The red queen

Den 2011-08-31, kl 18:48:57
Filed in Vi Modellfotograferar | Kommentarer: 3
Vi hade en fotosession med Alice i Underlandet Tema. Här kommer en bild på The Red Queen



Makeup: Rebecca Eliasson
Modell: Jeanette Eliasson
Fotograf: Rebecca Eliasson

Shopping Tisdag

Den 2011-08-31, kl 10:03:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Idag gav vi oss ut återigen på stan för att hitta en vinterjacka åt syster. I Nordstan hittade vi ju ingenting så denna gång tog vi området kring Domkyrkan och Arkaden, samt Frölunda Torg. Tänk att det ska vara så otroligt svårt att hitta en jacka, men det är som att butikerna inte plockat fram vinterjackorna ännu, utan de flesta är alldeles för tunna.. och en tunn jacka funkar inte i norrland, då dör man av köldskador..

Hursom så hittade vi varsin handväska på Toppen (50:- styck), samt så köpte Becca en svart handväska på Tessie.. så det blev köpstopp på handväskor och skor (vi fick inte ens gå in och titta i sådana affärer). Hursom så hittade vi tillslut en jacka på Veromoda, snygg och till ett bra pris (399:-)

Min nya mindre handväska





Fredrikshavn måndag

Den 2011-08-30, kl 19:48:55
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Vi tog båten på morgonen och tog frukostbuffén, galet mycket mat och vi blev verkligen proppmätta! Sedan bar det iväg för shopping, men tyvärr så var inte utbudet alltför bra i därborta och vi kunde konstatera att det var väldigt många tantbutiker. Men Becca hittade i alla fall tillslut ett par vinterskor på Deutchman. Båten tillbaka gick inte förrän klockan åtta på kvällen så vi sysselsatte oss med lite bowling (på en otroligt rutten och gammal bowlinghall) för att sedan vandra runt i staden för att hitta en liten pub.

Båtresan var inte alls rolig för mig, god damn vad det gungade och gungade.. har nog aldrig blivit så sjösjuk när jag åkt båt. Men vi spleade ändå på lite spelmaskiner (man blir verkligen beroende!) Och tror ni inte att jag vann 15 enkronor på det sista spelet jag körde precis innan de stängde av maskinerna.. Hatar enkronor, dom är ju inte värda någonting trots att dom tar plats i plånboken.



Söndag på Kviberg

Den 2011-08-30, kl 18:40:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Jag tycker det är så synd att de kommer stänga igen kvibergsmarknad, tycker verkligen om den marknaden. Man kan hitta så fina saker. Becca fyndade ju både ett par solglasögon (50:-) och en handväska (100:-) samt en jättefin present till mamma, men den får ni inte se för hon tittar i bloggen ;)


Lördagkväll ute

Den 2011-08-30, kl 18:23:53
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Först lite förfest hemma hos mig tillsammans med syster och Kicki, vi dansade och sjöng till xbox och gjorde oss iordning och sedan drog vi ut till excet och dansade röven av oss. Haha, fuldansade nästan hela kvällen, det är ju det som är det roligaste faktiskt! Avslutade kvällen med lite mat och fick sedan skjuts hem av Kickis pojkvän Victor. En lyckad utekväll med mina fina vänner :)



Shoppinglördag

Den 2011-08-27, kl 18:53:23
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Idag var vi först förbi och fick inspiration på högtidskläder i fina butiker, och sedan en sväng på secondhand. Men sedan åkte vi iväg till nordstan för att shoppa loss.

Jag köpte jeans, skor, halsduk, strumpor och strumpbyxor medan Becca köpte en klänning, skor och halsduk (ja, samma halsduk som jag)



Fin present från Daniel

Den 2011-08-27, kl 18:48:45
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Dagen till ära (de spelade match idag) så hade jag på mig dessa fina! :)

Bröllop a´la Ewa och Patrik

Den 2011-08-27, kl 09:21:17
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0




 


 
 


Äntligen en chokladvinst!

