Becca bloggar

Efter att nu förberett sig för yrkeslivet i typ 12 år är det dax att skaffa sig ett jobb, det känns inte alls så frestande för många men är som ett måste här i livet. Men det är även väldigt svårt att få jobb eftersom de finns så få att välja mellan eller så inga alls. Tänk då om man får ett jobb som är okej att jobba på men är inte alls vad man hade tänkt sig jobba inom. Då står man där 25 år senare med samma jobb och samma plan vad man igentligen ville jobba inom, man intalar
sig själv, drömjobbet får vänta för det är tryggt med fastanställning och ingen tid eller pengar till att
leta något nytt. och jag som tycker att man gått i skola länge, men jobba ska man göra i typ 45år
och sen leva på det man tjänat resten av sitt liv. Fan va enformigt =(
 
 puss och kram/ becca =)

Kommentarer
Postat av: Petra

du har så rätt så beccilecci;) Ses snart!!!:D

2008-12-09 @ 20:38:59
URL: http://pivii.devote.se
Postat av: Emelie

Du har så sjukt rätt Becca. Man kan utbilda sig till vad som helst, men när man väl står där, färdigutbildad, så finns det inte jobb i det man är utbildad till, så då börjar man på ICA istället, så helst plötsligt har det gått 20 år, så är man gift och har barn, och undrar var hela ens liv tog vägen. Man kan ju verkligen bli bitter för mindre.

2008-12-10 @ 01:36:11
URL: http://emeliech.blogg.se/
Postat av: sara

Emelie: Öh, är det dåligt att jobba på ICA eller? Låter verkligen som det på det du skriver. Som att det är sämre än andra jobb, och om man är utbildad till annat.



Och Becca, detdär var nog det längsta du nånsin skrivit tror jag! :D hehe, du har verkligen rätt! :)

2008-12-10 @ 01:43:30
URL: http://dreamaboutme.blogg.se/
Postat av: Jeanette

Emelie menar inte att det är dåligt att jobba på Ica, det kan vara vilket jobb som helst som man inte trivs med att jobba på, att man hade drömmar om någonting annat, men tog ett jobb bara för att det är bekvämt. Trivs man på Ica och vill jobba där resten av livet så är det ju jätte bra :)

2008-12-10 @ 10:17:57
URL: http://miniskea.blogg.se/
Postat av: Emelie

Sara: Jag säger inte att det är dåligt att jobba på ICA. Jag har själv sökt jobb där, alltså kan jag ju inte tycka att det är så hemskt? Jag hade kunnat skriva vad som helst istället för ICA, för det var bara ett exempel, och det första som hoppade upp i huvudet på mig. Precis som Skea sa, har man drömmar om nåt annat kan man jobba med vad som helst, oavsett hur "fint" det kan vara, och ändå inte trivas med det man gör.

2008-12-10 @ 13:27:23
URL: http://emeliech.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback