta för det är tryggt med fastanställning och ingen tid eller pengar till att
leta något nytt. och jag som tycker att man gått i skola länge, men jobba ska man göra i typ 45år
och sen leva på det man tjänat resten av sitt liv. Fan va enformigt =(
 
 puss och kram/ becca =)

Hur var det nu med vägbeskrivning?

Den 2008-12-09, kl 18:37:44
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Fick ett samtal från en kund som var påväg till salongen för att köpa ett presentkort. Han ringer från bilen och försöker förklara vart han är, men jag som inte hinner förstå vad han egentligen passerar försöker titta ut från salongen och förklara vars den ligger. Vi har en konversation på ca fem minuter då han avslutar med, "Jaja, men jag försöker hitta själv".

Efter ca fem minuter så parkerar han utanför salongen och kommer in, han köper presentkort på b.la massage och tackar för sig. Sedan kommer kommentaren:
  "Jag hoppas du masserar bättre än du förklarar vägen i alla fall"

Dagens i-landsproblem 6

Den 2008-12-09, kl 08:40:52
Filed in Skeas i-landsproblem | Kommentarer: 2

Dagligen utsätts vi för dessa hot i vardagen. Problem som dyker upp och som vi inte har någon aning om hur vi ska lösa. Därför tänkte jag berätta lite av problemen som finns i min vardag och hur man kan lösa dessa! Har du något problem så hjälper jag dej gärna att hitta en lösning

Problem: Kastrullen med vatten tar så lång tid på sig att börja koka
Lösning: Sätt igång plattan på spisen som du tänkt använda, koka upp vatten i vattenkokaren och häll ner i kastrullen. (OBS! Om du har kastrullen på spisen medan du kokar upp vatten i vattenkokaren se till att det finns lite vatten i kastrullen, annars kommer kastrullen bli varm och vattnet kommer ryka och ångas upp när du häller ner det !)
Låter det komplicerat så kan du även pröva att göra som vanligt men att sätta ett lock på kastrullen.


Cheerleading träning

Den 2008-12-08, kl 23:09:48
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1

Då har jag vart på träning igen och det gick väl sådär.. vi hade ju tänkt sätta mer av grejerna nu, men det kommer väl.
Jag har i alla fall fortsatt träna på mina saltos och snart sitter dom, så det är ju gött. Mer berättar jag inte om det, det blir hemlis tills vi är klara :)

Becca hade tänkt blogga idag, om meningen med livet. Men hon orkade inte, så det kanske kommer senare i veckan. Det väntar vi med spänning på, och se livet lite från hennes ögon istället.

Polkagrisrosen som vi fick varsin av från Nirre och Parre


Dagens i-landsproblem 5

Den 2008-12-08, kl 08:49:47
Filed in Skeas i-landsproblem | Kommentarer: 3

Dagligen utsätts vi för dessa hot i vardagen. Problem som dyker upp och som vi inte har någon aning om hur vi ska lösa. Därför tänkte jag berätta lite av problemen som finns i min vardag och hur man kan lösa dessa! Har du något problem så hjälper jag dej gärna att hitta en lösning


Problem: Det går inte att uppdatera bloggen
Lösning: Okej, detta är allvarligt! Ta ett djupt andetag och räkna till tio, drabbas INTE av panik. Titta bort från datorn, tänk på någonting fint och positivt, tex en kattunge. Tänd ljus, sätt igång musik och ta ett bad och passa på att lacka naglarna i en positiv färg. Om ditt hjärta fortfarande slår i 140 och du är på väg att riva av dig håret i panik så är det dags att ringa din psykolog, eller springa ner på stan och shoppa (och då menar jag shoppa skor och kläder som du senare kan visa i din blogg). Om inte bloggen funkar när du kommer hem igen, ja, då kan inte jag hjälpa dej tyvärr..


Jul På Liseberg

Den 2008-12-07, kl 23:11:19
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 3

En söndag gör man inte alls mycket på, just inte om man druckit på lördagen. Så vi tog en lång härlig sovmorgon, som resulterade i frukost när klockan närmade sig halv två. Sedan var det dags att ta itu med helgens disk och eftersom vi tänkt fara till julmarknaden i stan så blev det stressigare än vad som var tänkt, så jag började med att diska och becca sminkade sig och sen bytte vi roller.

Efter julmarknaden på stan så begav vi oss mot Liseberg och julmys! Vi köpte mini donouts och gick runt i kylan för att suga åt oss julstämningen. Nirre och Parre köpte varsin polkagris ros åt mig och syrran som vi just nu sitter och smaskar gott på!

