Bröllopsbilder i färg

Den 2016-06-30, kl 19:51:00
Filed in Våra Fotografier, Våran vardag, Vårt Bröllop | Kommentarer: 0
Fotograf: Rebecca Eliasson, Klänning & Makeup: Rebecca Eliasson, Hår: Veronica Alm

Jobbet

Den 2016-06-29, kl 16:45:35
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Vet inte om jag har skrivit det innan, men nu är jag Supportspecialist på VGR IT och supporterar regionens ca 2500 applikationer! Har precis gjort klart min introduktion och börjat jobba på riktigt! Spännande och svårt kan jag säga. Många olika system inom sjukvården och tandvården man får börja lära sig ;)

Pga helgen och nya jobbet så är jag supertrött konstant nu! När Daniel kommer och lägger sig så sätter jag mig tydligen upp och pratar med honom, men har inget minne av det dagen efter... Lite skumt kanske, för nu har det hänt flera gånger! Men jag hoppas kunna sova ikapp till helgen!


Landat

Den 2016-06-29, kl 09:32:35
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Nu känns det som att jag har börjat landa efter helgens händelser, detta firades igårkväll av två avsnitt av Nashville och Ostkrokar i sängen!

Ikväll ska vi försöka göra klart i syrrans gamla lägenhet för nu flyttar hon officiellt in med Patrik and there is no going back :)


Lördag och Söndag

Den 2016-06-27, kl 22:03:00
Filed in Våran vardag, Vårt Bröllop | Kommentarer: 0
Lördag: Vaknar upp rätt så tidigt och beger oss till hotellfrukosten, it was gooood! Därefter är det bara att bege sig till lokalen för att städa. Tur att vi fick hjälp av Mamma, Pelle, William, Pappa, Eva, Syrran, Patrik och Helene. Var rätt så mycket att städa undan och tog mycket längre tid än vi räknat. Men vi lyckades i alla fall få iordning det tillslut!
 
När detta var klart så åkte vi tillbaka till hotellet och la oss en sväng i sängen. Lite småtrötta sådär. Mamma och dom dök sedan upp och åt räkmacka med oss på Heaven 23 och sen blev det in en sväng på Liseberg. Det var rätt så skönt väder faktiskt och därför blev det också en promenad till restaurangen Athena där jag bokat bord. Blev alltså grekiskt till middag, supergott. Men stackars Pelle fick inte i sig någonting. Han hade precis åkt Helix! Han mådde ju bra hela dagen, tills detta. När han kom in på restaurangen var han helt blek i ansiktet, och när han suttit vid bordet ett tag så började han skifta i grå/grön. Han skulle nog inte åkt Helix på bakismage, vände sig totalt upp och ner.. Men för oss andra så var maten väldigt god, men servicen inte så bra.
 
Jag och Daniel tog sedan en liten promenad till hotellet, med en sväng förbi Ica för att köpa nått gotta. Tänkte mysa lite på hotellrummet...men först en sväng upp till Heaven23 och fira oss! Vi satt där uppe och himlen lystes upp av blixtar runt om oss. Mysigt! Sedan gick vi ner till hotellrummet och satte igång tvn.. vi båda somnade nästintill direkt! Helt utslagna var vi!
 
Söndag: Spenderades på Universeum, jag, Daniel och William. Det var mysigt, men kände väl inte att det var värt de 680:- som det kostade för oss. Men vi tog det från bröllopspengarna vi fått över, så det var okej. Men det lär dröja X antal år innan vi går in där igen ;)  En annan sak som hände under dagen var bara att vi stuvade undan alla grejer som vi dumpat i vardagsrummet när vi städat lokalen.. Man kan som säga att vi köpte för mycket att det mesta, alkohol och chips/ostbågar fick vi över rätt så mycket!  Vi passade även på att öppna alla presenter och kort vi fått på bröllopet. Och vi blev verkligen rörda! Så många fina ord och så många presenter! Tänk att vi nu också lyckats få ihop till ungefär halva våran budget till bröllopsresannästa år. Känns otroligt skönt, blir en långresa trots allt :)   Vi tänkte sedan avsluta dagen på restaurang, men orkade inte ta oss hemifrån. Tänkte istället beställa hem mat, men var inte så hugriga, så det slutade med att vi gjorde varma mackor, romantiskt?! Hahaha!
 
