Foto

Den 2014-02-23, kl 09:52:00
Filed in Vi Modellfotograferar, Våran vardag | Kommentarer: 2
Igår fotograferade vi lite. Här kommer en liten förhandstitt på en av bilderna
Modell: Miss Metnal
Klänning av: Rebecca Eliasson (Hellob.se)
Fotograf: Jeanette Eliasson

Loppis

Den 2014-02-23, kl 01:25:31
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Vi åkte iväg en sväng till svenska mässan för att fynda på loppisen och tänka sig, vi hittade tillochmed lite fynd därinne i röran. Så både jag och becca hittade spännande saker, hon köpte många kedjor, ett pussel, två klänningar o en resväska, och en present till mamma! mina grejer ser du på bilden härunder :)Händelselöst

Den 2014-02-21, kl 12:49:23
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
..Det har väl varit rätt så händelselösa veckor nu det senaste.Tränar ibland, planeringar inför att Helene ska komma ner och hälsa på snart. Pluggar matte inför högskoleprovet (tänkte förbättra mitt resultat) och ser en jäkla massa tittande på teve i soffan med älskling.
 
Planerar och undersöker också inför studier till hösten, kanske hoppar man på något så rolgit som webbkommunikatör, webbredaktör eller it-tekniker. Men jag vet inte, har inte bestämt mig ännu. Sedan försöker jag också att bli frisk från denna jävulska förkylning som tagit över min kropp, men dunderkuren börjar så smått verka. Men god är den inte: Ett stort glas, fyll hälften med ljummet vatten, pressa ner en och en halv citron i vattnet, ta en massa skedar med honung. Och sedan fyller man upp glaset med mintvatten.
 

Annars så händer det saker i helgen, loppis, fotosession och middag på lördag. Fixa fransar, tvätta och städa bilen och plugga lite på söndag. Och sen på måndag ska jävulskapet besiktas.. Inte kul
 
 
 

Improviserad lunch/middag

Den 2014-02-13, kl 21:33:50
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Behövde äta innan träningen, plockade med det enda vi hade hemma.. Makrill

Beställt gardiner

Den 2014-02-09, kl 18:26:21
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Beställde nya hissgardiner (sommargardiner, de blå) från Jotex idag. För vårt fönster är galet stort, så vanliga köksgardiner blir för små så nu får jag köpa två hissgardiner för att fylla ut fönstret lite :)  Och eftersom Jotex hade rea och man inte kunde beställa för under 200:- så fick jag passa på att beställa hissgardiner till i höst (den med blad) och en duk till balkongbordet :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Cheer

Den 2014-02-09, kl 13:35:24
Filed in Vi tränar Cheerleading, Våran vardag | Kommentarer: 0
I torsdags hade vi en träning igen, dock så var vi alla så övertaggade att tajmingen inte alls fungerade ihop. Haha, mycket skratt, blåmärken och frustration. Men nu kan det bara gå bättre :)
 
 

Fotobok

Den 2014-02-07, kl 17:37:30
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Har beställt lite fotoböcker åt mig själv! Dom är så fina! Dom i liggande format är från photobox och de stående från lasertryck
Makeup

Den 2014-02-03, kl 18:35:32
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Igår var vi ute och fotograferade, men jag har inte hunnit redigera bilderna men här kommer bild på själva makeupen i alla fall :)