Att ringa hjälp

Den 2011-09-30, kl 19:01:38
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Det är dags att ringa hjälp i form av en frisör, nu kan jag bara inte gå omrig såhär längre! Tyvärr så bor ju min fina frisör verran i Piteå så det blir lite för långt att åka för att klippa sig! Men jag har köpt ett erbjudande på letsdeal, så förhoppningsvis så är dom såpass duktiga att jag vill fortsätta gå dit!

Tänk när verran gjorde mig såhär snygg i håret! Saknar!


Winnie The Pooh

Den 2011-09-30, kl 12:13:00
Filed in Skeas Film & TV-serie tips | Kommentarer: 0
Såg denna söta film med Emeli igårväll. Urmysig, gullig och självklart nostalgisk! Och man kan inte göra annat än att tycka så grymt synd om lille deprimerade Ior som tappat bort sin svans, Nalle Puh som inte kan läsa eller förstå långa ord och självklart lilla rädda Nasse som inte riktigt hänger med i andras sätt att tänka




Behöver träna

Den 2011-09-30, kl 07:39:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

I denna vecka så har det inte blivit en enda träning och jag är påtok för lat för att träna hemma tyvärr, men jag känner verkligen av i kroppen att jag behöver träna för just nu pallar mina handleder knappt av dammsugare på jobbet och jag får massor av sockerdricka i mina ben när jag står upp för länge, så nu är det dags att ta tag i mig själv!

Jag hoppas i alla fall att träningarna blir av under nästa vecka :)


A cinderella story - Once upon a song

Den 2011-09-29, kl 23:08:00
Filed in Skeas Film & TV-serie tips | Kommentarer: 0
Såg att jag missat att skriva om denna underbara söta lilla film. Självklart en mysig riktig chic flic  som jag tycker om :) Denna film kan man se en mysig kväll i soffan med sina tjejkompisar, en filt och en jädra massa godis!

Lucy Hale (från pretty little liars) som spelar huvudrollen är ju grymt duktig!


Tips på hudprodukter

Den 2011-09-29, kl 20:59:00
Filed in Skeas Hudtips | Kommentarer: 0
Nu säljer vi ju Exuviance på salongen och jag måste säga att jag älskar detta märke! Det bästa är ju att alla produkter innehåller AHA och PHA så man behöver inte en speciell skrubb med korn utan det sköter sig själv!
Finns även produkter med olika användnings områden som jag tänkte skriva om lite snabbt!

Blemish Treatment: Appliceras på acne och finnar :)
Skin Brightening Gel: Bleker missfärgningar på huden, såsom fräknar och åldersfläckar från solen
Vespera Serum: Jämnar ut hudstrukturen, tar bort fina linjer och rynkor, anti-aging serum som är grymt effektivt
Ultra Restorative Cream: Nattkräm på vintern när man är extra torr, eller som vanlig dag/nattkräm åt problemhy som tex eksem hy, rosacea

Sedan har de självklart olika sorters rengöringar, ansiktsvatten och krämer för de olika hudtyperna. Mycket mycket bra produkter måste jag säga :)


Min kompis är kändis!

Den 2011-09-29, kl 19:46:16
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Min kära Helene är bäst i Sveriges lag inom styrkelyft! Hur awesome är inte det?! :)
Klicka på bilden för att läsa artikeln från tidningen


Favoritprogram

Den 2011-09-29, kl 19:44:15
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Yesyes, dags att se nya avsnittet av Top Model. Awesome! ;D


Rosa och söt

Den 2011-09-28, kl 20:52:24
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Nej, det är inte mig själv jag pratar om :)
Utan denna goding (klänningen alltså) som jag hittade på tradera

Julklappstips

Den 2011-09-28, kl 19:19:43
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

En hello Kitty hårtork till skea så blir hon glad!:)
Denna fanns till oh med på media markt.


Sjuk

Den 2011-09-28, kl 09:17:19
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Tog bussen till en kund imorse, men kom inte hela vägen innan jag var tvungen att hoppa av, skakig illamående tog jag mig ner i ett dike för att spy. Tror att det var maten igår men tog det säkra före det osäkra och åkte hem istället (tack gode Gud för min stora handväska som rymmer både vatten, servetter och tuggummi, annars vet jag inte hur jag skulle ha kunnat med att ta bussen hem)

Så nu ligger jag i sängen och har ont i magen . Damn!