Tack Tack Tack Tack Tack Tack Tack Tack till alla som varit delaktiga i vårt bröllop, alla presenter, alla lyckönskningar!
 
 
 

Bröllopet

Den 2016-06-27, kl 21:48:00
Filed in Våran vardag, Vårt Bröllop | Kommentarer: 0
Torsdag: Började med att vi åkte och skulle hämta nyckeln på morgonen och sen var det tänkt att det skulle inredas under dagen. Men nope, då var det något jäkla gäng med pensionärer som skulle spela bridge till 21.30, så vi kunde bara komma till lokalen för att lämna saker, och sedan fick vi dyka upp i lokalen och börja i köket kring 20. Så dagen fick istället ägnas åt att handla det sista, leta blommor till borden, öva på en dans och sen hem för att laga Tacos med familjen. Därefter bar det av till lokalen för iordningsställande. Vi var inte klara förrän tolv på natten, så då var det bara att skynda sig hem för att duscha och sova!
 
Fredag: Steg upp tidigt för att renbädda sängen (åt Verran och Peter som skulle sova där under natten) och sedan försöka få i sig lite frukost. Jag och Helene skyndade därefter iväg till Beccas gamla lägenhet där vi hittade Timea, Becca och Verran som satt och gjorde sig iordning. Nu blev det skumpa och fixning med hår och make. Skickade även iväg Helene, Becca och Emelie för att handla lite immodium till min stackars mage (tänkte att det skulle vara bättre att vara förstoppad än tvärtom med tanke på att jag skulle ta med dom på toabesök under kvällen för att hålla min klänning). Dom åkte även förbi och plockade upp min brudbukett och Daniels corsage och passade på att köpa lite brudslöja till mitt hår!
 
 
När det sedan var dags för lunch så hade vi planerat att handla från en pizzeria, lite sallader och pizza. Visade sig att dom hade stängt, så det blev plocksallad och fryspizza från ICA istället. Gjorde mig ingenting för jag kunde ändå inte äta någonting! Sen började klockan bli mycket så det var bara att kasta på sig klänning och åka iväg och plocka upp Daniel för att åka till kyrkan. Sen fick syrran köra en extra vända för att hämta upp resten som var kvar i lägenheten, medan jag och Daniel fick en snabbgenomgång av vigseln av prästen.
 
När det väl var dags och klockan blivit 14, så hade syrran fortfarande inte kommit tillbaka, så fick ringa dom i panik och dom fick springa från parkeringen in i kyrkan! Tärnorna och bestmans fick sedan ställa sig längst fram och vänta in oss. Klockorna började ringa och jag och Daniel stod längst bak i kyrkan och väntade på att musiken skulle börja spelas. Nervösa var vi båda två och jag försökte säga till Daniel att gå väldigt långsamt framåt, eftersom jag annars skulle snubbla på klänningen.. fram tog vi oss i alla fall, lite snabbare än menat, men jag ramlade inte och det var ju huvudsaken.. Daniel var så sjukt nervös och skakade hela vigseln, kände det på hans hand. Men han lyckades i alla fall få på mig ringen utan att tappa den!
 
