Efter en jobbig dag så kopplar man av..

Den 2011-05-31, kl 23:02:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
.. med en Ben & Jerrys och Big Bang TheoryVar idag på en flyttstädning, i ett hus direkt från 60 talet. Tänk liksom heltäcknigsmatta i nästan hela huset, även på toaletten.. Duschen låg inne i ett eget rum tillsammans med en tvättmaskin, och en frys?

Medan jag höll på att skrubba väggarna inne på toaletten så kom det upp kryp från ett hål i golvet.. spindlar, skalbaggar och sådana äckliga med sprön. Fy FAN säger jag bara. Hade dammsugaren nära... USCH och FY!


Då blir det Piteå imorgon

Den 2011-05-31, kl 21:56:44
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Ska dock hinna jobba ett pass, åka till jobbet och prata med chefen och lämna nycklar, till kliniken och handla och sen med flygbussen tjugo över tre. Stress Stress!

Kommer saknar dig älskling!


William fyller år

Den 2011-05-29, kl 18:16:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
..och Becca har köpt en liten vattenpistol från öob. Jag däremot tänkte vara den lite häftigare och lite bättre systern och köpa någonting större än en liten vattenpistol.


Kanske en stoooor vattenpistolEller en bil (kostar 5000:-)haha, eller så inte!
Blev tillslut en film och ett memory

För mycket luft i kroppen

Den 2011-05-28, kl 21:13:48
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Magen är uppsvullen som en ballong och som Daniel uttrycker det; Du fiser som en lastbilschaffis. Men vad fasen ska jag göra åt det, luften måste ju komma ut på något sätt!?

Jag vet att vissa killar har svårt för tjejer som fiser, dom skulle aldrig klara av att bo med mig. MOHAHAHA. Tur för Daniel att han inte är känslig!


Nej, men seriöst då, byte av ämne, eller egentligen inte... Idag diskuterade jag och Daniel angående att bajsa. Hur de flesta har sina knep för att det inte ska låta när man gör tvåan inne på toaletten. Kanske man kastar ner lite papper i toaletten för att dämpa ljudet, eller så sätter man igång vattenkranen för att överrösta plumset. Men däremot när det kommer till allmäna toaletter, ni vet, dom där hemska båsen. Då finns det inga kranar att sätta igång och hur mycket papper man än fyller toaletten med, så tycker man ändå att det ekar i hela rummet. Nej usch, jobbigt jobbigt.

Men aja, det är naturligt att bajsa och alla måste vi göra det någongång. Så varför skämmas när man gör det (hemma hos andra, på offentliga toaletter, eller då man har besök hemma)?
Nej från och med nu så är jag en stolt bajsare.... eller så inte
Försvinn mr pimple

Den 2011-05-28, kl 12:13:47
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Jag har försökt och försökt att döda dig, men du är tydligen svårdödad. Jag har använt diverse medel och metoder för att bli av med dig, men du bara måste klamra dig fast. Jag har mosat, klämt och nålat sönder dig med tårar rinnandes på kinderna, använt diverse medel för att få dig att ge dig av. Men, nej då väljer du att utöka familjen och skaffa en kompis. Det är inte okej!

Goddamit, DÖ FINNEJÄVLAR!

Lördagsnöje

Den 2011-05-28, kl 11:32:13
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
.. tvätta tvätta kläder, så att dom är rena tills jag ska hem till Piteå, vilket händer till veckan!
Gud vad jag önskar att Daniel kunde följa, men men jag får nöja mig med telefonen.

* Och så gjorde jag bort mig nu och har satt igång två maskiner, men glömde självklart mina myskläder så dom får jag tvätta till veckan. Man kan ju inte resa utan sina myskläder!

Annars så måste vi gå på stan i helgen, hitta en bröllopspresent och det är ju skitenkelt, eller? Nej, skulle inte tro det. Vad ska man köpa?

Måste även göra någonting så roligt som att storhandla mat, både kylen och frysen börjar gapa tomma. Skafferiet är fortfarande fullt, men varje gång man öppnar det för att få inspiration till matlagningen så stänger man det lika oinspirerad. Hur kan det vara så fullt men finnas så lite?


Soptunna

Den 2011-05-26, kl 19:21:18
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Varför kan inte fler soptunnor vara såhär söta? Me like!

Jobbarn

Den 2011-05-26, kl 17:18:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Just nu så jobbar jag väldigt mycket. Med det innebär det att jag städar hus från åtta på morgonen, fram till lunch. Sedan drar jag direkt till kliniken för att "praktisera" och lära mig behandlingarna och slutar mellan sex, halv sju på kvällarna. Så det blir lååånga dagar och jag är helt slut när jag kommer hem!

Och by the way så terrorstretchades jag igår på träningen = jag kommer nästan ner i spagat. Mohaha! Men ont gjorde det och det var med tårar i ögonen som jag lämnade träningen.