Men julstämningen har letat sig in i oss alla nu och jag väntar förväntansfullt på tåget hem till Piteå och jultomten den 24:e. Till veckan blir det att baka knäck och tvinga Parre att baka lussekatter (eftersom han bjöd bort dom vi bakade till hans "kompisar")


Dagens i-landsproblem 4

Den 2008-12-07, kl 13:10:06
Filed in Skeas i-landsproblem | Kommentarer: 1
Dagligen utsätts vi för dessa hot i vardagen. Problem som dyker upp och som vi inte har någon aning om hur vi ska lösa.
Därför tänkte jag berätta lite av problemen som finns i min vardag och hur man kan lösa dessa! Har du något problem så hjälper jag dej gärna att hitta en lösning

Problem:  Det går för långsamt att skala potatis med en vanlig potatisskalare
Lösning:
I dagens moderna samhälle har det nu kommit nya versioner av den gamla hederliga potatisskalaren, kanske dags att investera i en ny? Annars så är potatisskal inte så dumt att äta.

 

Pink Party

Den 2008-12-07, kl 13:05:47
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Eftersom jag inte hade en enda kund på salongen idag (de avbokade pga sjukdom) så stängde jag tidigt och drog hemmåt. Becca sminkade mej och fixade mitt hår och sen bar det iväg till Pink Party.
Det stod att det skulle börja 20.30 och eftersom vi var lite tidiga dit så valde vi att gå in på Condeco och värma oss. Vi satt tyvärr lite för länge där, eftersom goodiebagarna tog slut precis innan vi kom =/

Men när vi kom dit så var det självklart gratis inträde + garderob.  Och så fotograferades vi i dörren. Vi promenerade upp för alla trappor och fattade inte riktigt vart vi skulle, eftersom vi aldrig tidigare varit på BLVD. Det var redan mycket folk och upptaget överallt, så vi valde att ställa oss i baren och beställa en xcider. Eftersom våran ekonomi inte är den bästa hade vi bestämt oss för att dela på en, men han ville inte ha betalt för den :O
Så jag beställde också en, och fick samtidigt veta att xcider och bubbel var gratis. Dock var den inte den godaste jag smakat...

Vi satt en stund i soffan och pratade och jag berättade för syrran om en bloggerska jag tänkte hålla utkik efter men troligtvis inte skulle känna igen, och minuten senare kommer hon och sätter sig bredvid och har känt igen mej. Så det var himla roligt!

Men det blev i alla fall en modevisning från Amandas och Chungs nya kollektion (har jag för mig att det var) och sedan sjöng någon Jenni några låtar. Jag och Becca dansade tills vi inte längre kunde stå upp på skorna och valde sen att promenera till Burger King för att få i oss mat. Becca var glupsk.
Efter våran sprint på hemvägen med böjda knän och trippande så fick jag en underbar fotmassage av Nirre och sedan somnade jag och syster i soffan.

Toaletten inne på Condeco

Modevisning
SminketDagens i-landsproblem 3

Den 2008-12-06, kl 09:20:08
Filed in Skeas i-landsproblem | Kommentarer: 2

Dagligen utsätts vi för dessa hot i vardagen. Problem som dyker upp och som vi inte har någon aning om hur vi ska lösa.
Därför tänkte jag berätta lite av problemen som finns i min vardag och hur man kan lösa dessa! Har du något problem så hjälper jag dej gärna att hitta en lösning


Problem: Jag vet inte vad jag ska önska mig i julklapp
Lösning: Först måste du fundera på hur dina föräldrars ekonomi ser ut. Går det att önska sig den nya pälskappan för 20 000:- eller är det för mycket begärt att önska sig en påse med mjöl? Hur som helst så går det alltid att önska sig en trisslott med vinst (se alltid till att du INTE  gått med på att dela vinsten med någon!)


Fredag

Den 2008-12-06, kl 09:11:38
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Fredagskvällen blev god med fläskfile, potatisbåtar och creme fraiche sås. Och Raido och Ida kom också förbi och skulle äta (dom och nirre stod och lagade maten medan jag och Becca såg på Idol)
Och förresten så är mina favoriter i final så det är ju underbart! :)

Vi såg även film, This is England har jag för mig den hette och recension på den kommer sen

Nej nu måste jag skynda mig iväg till salongen, ska öppna klockan tio!