Den 2011-08-26, kl 22:35:52
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Som vi har spelat på chokladhjul, först med Emelie och nu med Becca. Och såklart vinner Becca en jäkla toblerone (förra gången vi var på Liseberg vann hon en Geisha). Så nu har vi Toblerone så att det räcker och blir över!

Åkte även lite karuseller, såg på Tove Styrke och bara lallade runt. Rätt soft dag faktiskt!

Efter flumeride!

Försöker äta sockervadd

Men, vem ska bära runt på vinsten egentligen?

Daniel vann även en fotbollsDanne åt oss


The last song

Den 2011-08-24, kl 20:56:01
Filed in Skeas Film & TV-serie tips | Kommentarer: 0
Okej, Miley Cyrus är väl inte direkt en favoritskådis. Men denna film berörde, och oj vad jag och Emelie satt och grät! Tårarna (och näsan) bara rann så tillslut fick Daniel gå och hämta hushållspapper till oss :)


Vi vann en pizza!

Den 2011-08-23, kl 21:24:18
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Mohahah! Tänk av vi vann en pizza på pubquizen! Dock så var det lottning vi vann på, vår allmänbildning nådde inte hela vägen fram denna gång, av 25 frågor lyckades vi bara få 9 rätt. Men jag tycker ändå att vi var rätt så duktiga (notera att jag säger vi hela tiden)


Idag är en dag, precis som alla andra

Den 2011-08-23, kl 13:27:27
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Jo, såhär är det. Idag ska vi till pubquiz nere på pizzerian. Vi har ju laddat upp med lite frågesport hemma, så nu ska vi vara allmänbildade och i alla fall lyckas svara rätt på hälften av frågorna!


Men i alla fall så åker Emelie snart hem igen, tyvärr. Men Becca kommer på fredag, så wii! Men jag hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas (ni förstår grejen, orkar inte skriva det fler¨gånger) och hoppas att Emelie kan flytta ner till Göteborg snart. Tänk vad roligt vi skulle ha hela tiden :)

Becca, du ska också flytta ner! Men jag vet ju dock att lilla Becca inte kan bo ensam i en lägenhet här nere, det hade aldrig gått! Så det kommer nog dröja innan hon kommer. =/

Its my my my birthday!

Den 2011-08-22, kl 22:01:38
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Yesyes! Och jag har fått presenter och tårta och thaimat. Mysigt! Loveit! Thank u Daniel och Emelie:)


Söndags strosing på stan

Den 2011-08-21, kl 20:33:07
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Vi drog först in till Trädgårdsföreningen för att pröva på lite Capoeira och hälsa på Julia och hennes bäbis. Sedan var det meningen att vi skulle pröva på voltige, men gissa om besvikelsen var stor när hästen, som vi trodde skulle finnas att rida på, var en kudde med träben, så vi vände på conversen och gick.

Gick förbi cirkustältet och tittade lite på hiphop dans, galet duktiga dansare, och tänkte sen se paraden, men nej nej. Det var för mycket folk ivägen så vi såg bara fjäderhattar som gick förbi.. så istället gick vi in på Mc donalds och åt en mc flurry.

Sen satte vi oss vid kungstorget för att se på RixFm festivalen, och tänka sig. Chris Medina som jag var där för att se, gick förbi bordet och log. Trevligt, Trevligt. Dock en seeeg konsert som aldrig verkade ta slut, och bara en massa tråkiga svenska artister utan charm, tur att det var bra väder ett tag och att vi satt och chillade med varsin drink!


Kulturkalaset

Den 2011-08-21, kl 10:24:25
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Igår började vi med en tripp till Rusta och ÖoB, min och Emelies bästa vänner. Ni vet, vår attityd är billigt är bäst (kvalite kommer långt ner på listan). Men hursom så blev vi lite nostalgiska på ÖoB och handlade med oss HubbaBubba, Chupa Chupa klubbor och Smarties. Hade även tänkt köpa tefat, (de som smälter i munnen), men det skippade vi denna gång!