Men, nu måste jag fortsätta jobba, är så sjukt kissenödig att jag snart blir alldeles varm i byxorna!


Femtonåringen

Den 2011-05-24, kl 10:43:42
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
På tunnelbanan i oslo påväg till centralsttionen så råkade vi ut för kontrollanter, jag hade inte köpt någon biljett, medan Kajsa och Carro hade biljetter från dagen före. Som tr var så var vi inte de enda utan det satt ett gäng med svenskar bakom ryggen på oss med samma problem.. Och kontrollanterna visste inte riktigt hur dom skulle hantera det. Dom frågade om vår ålder, varav Kajsa svarade 15 och vi nickade medhållande. Tillslut så sa han bara att vi egentligen skulle bli bötfällda men att vi slapp för denna gång! Tack och lov!

Men ursäkta mig mister kontrollant, ser jag ut att vara femton? Det är ju nästan tio år yngre än vad jag är! Ojojoj. Inte okej!

Lägerhelg i Oslo

Den 2011-05-23, kl 21:34:06
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 1
Fredag: Tog vi bussen och jag sov nog nästan hela vägen, trots att vi åkte kvart över fyra på eftermiddagen, jag var lite trött kan man som säga. Tre timmar och 40 minuter senare väl framme i olso tog vi tunnelbanan till Kajsas syster där vi skulle spendera natten. Vi var trötta när vi kom fram, och gjorde väl inte mycket mer än att titta hur vi skulle ta oss till vagnarna dagen efter och såg Pirates of The Carribian på tv, jag somnade.

Lördag: Klev upp tidigt, eller det beror väl på hur man ser på saken. Klockan ringde åtta och vi snoozade väl ett bra tag och sen var det bara hoppa upp och göra sig iordning. Vi fick dock stressa till vagnen vi skulle med, eftersom lilla Kajsa glömde deras lunch i kylskåpet och fick rusa tillbaka och hämta (och så kom hon inte ihåg våningen lägenheten låg på heller så hon irrade runt i trappuppgången ett bra tag). Så vi fick springa den sista biten och hann med vagnen på sekunden! Hursom så tog vi oss till träningshallen i tid!

Under själva lägret så måste jag säga att det jag saknade mest var en riktig uppvärmning, tyckte inte riktigt att 25 jumping jacks räcker för att bli så varm att man kan stretcha. Men killen som höll i uppvärmningen var sjukt charmig och posade och charmade lägerdeltagarna hela tiden.

Vi delades in i grupper på fyra stora mattor "De som behöver träna på grunden och elevator-cradle", "Partnerstunt", "liberty och spincradle", och "de mer avancerade". Vi höll oss mest till liberty gruppen och tränade som idioter på cradles, cupies och libertys. Och tänka sig, vi blev duktiga på detta också!

Vi blev även på slutet indelade i grupper om 15-25 personer där man skulle hitta på en rutin till en låt som var färdigmixad och det var verkligen kaos från början. Det gick bara inte att få ihop någonting tillsammans, men tillslut så kom en tränare och hjälpte oss och satte ihop åt oss!

Lördagkväll:
Efter lägrets slut så var det bara att bege sig in i skogen och leta upp en bra tältplats. Det var verkligen jättefint i skogen bakom skolan, med joggingstigar, gräsplättar och en liten sjö. Vi grillade vid sjön, stuntade lite, gick på en lina som några norrmän hade spännt upp mellan några träd, pratade med en full gammal polack som var intresserad av Sabina. Sedan begav vi oss mot tältet, pratade och körde "Jag har aldrig" och åt chips pch godis och somnade tillslut allihop i Carros lilla tre mannatält alla fyra! Trångt men mysigt!

Söndag:
Stel som en pinne efter lördagens träning och sovandet i tält (utan luftmadrass) gick vi tillbaka till lägret. Nu hade även Maddie Gardner tagit sig till lägret (hon blev fast på en flygplats hela lördagen) och de som ville lära sig en dans av henne gjorde detta, medan vi andra tränade stunt hela dagen. Sedan så fortsatte vi på rutinen från dagen före. Nu skulle vi fixa till vilka som skulle göra gymnastik och vilka som skulle göra basket tossar. Jag erbjöd mig självklart att göra en toss, fast med mina tjejer, vi hade ju tränat på dessa. Men blev placerad tillsammans med GC troops mixad stunt, det är sjuukt mycket läskigare och sjukt mycket högre (jag är höjdrädd). Sedan så blev det även tillslut att jag skulle göra ett stunt som jag aldrig hade prövat på tidigare (typ ball up eller någonting sådant) och sen upp i en A-frame. SCARY! Men vi fixade det. Tur att GC Troops är så grymma på att fånga annars hade jag aldrig vågat!