Dagens i-landsproblem 2

Den 2008-12-05, kl 09:48:35
Filed in Skeas i-landsproblem | Kommentarer: 0

Dagligen utsätts vi för dessa hot i vardagen. Problem som dyker upp och som vi inte har någon aning om hur vi ska lösa.
Därför tänkte jag berätta lite av problemen som finns i min vardag och hur man kan lösa dessa! Har du något problem så hjälper jag dej gärna att hitta en lösning.Problem: Det är så svårt att komma på julklappar till folk
Lösning: Ett väldigt uppskattat inslag på julen är en trisslott med vinst (ska du ge bort en vinst på över 10.000:- se till att du först fått igenom att vinsten splittas mellan er två). Är det en bekant som inte brukar följa med att shoppa så kan du ge denne ett presentkort på kläder. Detta innebär att personen i fråga kommer försöka följa med på nästa shoppingtur nästa gång för att uttnyttja det!


Bokningar

Den 2008-12-05, kl 09:43:01
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Idag har jag tre bokningar, vilket blir väldigt spännande, eftersom den ena bokningen är en kvinna som ska ha makeup och snabb styling på håret,, så får se hur det går ;)
Igår hade jag förresten bara en bokning, en underbar äldre dam och hon blev väldigt nöjd så det var roligt!

Och när jag kom hem så skulle becca och parre ha börjat med maten, men båda två satt fast vid sina datorer, Parre spelade och Becca gjorde skoljobb. Men tillsist så blev det i alla fall den exotiska maten köttbullar och maaroner med brunsås. Klockan var då strax innan tio... nej, vi måste skärpa oss med maten och laga tidigare på kvällen!

Jag är så avundsjuk på Anna Maria nu, för hon sitter på planet till New York. Ska julshoppa med sina närmaste kompisar och jag längtar verkligen till den dagen då vi också har råd med det! Fy vad roligt det skulle vara! :)


Dagens i-landsproblem 1

Den 2008-12-04, kl 08:06:08
Filed in Skeas i-landsproblem | Kommentarer: 0

Dagligen utsätts vi för dessa hot i vardagen. Problem som dyker upp och som vi inte har någon aning om hur vi ska lösa.
Därför tänkte jag berätta lite av problemen som finns i min vardag och hur man kan lösa dessa!Problem:
Slut toapapper  på rullen när man är hemma och bajsar, eller varför inte på en offentlig toalett/på jobbet eller hemma hos en bekants bekant

Lösning:
 Finns någon i närheten kan du pröva ropa, svarar ingen kan du torka dig på diverse annat som te x handdukar, bomullstussar eller bindor. Skulle det inte finnas några torkningsmaterial alls så är det bara att dra på sig byxorna, gå fram till toapappersansvarig och fråga efter mer toalettpapper och låtsas att du inte alls hunnit sätta dig och gjort dina behov.


Beautiful Makeup

Den 2008-12-03, kl 23:47:38
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 3
Så, nu är det mesta på hemsidan klart! Det är bara lite småsaker jag ska fixa till senare.
Men vad tycker ni?

Beautifulmakeup.se

Bajsa

Den 2008-12-03, kl 20:35:09
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Hur kommer det sig att det tar så lång tid för killar att bajsa när de går på toaletten? (Är bajsa ett fult ord förresten, är det bättre med skita, eller nummer 2? Nej, tror faktiskt inte det, bajsa funkar bra för mig!)
Men helt seriöst. När jag bajsar så tar det kring fem minuter och sen är jag klar, när killar går på toaletten och ska bajsa så tar det minst en kvart och ibland över en halvtimme, hur kan detta komma sig?!
Vad gör dom där inne egentligen?

Måste bara säga att när jag praktiserade på ett ställe när jag gick på högstadiet så gick ägaren (en man på ca 40år) in på toaletten, tog med sig en tidning och satt där väldigt väldigt länge. och där stod jag, ny på stället och hade ingen aning om vad jag skulle säga till kunderna som kom in i butiken och ville ha hjälp. Frustrerande är vad det är!

Okej, vissa dagar kan jag också bajsa länge, när man har riktigt ont i magen eller liknande. Men det är en helt annan sak. Ni killar bajsar länge varje gång!Förhandstitt!

Den 2008-12-03, kl 19:37:01
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Jag håller just nu med att göra en hemsida åt Becca, och tänkte därför be er om hjälp!
Längst upp, alltså headern håller hon på att fixa till så den kommer vara lite mer spännande, men vad tycker ni om designen, funkar den och vad skulle jag kunna göra om?


Julpyntat

Den 2008-12-03, kl 19:32:49
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Idag var Anna Maria sjuk så jag tog över två av behandlingarna och ringde och ombokade resten, och jag hoppas verkligen för hennes skull att hon blir bättre till imorgon, på fredag ska ju hon och några kompisar fara på en weekend i New York, och då kan man ju inte vara sjuk!

Tänkte bara snabbt visa upp julpyntet vi har hittils, och det är inte alls någonting att skryta med!


Till Mamma

Den 2008-12-03, kl 19:28:57
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Eftersom det smugit sej in fel bild i detta inlägg så publicerar jag det igen, med rätta bilden!