Vigseln gick rätt så fort, för helt plötsligt så började Ylva spela "Snart skiner Poseidon" och det var dags att gå ut. Det var en väldigt fin utgångslåt och Ylva gjorde den såpass bra att många av blåvitt killarna fick tårar i ögonen! Vi promenerade raskt genom gången, tror Daniel hade bråttom ut. :)
Men när vi väl ställer oss i det lilla rummet för att vänta på att alla gäster skulle ta sig ut kommer Timea springande med tårar i ögonen, sen ser jag hur det bara börja rinna näsblod.. och ner på klänningen :O  Fort fram med näsdukar och hon fick tillslut stopp på blödningen. Hahaha, hon blev så rörd ;)
 
 
Fotograferingen därefter gick väldigt bra, blev skjutsade i en limmo ut till Fiskebäck och tog några bilder! Sedan när vi var klara visade sig att vi egentligen hade tid kvar på oss, men vi tyckte det var lika bra att ta oss till lokalen istället. I lokalen hade dom precis fått sina fördrinkar och börjat gå på tipspromenad, så det blev lite chill innan maten serverades! Jag var väldigt nöjd med maten, tänk att ICA Maxi har så goda fat, och tårtan den var också väldigt god! Under middagen så visades en film som jag gjort om mitt och Daniels liv tillsammans. Folk började gråta medan den visades hahaha. Sedan fick vi även se en film från Möhippan och Svensexan, göra ett väldigt roligt musikquiz med låttexter översatta till svenska/engelska (som förövrigt mitt lag vann i). Vi fick även komma upp på scen och hålla i varsin sko för att kolla om vi tänker på samma sätt om varandra. Sedan var det en massa tal (som jag inte ville ha btw), men det var helt okej för dom var väldigt korta och koncisa!
 
 
Senare på kvällen blev det dags för lite brudvals, vilket var väldigt jobbigt för Daniel klev på min klänning hela tiden och jag stapplade runt på mina onda högklackade. Därefter bytte jag om och vi visade upp en dans vi övat, och lite stunt som vi bara hann pröva precis innan. Första vändan gick inte så bra, men när vi körde den en gång till så funkade rätt så bra ;D
 
 
Sen var det bara fest, dans och tjöt med gamla vänner resten av kvällen. Det var ju jätteroligt att träffa kompisar man inte sett på flera år! Vi hängde även i fotohörnan vi hade ställt upp i källaren. Kamera på stativ, lite grejer att leka med och en självutlösare! 
 
 
Efter en otroligt lång dag så började lokalen tömmas på folk (så fort alla fick tag i en taxi så försvann dom, är inte det lättaste att få tag på under midsommar). Så tillslut var vi inte alls många kvar, så jag och Daniel sa åt dom sista att gå ut till bussen (som gick en gång i timmen) medan vi skulle ringa taxi = fail. Gick inte att komma fram någonstanns. Så vi fick springa till bilen och plocka ut våran övernattningsresväska och sedan springa till bussen för att ta oss till Gothia Hotel. Jag hade ju bara min lilla festklänning på mig så jag frös massor, så vi var rätt så sletna när vi väl kom fram till hotellrummet. Blev bara att försöka duscha ur det värsta av hårsprayen och sedan gå och lägga sig!

Bröllopsbilder i svartvitt

Den 2016-06-27, kl 19:25:00
Filed in Våra Fotografier, Våran vardag, Vårt Bröllop | Kommentarer: 0
Lite bröllopsbilder i svartvitt! (Klicka på bilderna för att se dom större)
 
 
Fotograf: Rebecca Eliasson, Klänning & Makeup: Rebecca Eliasson, Hår: Veronica Alm

Äntligen säng

Den 2016-06-24, kl 01:02:28
Filed in Våran vardag, Vårt Bröllop | Kommentarer: 0
Då var vi klara i lokalen och duschade. Dags att sova är en stor dag imorgon :) har vart en lite kaos dag idag, och lär bli värre imorgon men det gör ingenting faktiskt. Nu har vi förberett så mycket vi har kunnat i allafall!