Men hursom så slutade dagen med att jag och Natta från GC Troops fick varsina skullcandy hörlurar för "hardworking", och Pontus från GC Troops fick en mobiltelefon för "the ultimate male camper".

Sen sov jag gott på bussen hem!


Dags att sova Carro?


matproblem till En bussresa och ett helgläger i oslo

Den 2011-05-20, kl 13:14:18
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Ja, vad ska man egentligen ta med sig då man vet att man ska vara i Oslo hela helgen, och lördagen ska det grillas på engångsgrillar. Träningar kommer ta upp dagarna och man vet med sig att man behöver extremt mycket energi för att orka hela dagarna.

Frukost -Yoghurt, Mackor och mjukost

Lunch - En räksallad och ett paket med kalla köttbullar

Middag - Grillspett och potatissallad

Övrigt - Lösviktsgodis, marabou digestive och en påse med solchips


Jag hoppas att detta räcker, det är så sjukt dyrt i norge och så vet man ju inte om det ens finns någonstanns i närheten som man kan handla..


By the way, det är ett cheerläger som vi ska iväg på! Jag, Carro och Kajsa åker ikväll och sover hos Kajsas syster. Imorgon kväll tältar jag och Kim tillsammans med den andra stuntgruppen vid stranden nära hallen tänkte vi. Myys!
(Kan säga att det tog ett tag innan det löste sig med boendet, vi fick inte klart det förrän någon timme sedan, tur att allt löste sig!)Åka åka bilfärja

Den 2011-05-19, kl 17:12:49
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Idag städade jag ute på Hönö, vilket innebär en lång bilfärd till en bilfärja och sedan åker man över till ön. Annorlunda, ja det kan man säga.


Jag hade laddat hem en gps app till telefonen från Telia. Tyvärr var den lite långsam med att räkna ut vart man var, så när den sa till 300 meter i förväg innan man skulle svänga, så var det helt plötsligt jättebråttom då den började berätta vägen. Sen gjorde det ju inte bättre när jag körde vilse i majorna påväg hem, då sa den till precis då jag skulle svänga vilket gjorde att jag missade flera gånger.

När man sen kommer in i garaget för att parkera bilen, så har någon parkerat på platsen jag hade.. plus att denna människa ställt sig sjukt snett så mitt jobb var att göra en parkering mellan två bilar som stod sjukt nära varandra. Ni som känner mig och har sett mig köra bil någon gång vet att jag inte kan parkera. Jag hatar att parkera.

Hur som så tog låång tid och tillslut fick jag backa in för att lyckas (någon jävel håller ju på att göra om i garaget så det är sjukt smalt och hänger plast överallt). Jag parkerade genom att backa, jag kan tala om för dig att detta var första och sista gången. Jävla sensor på bilen tjöt ju så in i, och stressad blev jag.

Jag  ska nog inte köra bil i Göteborg tror jag.

Hårborttagning, laser?

Den 2011-05-18, kl 08:33:51
Filed in Skeas Hudtips | Kommentarer: 0
Under gårdagen så prövade jag att få min första laserbehandling, axillerna (under armarna). Detta är ett av de ställen som man är mest känslig på (bikini och ansikte är de övriga). Jag kan säga att det kändes annorlunda, det bränner och sticker och gör ont. Men som tur är så går detta över väldigt snabbt. En behandling går ju på bara några minuter. Så nu får jag vänta 6-8 veckor innan jag gör nästa behandling.

Tyvärr är det många som tror att man blir hårlös efter en laserbehandling, men det krävs nästan alltid mer än så, eftersom att håren växer i olika faser. När man laserbehandlar så får man med sig håren som är i tillväxtfasen medan man bara väcker de som är i vilande fas (vilket kan göra att man upplever det som att det dyker upp mer hår än vanligt till nästa gång).

Ofta krävs det mellan 4-7 behandlingar för att håren ska försvinna permanent, men det finns inga garantier på att det verkligen kommer fungera på alla. Lasern gör ju även att håren tunnas ut för varje gång, så tillslut så kommer vissa hår vara så fjuniga att de inte absorberar någon värme = de inte försvinner. Så ju ljusare hud man har och mörkare hår, ju bättre kommer håren att försvinna (mörk hud absorberar mer ljus av lasern). Sedan kan ju även t ex hormonella rubbningar göra att laserbehandlingen inte fungerar lika bra som den borde.

Om man funderat på att ta bort hår med laser så får man tänka sig för gällande sommar. För 4 veckor innan och 4 veckor efter behandlingen så får du inte sola på det behandlade området. Detta kan medföra att man får pigmenteringar. Sedan så ska du mellan behandlingarna inte vaxa eller liknande utan bara raka (vaxning gör ju håret tunnare och kommer även störa hårväxtfaserna).