Tvätteli

Den 2011-09-27, kl 13:31:43
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 5
Alltså seriöst, varför har man inte tillräckligt med pengar så att man kan låta någon annan ta hand om tvätt, städ och diskning? Eller om man iallafall hade haft en diskmaskin och tvättmaskin i lägenheten. Tänk, livet hade vart så mycket roligare! Nu är det dags för mig att återigen gå ner och tvätta. Jag hatar det verkligen, finns inget tråkigare.

någon gång i framtiden så ska jag ha en tvättmaskin!

Softar

Den 2011-09-26, kl 21:29:12
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 2

img_1286 (MMS)

Sitter i soffan och ska strax se nya avsnittet av desperate housewifes! Awesome!


Vi äro tanter ifrån Norrland

Den 2011-09-25, kl 22:21:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Det tycker Daniel iallafall. Han sa till och med till oss att parkera våra rullatorer i trapphuset.. bara för att vi spelar bingolotto nuför tiden. Vi har dock inte vunnit någonting ännu, men jag känner på mig att det kommer hända nästa vecka (dock utan Emelie eftersom hon jobbar då)

Men i helgen har vi varit duktiga och hjälpt Emelie med inflytten och jag var även in till Charlie och Klas för att se hur det gick med deras nya lägenhet (http://renoveringsbloggen.com/). Skitfint juhe :)


Bingolotto på den gamla goda tiden

Otursdag

Den 2011-09-23, kl 19:17:11
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Avundsjuk på Emelie då hon skrev på facebook att det var hennes turdag, för det har verkligen inte vart min..

Det började faktiskt igår kväll då jag åt upp pizzabiten som var över från dagen innan, en pizza med räkor och kräftskjärtar som blivit sega över natten.. Så igårkväll låg jag i soffan och bara mådde illa och hade magknip.. sov väldigt dåligt, och vaknade flera gånger.. På morgonen mår jag bättre en liten stund, men då kommer mensvärken som jag har dragits med hela dagen.. Trots detta så gör jag mitt bästa på städjobbet (familjen jag städade hos skulle ha besök under helgen så det var mycket som skulle städas).. och detta gjorde att jag blev några minuter försenad och lyckades missa bussen till salongen.. gissa om en pms skea blev arg!?

Och den här jävla mensvärken är fortfarande hos mig, så nu ligger jag i soffan med en värmefilt på magen och håller tummarna för att det ska gå över. Jag vill ju hjälpa Emelie imorgon att flytta :)

En bild som becca tog på en glad skea

Utan träning idag

Den 2011-09-22, kl 19:25:50
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Emelie smsade och berättade att hon låg hemma i mensvärk, så ingen träning idag alltså.. Jag som sett fram emot det jättemassor men man får en ny chans under nästa vecka :)

Så, vad gör jag när jag inte tränar då? Jo, ikväll sitter jag i soffan och halvsover efter middagen. Ingen Daniel hemma då han är nere på pizzerian och tittar på fotboll.. Dags att sova ett tag. Godnatt!


Microdermabrasion

Den 2011-09-20, kl 21:15:00
Filed in Skeas Hudtips | Kommentarer: 0
Var på kurs idag för microdermabrasion, då vi nu köpt in en sådan till salongen och ska börja använda. Den verkar väldigt bra faktiskt!

Microdermabrasion är som en lättare hudslipning som de flesta tål och man kan jobba på
  • Solskadad hud
  • Uppfräschning
  • Pigmentförändringar
  • Livlös hud
  • Åldrad hud
  • Hudbristningar
  • Acne
  • Ärrbildningar

Till vår maskin fanns det även två andra handstycken där man kan arbeta med att öppna porer inför portöming, slussa ner verksamma ämnen i huden samt ultraljud för en upplyftande och uppstramande effekt.
Det kommer bli grymt roligt att börja arbeta med denna maskin!


Helgen

Den 2011-09-20, kl 20:43:46
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Var ju i Norrtälje i helgen och jag kan ju börja med att berätta att vi hade det oerhört mysigt. Daniels mormor och morfar är så himla söta och snälla och vi fick så god mat att jag höll på att spricka.
Norrtälje är en väldigt väldigt liten stad, och shoppingen var tyvärr ingen höjdare. Basutbud med H&M, Lindex, Åhlens och Kappahl, sen även några mindre typ dambutiker med märkesvaror (hur tusan har dom råd att handla på sådana butiker?) Och jag vet att jag är bortskämd med öppettider på stan här i Göteborg, men det var längesen jag var med om att centrum stänger klockan tre på lördagar och har stängt på söndagar ;)

Men annars så var det en väldigt liten, mysig stad, med så underbart väder i lördags att jag låg ute i soffan och solade i shorts och linne och höll på att avlida i värmen!