Nu börjar kaoset

Den 2016-06-23, kl 15:29:59
Filed in Våran vardag, Vårt Bröllop | Kommentarer: 0
Självklart så har bridgespelare bestämt sig för att ha kvällsbridge ikväll i lokalen=vi får inte duka i lokalen förrän halv tio ikväll. Men det mesta har vi ialla fall kört dit nu så just nu är det bara kvar att köpa lite småsaker och skea behöver vila! Verran skickade ett mess och skrev andas, Hahahaha, jag behöver nog det! :)

Inköp

Den 2016-06-22, kl 06:32:20
Filed in Våran vardag, Vårt Bröllop | Kommentarer: 0
Alltså att handla inför bröllopet var inte det lättaste! Hur mycket dricker behöver vi för en kväll egentligen och hur mycket chips äter folk. Vilka typer och hur många plastglas tror vi går åt? Och hur mycket is bör vi köpa för att sätta i backarna? Ååh så mycket frågor!

Igår var jag i alla fall och hämtade upp småpåsar fyllda med ris också så det är löst!


4 dagar kvar

Den 2016-06-20, kl 21:07:09
Filed in Våran vardag, Vårt Bröllop | Kommentarer: 0
Tiden går fort nu och finns fortfarande saker kvar att göra!
 
Måndag:
* Hämta nyputsade och graverade ringarna
* Hämta luftmadrass till Helene, och plastbackar till att kyla drickor (tänkte hälla is i dom)
 
Tisdag:
* Ringa hotellet och be om sen incheckning
* Ringa till en restaurang och boka ett bord till lördag för familjen
* Handla drickor, plastglas, kaffe och annat bra att ha
* Städa bilen
* Ringa prästen och fråga om ordningen på vigseln
 
Onsdag:
* Mamma, Pelle och William kommer runt tre någongång, så Becca får hämta dom
* Helene kommer runt åtta någonting
* Baka kladdkaka
* Laga Flygande Jakob till familjen
 
Torsdag:
* Hämta nyckel till lokalen klockan 10
* Handla blommor till borden
* Stryka dukar
* Skriva ut det sista
* Packa ihop allt som ska med till lokalen, inkl övernattningsväska (inför hotellnatten)
* Duka och ställa iordning i lokalen
 
Fredag:
* 9.30 är det dags att träffa tjejerna och börja göra sig iordning
* 14.00 Vigsel
* 14.45 Kommer limmo och hämtar upp oss
och sen äre middag och fest :)
 
Lördag:
* Städa lokal
* Ev. Liseberg om det är fint väder
* Middag med familjen
 
 
... lite att göra och tänka på bara... och självklart så håller Becca på att flytta ut från lägenheten, så den ska vara städad och klar till sista juni..
Ni kanske förstår varför jag börjar få stressfinnar :O
 
 

Fler Parisbilder

Den 2016-06-20, kl 20:56:00
Filed in Vi tränar Cheerleading, Våra Resor, Våran vardag | Kommentarer: 0
Det dyker upp fler och fler bilder från Paris :) Roligt roligt att alla fotograferat så mycket!
 
 

Festprogram

Den 2016-06-19, kl 15:38:54
Filed in Våran vardag, Vårt Bröllop | Kommentarer: 0
Igårkväll satt vi nästan 4 timmar och skrev ut och satte ihop festprogrammen! Men dom är klara i alla fall så det är skönt!



Uncasual Friday- Tema BLÅ

Den 2016-06-17, kl 17:08:23
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Yes, kastade på mig en gammal blå tröja jag inte använt på några år och på med lite blå ögonskugga



Bröllopstankar

Den 2016-06-16, kl 22:04:20
Filed in Våran vardag, Vårt Bröllop | Kommentarer: 0
Det är så otroligt mycket att tänka på nu in i det sista, är bara 8 dagar kvar! Bara funderingar på hur maten ska fraktas, vilken fördrink som ska serveras, vilka andra drinkar som ska blandas till och hur många drickor som egentligen behöver inhandlas!
 