En lasermaskin kan se ut ungefär såhär


Dag 21: När jag var liten

Den 2011-05-16, kl 13:14:00
Filed in Vi kör Dagens Lista | Kommentarer: 2
När jag och Becca var små.. så hade vi likadan kläder på oss och såg ut som troll!Becca Äter fötter

Den 2011-05-16, kl 08:31:46
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Becca har egentligen fotfobi, vilket inte alls märks på denna bild. Hon försökte äta mig!


Småstunt

Den 2011-05-16, kl 08:30:02
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 1
Eftersom vi bara var tre stycken på träningen i lördags så kunde vi helt enkelt inte göra så mycket. Det blev några elevators och några små stunt. Vilket var synd, vi hade behövt träna ordentligt inför lägret.

Hursom så hade vi i alla fall roligt :)
Dag 20: Tema ”olika”

Den 2011-05-15, kl 14:01:00
Filed in Vi kör Dagens Lista | Kommentarer: 0

Olika versioner av Becca och hennes hårfärger :)

Förkylningsproblem

Den 2011-05-12, kl 09:33:22
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Hur lång tid är det egentligen meningen att man ska gå runt och vara sjuk? Jag börjar bli less. Nu vill jag bara bli frisk så att jag orkar träna, jobba och vara vaken på kvällarna med älskling (man känner sig ju så sjukt trevlig när man somnar innan tio....)

Nej, bort med dej dumma förkylning!

A kassan helvete!

Den 2011-05-10, kl 19:23:35
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Alltså när man är arbetslös så betalar man en mindre summa till a-kassan, alltså en grundsumma. Så sen när man jobbar så betalar man en viss summa utöver detta som går till a-kassan.

Nu fick jag precis ett brev från akassan att jag måste betala denna extra summan för förra månaden eftersom jag jobbade (Jag var alltså på en introduktion till mitt nya jobb på 3 timmar..) Och måste då betala hela månadsavgiften för detta (som förövrigt ungefär ligger på hur mycket jag får ut för dessa tre timmar, givande ens!)

Barcelona Dag 7

Den 2011-05-10, kl 12:51:00
Filed in Våra Resor | Kommentarer: 0
En stressig morgon där utcheckning stod på schemat och sedan förbi centralen för att lämna väskor och sedan buss till tibidabo, en nöjespark uppe på ett berg.
Man kunde gå in gratis där fick vi veta, eller köpa ett pass med inträde och åkattraktioner för 25 euro. Vi gick in gratis, dock så upptäckte vi att man bara kom åt vissa delar av parken gratis, så vi gick runt lite. Tittade i den vackra kyrkan och sen åkte vi tillbaka in till stan för att gå på zoo istället för 16 euro. (Hade vi haft hela dagen på oss att åka karuseller så hade vi klart betalat 25 euro)
Detta zoo:et var mycket stort och ligger centralt i Barcelona. Vi såg diverse djur och bara slappade innan det var dags att ta flygbussen till flygplatsen.

På flygplatsen skulle vi spendera natten, och det blev otroligt kallt och hårt. Här köpte vi även den äckligaste och dyraste hamburgare vi någonsin ätit. Liksom betala nästan 90:- för en kall hamburgare med ost som inte smält, utan ketchup och med mjuka strips.. iinte okej.

Men hursom så lyckades vi i alla fall få lite sömn innan det var dags att bege sig med flygplanet morgonen efter. Jag vaknade dock hur många gånger som helst och försökte vända på mig utan resultat. Blev stel som ett kylskåp ungefär ;d

Barcelona Dag 6

Den 2011-05-09, kl 08:16:55
Filed in Våra Resor | Kommentarer: 0
Detta var bakisdagen för oss alla, och trots att det blev en väldigt sen natt. Eller man skulle kunna kalla det morgon, så var vi uppe redan vid klockan nio. Trötta och bakis (och/eller fortfarande fulla) begav vi oss på morgonen för att köpa färskt bröd. För frukosten på vandrarhemmet började bli tröttsamt (rostade bröd med marmelad eller choklad samt mjölk och flingor).

Vi köpte därför istället färskt bröd, skinka, philadelfia ost, vattenmelon och en mango. Mums! Sedan drog jag och tjejerna (förutom emelie och emelie) till Badalona stranden för att däcka i solen en stund. Till en början så fläktade det skönt, ni vet, man ligger i en stekande sol medan vinden tar bort hettan. Från början så blåste det måttligt, men eftersom jag redan förvarnats på klart.se om stormvarning så såg man ganska snart på vågorna att vinden smått började att ta sig. Så det som började som en skön fläktande vind, slutade med att vi alla låg och huttrade som idioter. Så det var bara att ta sig in på Mcdonalds, äta lite lunch och sedan bege sig tillbaka till vandrarhemmet.

