STARK dagen

Den 2015-01-29, kl 16:13:37
Filed in | Kommentarer: 0
..typ Jobb mässa för studerande på Borås högskola. Fick en massa gratis grejer och ny inspiration till företag man kan arbeta på när man är klar! Helt klart värt att gå på och tjöta med folk :)

Plugg

Den 2015-01-29, kl 07:48:50
Filed in | Kommentarer: 0
Just nu är det mycket som vanligt. Har börjat läsa nätverk och servrar och så är vi indelade i grupper för att koppla upp ett eget litet nätverk med två servrar och två datorer.. än så länge går det faktiskt bra! Och så tycker jag fortfarande att det är intressant, så det är ju positivt. 

I övrigt så har jag o syrran börjat simma någon gång i veckan. Vilket gör att jag är på jakt efter en bikini.. kan meddela att butikerna inte vill hjälpa mig särskilt med det, för det enda som hänger uppe är dom stackarna dom blev över sen förra året som ingen ville ha.. så jag letar vidare... Sen att jag är ute efter typ boxer underdel gör ju saken inte lättare direkt..well well någongång  måste det väl dyka upp, jag kan väl inte vara den enda som vill slå in och hålla fast rumpan ordentligt?

Bowling brud

Den 2015-01-18, kl 17:51:26
Filed in | Kommentarer: 0
Ja. På denna bild kan man lätt se vem som utklassade oss alla andra! (Obs mitt första kast, alltså en strike var från de som var före oss som råkade göra).. Men seriöst så fattar jag inte vart syrran har fått sin talang för bowling ifrån...

Men hursomhelst så hade vi en trevlig kväll med tjöt på on stage  på andra lång och sedan avslutning på Burger King! :)


Ensamt i sängen

Den 2015-01-17, kl 09:57:35
Filed in | Kommentarer: 0
Det var längesen jag somnade ensam och vaknade ensam i sängen. Hade glömt hur ensamt det kändes! I miss him! Daniel är på en mässa i Lillehammer, men kommer hem imorgon igen, och då fungerar jag på att göra en god gryta till honom! :) 

Idag ska jag, syrran o Emelie pröva lite orientalisk dans och senare ska vi möta upp Emmi också. Så det blir en riktig tjejkväll med en timmes bowling och chill senare på kvällen 

FYI

Den 2015-01-16, kl 19:56:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
..så gick scriptprovet förvånansvärt bra idag, och ifall läraren inte är förjävlig när han rättar så har jag nog klarat detta prov! Men vi får se, jag ska inte ta ut glädjen i förskott.. Han har ju varit jävlig tidigare...

Verran

Den 2015-01-16, kl 10:38:15
Filed in Våra Fotografier, Våran vardag | Kommentarer: 0
Lite bäbismage bara!
 
 

Fail

Den 2015-01-16, kl 10:34:14
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Jag total failade på el tentan. Jag kände mig ju rätt så förberedd inför provet, men jag fick en TOTAL blackout. Till och med de lättaste talen satt jag där som ett frågetecken och förstod ingenting... surt, ja det kan man säga.
 
 Hursom så är det den svåra tentan idag, scriptprogrammering i Powershell. Jag känner inte att jag kommer klara den, med utgångspunkten att förra årets klass failade ca 80-90% av eleverna på den tentan. Men hursom så är det bra att göra den och se hur den ser ut, så får man väl ta och fixa den också på omtentan i påsk.
 
Nästa vecka börjar vi läsa operativsystem, nätverk och drift av servrar. Detta kommer bli spännande men galet svårt!
 

Rebecca

Den 2015-01-11, kl 12:26:58
Filed in Vi Modellfotograferar, Våran vardag | Kommentarer: 0
Vi var ute för någon dag sedan i Mölndal vid Gunneboslott och fotograferade, fler bilder kommer! Men här kommer ett litet smakprov i alla fall!
Modell: Rebecca Eliasson, Klänning: Rebecca Eliasson, Foto: Jeanette Eliasson
 

Verran

Den 2015-01-05, kl 13:18:00
Filed in Våra Fotografier, Våran vardag | Kommentarer: 0
Gravidfoto på Verran i färg och svartvitt!