Helgens planering:

Fredag eftermiddag: 
 * Besöka kyrkan och prästen en till gång
 * Prova kostym & skjorta
 * Köpa papper till festprogrammen
 * Göra klart festprogrammen
 
Lördag
* Ut och leta fotolocation i området runt Fiskebäck. Leta en backuplocation med eventuellt tak/stort träd om det skulle regna
* Skriva ut och sätta ihop alla festprogram
 
Söndag
* Planering och planering och hemlis
* Hemmaloppis i syrrans lägenhet och försöka göra oss av med allt som finns kvar
* Skriva inköpslistor & "att göra lista" till medhjälpare under bröllopet
* Sista provningen av klänningarna
 
Sedan ska jag också börja gå in skorna nu, så att jag överlever på bröllopet!
 

Psalmer i kyrkan

Den 2016-06-14, kl 20:36:27
Filed in Våran vardag, Vårt Bröllop | Kommentarer: 0
Vi träffade prästen i förra veckan och diskuterade vigseln... Gifter man sig i kyrkan så får man räkna med att man ska välja psalmer att sjunga och eftersom jag inte sjungt i kyrkan sen konfirmationen så letade jag upp de två psalmerna som jag faktiskt känner till och tycker om.

'Den blomstertid nu kommer' och 'Du vet väl om att du är värdefull'. På fredag ska vi ta en sväng förbi kyrkan för att se hur det ser ut på insidan, vi har ju faktiskt inte varit inne där någonting ännu så det blir spännande!

Bröllopsgrejs

Den 2016-06-14, kl 06:46:18
Filed in Våran vardag, Vårt Bröllop | Kommentarer: 0
Klart man måste använda en hashtag så att vi kan hitta alla bilder som folk tagit! :)



Dryckesbiljett

Den 2016-06-13, kl 21:53:52
Filed in Våran vardag, Vårt Bröllop | Kommentarer: 0
På bröllopet kommer vi sälja dricka på kvällen till självkostnadspris. Smidigaste varianten att lösa detta tyckte vi var med "dryckeshäften". De består i fem dryckesbiljetter i varje häfte och biljetterna kostar 10kr var = 50 för ett häfte... 100 för två...
Sedan har vi gjort att cider, vin eller öl kostar en biljett. En drink, whiskey eller amarula kostar två biljetter. Låter detta vettigt eller hade ni gjort på något annat sätt?



Loppis i slottskogen

Den 2016-06-12, kl 20:39:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Yes, då har vi i alla fall krängt av endel av syrrans grejer... det verkar ju aldrig ta slut! Nästa söndag blir det att försöka bli av med typ resten via facebook och blocket... men en trevligt dag i slottskogen blev det i alla fall!
 

Glass Glass Glass

Den 2016-06-12, kl 17:37:19
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Hittade gratisglass erbjudande i Sisjön, nyöppnad butik där glassen görs på plats och det är självplock av både glasskulor och topping och sedan vägs det i kassan! Vi fick ett rån med upp till fyra glasskulor med topping. Hade vi betalat det själva hade det ändå vart rätt så billigt.. ca 25:-. Dit kommer jag cykla i sommar när jag blir glasssugen!
 

Cheerleading Göteborg

Den 2016-06-12, kl 17:31:21
Filed in Vi tränar Cheerleading, Våran vardag | Kommentarer: 0
För dom som bara vill göra det göttigaste i cheerleading, stuntdelen. Detta passar för alla åldrar, storlekar, erfarenheter och kön! Vi tränar två gånger i veckan och åker gärna iväg på en tävling eller läger någon gång då och då. Läs mer på hemsidan! http://gothenburgcheer.wix.com/gbgcheer
 
 
 
 
 
 

UncasualFriday: Fotbollstema

Den 2016-06-10, kl 06:48:28
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Klart man går all-in trots att fotboll inte är min grej!



Tårtan är klar!

