Äntligen fyllt den gyllene åldern!

Den 2008-11-30, kl 20:04:17
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 2
Idag fyllde Becca det gyllene talet 20 år, och äntligen kan hon traska in på systemet alldeles själv!
Vad ska man nu längta till att fylla då? Nu får man ju ändå göra det mesta. Nej, nu fyller man bara år för att få pengar och presenter! (Fy vad hemskt det låter och jag måste bara få berätta att jag inte alls är en bortskämd unge som får en massa vid födelsedagar. Jag är en helt vanlig svensk som får lagom mycket presenter och pengar, inte direkt något att skryta över.)

Vi tog en promenad på julmarknader idag, tre olika, och det var så mysigt som det bara kan bli med julmusik och doften av brända mandlar. Ja, ni vet. Försmak på julen. Vi passade på att köpa en julklapp åt bäbisen hemma i Lillpite och även tre doftljus som luktar jul! En sjukt mysig dag som avslutades med lite julpyntning (en liten julgran på hyllan över soffan, två mindre tomtar i vardagsrummet, en ljusslinga med fjärilar och en ljusslinga med bollar i köket. Vi kommer även inhandla glitter att pynta med och så är jag sjukt sugen på en ljusstake.

Nu ligger kycklingen i ugnen indränkt i sweetchili sås och naturell yoghurt (lär dock ta en timme innan den blir klar!) och till efterrätt blir det glass, maränger och kolasås.

Passa på att hälsa grattis till min lilla flicka som blivit stor!

Grattis syster!


Trevligt med lite att dricka

Den 2008-11-30, kl 11:36:19
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1

Efter jobbet så gjorde vi iordning oss för en middag. Vi kom till och med i tid dit (vilket aldrig händer förövrigt), men det var verkligen på minuten!
Ett väldigt speciellt ställe måste jag säga att Halta Lotta är, lite mindre, lite stressade servitriser och en lite sur gubbe vid garderoben som var tvungen att se id på alla som skulle äta där!

Det var i alla fall en trevlig kväll och både jag och Becca prövade på fiskspettet med örtris, dock var det en ytterst liten portion, inte ens jag blev mätt på den, och så var beccas fisk kryddad minst dubbelt så mycket som min. Men det var gott med fisk, jag har saknat det mycket!

Vi beställde förreten in en Giraff att dricka, och inte dröjde det länge innan den tog slut. (I en giraff finns fem liter öl, men vi var ju några stycken som delade på den.
När vi kände oss mätta och belåtna och druckit upp diverse dricka så begav vi oss hem till födelsedagsbarnet Thomas och för att sjunga lite Sing Star på Xbox 360. När alla sjungit tillräckligt och min röst inte längre ville bära tog vi spårvagnen till en rockbar i Majorna.

Det var ett band som spelade där, och det var hård hårdrock om man så säger, stället var fylld med emos och diverse långhåriga biffiga och smala män och där var vi. Lite malplacerade. Men det blev i alla fall en trevlig kväll som avslutades hemma i soffan med filmen "Torkel i Knipa", en förövrigt underbar film som har så sjuk humor, men dock somnade vi allihop!

Giraffen

Bröderna tävlar mot varandra i Sing Star


Rasmus, Thomas och Patrik

Plötsligt så händer det..!

Den 2008-11-28, kl 21:37:14
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 3

Jag vann två biljetter till Pink Party av Amanda Berg!
Gud så härligt! Så dit kommer jag och syster att bege oss nästa lördag och jag längtar redan!
Någon mer som ska dit?

Måste även passa på att lägga in en bild på min kortare frisyr, det är mamma som så hemskt gärna vill se den.
Becca tackar också för sina presenter; ett vykort med barbie, en penna med namnet Rebecca på och en mjukiskanin.. ;p
 
 


Du kan bli vad du vill!

Den 2008-11-28, kl 10:02:11
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 2

Den meningen har man läst och hört så många gånger förut och det är klart att det ligger en viss sanning i det. Har man rimliga och realistiska mål och verkligen kämpar för att uppnå sitt mål så finns det ju en chans. Dock så tycker jag att meningen är fel, bli vad jag vill liksom?!
Tänk om jag vill bli artist men jag inte kan sjunga? Eller bli konstnär men jag inte är konstnärligt lagd? Ni fattar.

Sen så är det ju faktiskt så att även om jag kan sjunga så är chansen att jag skulle kunna leva på det så ytterst liten, så är det värt att satsa på?