Vi drog sedan förbi kunden jag hade igår och hämtade min jacka (ja, jag hade glömt jackan hos kunden och inte på salongen. Stupid me) och sedan fortsatte vi in mot stan för att se på Johan Wellton, jonglören. Måste säga att det var skönt att få sittplats, någon hade ju tänkt till och satt ut mattor på gatan. Johan var duktig, synd bara på alla barn som ska springa in och förstöra showen hela tiden, man kan ju som fråga sig vart föräldrarna håller hus?

Vi gick även in senare under kvällen och lyssnade på Mustasch på Götaplatsen, helt okej faktiskt! Sedan blev det att åka hem och köra frågesport (och tänk att jag vann en omgång, det ni. Inte visste ni att jag var så allmänbildad!)


Inte igen!

Den 2011-08-20, kl 13:28:43
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Jag tror att jag har glömt min jacka hemma hos en kund igen! Hur fan lyckas man? Detta är andra gången jag går från en kund utan att ens ha en tanke på att jag hade jackan med mig (plus en gång då jag gick från kontoret..) Sedan så glömde jag även paraplyet på salongen..  Tillfällig sinnesförvirring, ja man skulle kunna kalla det för det!

Paranormal Activity 2

Den 2011-08-18, kl 21:35:38
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Eftersom Emelie är här, och hon inte sett någon av Paranormal activity filmerna så såg vi ettan igår och ska se tvåan idag... Det är nog bara en bra skräckfilm som kan hålla mig vaken efter tio en vardag så det är ett bra val! :)

Men gosh vad läskiga dom filmerna är!


Emelie besök i bilder

Den 2011-08-18, kl 10:23:25
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
På Liseberg åkte dom massor. Daniel tyckte denna var otäcka, men sedan kom han fram till att Uppsvinget var nästintill en nära döden upplevelse!

Jag spelade på en massa spel för att vinna en sådan söt liten gris

Emelie kom till himmelen när vi gick in på 4gott :)

Emelie smakar Lemon lime curd, som hon äälskar:D

Vågade inte smaka på Kängurukött :O

Ååå en massa godsaker :)


Fortfarande besök

Den 2011-08-17, kl 23:22:47
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Har inte alls hunnit sitta framför datan någonting nu när Emelie är här!  Gårdagen efter jobbet spenderades på Liseberg. och hör och häpna, Daniel och Emelie övertalade mig om att åka Lisebergsbanan (aldrig åkt tidigare) och den var faktiskt inte lika hemsk som jag trodde den var.. men värre än så blev det inte utan bara kållerado och flumeride för min del. Passade på att spela lite i spelhuset medan jag väntade på att Daniel och Emelie skulle åka Kanonen och Balder.

Efter lite sockervadd så var vi redo att åka en sista karusell innan vi gick hem = Flumeride, och vi kan väl tacka gudarna att vi tog den sist för både jag och Emelie fick en svallvåg över oss och gick sjöblöta hem!



Idag har jag tillochmed hunnit jobba på morgonen och sedan åkte vi in till stan för en workshop i Bollywood och sedan tog vi en promenad i stan och i Haga.. och New Yorker där jag (trots min ekonomiska situation) var tvungen att inhandla ett svart linne och en klänning på rean.
Vi har även hunnit med att spela lips och dansspel. och vet ni vad? Detta ska vi göra imorgon också, för Emelie stannar några dagar till!  Happy Skea! :))

Internet klänningar har kommit

Den 2011-08-16, kl 23:40:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Beställt dessa två från internet, en från Tradera och en från Asos. Första klänningen gick att även ha som kjol :)





// Becca

Utekväll med jobbet

Den 2011-08-15, kl 19:08:02
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Kappa fyllde 50 år, vilket innebar att de under lördagen först bjöd in allas familjer till familjefest i badhusparken med gratis hoppborg, popcorn, sockervadd, hamburgare och underhållning. Sen under kvällen hade de satt upp partytält ute på havsbadet och bjöd på buffé, dricka och fest med ett coverband. Galet mycket folk med tanke på att det jobbar ca 500 pers på kappa och alla var inbjudna + 1. Så de hade kostat på detta ordentligt :)