Den 2016-06-09, kl 20:48:36
Filed in Våran vardag, Vårt Bröllop | Kommentarer: 0
Det blev tillslut tre stycken "hallon & marängtårtor" som ska göras om estetiskt till bröllopstårtor! Det blir spännande att se dom på bröllopet. Jag som verkligen inte tycker om tårta får väl iallafall smaka litegrann. Sen kommer jag bara frossa i kladdkaka med topping istället. Har bestämt mig för att köpa in lite olika topping såsom grädde, godis, bär och frukt. Kommer nog bli helt awesome!
 
 
 

Beställt Catering

Den 2016-06-09, kl 20:43:00
Filed in Våran vardag, Vårt Bröllop | Kommentarer: 0
Då var äntligen cateringen beställd och det blev faktiskt grillfat plus tapasfat med potatissallad plus pastasallad till. Passade även på att beställa nybakta baguetter också :)  Känns bra!
 
 
 
 

Mysbelysning

Den 2016-06-06, kl 20:40:38
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Hittade en supermysig partybelysning till balkongen på Nille. Det är meningen att den ska hänga i taket, men det blir ett senare projekt :)


Balkongen

Den 2016-06-05, kl 21:14:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Nu blir det balkonghäng!





Planering

Den 2016-06-05, kl 13:56:49
Filed in Våran vardag, Vårt Bröllop | Kommentarer: 0
Nu börjar den riktiga spurten inför bröllopet och kvällarna börjar bli helt uppbokade. Det är mycket som ska göras så vi skaffade en gemensam kalender för att skriva in det viktigaste :)


Paris bilder

Den 2016-06-04, kl 07:50:34
Filed in Vi tränar Cheerleading, Våra Resor | Kommentarer: 0
Här kommer lite bilder från andras kameror :)
 
 

Nytt jobb

Den 2016-06-03, kl 06:43:02
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Yes, började det nya jobbet i onsdags som Supportspecialist. Just nu är det introduktionsveckor så jag får mest läsa information och sitta med folk som svarar i supporten, det är så sjukt mycket att lära sig, supporten är för västra Götalands regionens kommuner, skolor, sjukhus, vårdcentraler och en massa mer så om jag uppfattade det rätt så var det väl ca 4000 olika applikationer! Lite överväldigande kan jag ju säga med tanke på att man använder väldigt många olika system i ärendena.

Men folket är riktigt goa och glada ialla fall och det finns ett Xbox one med Kinect att spela på rasterna. Idag är det uncasual Friday också. Det blev tydligen så pga att alla är så casual alla andra dagar så då blir det att klä upp sig på fredagar istället, och så har dom lagt på teman. Denna veckas tema är Sverige, jag hittade verkligen ingenting i sverige tema hemma så jag tog min blå cheer rosett och knöt ett gult snöre i mitten.. Kunde inte välja något större och mer synligt heller för idag ska jag ju ta mig till Borås för en examensavslutningen direkt efter lunch 




Paris 2016

Den 2016-06-01, kl 21:28:00
Filed in Vi tränar Cheerleading, Våra Resor, Våran vardag | Kommentarer: 0
Fredag: Tog flyget 07:00 på morgonen, trötta var vi men resan gick bra! Däremot när vi kom fram till Charles De Gaulle flygplats var det värre. Vi skulle ju vänta in Kajsa som skulle landa en timme senare och sedan ta en buss till närmsta Primark. Att bara hitta busstationen var inte det lättaste då vi landade på terminalen som var verkligen längst bort... Tillslut hittade vi den och Kajsa dök upp, men bussen hade redan gått så det var bara att gå tillbaka in i Terminalen för att hitta någotning att äta i väntan på nästa buss (1h senare). Det fanns ett hotell precis utanför terminalen med restauranger, men de var lunchstängda.....
 