Trötta som vi alla var så tog det lång tid innan vi tog oss iväg in mot stan, tyvärr. Så våran tripp till gamla stan (gothic area), var kort och koncis och handlade mest om att hitta ett billigt ställe att äta på (vilket vi aldrig hittade). Vi ångrar att vi inte hann gå mer i detta område, det var gamla fina byggnader, smala gränder och små affärer alltså hur mysigt som helst.
Här i området träffade vi också vad som vi anses vara den mest irriterande gatuartisten. För i mitt tycke så ska gatuartister vara trevliga, humana och charmerande. Men istället var han bitter och irriterande och ville kräva oss på pengar för att vi fotograferade deras nummer "no money, no pictures" kom han förbi och sa flera, flera gånger. Idiot..


Vi passade också på att besöka den stora fontänen. Denna fontän har en show varje halvtimme (finast på kvällen), det var otroligt mycket folk och det var fint att titta på, så helt okej faktiskt. Och sedan begav vi oss mot strandområdet för att hitta ett ställe att äta en bit mat på. Efter att man gått upp och ner efter gatorna och upptäckt att det är ungefär samma priser på alla ställen och de har ungefär samma utbud på mat (Paella, tapas och entrecote) så blev det bara att vi gick in till ett ställe och beställde.

Självklart blev det fel på beställningen och vad som skulle vara tre portioner av paella blev fyra, varav den ena pannan åkte tillbaka till köket så satt Becca utan mat i vad som skulle vara en halvtimme, så hon fick äta av min och Verrans under tiden. Mätta blev vi alla tre och vägrade att betala för hennes portion som kom ut lägligt till vi alla ätit färdigt. Men det löste sig :)Barcelonamovie

Den 2011-05-09, kl 08:09:12
Filed in Våra Youtube tips | Kommentarer: 1
Såhär roligt hade vi i Barcelona!


Lazerwoman!

Den 2011-05-08, kl 19:27:01
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Idag var jag på utbildning för den nya lasermaskinen som jag kommer arbeta med. Den verkar bra!
Det finns tre munstycken, en med Vacuum och laser (för att öka cellförnyelsen och lymfdränaget), en med UV  (som hjälper fettcellerna att lösgöra fettet lättare), och en med radiofrekvens (som suger och värmer upp huden för att öka cirkulation och göra huden fastare).

Den sistnämnda var lite läskig eftersom man hörde ett konstigt, pulserande ljud i huvudet medan apparaten rörde huden, men hursom så verkar den bra!
Barcelona dag 5

Den 2011-05-07, kl 19:47:00
Filed in Våra Resor | Kommentarer: 0
Detta blev en lång dag i Barcelona då vi på morgonen gjorde oss iordning för att vara i Badalona redan klockan tio för shopping och sedan fortsätta shoppingen inne i stan på La Rambla. La Rambla var förövrigt inte lika bra som omtalad.. Men det är i alla fall en lång gata med små stånd med souvenirer, djur, kläder och gatuartister.
Eller som ALLA säger till oss, gatan där man MÅSTE hålla i sin väska för detta är gatan med flest småtjuvar.

Sedan åkte vi tillbaka till vandrarhemmet för att förbereda oss inför kvällen, nu tänkte vi vara duktiga och hinna med att titta på den stora fontänen. Men tiden gick för snabbt så det var egentligen bara dit och vända, eftersom vi skulle träffas på ett annat vandrarhem för att gå tillsammans och äta tapas och se Flamenco.

Tapasen var inte så speciellt, smakade inte så mycket utan var mest olika konsistenser och flamencon var inte sådan som jag hade trott. Jag hade föreställt mig riktig flamenco med många som dansade, stora vackra klänningar och kläppror i händerna, men istället så var det ganska simpla klänningar, en kvinna som satt och sjöng och två stycken som dansade en liten liten stund.

Efter flamencon så gick vi till pubcrawlen, tre barer och fria shots i barerna. Plus att drickan var svinbillig, liksom en öl för 1 euro.. Så det blev ganska mycket dricka och vi hade roligt, stuntade mellan pubbarna och lite sånt. Men på sista puben så vände det för mig, magen tvärvägrade och det blev toaletten.

Det sista vi gick till vart en klubb, dock så mådde jag för dåligt för att orka dansa och högtalarna var sprängda så huvudvärken knäckte mig, så jag och Emelie gick iväg för att hitta ett matställe medan de andra stannade en stund.. dock så finns inga matställen som är nattöppna, upptäckte vi. Så det var bara att åka hem till vandrarhemmet och slockna i sängen.Fredagskaos med kokande bil

Den 2011-05-07, kl 11:51:49
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Att ens orka ta sig till jobbet på morgonen halv sju för att låna en bil och köra till Kungsbacka känns inte alls motiverande. Att sedan börja bilfärden med att ignorera gpsen och köra fel var inte direkt rätt start på dagen.
Jag var fortfarande sjuk, hade huvudvärk som kan få den största att lägga sig ner på marken och skrika och sedan en näsa som rinner och är täppt om vartannat, det var verkligen inte min dag.

