Glossybox

Den 2014-04-30, kl 15:30:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Emite Makeup Up Lip brush - En snedskuren läpppensel som även kan användas för att måla en bred eyeliner. Som jag tyvärr inte har någon användning av då jag tycker att jag ser ut som en clown i läppstift
 
Etre Belle Liplift Peel -  En peeling för läpparna som ska masseras in och värka någon minut och sedan sköljas av. Behövs verkligen till mina fnasiga läppar
 
Yu-Be Moisturizing Skin Cream - Djupt återfuktande och lugnande kräm för torra partier som ex läppar, nagelband etc. Ett till måste ha till mina fnasiga läppar som jag just nu sitter och tuggar sönder
 
Rich Hair Care Moisture Schampoo - Intensivt återfuktande och närande till torrt och skadat hår, med aloevera extrakt, avokadoolja och kokosnötsolja. Just nu har jag så torrt och tråkigt hår som behöver fräschas upp
 
Rituals Foaming shower sensation - Duschskum med ayurvediska ingrediensen mandelolja som återuppbygger hudens fuktbalans, och indisk ros som är lugnande. Sicken tur, min duschcreme tog precis slut :)
 
 
 

En bil

Den 2014-04-30, kl 13:30:04
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
I fredags åkte ju jag och Daniel och hämtade Farhads nya bil! Den är helt underbar, synd att man aldrig själv kommer ha råd att äga en sådan bil bara. Vi hämtade den i alla fall i Helsingborg, åt lite lunch på stan och åkte sedan hemåt, men svängde förbi Halmstad och Tylösand på vägen.
 
 
 

Roadtrip

Den 2014-04-28, kl 12:13:07
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
I lördags åkte jag, Becca och Daniel på en liten roadtrip med bilen som Farhad precis har köpt. Vi tog en sväng till Alingsås och åt glass, cruisade nedcabbat längst vägarna förbi Gräfsnäs Slottruin, som förövrigt var en mycket mysig plats, och vidare till Trollhättan där vi stannade för lite mat. Och sen somnade både jag och syrran i bilen påväg hem efter en lååång dag :)
 
 

Dagens inköp

Den 2014-04-23, kl 15:48:50
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Eftersom jag ska göra en massage idag, så passade jag på att unna mig lite på stan idag! Köpte bland annat en supergullig tröja på rea för 174:-, ett par solglasögon (då mina blivit väldigt sletna sen förra sommaren) och även en foundation och spf kräm på kryolan
 
 
 
 
Och så har vi börjat ställa iordning lite på balkongen nu, har köpt lite solcellslampor och en ugglelampa
 
 

Bambi på hal is

Den 2014-04-22, kl 11:09:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Jag och Becca var ute och åkte lite rullskridskor igår, köpta på Ullared för typ 250:- . Dom rullade bra, lite för bra, för den första nedförsbacken vi kom till började det rulla väldigt fort, och vi fattade inte hur man stannade med dom. Så vi ramlade båda två, jag på mina rumpknölar och svanskotan, har fortfarande ont! Så det blev en liten sväng i slottskogen och sen vidare ut i majorna, där fanns i alla fall husväggar och p-automater som man kunde bromsa ner farten lite mot. Så det gick helt okej, men detta är verkligen inte min grej, skitläskigt!
 
Sen på kvällen blev det att grilla och plantera blommor som jag och Daniel handlat till balkongen, kommer bli supermysigt när dom växer ut!
 
 
 
 

Söndagshäng i slottskogen

Den 2014-04-22, kl 10:28:42
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Medan min älskling var duktig och städade och tvättade fönstrena hemma i lägenheten, så åkte jag och Becca ner till slottskogen och solade, denna riktiga första sommardag! Becca hade packat med lite vin, i en vodka flaska, och så hade vi med oss lite vinddruvor till picnic. Därefter blev det en liten promenad runt och hälsa på djuren och sen ut på Linne för lite mat.
 
Åkte sen hem till balkongen och passade på att testa vår fina sorbe maskin som vi köpt på Netto. Så gjorde sorbe på frysta jordgubbar och frysta blåbär. Gott, men mina tänder tyckte inte om att det var så hiskeligt kallt!
 
 
 
 
 

Pappa på besök

Den 2014-04-20, kl 10:53:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Under påskhelgen har vi haft besök av pappa. Vi har strosat på stan, ätit glass, grillat, ätit på restauranger (Sushi Superrullband, Fiskekrogen och Bryggeriet) och tagit en segway sightseeing med Segway Adventures. Det var sjukt roligt och inte alls lika svårt som det såg ut, däremot kan ni gissa att man blev utstirrad då det kommer ett gäng på 20 pers med väst och segway, genom slottskogen, haga och avenyn!. En riktig myshelg hade vi!
 
 

Nordstans modevisning 2014

Den 2014-04-13, kl 14:57:00
Filed in Våra Fotografier, Våran vardag | Kommentarer: 0
Intersport
 
Missay
 
Cassel
 
Acessorize
 
Indiska
 
 Esprit
 
Missay?
 
Desigual
 
D.O
 
Joy
 

Vunnit presentkort

Den 2014-04-13, kl 11:08:51
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Vi var på en modevisning på incontro med Avianni, Furetti, Qc Corner och Vestito. Då kunde man även skriva sitt namn o mail på en lapp för att vinna priser. Och ja, jag vann ett pris! Blev superglad när jag fick mail om att jag vunnit ett presentkort på 500:- på Furetti skor. Dock blev jag lite besvärad när jag kollade priserna på deras hemsida och insåg att dom 500, inte tar mig så långt, kanske en scarf eller liknande? Så jag har hämtat presentkortet och får se om jag hinner spara lite pengar så kanske jag har råd med en handväska eller något annat tillslut!
 
 

Frölunda torg

Den 2014-04-12, kl 22:01:34
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Vi skulle se modevisning på Frölunda torg idag. Det visade sig att det var sjukt mycket skrikande fjortisar och modellerna var från Paradise Hotel och bloggare jag aldrig hört talas om, så vi vände och gick och shoppade istället!




En solig dag i mars

Den 2014-04-12, kl 20:41:15
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Jag och Becca ute på promenad i slottskogen i slutet på mars. Älskar dessa vårdagarna här i Götet :)
 
 

En helg i mars

Den 2014-04-12, kl 20:35:38
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Har glömt att nämna att jag och Daniel tog en resa med Charlie och Klas till deras mormor och morfar i Norrtälje. Väldigt mysigt, med spel, tjöt och väldigt god mat! Vi köpte även ett litet rådjur till dom innan vi åkte hem!
 
 
 

Linnea i blått

Den 2014-04-06, kl 15:46:00
Filed in Beccas HelloB kläder, Vi Modellfotograferar, Våran vardag | Kommentarer: 1
Modell: Miss Metnal
Makeup och Klänning: Rebecca Eliasson
Fotograf: Jeanette Eliasson