Men hur vet man då att man har realistiska mål egentligen?
Och hur vet man att man har hittat rätt jobb och hittat rätt väg i livet?
Nej, nog för att jag kan bli det mesta bara jag satsar allt, men bli vad jag vill, tror inte det!

(Måste bara passa på att tipsa om att Britneys album faktiskt är rätt så bra!)


Livet är en bilfärd

Den 2008-11-27, kl 21:09:32
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Hela livet är som en enda lång bilfärd.
En bilfärd med upp och nerförsbackar, stora och snäva kurvor. Ibland går bilen bra och man kan växla upp på sexan utan problem, medan det i vissa perioder bara strular med växellådan eller till och med att starta bilen.
Ibland kan man fastna i en lång bilkö som sakta rör sig framåt, men helt plötsligt löser kön upp sig och man kör i 200km/h på E4an.
Kanhända drabbas man av motorhaveri och måste stänga av och ta in på service, men det slutar alltid med att man återigen är ute och kör.
Hela livet är faktiskt som en enda lång bilfärd, där korsningarna är olika vägar man väljer i livet, och vägarna är enkelriktade. När man väl valt att svänga in på en väg så är det bara att följa den vägen till nästa korsning och nästa val. För det går inte att backa på en enkelriktad väg och det går inte att vända om, utan enda vägen är framåt.
Ja, livet är som en bilfärd och det gäller att hålla tungan rätt i mun. Och du, ger bilen upp så finns det alltid någon som vill hjälpa dej att laga den!


Då ger man sig in i detta igen!

Den 2008-11-27, kl 10:11:06
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Varje gång jag pluggat något så säger man att det är sista gången. trots detta har jag tänkt plugga igen.. har nämligen skickat in min ansökan till komvux och hoppas på att få en plats.
Sökte bara distanskurser och det blev 250 poäng sammanlagt
Jag var dock orolig för Matte B eftersom jag inte läst matte sen ettan på gymnasiet, dock lugnade nirre mej. "om man skulle gradera matten jag jobbar med nu i gymnasietermer så skulle jag vara på Matte K eller liknande, så klart du får hjälp av mej"
Och det låter ju lugnande i alla fall!

Igår var jag förresten hemma hela dagen pga huvudvärk ,men idag är det bättre så ska sminka mig, fara på stan och köpa beccas present och sen till salongen och jobba :)

Kurser jag sökte till komvux
Matematik B
Historia A
Medicinsk Grundkurs


Skit!

Den 2008-11-26, kl 09:40:06
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Och självklart så sitter jag och ska skicka in ansökan om reservplatser till komvux, men då är ingen av kurserna jag tänkt söka sökbara. Så fruktansvärt typiskt!

Kurserna jag ville gå var:
Företagsekonomi A - distans
Marknadsföring - Distans
Småföretagande A - Distans
Webdesign - Distans
och eventuellt Foto B

Så nu blir det väl inget med det =/  Typiskt!

7 sanningar om mej

Den 2008-11-25, kl 23:59:34
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Okej då. Jag får väl bjuda på några sanningar om mej


1. Jag saknar fortfarande att träna med Ice Climbers, men känner mig hemma att träna med 415 cheer nu :)
2. Inom jobbet pratar jag alltid om hur man sköter om sin hud på bästa sätt, trots detta slarvar jag fortfarande hemma
3. Jag har aldrig haft så lite pengar som i nuläget, och jag har nu placerat in mig själv i facket som fattig
4.  För bara några dagar sedan fick jag en snilleblixt om att jag vill läsa på komvux, men det hade då passerat sista ansökningsdagen, men i veckan ska jag ansöka om en reservplats.
5. När jag åker spårvagn så brukar jag sitta och titta på intressanta personer och fantisera ihop hur spännande deras liv är
6. Jag oroar mig för den dagen då vi inte orkar bo tillsammans i samma lägenhet allihopa.
7. Jag är faktiskt någorlunda nöjd med mitt utseende numer, dock suktar jag efter tandställning till mina sneda tänder


Morgontrötta

Den 2008-11-25, kl 08:42:31
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1

Ibland har jag svårt att sätta mig in i andras situationer, det vet jag. Den situationen jag främst inte förstår är min pojkväns och hans brorsas. Hur kan man vara så trött varje morgon att man nästan alltid försover sig?