Well, vi hittade i alla fall till köpcentret och Primark och jag passade på att shoppa en tröja och lite annat smått. Därefter skulle vi in och handla lite vatten och mellanmål i matbutiken som fanns där. Snacka säkerhet för att komma in, påsarna häftades ihop högst upp och alla väskor stripades ihop, så dragkedjan inte skulle gå att öppna..
 
När detta var gjort så var tjejerna långt ifrån klara, och befann sig i provrummen för omgång nummer två. Så jag, Becca, Patrik och Tore bestämde oss för att ta oss in till Paris istället. Lättare sagt än gjort, då vi verkade befinna oss mitt ute i ingenstanns! Så tillslut fick vi fråga om bussen som dök upp kunde ta oss till Paris, "Javisst" sa en kille, det var bara typ 10 minuter till en tunnelbana därefter tar ni er till Paris. Ca 25-30 min senare kom vi fram till tunnelbanan. Vi tog oss in till Les Halles och tänkte låsa in väskorna. Självklart var det värsta airport security för att komma in i tunnelbanestationen, här var både metalldetektorer och att öppna och visa innehållet i väskan... Besvikelsen när det inte gick att låsa in väskorna någonstanns var stor, så vi fick istället släpa med oss väskorna på en promenad till Notre Dame.
 
Killarna gick in en sväng i kyrkan medan vi höll koll på väskorna och sedan när tjejerna dök upp så bytte vi av. Det var en stor gudstjänst där inne och en jäkla massa cheerleaders (vilket man såg på alla rosetter mitt på huvudet). Men fint var det
 
Vi letade sedan upp ett matställe och skyndade oss till hotellet för att hinna bada i SPAet innan dom stängde klockan 22. Vi hann bada i ca en halvtimme!
 
 
Lördag: Vi tog gratis shuttle från hotellet till Disneyland, tog bara några minuter så vi måste ha bott rätt så nära. Vi gjorde oss iordning ute i gräset och var därefter med på invigningen. Tore fick hålla Sverige skylten så han var rätt så nöjd! Sedan var det lite uppvärmning och förträning och direkt ut på mattan. Vi var rätt så nervösa, och precis när vi står där och är som nervösast vid mattan så är det en tjej som kör individuellt före oss, hon misslyckas på en volt och tappar det totalt. Hon får en blackout och springer av och gråter i sin tränares armar. Alltså jag fixar inte sånt, mina och Carros ögon började tåras. Helt seriöst så var jag verkligen nära att gråta. Men publiken började ropa hennes namn och hejja på henne så hon fick göra sin rutin igen, men hon hade ju typ redan brytit ihop så det gick sådär. Sedan var det vår tur. Alltså när man väl står där på mattan så ser man ingenting och när man är klar så kommer man inte ihåg någonting av vad man gjorde heller. Men vad vi har kunnat se på filmen i efterhand så såg det rätt så bra ut.
 
Vi fick en stoor pokal till våran första plats och en kvalificering till International UCA Allstar Championship som går 11-12 Mars 2017 i Orlando. Hade vart så coolt att åka dit och vara med, det är ett jättestort mästerskap som man måste kvala in på och är typ en mindre VM.
 
Well well, resten av lördagen bestod i mat. Vi var så trötta efter tävlingen att vi bara gick in på Mcdonalds o åt. Vi bodde i ett lägenhetshotell, två enkelsängar och en bäddsoffa i varje rum samt badrum och kök. Jättefräscht och sen gratis tillträde till SPA:t. Vi passade på att gå ner till SPA:t efter maten medan tjejerna gjorde sig iordning för utgång. Vi stuntade och gjorde trevåningsbygg, vilket inte alls var lämpligt enligt personalen som tog ut Tore och gav honom en utskällning så det blev att sitta i ångbastun en sväng och sedan upp på rummet och chilla med dom andra tills dom begav sig ut.
 