 

//Becca


En dag inomhus

Den 2011-08-14, kl 21:16:57
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Början på denna dag spenderades i sängen eftersom vi inte kom i säng förrän strax efter fyra på morgonen. Och början på denna dag var väldigt fin, så fine tänkte vi. Man kan alltid spendera låånga morgnar i sängen om man ändå inte planerat någonting särskillt och sedan har man tid att gå ut och njuta av det fina vädret... trodde vi.

Det öser ner ute, och har gjort det ända sedan man började fundera på om det var dags för en uppfriskande och mysig promenad i solen. Så istället fick man ställa in denna tanke och istället sysselsätta sig med någonting annat.


Vi har därför suttit framför teven, tittat på finalen av so you think you can dance (det är ju rätt uppenbart vem som tar hem segern, men galet roligt att titta på ändå) och så har jag suttit och försökt bli inspirerad till fotosessionerna vi ska göra när becca kommer (jag ska inte avslöja våra planer ännu men det kommer att bli grymt!)


När du får efterlängtat besök

Den 2011-08-14, kl 16:44:27
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1

Min bästa vän sedan grundskolan som nu bor i Piteå men vill flytta till Göteborg nu i höst :)


Becca har drabbats av Skea syndrom

Den 2011-08-13, kl 18:39:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Hon har nämligen gått och köpt sig ett par rosa byxor!

Promenad ute vid Eriksberg

Den 2011-08-13, kl 16:38:31
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Vi tog Älvsnabben över och tog en liten promenad efter hamnen. Det är så galet fint där ute och jag skulle verkligen inte tacka nej till en lägenhet på den sidan! :)

Detta var ju hur fint som helst! :)


Överraskningskväll för Ewa

Den 2011-08-13, kl 16:07:15
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
När Ewa kom till Piteå så blev det en fin liten överraskningskväll med mycket mat och mys. Ni som inte vet det än så ska ju Ewa gifta sig nästa helg här uppe i Piteå, kommer bli awesome!

// Becca


Min lille Becca

Den 2011-08-13, kl 15:45:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
När det gäller hår så har nog Becca haft de flesta färger, men alltid lika långt. Hon vill absolut inte klippa sig, ni vet, bara att klippa topparna är nästan ångest! Förstår dock inte varför hon har så grymt mycket hår, det är galet tjockt. Mitt hår är knappt en hälften så tjockt som hennes.. löshår är inget den flickan behöver i alla fall!


Drömmar..

Den 2011-08-13, kl 12:55:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Skulle gissa på att jag och Totte är ungefär lika trötta nuförtiden. Det blir så när man jobbar mycket och har svårt för att sova på nätterna. Jag drömmer hela nätterna så jag känner mig aldrig utvilad på morgonen vilket är grymt irriterande.

Inatt har jag b.la drömt att jag jobbat på restaurang och skulle göra två pajer och en kladdkaka utan recept. Det var sjukt stressigt och svårt och jag har ingen aning om hur jag tillslut lyckades att servera gästerna. Nästa dröm handlade om ett krig mellan några tjejer och killar där vi tjejer hade yxor och killarna pilbågar och så slogs vi och mördade varandra.,. sedan så hoppade det över till en dröm där jag var jagad, jag cyklade och sprang i skogen om vartannat men visste inte riktigt vad det var jag flydde ifrån, kände bara på mig att jag måste springa och inte får titta bakåt.. Och sedan hoppar det över till att jag befinner mig på salongen ensam och gör en massa behandlingar, men hur jag än gör så lyckas jag inte göra kunderna nöjda, och det är flera stycken som bara snäser av mig och går iväg och jag känner mig så sjukt hjälplös.