För trots om de både går och lägger sig i tid (vilket inte händer alltför ofta) så tar de sig knappt upp på morgnarna. Alltså tänk er, de reagerar knappt när mobilen sätter igång. Jag vaknar av vibrationerna på min mobil och nirre reagerar knappt när hans mobil ringer på högsta volymen.. det är skrämmande. Han vet ju själv om att han är sjukt trött på morgonen, men har svårt att göra någonting åt det pga att han är i ett halvsovande tillstånd även då jag väckt honom..
och detta har jag jätte svårt att förstå, nog har man vissa dagar då man bara vill dra täcket över huvudet och somna om. Men det är faktiskt inte många gånger jag försovit mig (okej då, några gånger i mening till gymnasiet kankse), men inte annars. För om jag ska vara någonstanns en viss tid så tvingar man upp sig själv, vilket dom uppenbarligen inte kan.
Men det är irriterande på helgerna om man planerat att fara iväg någonstanns en viss tid och man blir försenad pga att dom inte tar sig upp på morgonen. Men som sagt, dom kan ju tydligen inte göra någonting åt det.


Söka jobb

Den 2008-11-24, kl 20:09:30
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Idag har jag skickat in mitt CV till lite olika företag, och allt man kan göra är att sitta och hålla tummarna!
Jag fick ju ett nummer av en kund till ett företag, men tyvärr så var det främst lördagar de sökte personal till, så det var ju synd.

En glad nyhet idag är i alla fall att jag äntligen fått de 280:- för statistrollen i Andra Avenyn, och detta innebär att jag har råd att köpa en liten födelsedagspresent till Becca! Så måste ta en sväng på stan och fixa detta, men det är ju alltid lika svårt varje gång, för hon önskar sig ju ingenting.. förutom en stor låda med ögonskuggor (som jag inte har råd med). Men man får väl se, kanske jag hittar någonting fint tillslut


Permanent

Den 2008-11-24, kl 09:35:24
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Vi var modeller åt Marita igår, gesällmodeller.
Jag klipptes och Becca permanentades, och tänka sig Marita fick godkänt på båda så det var ju jätte bra!

Sedan for vi en sväng förbi när 415 tränade och prövade flickispassaren, som var bra men läskig.. och sen for vi hem och bakade bullar! Dock blev dom lite brända, men whatever, det är ju ändå bullar :)


Makeup

Den 2008-11-23, kl 20:12:18
Filed in Beccas Makeup | Kommentarer: 4
Becca kom på en snygg sminkning som hon var tvungen att prova på mig!
Stenarna är sånna här stenar man brukar ha på ett fat med ljus.
Från början så var det meningen att jag skulle ha rosa stenar på läpparna också, men det ville inte fästa ordentligt. Men vi kom i alla fall fram till att det också skulle bli för mycket!
Jag blev snygg!

Den 2008-11-21, kl 22:26:18
Filed in Beccas Makeup | Kommentarer: 0
Följde med min kära syster till Makeupstudion och var med på deras sminkprov. Dom skulle göra en makeup med lösögonfransar och en markant mun och detta blev resultatet
Vi tog även en promenad på stan och köpte Yoghurt och tittade på den fina mimaren ;D
Tusen strålande solar

Den 2008-11-21, kl 21:39:28
Filed in Skeas Film & TV-serie tips | Kommentarer: 2

Tusen strålande solar

Historien utspelar sig i Afganistan, där Mariam som bara är femton år blir bortgift till en trettio år äldre man. Hon tvingas flytta till staden Kabul där hon lever i ett våldsamt och kärlekslöst förhållande. Den unga tjejen Laila flyttar in till dem tjugo år senare, då hennes föräldrar gått bort i kriget och hon blir då hustru nummer två och föder hans barn. Det är inte bara hemförhållandena som tär på dem båda, utan samtidigt pågår ett inbördes krig. När tillslut talibanerna tar över så är många optimistiska från början och ser ett slut på det hela, men deras syn på kvinnor förvärrar deras levnadsförhållanden


Boken griper tag i en och man får en insyn i deras livsstil och synen på kvinnan. Man kastas in i deras levnadssätt och tvingas se hur dåligt ställt det faktiskt har varit där borta, och detta utspelar sig ändå bara några år tillbaka i tiden! Man får följa med i en värld långt ifrån våran egen, där talibanernas syn på kvinnor är så låg att kvinnor inte längre är välkomna på sjukhusen. Kvinnosjukhuset som finns har inga maskiner, mediciner eller rena verktyg och all hjälp som kommer utifrån går till männen. Man får följa med in i en sjuk värld. Men boken är vackert skriven, sorglig men vacker. En bok som alla måste läsa.