Första huset jag städade var ganska fint och rent så jag hann ta mina pauser för att orka med, däremot nästa hus var katastrof. Hon hade inte fått städat på hur länge som helst så det såg rent ut sagt förjävligt ut. Men jag bet ihop och gjorde mitt bästa i allafall. Helt slut i kroppen så beger jag mig hemåt, och ännu en gång så missar jag vart gpsen tänkte att jag skulle och hamnade att köra genom stan istället!

Jag stod i bilköer hur länge som helst, och såg inget slut på detta, men närmade mig korsvägen i alla fall. Men när jag väl, efter 20 minuter skulle korsa korsvägen så ser jag till min fasa att det ryker ifrån bilen! Panik fick jag och körde snabbt in på en parkering vid svenska mässan (notera att bilarna runtomkring började tuta och peka på mig medan). I panik ringer jag till Daniel och undrar hur jag ska lösa detta (ville helst att han skulle flyga till mig och fixa problemet.. men han kan inte flyga så det gick inte..).

Jag prövar ringa till kontoret, men eftersom alla slutat mellan fyra och fem så har de ju redan gått hem..så, hur löser man detta då? Jag fick helt enkelt vänta på att bilen skulle bli kall och sedan öppna motorhuven och kolla vattnet, men nej då hittade jag inte spaken så det sket sig.  Så med gråten och paniken i halsen så fick jag helt enkelt fortsätta köra, och så fort jag kom till en korsning så stängde jag av bilen för att den skulle bli kall igen.. Funny, eller not! Jag var helt förstörd, men som tur var så hade jag älskling i telefonen hela vägen hem som fick guida mig genom storstaden.. allting blir lite lättare när man slipper vara själv.

Hade jag inte kört fel och fått problem med bilen så hade jag nog varit hemma kring halv sex.. nu lämnade jag bilen på jobbet strax efter halv sju, gissa om jag var irriterad. Sedan var det ju ingen kvar där så jag fick ta hem alla nycklar så måste jag dit måndag morgon och lämna dom.. Jag vill aldrig mer köra bil åt det företaget.


Barcelona dag 4

Den 2011-05-06, kl 12:55:00
Filed in Våra Resor | Kommentarer: 0
Efter en hård kväll på puben så blev det en lugn morgon, lite för lugn egentligen eftersom vi ville hinna shoppa innan siestan började. Men när vi väl tagit oss iväg från vandrarhemmet så låg ju shoppingen bara en hållplats bort och sedan skulle det inte vara så svårt att hitta enligt han i receptionen.

Det första vi tänkte när vi kom upp ur tunnelbanan var ju självklart frågan "åt vilket håll ska vi hålla kartan?" Man har ju verkligen ingen kompass i huvudet. Så vi frågade första bästa förbipasserande. Han svarade snällt på frågan men undrade om vi verkligen kommit rätt "vi har nästan aldrig turister i dessa områden, vad ska ni göra här?" När vi svarade att vi var ute efter shopping så tyckte han att vi skulle in till Barcelona centrum istället men pekade snällt åt vilket håll vi skulle gå.

Det första vi hittade var en skoaffär, vi är helt tokiga i skor och vi alla hittade varsitt par (förutom Verran). Sedan åt vi lite frukost och vandrade ut och in ur affärer (Becca handlade på nästan alla ställen vi gick in på). Helt plötsligt så blev vi utkörda ur en butik eftersom de skulle stänga för siesta, och klockan hade slagit två. Så det var bara att snällt traska iväg och ta lite lunch.

Efter att vi legat på vandrarhemmet och vilat/sovit en stund så var det bara dags att ta sig i kragen, göra sig iordning för att ta sig ner på stan. Klockan hann redan bli mycket innan vi kom ner i Barcelona Centrum och mycket mer innan vi hunnit med att hitta en restaurang så efter middagen så var det bara att bege sig tillbaka till vandrarhemmet och ta det lugnt och sova ut inför kommande dag som skulle bli väääldigt lång.

De hade en strand i Badalona också, några killar stod och voltade


 
 verran blev så glad när hon hittade snäckor på stranden


Beccas shopping


Sen började det regna och vi inhandlade paraplyn (inte glad verran)


 

Uppdatering på jobbfronten!

Den 2011-05-05, kl 22:06:54
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Ni som inte vet det sedan tidigare så kan jag berätta att jag jobbar deltid inom hemstäd. Alltså åker hem till folk och städar när de inte är hemma. och nej, det är inte bara knösar jag städar hos utan oftast är det faktiskt barnfamiljer. Alltså vanligt folk som jobbar heltid och kanske pendlar varje dag, har två ungar och ett hus. Så det är inte alls så farligt jobb.