Fattar inte varför jag måste drömma så mycket? Vad är mitt problem?


Du har något fluffigt på huvudet!

Den 2011-08-12, kl 15:40:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Detta fluff hade jag på mitt huvud för något år sedan.. Jag kan inte klaga på att den inte gjorde vad den skulle, för varm och go var den ju! Men detta år ska jag nog satsa på något som inte är större än mitt lilla huvud, helst ska jag ju även kunna se någonting när jag vandrar omkring i kylan


Lineahemma

Den 2011-08-11, kl 20:14:07
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Hittade en hemsida som säljer fina gardiner och dylikt; lineahemma.se :)  Villl ha!




Make me up

Den 2011-08-11, kl 19:30:00
Filed in Beccas Makeup | Kommentarer: 0
Lite provsminkningar bara


 


Softar i soffan

Den 2011-08-11, kl 14:08:50
Filed in Våra Kissemissar | Kommentarer: 0
Idag är en lugn eftermiddag efter städning i Kållered.. en bra bit bort faktiskt, lite jobbigt med färdväg enkelväg på över en timme för en tre timmars städning. :O

Hursom så spelar Robyn på Way Out West på fredag och Kanye West på Lördag så förhoppningsvis hittar man någonstanns man kan sitta och lyssna på detta. Hade varit awesome!

Sen till veckan kommer Emelie :) och så börjar Göteborgs KulturKalas så jag sitter och försöker knåpa ihop ett schema för vad vi ska hinna titta på då :)

Men nu ska jag fortsätta dega i soffan och ta ett varmt bad



Sminka mig

Den 2011-08-10, kl 19:26:00
Filed in Beccas Makeup | Kommentarer: 1
Lite expriment på henne själv och på andra bara :)




Barbiedocka

Den 2011-08-10, kl 17:37:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Jag har alltid tyckt att Becca liknar en barbiedocka och här kommer beviset för att hon verkligen är en!


Fierce

Den 2011-08-10, kl 12:33:00
Filed in Beccas HelloB kläder | Kommentarer: 0
Hur awesome är inte denna hatt som Becca gjort!


Det finns en häst...

Den 2011-08-09, kl 12:31:00
Filed in Våra Fotografier | Kommentarer: 1
...denna häst är en trötter och kallas Hina

träna träna..

Den 2011-08-08, kl 21:54:20
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 2
Jag behöver hitta lite träningsinspiration! Idagg lyckades jag dock med att göra lite situps men sen tog motivationen slut, så stretchade bara lite grann. Jag vill ju träna för att det är roligt, njuta av att träna.. så Ge mig inspiration tack!

Från tävlingen i Paris


Cheersminkning

Den 2011-08-08, kl 15:36:00
Filed in Beccas Makeup | Kommentarer: 1
Becca försöker hitta en fin cheersminkning man kan ha när man tävlar. Tycker ändå hon lyckas väldigt bra!


Lite makeup

Den 2011-08-08, kl 12:23:00
Filed in Beccas Makeup | Kommentarer: 0
Lite makeup av Becca. Hon är grymt duktigt:)




Lila i alla dess nyanser och former

Den 2011-08-07, kl 19:20:39
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Jag har ju gått och förälskat mig i färgen lila, bara för att det passade så bra i vardagsrummet. Jag hittar fina, lila saker överallt och hade jag haft pengar så hade det mesta fått följa med mig hem. Dock säger Daniel stopp nu, han tycker att vi haft vår lilla lila period och snart skulle han vilja byta färg. Jag kan väl hålla med lite, samtidigt som jag fortfarande har en kärlek till färgen. Men om vi inte ska ha lila längre, vilken färg ska jag då gå och bli kär i?