 
 
Söndag: Dax att bege sig till Disneyland! Men vilken besvikelse, de flesta attraktionerna var stängda pga renovering och en av berg och dalbanorna som faktiskt fanns hade tekniska problem. Så det blev att ta en båttur i Pirates of the Carribean, och en sväng i Alice i Underlandet. Åkte även någon Toy Story grej som man skulle skjuta med pistoler medan man satt i stolar som åkte framåt sakta. Jag hoppade däremot att åka berg och dalbanan som åker i mörker 360 grader. Den kom jag ihåg från förra gången att jag inte alls tyckte om. Däremot så öppnade Indiana Jones berg och dalbanan precis innan vi tänkte gå hem, så vi sprang dit och kom fram väldigt snabbt i kön. Det var då jag såg den, looopen. Alltså satan vad jag inte tyckte om den. Det var en jäkla loop i den och jag som inte ens klarar av Lisebergsbanan... Men jag åkte den!.. och fck sen en sprängande huvudvärk så jag fick knapra ipren. I övrigt så sprang vi i Disneyaffärer och åt Ben & Jerrys glass.
 
Vi var så trötta efter tävlingen att vi bara köpte med oss pasta och pastasås till hotellet och lagade mat på rummet. Sen följde jag med Krystal upp på rummet och tjötade länge med henne och Gustav om allt möjligt
 
 
Måndag: Vi steg upp tidigt för att hinna promenera och sightseeinga i Paris, men när vi kom upp ur tunnelbanorna vid Eiffeltornet så öste regnet ner. Vi som sprang runt med resväskorna blev inte alls glada, så vi begav oss för att äta sålänge. Men regnet ville inte ge sig. Det blev därför en snabbis förbi eiffeltornet och därefter direkt till flygplatsen. Vi var ju väldigt tidiga på flygplatsen, tänkte att en så stor flygplats måste ha shopping. Men inte i terminalen vi skulle flyga ifrån, Jag och Becca. Vi hade nämligen hittat ett lågprisflyg "Eurowings" med mellanlandning i Dusseldorf, mellanlandningen skulle vara på typ 20 minuter.. första flyget var försenat 50 minuter pga någon jäkla storm i Europa. Och de på flygplatsen ville inte hjälpa alla oss svenskar som skulle med nästa flyg utan hänvisade till personalen i Dusseldorf. Så när vi väl landade i Dusseldorf så höll vi alla tummarna för att nästa flyg också skulle vara försenat, visade sig att det hade lyft bara 10 minuter sedan. Så vi blev bara hänvisade till stora entren för att boka om biljetten och få hotellvouchers.. den kön var typ 2 timmar lång så vi fick tag i ett telefonnummer och bokade om. Till 07 på morgonen nästa morgon. Min examenspresentation skulle vara 08:15 så jag fick lite panik! Sen fick vi även en lapp med hotellnummer i handen och fick boka detta själva. Som tur var så parade vi ihop oss med ett annat svenskt par som redan hade hittat ett ledigt hotell. För det var ju inte nog med att väldigt många hade missat eller ett inställt flyg, utan samtidigt så var det en stor mässa i Dusseldorf så de flesta hotellen var redan fullbokade.
 
Men vi hittade ett hotell, köpte med oss lite sallad och begav oss dit. Sedan fick jag skriva min lilla fusklapp till presentationen och hålla den lite snabbt för syrran innan det var dax att sova klockan 00. 
 
 
Tisdag: Halv fem ringde klockan, och det var dags för frukost och därefter flyget. Så landade i sverige tjugo i nio. Tog första bästa buss till Borås och halvsprang till skolan. Notera att jag då har resväskan och helgens kläder på mig, de enda kläderna som inte blivit dyblöta under måndagen (ett par jeggings och en t-shirt där det stod Paris).. och lite illa luktade jag säkert också, för tandkrämen var slut och hade ingen parfym med mig. Men presentationen gick helt okej som tur var
 
 
PS! det kommer lite komplettering på bilder när Krystal laddad upp sina :)