Sedan måste jag även hylla kärleken som Daniels mormor och morfar visade varandra hela tiden. Sådan ska jag också bli när jag blir gammal! De verkade fortfarande som de var alldeles nykära. Så himla fint!!

Daniels Morfar visade upp en gammal, gammal kamera han hade. Jag blev väldigt sugen på att pröva den! Användes ofta förr i tiden i fotostudior.


Trött och sliten

Den 2011-09-20, kl 20:33:40
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Eftersom vi kom hem sent i söndags och min kära Emelie välkomnade oss i soffan så blev det en trött måndagmorgon med nyckelbyte klockan sju.. Behöver jag säga att jag hatar måndagar? Borde faktiskt vara olagligt att börja tidigt just första dagen på veckan. Och inte nog med att jag var grymt trött, utan efter en lång arbetsdag så bar det iväg till träning och jag var bara helt övertrött och flamsig! Hursom så gick träningen väldigt bra, förutom då att jag gjorde snurr cradles då jag började snurra för fort och jag böjde benen och kastade mig i volterna så att jag landade med huvudet nedåt i tjejernas armar (tur att dom kan fånga mig i alla lägen!)

Emelie passade även på att terrorstretcha mina ben mot väggen och det var nästan som att jag gick av, syntes stor skillnad i spagaten då jag nästan kom ner i den(!) Men jag har grymt grymt ont idag i alla muskler och jag har försökt attt återhämta mig med ett varmt bad. Tur att vi inte ska träna igen förrän på torsdag, för känner jag min kropp rätt så kommer träningsvärken vara ännu värre imorgon. Blir att trycka i sig tabletter och smörja på voltaren för att stå ut hela dagen.

Weekend i norrtälje

Den 2011-09-17, kl 07:30:59
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Jag befinner mig just nu i Norrtälje där vi hälsar på Daniels mormor och morfar, mycket mysigt! Och oroa er inte för lille Totte för han har det bra där hemma tillsammans med Emelie, som bor hos oss ihelgen!

Igår satt vi mest och tjötade, tittade på bilder från våra resor (gaah, jag blev fruktansvärt resesugen nu igen!) och så åt vi mat, och vi blev bjudna på en galet god potatisgratäng med rotfrukter och ugnstekta tunna revben, och fika å glass. Har nog inte ätit då mycket på länge :)
<
Idag så bär det av till centrum en sväng för att spana in lite shopping och staden, jag tycker ju att man ofta kan se på just shoppingen hur stor staden är ungefär (och alla säger att det är rätt litet här, så vi får väl se) håller i alla fall tummarna för att det ska finnas någonting annorlunda utöver bas utbudet med kappahl, hm och lindex.

Men vi har det väldigt bra på denna sida av Sverige i alla fall, och dom är så himla gulliga :)

Att ramla nerför en rulltrappa

Den 2011-09-17, kl 07:18:28
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Igår när jag stod i kö på Arlandas toaletter så hörde man ett duns och konstigt ljud från en uppåtgående rulltrappa, sedan en kvinna som skrek att åt oss i kön att komma och hjälpa. Jag trodde det handlade om en väska eller liknande men det var en gammal kvinna som rullade nerför rulltrappan och eftersom den gick uppåt så kom hon aldrig ner till golvet utan fortsatte bara att rulla omkring. Det blev panik efter att hitta stop knappen, som var undangömd och sen hjälpa tanten upp. Hon var blodig på huvudet och händer och armar och en anställd ringde efter ambulans. Riktigt obehagligt kan jag säga dig!

Lite träning så mår man bra

Den 2011-09-15, kl 21:21:04
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 0
Idag var en sån där träning då det bara kändes bra! Allting fungerade på första försöket (trots att det var första gången vi stuntade ihop som grupp) och tajmingen är helt awesome! När det är en sådan här bra träning så mår man bra och blir galet taggad! Och jag älskar min grupp dom är så sööta! :)

Vi har redan börjat planera inför nästa veckas träning då vi ska ge oss på b.la 360, snurr och volt cradles och basket tossar. Me like a lot! :)


Måste filma när vi tränar också så att ni får se! Men nu ska jag tänka tillbaka lite på Barcelona där vi stuntade en massa!


Cheerpics

Den 2011-09-13, kl 19:04:24
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Fotade lite snabbt på förra träningen bara


Äntligen så får jag cheera igen!

Den 2011-09-13, kl 14:15:11
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1

Jag tog kontakt med Emelie som tränat cheer tidigare och som är i perfekt längd till min Emelie så igår prövade vi lite tillsammans och det fungerade faktiskt väldigt bra! Så äntligen kommer man komma igång och träna lite igen.

Happy! :)


Lilla fågel

Den 2011-09-11, kl 19:30:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Hemma hos en kund så var det ett stort träd utanför med en massa små fågelungar som försökte lära sig flyga. Denna lilla stackaren krockade rätt rejält i fönsterrutan och sitter och försöker återhämta sig på fönsterbläcket


Är det påsk snart?

Den 2011-09-11, kl 18:40:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Becca satt och tittade på reklam på tv, och ser en reklam med ett påskägg och en kyckling (ett erbjudande som gäller fram till påsk)..
Hon vänder sig mot Daniel och frågar honom om det är påsk snart..

Lille Becca har nog tappat bort tiden nu när hon är arbetslös

Prom

Den 2011-09-11, kl 18:32:58
Filed in Skeas Film & TV-serie tips | Kommentarer: 0
En gulligull tjejfilm som både jag och Emelie tyckte om. Plus i kanten för den snygga killen med håret, som Emelie så fint uttrycker det.


En helg med film och bingolotto

Den 2011-09-11, kl 18:28:07
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Emelie har vart här i helgen, vi har sett film, vart på ikea och ikväll ska vi spela Bingolotto. Håll tummarna för att vi vinner en massa nu, för det tänker vi göra! :)


Gotyaa Svart Plyschklänning

Den 2011-09-09, kl 12:17:00
Filed in Beccas HelloB kläder | Kommentarer: 0

Modell: Rebecca Eliasson
Fotograf: Jeanette Eliasson
Svart Plyschklänning: Rebecca Eliasson (GotYaa)


Gotyaa Klänning+Enarmad topp

Den 2011-09-09, kl 12:08:00
Filed in Beccas HelloB kläder | Kommentarer: 0

Modell: Rebecca Eliasson
Fotograf: Jeanette Eliasson
Svart mönstrad tubklänning + Mönstrad enärmad topp


Bridesmaides

Den 2011-09-08, kl 12:43:30
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Inte alls lika bra som jag förväntade mig tyvärr =/ Hade hoppats på mer humor, men den var helt okej i alla fall

Fina flickor

Den 2011-09-08, kl 12:20:18
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0


Gotyaa

Den 2011-09-08, kl 11:51:00
Filed in Beccas HelloB kläder | Kommentarer: 0

Modell: Rebecca Eliasson
Fotograf: Jeanette Eliasson
Lila klänning med gula knappar: Rebecca Eliasson (GotYaa)


Förkyld, sjuk och tråkig

Den 2011-09-07, kl 16:24:53
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 5
Nej men vet du vad, nu har jag drabbats av ännu en förkylning. Att detta aldrig kan ge sig. Så nu sitter jag i soffan och försöker kurera mig så att jag orkar jobba i veckan.. Ska även förbi träningen ikväll och titta och fotografera lite tänkte jag. Damn vad jag vill träna nu!

Huvudsaken var i alla fall att jag tog mig upp imorse och att jag lever.

Gotyaa lackklänning

Den 2011-09-07, kl 10:41:00
Filed in Beccas HelloB kläder | Kommentarer: 0

Modell: Rebecca Eliasson
Fotograf: Jeanette Eliasson
Klänning/lång kjol i lack liknande tyg + lila band: Rebecca Eliasson (GotYaa)


Rebecca

Den 2011-09-06, kl 18:39:00
Filed in Vi Modellfotograferar | Kommentarer: 0

Makeup & modell: Rebecca Eliasson
Foto: Jeanette Eliasson


Its Me

Den 2011-09-06, kl 15:44:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0


Modell: Jag
Foto: Rebecca


Gotyaa Klänning

Den 2011-09-06, kl 10:29:00
Filed in Beccas HelloB kläder | Kommentarer: 0

Modell: Rebecca Eliasson
Fotograf: Jeanette Eliasson
Klänning+vit tubtopp: Rebecca Eliasson (GotYaa)


Teodorina

Den 2011-09-05, kl 23:42:42
Filed in Vi Modellfotograferar | Kommentarer: 0

Modell: Teodorina
Foto: Rebecca Eliasson (redigerat av Jeanette)


Vi tre brudar är rätt snygga!

Den 2011-09-05, kl 23:37:53
Filed in Vi Modellfotograferar | Kommentarer: 0


Promenad på Marstrand

Den 2011-09-05, kl 22:28:12
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

 


Gotyaa Klänning/tunika

Den 2011-09-05, kl 10:41:00
Filed in Beccas HelloB kläder | Kommentarer: 0

Modell: Rebecca Eliasson
Fotograf: Jeanette Eliasson
Mönstrad klänning/Tunika + handväska: Rebecca Eliasson (GotYaa)


Att åka gokart

Den 2011-09-04, kl 19:43:42
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Idag var vi ute i Majorna för att köra Gocart, på en inomhusbana. Skit roligt tyckte jag, läskigt tyckte Becca (första gången för oss båda två). Självklart vann Daniel så han hade nog roligast av oss.

Sen så fick jag ju självklart ha en barnhjälm och köra barnbilen, men skitsamma. Det var roligt ändå. Detta måste jag göra om :)


Becca

Den 2011-09-04, kl 11:53:07
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Hon åker hem imorgon =/

Behind the scenes - photoshoot

Den 2011-09-04, kl 11:06:17
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Vi åkte ut till Marstrand för att fotografera lite. En mysig tjej roadtrip med mycket foto. Har inte hunnit redigera någonting så här komme lite behind the scenes medan ni väntar.


Gotyaa Lila mönstrat linne

Den 2011-09-04, kl 10:23:00
Filed in Beccas HelloB kläder | Kommentarer: 0

Modell: Rebecca Eliasson
Fotograf: Jeanette Eliasson
Lila mönstrat linne: Rebecca Eliasson (GotYaa)


Gotyaa linne

Den 2011-09-03, kl 23:13:01
Filed in Beccas HelloB kläder | Kommentarer: 0

Modell: Rebecca Eliasson
Fotograf: Jeanette Eliasson
Grått mönströt linne + undertopp med halsband: Rebecca Eliasson (GotYaa)


Becca är uppblåst

Den 2011-09-03, kl 10:51:05
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Idag ska vi dra med Teddie och fotografera vid Marstrand. Kommer bli awesome, hoppas bara på bra väder :)

Haha, fin bild på Becca va?


Promenad med kissekatt

Den 2011-09-03, kl 10:46:07
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
På med kopplet och ta ut Totte på en promenad, roligt tänkte vi. Hemskt tänkte han. Det enda som hände var att han letade efter en väg hem till dörren så det blev en kort promenad.


Last Red queen

Den 2011-09-02, kl 18:52:00
Filed in Vi Modellfotograferar | Kommentarer: 0
Här kommer det sista från The Red Queen fotosessionen


Makeup: Rebecca Eliasson, Modell: Jeanette Eliasson, Fotograf: Rebecca Eliasson

Mad Hatter 2

Den 2011-09-02, kl 10:46:00
Filed in Vi Modellfotograferar | Kommentarer: 0

Makeup och Modell: Rebecca Eliasson
Fotograf: Jeanette Eliasson

Teaparty i Wonderland

Den 2011-09-01, kl 23:32:08
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

 


Mad Hatter

Den 2011-09-01, kl 22:31:36
Filed in Vi Modellfotograferar | Kommentarer: 0

Makeup, Modell: Rebecca Eliasson
Fotograf: Jeanette Eliasson


Myskväll på Röda sten

Den 2011-09-01, kl 22:15:44
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Vi tog med oss grillen och drog till Röda Sten idag. Grillade lax, rotfrukter och kött. Kan väl inte säga att grönsakerna blev så fina, vi brände dom lite grann så att säga :) Men en mysig kväll med sol och lite groggar på klippan!


Jag har teddybjörns öron

Den 2011-09-01, kl 22:10:14
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 2
Har köpt en ny tröja från New Yorker, är jag inte söt så säg ;)

Red queen 2

Den 2011-09-01, kl 18:50:00
Filed in Vi Modellfotograferar | Kommentarer: 0
Här är en lite mörkare version av The Red Queen..

Makeup: Rebecca Eliasson
Modell: Jeanette Eliasson
Fotograf: Rebecca Eliasson

Alice in Wonderland

Den 2011-09-01, kl 12:19:06
Filed in Vi Modellfotograferar | Kommentarer: 0

Makeup & Modell: Rebecca Eliasson
Klänning by: Rebecca Eliasson "GotYaa"
Fotograf: Jeanette Eliasson