Utdrag ur boken; Talibanerna har kommit till makten och ger ut regler och lagar som ska följas:

Alla medborgare måste be fem gånger om dagen. Den som under bönetid blir påkommen med att göra annat kommer att pryglas.
Alla män måste låta skägget växa. Korrekt längd är minst en knytnäve nedanför hakan. Den som inte fogar sig i detta måste pryglas.
Alla pojkar måste bära turban. Från första till sjätte klass ska alla pojkar ha svart turban, i högre klasser ska de ha vit. Alla pojkar måste bära islamska kläder. Skjortor måste knäppas upp i halsen.
Det är förbjudet att sjunga
Det är förbjudet att dansa
Det är förbjudet att spela kort & schack. Det är förbjudet att ägna sig åt hasardspel & flyga drake
Det är förbjudet att skriva böcker, titta på film och måla bilder
Innehav av undulat bestraffas med prygel, fåglarna kommer att dödas.
Den som stjäl kommer få handen avhuggen vid handleden. Om man stjäl ytterligare en gång kapas foten av.
Kvinnor bör hålla sig hemma dygnet runt. Det passar sig inte för kvinnor att ströva runt på gatorna utan mål. Om en kvinna trots allt måste gå ut måste hon följas av en manlig släkting. Den kvinna som ertappas ensam utanför hemmet kommer pryglas och skickas hem.
Kvinnor får under inga omständigheter visa sina ansikten. Utomhus måste alla kvinnor bära burqa. Straffet för att inte göra det är kraftig prygel.
Det är förbjudet att använda smink.
Det är förbjudet att bära smycken
Kvinnor får bara yttra sig om de blir tilltalade
Kvinnor får inte ta ögonkontakt med män
Kvinnor får inte skratta så att andra hör det. Straffet för att skratta på offentlig plats är prygel.
De tär förbjudet att måla naglarna. Straffet för att göra det är att få ett finger avkapat.
Flickor får inte gå i skolan. Alla flickskolor ska omedelbart stängas
Det är förbjudet för kvinnor att arbeta
Kvinnor som befinns skyldiga till otrohet kommer stenas.


Smink

Den 2008-11-20, kl 23:04:23
Filed in Beccas Makeup | Kommentarer: 3
Becca har suttit hemma och sminkat sig själv, sminket är ju från MakeupstudionBrustna hjärtans Cafe

Den 2008-11-20, kl 22:54:07
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0


Brustna hjärtans cafe
I boken följer vi Sophie Stanton, en kvinna som blir änka när hon är 36 år. Hennes tillvaro faller samman och hon förlorar såväl arbete som midjemått. Hon flyttar till Oregon och livet börjar långsamt återvända, ett helt annat liv än tidigare.

Boken var fängslande, men deprimerande. Man får följa Sophies vardag efter att hennes man gått bort i Cancer, hennes väg tillbaka, och inte är det en lätt väg tillbaka. Trots den låga stämningen som följer genom boken så hittar man tillslut hennes ljus och drivkraft. Helt klart en läsvärd bok!

Snilleblixt!

Den 2008-11-20, kl 09:11:57
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 2
För någon dag sedan när jag satt och åt frukost, en färsk limpa med smör, så fick jag världens snilleblixt!
Under jul när vi är hemma så ska vi tvinga mamma att baka limpa med oss, för det är så gudomligt gott!

Så hör du det mamma ;D
(hon har nämligen hittat min blogg nu, och börjat läsa i den...)

Nemen vad är bättre än hembakat bröd med smör och ost på morgonen!

Barn, nej tack!

Den 2008-11-19, kl 19:13:51
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Det är så skrämmande när man en dag inser att folk i ens omgivning börjar ha en längtan efter barn, och vissa till och med har gett efter och skaffat barn.
Missade jag den avfarten på livets väg?

Jag känner absolut inget behov av barn och bara tanken på det för mig helt förskräckt! Ärj ag en hemsk människa bara för att jag gömt barnafrågan i garderoben & inte ens tänker plocka fram den igen förrän jag är över trettio?