Detta är bara ett litet inlägg från Skea till Mamma, eller tomten kanske man kan säga..

Önskelistan ser ut såhär i år:
* Pengar (som alltid är bra att ha)
* Trisslott (en med vinst tänkte jag mig, 20 000:- räcker nog)
* En mysig cardigan från Gina tricot (kolla bilderna här nedanför, vilken som går bra, strl XS)
* Parfym (Britney Spears eller Escada helst, vilka ser du också på bilden)
* Underkläder från H&M (dom har alltid så söta bh och trosor)
* Hello Kitty sockar från H&M
* Hello Kitty Body Splash från H&M
* Och skulle du hitta något linne/tröja med Hello kitty, eller mjuka byxor, så tar jag mer än gärna emot det.

Det var väl ungefär det jag önskar mej, och jag vet att du hatar att ge pengar¨, och det är himla roligt att få saker om man får de man vill ha.

För att förtydliga inlägget så säger jag såhär; Jag är inte bortskämd och kommer inte få allt det här utan bara någonting av det, och det som finns på listan är det jag behöver men inte har råd att köpa med min ekonomi.


Den stora högtiden

Den 2008-12-03, kl 09:35:56
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Jag och Becca diskuterade kring julen och kom fram till att det är den enda högtiden på året som är så utdraget. Tänk att man förbereder inför julen redan i november! Till detta finns det pynt och julmys som ska köpas, lussekatter och pepparkakor som ska bakas (eller köpas också för den delen), julmat, julmust, glögg, julklappar och diverse saker.
Hur kunde julen bli ett så stort firande egentligen? Var det butikerna som såg sin chans att tjäna pengar på detta, eller är det medias fel? Eller hur var det egentligen?
Men det är klart, genom media har vi fått lära oss hur julen ska se ut och vilka julklappar man kan ge. Media ger oss bilden av den perfekta julen, vilket många sen vill uppnå. Vem vill inte ha den perfekta julen liksom?
Jag själv har inget emot julen, julen är mysig, jag tycker om julskyltningen i alla butiker och hemma, det blir en viss stämning.. en mysig stämning. Julafton med all julmat och godis, vem tycker inte om det?

Men, det finns ju som sagt ingen annan högtid här i Sverige som är så pass stor och så pass ekonomiskt beroende.


Äntligen funkar det!

Den 2008-12-02, kl 22:25:12
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 2
Måste bara passa på att säga att det är första gången på länge jag gjort basket toss, och det gick så sjukt bra!
Gjorde både bara vanliga rakt upp, men även toe touche och pike!
Alltså, det var nästan så att jag var uppe i taket, och tänk, jag har kommit över mitt flaxande nu också!
Det kommer bli så sjukt fina tossar när vi är klara, ni får se sen i framtiden ;)

Tillägnat Mamma igen

Den 2008-12-02, kl 22:05:35
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Becca tänkte också passa på att skriva en önskelista till Mamma!

* Akrylfärg
* Lösögonfransar
* Ögonskuggor
* Tjocka mysiga sockar
* Hårstyling produkt för lockat hår
* Pengar
* Fransk manikyr kit (nagellack)


Tillökning till familjen!

Den 2008-12-02, kl 09:37:07
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Vi har blivit fem nu.
För tillfället är vi fem stycken som bor i denna lilla tvåa. Mysigt men trångt. :)
Vi har nämligen fått sällskap av Parres kompis Thomas, så vi får se hur länge han stannar. Men Becca sover i alla fall med oss nu och jag får ligga i mitten och trängas, för båda två vill tydligen ligga så nära mig som möjligt :P
Men finns det hjärterum så finns det stjärterum!

Igår började jag förresten att träna saltos, svårt är det och det är svårt att hitta marken efteråt. Men det är lugnt, det funkar :=)


Öppna ögonen!

Den 2008-12-01, kl 09:29:52
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 2

Ibland känner jag att det finns mer.
Det finns mer bortom detta svenssonliv, man är bara för bekväm och trångsynt för att se det. Klart det finns många som nöjer sig med det man har nu, eftersom det man inte haft saknar man inte heller.
Men jag känner på mig att världen har mer att bjuda på, man måste bara vilja se det, vilja ta del av det.
Jag vill se det, och jag vill ta del av det. Fråga mig inte hur riktigt än, för det är någonting jag tänkt ta reda på. Men det kommer så småningom.

Men hur som helst så är det dags att öppna ögonen och kliva upp ur soffan och se sig omkring.
Det är dags att fundera över hur livet ser ut idag och hur man vill att livet ska se ut om tio år.
Det är dags nu.

Livet är till för att utforskas!