Teddie dansar loss

Den 2011-08-07, kl 16:49:47
Filed in Våra Fotografier | Kommentarer: 0
Såhär fin kan man se ut när man dansar till kinect. Shake it baby!



duktiga skea

Den 2011-08-06, kl 14:55:04
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Då har jag precis dammtorkat och dammsugit och skurat i hela lägenheten, torkat köksluckor ochputsat speglar.
och nu sitter jag och väntar på att hårfärgen ska bli färdig i håret mitt, ca 20 minuter kvar... Jag är dock väldigt känslig i hårbotten och ska egentligen inte färga hemma, det svider och kliar något så otroligt.. men jag står ut än så länge i allafall.

Tänk dock att tjugo minuter kan gå så galet långsamt när man bara sitter och väntar på att tiden ska gå.. jag blir rastlös! :O

Jag är seende igen

Den 2011-08-05, kl 12:01:40
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Imorse var det sovmorgon, lååång sovmorgon och vaknade inte förrän halv  tio. Alltid skönt att sova ut, det behöver man ibland.

Natten har dock inte varit lika rolig, och spenderades mestadels på toaletten då jag hade sån fruktansvärd magknip. Usch och fy vad jobbigt! Sen när man ligger där i sängen så är det så oerhört svårt att hitta en sovställning som dämpar ontet..

Hursom så var det även svårt att somna om inatt då Totte är en mongokatt som jagar runt pennor och tamponger på golvet, hoppar upp och ner för fönstrena och jagar flugor (han är en klumpig katt också så han råkar alltid krocka med fönstrena när han ska upp) och studsar på en när man försöker sova. Helst plockar han upp leksakerna i sängen och leker med, och bryr man sig inte om honom så får man en tass i ansiktet.. han vill inte att jag ska sova :O


Imorse ställde jag mig framför spegeln, tog kökssaxen och snabbklippte luggen. Måste ju kunna se någonting ffs. Inte den finaste klippningen jag gjort.. Men det fungerar så länge i alla fall. Nästa gång ska jag ta mig till en salong och fixa det tänkte jag.

Becca besök snart!

Den 2011-08-04, kl 21:46:19
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Bokade biljetter till besöket också. Hon dyker upp 26e augusti och åker hem igen 5e september. Det kommer bli awesome för jag saknar henne så sjukt mycket!

Vi ska fotografera en massa, åka till Danmark, gå på Liseberg, ut och dansa, shoppa, träna och gå på afterworks. Längtar och längtar!


Ögonbrynsfix

Den 2011-08-04, kl 20:36:02
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Snabbfixade ögonbrynen på jobbet, det är bara kvar att vaxa benen och lasra bikinin så är jag som en ny människa :)

Måste även passa på att duscha ikväll, den kvava värmen gör ju att man svettas som en gris bara man tar ett steg utomhus.


Ny serie jag börjat se

Den 2011-08-04, kl 20:10:51
Filed in Våra Youtube tips | Kommentarer: 0
Love Bites

tröttaste tröttern

Den 2011-08-04, kl 20:08:49
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Gud vad trött jag är hela tiden. Idag så var jag tvungen till att sova en sväng mitt på dagen, vilket  jag även gjorde igår..

Trött, Trött, Trötter Skea

Beställt hem två klänningar

Den 2011-08-02, kl 12:35:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Då har lille Becca klickat hem en klänning från Asos och budat hem en på tradera! Båda till ett mycket rimligt pris dessutom :) Man mår bra i själen av att fynda!


Färga landningsbanan

Den 2011-08-02, kl 11:21:56
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Nu är det dags att ta tag i mitt hår.. behöver klippa luggen och färga hårbotten. Kanske ta tag i det ikväll eller imorgon, är bara sjukt jobbigt. Dock är det ännu jobbigare att behöva se på landningsbanan varje gång man tittar sig i spegeln.

Gårdagen gick bra på jobbet, dock var jag vaken redan halv sex så det blev en låång dag. Men det var roliga behandlingar och mysiga människor så dagen gick rätt fort ändå!

Idag har jag haft sovmorgon, börjar klockan ett. Jag behövde verkligen sova ut idag (även om jag vaknade strax efter åtta).. Men hursom, nu ska jag göra mig iordning och bege mig!