Jag ser absolut inte ner på de som väljer att skaffa barn tidigt, absolut inte. Däremot så kan jag komma på mig själv att avundas deras beslutsamhet och disciplin. För när man väl skaffat barn så finns ingen återvändo, man har helt enkelt hoppat på ett tåg med en enkelbiljett till en okänd destination.

och där står jag, flera mil ifrån tågets avgångsplats och funderar varför inte jag ens funderat på att köpa en biljett.
Nej, jag måste växa upp, ta reda på vem jag är och hur jag vill leva,
jag måste utforska världen & finna vilken väg jag vill ta. Finna min egen väg

Sen när jag är trettio så kanske jag öppnar garderoben med den stora frågan och kanske finner jag min klocka ticka och en längtan efter en avkomma.
Men tills dess säger jag bara; Barn, Nej tack

P.s Till In Flames säger jag; JA tack, höj volymen!Hej mamma! Hälsa Pelle och William!

Svenssonliv med en klick smör!

Den 2008-11-18, kl 19:53:22
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Jag vet inte varför, men av någon anledning har jag under väldigt lång tid haft många fördomar om det vanliga svenne livet. Fortfarande har jag många fördomar.

Det här livet med man, två barn, en hund, varsin volvo, bo i en röd villa.. ja, ni förstår. Den helt vanliga tillvaron, som för mig känns så otroligt vanligt tråkig. En tillvaro som bygger på rutiner;
Stiga upp på morgonen, skicka barnen till skolan, jobba, komma hem, laga mat och andra hemma sysslor, och sova igen.

Jag vill inte leva så, jag behöver mer spänning i tillvaron. Många bollar i luften samtidigt, inte en boll åt gången. Jag är en väldigt rstlös människa. Men samtidigt förstår jag att många känner sig trygga i Svennefamiljen, det är ju faktiskt en sorts trygghet.

Jag vill inte leva ett Svenssonliv med en klick smör!

Pink Party

Den 2008-11-18, kl 09:29:13
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 4

Bloggerskan Amanda Berg tillsammans med Chung kommer anordna ett Pink Party här i Göteborg den 6:e december. Det kommer vara en stor fest med modevisning, liveartister, fotografer m,m och det stora temat är rosa!

Tyvärr är det inte alla som får komma utan man tävlar om biljetterna, och självklart vill jag och syrran dit!
Ni som känner mej vet ju att jag är rosa i egen hög person! och trots att jag bott i Göteborg ett helt år nu, så har jag inte hunnit gå ut och träffa folk än, så detta vore verkligen en gyllene chans, (och tänk vad passande att få gå klädd i favoritfärgen!)


Man får väl se vad som händer, och ni kan ju hålla tummarna för oss :)
Ni kan läsa mer om tävlingen här


Boog & Eliott 2

Den 2008-11-17, kl 13:47:47
Filed in Skeas Film & TV-serie tips | Kommentarer: 1Open season 2
Eliott ska gifta sig, men blir osäker på om han kan leva tillsammans med henne i all evighet. Han ser sin chans att fly från altaret när taxen Mr. Weeny blir kidnappad av sin husse. Han tar då med hela sitt gäng för att hämta hem den stackars hunden

En otroligt fin familjefilm som jag uppskattade. Tycker dock synd om kaninerna :O
Men ni måste se filmen juh :)
 


Kira Plastinina

Den 2008-11-17, kl 11:41:31
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
16årig designer med egen kollektion. Dessa är mina favoriter


Helgen

Den 2008-11-17, kl 10:04:25
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 1
En sammanfattning av helgen blir: Det var så sjukt roligt!
Alla tjejer var verkligen jätte duktiga och vi hann tillochmed gå igenom hela tävlingsprogrammet, så nu kommer de bara att få träna själva fram till DM, och så är det bara hålla tummarna för att de sätter allt.
Alltså programmet är faktiskt ganska svårt och sätter dom det så vinner dom DM :)

Under söndagen så hade vi planerat att se på bio i Uppsala, men pga tidsbrist så bestämde vi oss för  att äta och sen fara till MArtinas föräldrar.
och sen gick flygresan till och med helt okej, dock så blåste det som fan vid landningen så den tog himla lång tid. Men jag fick ju hämtning av Nirre och Thomas på flygplatsen! Gud så skönt! Och det tog väl bara typ en kvart/tjugo minuter att komma hem.