Nu kommer jag också hoppa på ett jobb som hudterapeut, men först är det en inlärningsperiod, jag ska nämligen jobba med laser! Så det är alltifrån laserapparater som tar bort hår på kroppen, slätar ut huden i ansiktet, tar bort vårtor, ytliga blodkärl, mot celluliter och fettreducering för slankare kropp och mot idrottsskador (en sorts massage som hjälper till att öka blodcirkulationen och dränering vid tex muskelbristningar, kramper och ligament)


Det kommer bli sjukt roligt och spännande att lära sig nya saker! Sen att salongen även har läkare som kommer in på helgerna för att göra mer avancerade operationer som fettsugning, diverse bröstförstoringar och öronplastik är ju jättebra. Då kan man vara med och titta och assistera lite. Yeeay! :)


Barcelona dag 3

Den 2011-05-05, kl 16:19:08
Filed in Våra Resor | Kommentarer: 0
Denna dag tänkte vi spendera som stekare, men lyckades endast med detta i ca 10 minuter. Att ligga och steka på stranden var inte riktigt vår grej och Becca var less redan efter 2 minuter och frågade om jag ville hitta på någonting (gå och känna på vattnet). Sammanlagt under dagen så låg vi nog endast ner i ungefär 15-20 minuter, men vi hittade på annat skoj, som att köpa drinkar, träna stunt och hoppa!

När vi blivit less på stranden och dwet förövrigt iskalla vattnet (Helene var den enda som vågade doppa sig), så begav vi oss istället ut mot Gaudi parken för att titta på de kända mosaikfigurer som säljs i miniatyrer över hela staden. Tyvärr så hade Helene glömt sin astmamedicin (inte tänkte vi att man skulle vara tvungen till att GÅ hela vägen upp till berget) så det blev en kort visit i parken innan vi begav oss hem till vandrarhemmet för att göra oss iordning inför kvällen.

På kvällen var det först meningen att vi skulle på en pubrunda som vandrarhemmet anordnade, men detta var inställt pga matchen mellan Barcelona och Real Madrid. Så vi satte oss en stund i köket tillsammans med alla andra gäster som tittade på matchen, och körde förfest med "jag har aldrig" innan vi begav oss ut.

Väl ute i stan så visste vi inte riktigt vart vi skulle ta vägen, vi hittade ju äntligen vart La Rambla låg, men vi ville ju ha en klubb att gå till! Men vi gick efter La rambla och blev efter vägen rekommenderade av en snubbe att gå in på ett ställe som gav bort en gratis shot. Så in på den baren och beställa varsin drink. Vi trodde även att det skulle finnas dansgolv här, men det vi trodde var dansgolvet, visade sig bara var en spegel.. Så vi drack upp det vi hade och gick till nästa bar istället.

Detta ställa var ännu mindre än det första och utan dansgolv det också, men drinken och shotten var oh så god! Shotten var i aprikos smak, och vi alla tittade på varandra efter vi tagit den och kom fram till att det var den godaste shot vi druckit någonsin. Sedan drinken Miami Vice som jag och Becca beställde var sjuuukt god!
Kvällen började dock lida mot sitt slut och det var dags att bege sig hemmåt mot vandrarhemmet igen, jag däckade i sängen så fort jag klivit in genom dörren medan Becca och Helene busade utomhus i några timmar!På kvällen, innan vi alla bytte till bekvämare skor ;)


På La Rambla efter matchen :) Här stuntade vi bland alla människor, dock ingen bild på detta


Becca ger mig mardrömmar

Den 2011-05-05, kl 15:06:14
Filed in Våra Fotografier | Kommentarer: 0


Bokade tjejer

Den 2011-05-04, kl 16:47:00
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 6
Okej, när jag kommer hem till Piteå till bröllopet i början av juni så tänkte jag passa på att boka mina tjejer för en stuntträning ute i solen :)

Så Becca, Verran, Emelie och Helene ni är bokade till söndagen och/eller måndagen 5-6 juni, bara så att ni vet!

PS! Petra och Alma är också väldigt välkomna! ;)


Mardröm

Den 2011-05-04, kl 14:38:23
Filed in Våra Fotografier | Kommentarer: 0
Lite roligt att Verran inte ser vad som händer i bakgrunden, Becca är en mardröm!


Barcelona Dag 2

Den 2011-05-04, kl 14:25:00
Filed in Våra Resor | Kommentarer: 0
Det är alltid lika spännande och roligt att ge sig ut i en ny stad, nya människor och nya upplevelser. Så direkt på morgonen tog vi tunnelbanan in till Arc De Triumph, vilket var samma hållplats som vi klivit på dagen före, så vi hade bara sett den triumfbågen då och tänkte att vi skulle tillbaka och se om den var värd att spana in.

Bakom triumfbågen fanns det en park (park de la cituadella), en väldigt fin park med mycket växter, grönområden och statyer. Denna dag var det även otroligt varmt, för varmt för leggings egentligen, och hälften av oss hade glömt solskyddsfaktor.. vi brände oss skulle man kunna säga.