Idag kommer jag inte att fara till salongen förresten, jag har sån jävulsk mens att det inte är sant, det känns verkligen som att det bara forsar ur mej, och så säger dom att man blöder ungefär en äggkopp på en mensvecka, men jag tror att jag blöder kring en liter ;p

dikt om pizza

Den 2008-11-16, kl 09:43:58
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 3
har ingen aning om varför jag skrev denna dikt..


Fett är gott och fett är pizza
Fett är dåligt enligt vissa
Är jag trött funkar fett
Jag blir glad och jag blir mätt
Bläckpenna på prov och det går bra
Efteråt en pizza jag endast vill ha
Till restaurangen jag vill att pojken ska köra
men sugmärken på mej han endast vill göra
PMS och bindans behov gör att jag alltid får som jag vill,
Pizzan jag nu kommer till!


Lördag

Den 2008-11-15, kl 20:50:26
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Då var denna dag klar också och skönt är det
tränade ju mellan 11-18 så det har varit en låång dag. Men vi har i alla fall gått igenom hela programmet nu och ska träna stunt imorgon :)

Och nu sitter vi och slötittar på Stjärnor på is och vi får väl se vad som händer sen.

Men allt går bra :))

cheerleading Läger

Den 2008-11-15, kl 00:27:10
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 0
Började dagen med att vakna tidigare än planerat, men väljer ändå att inte ligga kvar i den varma sängen (tokiga jag!)
Efter en stor frukost (en tallrik med havrefras och mjölk) var det dags att packa och fara
och självklart var jag ute i lite väl god tid och fick sitta vid gaten en timme och vänta, läsandes en bok som jag inte orkade leva mig in i..

Resan gick i alla fall någorlunda bra, förutom att det var så sjukt mycket gropar i luften, och det är ju inte det roligaste när man är flygrädd..

På flygplatsen mötte jag upp Martina och vi for hem till hennes lägenhet för att planera dagens träning, som i övrigt gick jätte bra! Vi hann gå igenom både dans och ramsa med bygg så det kändes mycket givande men imorgon lär det bli tuffare ;D


Men saknar dej plutt!

Mors lilla Britney

Den 2008-11-13, kl 08:37:37
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 2
Fick en snilleblixt för några dagar sedan och var tvungen att leta fram mina gamla dikter som jag tappat bort, tack emelie för tipset! Hittade denna vers, som tydligen har varit en skoluppgift, att göra om Mors lilla Olle
Alltså, jag undrar vad läraren tänkte när hon läste denna...

Mors lilla Britney i skogen gick
Plötsligt ett träd hon då fick i blick
Häpnade stort med ögonen blå
Men fortsatte trippande i högklackat gå

Brummeli brum vem lufsar där
En ful liten get med horn visst det är
Lurvig och sur men Britney hon ler
Hon oskuldens flicka ej det fula ser

Hon hälsar på geten som svarar då
- Hehe, jag är Ralf den snygga, du förstår
Ett knull om dagen det räcker ju ej
Ibland jag till och med har intimt med en tjej

Britney blev kåt och gav till ett tjut
Medan Ralf hoppade runt och sparkade bakut
Ett oskuldens barn hon en gång var
Men nu var hon inte längre oskyldigt rar

Nyheten om Britney gick världen runt
De tyckte inte hennes förhållande var sunt
Men Britney och Ralf nu lyckliga var
De till och med femton små barn nu har


Bey Gali


Att gömma sängen

Den 2008-11-12, kl 19:15:07
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 3
Det har alltid varit ett stort problem när man bor trångt, att sängen tar så stor plats.
Men inte numer.. bonbontading.co.uk har kommit på lösningen, och min favorit som skulle passa super bra i våran lägenheten är denna första soffa, eller den grå längst ner. Är det inte smart så säg?
Hopfällbar balkong

Den 2008-11-12, kl 18:55:53
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1

Detta skulle man helt klart ha haft till lägenheten ;D


Koreografi

Den 2008-11-12, kl 08:54:08
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Det är så tokroligt när man suttit en hel dag med koreografin och man verkligen inte kommer någonstanns, men under natten så drömmer man om det och så får man värsta snilleblixten när man vaknar! Det borde faktiskt ta och hända oftare tycker jag

men jag blir så arg på att jag glömmer bort att skriva ner från mina drömmar, för det mesta glömmer man direkt :(


Ett måste!

Den 2008-11-11, kl 19:22:19
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 2
Denna är ett måste för den med gräsmatta!
En självgående gräsklippare i formen av ett får :)


Betygen äntligen!

Den 2008-11-11, kl 19:10:41
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1

Gick ju ut skolan i slutet av augusti så det var verkligen på tiden! Och nöjd blev jag ju också, liksom VG på skoldiplomet är inget att skämmas över.

Idag har Anna Maria klippt min lugg, hon blev nämligen less på att inte kunna se mina ögon.. Annars så har jag suttit och pillat på Gimos tävlingsprogram och snart snart är jag nöjd! Ihelgen gäller det ju, ska bli så himla skönt att vara tränare igen :)


Group Stunt

Den 2008-11-11, kl 09:09:09
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Igår var det dags för träning igen, och vi fortsatte träna grunderna med flickorna, det största problemet är ju dock att vi alla är toppar egentligen. Men men
Vi ska ha möte med karro och gå igenom lite inför nästa termin, då vi förhoppnigsvis kan starta upp ett seniorlag, fast då blir vi alla tre som delar på uppgiften, eftersom det är så tungt att sköta det själv. Men det blir himla roligt :)

Nirre ligger här i sängen bredvid mig, mysig är han :)

Helgen

Den 2008-11-10, kl 09:18:03
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
som precis varit.. igen. Tiden flyger verkligen fram!
Men i lördagskväll for jag och Becca på gymnastiken och tränade ltie flickisar och handvolter. Och det känns verkligen att det börjar gå framåt nu, och passningen på handvolter gör verkligen skillnad!
När vi sedan kom hem hade pojkarna redan börjat med maten, älgfile och potatisbåtar, inte lite gott ;p

Söndagen blev en städdag, en tråkig men behövlig städdag. Dock skulle vi sätta upp tavlan och speglarna, men som vanligt skjuter vi fram det till nästa helg.

Jag hoppas verkligen att flickorna har fixat till i helgen, det är ju nämligen meningen att jag ska fara på träningsläger till Gimo, och jag har ju tagit ledigt och allt. Så jag hoppas att det var till helgen också, så att jag inte missuppfattat det :O
Men deras program blir i alla fall ascoolt!

Nej, nu är det dags att göra sig iordning, trots att jag ryser bara vid tanken att behöva gå ut i detta väder.. det blåser extremt mycket. Enligt smhi så blåser det 14 m/s och regnar, vi får väl hoppas att det inte riktigt är så mycket, för då lär jag blåsa iväg om jag tar fram mitt paraply!


Sjukt flyt idag!

Den 2008-11-08, kl 13:15:51
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Hur mycket flyt kan man ha under en dag!?
Först får man tag i en tågresa som egentligen skulle kostat över 800:- men nu kostar 40:-
och sedan kommer en kund, som jag förövrigt endast haft en gång, men som redan bokat in två behandlingar till, och ger mig ett presentkort till restaurangen Svarta Oliver (han är kock där)

och det var inget snålt presentkort heller! Det är faktiskt på 400:-

Kasnke man borde pröva köpa en triss när man ändå är igång? Nej, detta kan inte vara tur, för tur är inte något som existerar i min värld, för jag har aldrig drabbats av det tidigare.. Nej, jag får använda mitt nya ord.. plutt.
Allt det här är sjukt plutt!


Sinnesjukt!

Den 2008-11-08, kl 10:12:50
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

När vi åker hem till jul så betalar vi kring 800:- var per biljett, en resa juh.
Men nu så har SJ ett erbjudande för ungdomar och gamla över 65. Blir man medlem i SJ prio och bokar resa i Januari så kostar det från 25 kronor per biljett.
Men det finns bara ett begränsat antal biljetter..
Men jag har självklart utnyttjat detta för resan hem till Göteborg igen, den 3 januari. Vi reser då för endast 40:- var!!!

Är det inte helt sinnesjukt!

Så kom igen nu bruttor, passa på att boka innan det är försent och passa på att komma ner och hälsa på oss, nu finns det ingen ekonomi som står ivägen i alla fall ;p


Gåva från en kund!

Den 2008-11-07, kl 09:11:08
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Under torsdagen var jag på salongen och hade tyvärr ingen inbokad behandling, men eftersom att Anna Maria fått någon sorts inflammation i sitt finger så fick jag ta över två behandlingar från henne! Så det var ju skönt!
En av kunderna jobbade som kock på restaurangen Svarta Oliver, som ligger snett emot salongen. Den restaurangen är väldigt omtalad och dom har tydligen väldigt god grekisk mat. Och kocken var verkligen supertrevlig och ville ge mig ett presentkort så att jag kunde fara dit och äta med en kompis.. han sa till och med att han ska komma förbi med presentkortet imorgon, så vi får väl se om han skämtade eller inte.
Men det är så himla roligt i alla fall! men måste ha blivit väldigt nöjd med sina fötter!