Vi tog sedan tunnelbanan upp till en linbana som tog oss upp på ett berg till ett stort fort. Utsikten var underbar, och vi satte oss i gräset, åt en macka och bara njöt!

På kvällen begav vi oss ut för att leta La Rambla (största "shoppinggatan" för turister). Men vi var totalt snurriga och gick helt vilse. Vi var hungriga och tittade in på var och varannan liten restaurang, men priserna var inte direkt snälla för plånboken så vi spatserade vidare. Tillslut hittade vi en liten restaurang i en större korsning, och tyvärr var det svårt att prata stundtals för att bilarna dundrade förbi, så då fick man snällt sitta och vänta på att rödljuset skulle göra sitt. Men maten var underbar och alla vart otroligt nöjda, och vår lille indier som serverade mat och ville fylla på våra paella tallrikar hela tiden var hur gullig som helst.


Medan vi satt där på restaurangen så kom jag att tänka på en app jag laddat ner till telefonen, den appen innehöll en Barcelona karta med gps, så vi kunde äntligen hitta vart vi var och hur vi gått den senaste timmen (vilket skulle visa sig var i cirklar).. Men hursom så kunde vi ta hjälp av denna för att hitta tillbaka till tunnelbanan igen. Vilken tur! :)


Sjukling

Den 2011-05-04, kl 10:23:27
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Ligger hemma i soffan med världens huvudvärk, förkylning, snuva och ont i benet..

Vart fasen kom benet in i bilden? Jag har verkligen ont i hela framsida lår på höger ben? Hur gick det till egentligen? (haltar fram)


Men hursom så blir det en väääldigt lugn dag idag. Ska se om jag piggnar till lite senare så jag kan åka förbi träningen

Barcelona dag 1

Den 2011-05-03, kl 21:10:00
Filed in Våra Resor | Kommentarer: 0
Jag tog ju flyget från Göteborg och tjejerna från Skellefteå och så träffades vi på flygplatsen i Barcelona. Mys!
Efter lite mat på flygplatsen så begav vi oss mot vandrarhemmet för att checka in. Vi hann inte med så mycket mer under den kvällen utan vi tog en promenad i området (Badalona), gick ner till stranden (som visade sig vara en byggarbetsplats) och sen gick vi och köpte vatten och pizza.

 

Becca fick för första gången ta i en riktig palm

Vad gör man när man väntar på pizza, jo stuntar!


Jag vill också kunna!

Den 2011-05-03, kl 08:23:37
Filed in Våra Youtube tips | Kommentarer: 0
Det ser så himla lätt ut för Moa, är jag lite avis kanske? Jo det är jag!


Dag 19: Här bor jag

Den 2011-05-02, kl 22:47:00
Filed in Vi kör Dagens Lista | Kommentarer: 0
För er som inte vet så bor jag i en tvåa i Göteborg, Högsbo tillsammans med min Sambo Daniel och lille Totte

Sovrummet går i blått


Vardagsrummet går i lila


och köket har blivit med köksbord :)

Lite fynd i Barcelona

Den 2011-05-02, kl 22:42:11
Filed in Våra Resor | Kommentarer: 1
Nya skor för bara 18 euro!


Köpte massa smycken, bla dessa för 2 euro styck
Hittade även det billiga sminkmärket och köpte allt detta för 25 euro! (foundation, tre mascaror, lösfransar, två läppglans och en concealer)


Bh:ar för 2 euro styck är inte fel ;)

Guess what, im home

Den 2011-05-02, kl 16:11:20
Filed in Våra Resor | Kommentarer: 0
och som vanlig när man kommer hem från en resa så har jag gått och blivit sjuk. Mådde dåligt hela lördag söndag, ni vet när halsen sväller upp och man inte kan svälja, man kallsvettas och fryser om vartannat, får plötslig torrhosta, mår illa och är yr konstant. Dock kan jag inte säga vad detta beror på men jag hoppas att det går över snarast!

Jag har bara legat och sovit sedan jag kom hem idag, hade egentligen tvätttid från två men missade den. Så det får jag väl ta någon annan dag.

Nu ska jag snart börja redigera lite bilder så att jag kan skriva lite om hur fint det var i Barcelona, och hur vi stuntade på stranden, solade, shoppade, gick på zoo, åkte linbana, tittade på vackra byggnader, åt mat och hur roligt vi hade det tillsammans!

Det kommer mera ;D

Dag 18: Känslor

Den 2011-05-01, kl 12:46:00
Filed in Vi kör Dagens Lista | Kommentarer: 0
Detta är ett tema som är sjukt svårt att hitta ett foto på. Just om man inte har tid att fotografera någonting nu utan ska hitta någon gammal bild man tagit.

Glada känslor


En ledsen bäbis ligger på golvet och gråter


trött kisse                                                      OMG