Sen på kvällen så skippade vi MTV music Awards och tittade på den andra Harry Potter filmen som vi laddat hem. Vi tänkte som så, att dom kör ju ändå repriser på music Awards i typ ett halvår så kan ju passa på att titta på det någon annan dag!

Parre kom hem full igår förresten, hade köpt en pizza på pizzerian här nedanför. Och han var sjukt lättretad så han och nirre började bråka och jag verkligen hatar det! Nog för att jag och becca kan bråka, men det är ju inte som att vi skulle ta till våld.. och sen när alkohol är inblandat så gör det inte saken bättre.. men, det löste sig i alla fall, och så ska han självklart dricka ikväll och imorgon också...


Stänger ute mina tankar

Den 2008-11-06, kl 09:00:04
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 2

Det är så skönt vissa dagar, att bara få läsa en spännande bok eller leva sig in i en bra film. Bara få släppa tankarna om sitt liv och följa någon annans liv. Bara för en stund stänga ute sina tankar

Nej, nu måste jag verkligen ta mig i kragen angående jobbsökandet!


Biljetterna är bokade!

Den 2008-11-05, kl 15:07:14
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Äntligen så är tågbiljetterna till jul bokade! Och denna gången bokade vi genom SJ istället för bokatag.se, vilket gjorde att sittplatserna bara (!) kostade 728:- per person istället för 1179:- var..
Förstår egentligen inte vad som skiljer biljetterna åt, förutom att man bara kan boka om våra biljetter och inte få pengarna tillbaka helt!

Nu är det bara att börja kolla om resan tillbaka också. För helst vill jag ju tillbaka så att jag kan jobba igen på lördagen den 3/1, men det beror helt på vad som finns!

Men vi kommer i alla fall hem till Piteå den 22/12 kring sju på morgonen :)

Lussekatter

Den 2008-11-05, kl 09:08:56
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Inatt drömde jag att vi åkte skridskor med  brudarna från Piteå. Helt pötsligt har vi bytt om till lucia kläder och ska gå runt och lussa och helt plötsligt vaknar jag och är sjukt sugen på lussekatter!
Fan jag måste snart sätta igång att baka lite sådant, visst går det att baka lussekatter utan en sån där degmaskin?


Vardag

Den 2008-11-04, kl 08:15:41
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Igår var jag på salongen och svarade i telefon och tog emot kunderna som kom. Och mellan kunderna så läste jag en bok, nämligen Harry Potter - och dödsrelikerna. och jag måste säga att den verkligen fängslar mej, svårt att sluta läsa. Dock känns det verkligen att jag missat någonting, har nämligen inte läst den förra boken..
men i alla fall så blev både jag och syrran så sjukt taggade på att se Harry Potter filmerna igen, så det får vi fixa inom snar framtid!

Annars så hade vi våran första stunt träning igår! Och det gick faktiskt bra, trots att flickorna vi tränade med var nybörjare! Vi klarade till och med elevator re-take. Så det är ju bra :)


Get smart

Den 2008-11-03, kl 08:55:29
Filed in Skeas Film & TV-serie tips | Kommentarer: 0
Get Smart

Alla agenter blottade och det finns bara två stycken kvar som kan stoppa den onda gruppen KAOS, hon, en super agent, och han, som ska jobba ute på fältet för första gången!.

Ann Hathaway är lika duktig som vanlig och det är himla roligt att se henne som lite allvarligare och tuffare. Steve Carell har verkligen vuxit som skådespelare och passar utmärkt för denna rollen, den lite utstötta, töntiga som klantar till det lite för ofta! Detta är en film som alla kan se och den innehåller både humor och action, och lite romantik. Alltså, den är nästan värd att se bara för skådespelarna! 

Pojkarna är hemma igen

Den 2008-11-02, kl 22:50:57
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Japp, efter en helg hemma i Piteå så är dom tillbaka och allt går tillbaks till det normala igen.
Middagen bestod av nudlar och grönsakswok, dock så hade vi bara en liten förpackning av woken kvar så vi fick dela broderligt.. Att leva fyra stycken tillsammans kräver att man gör mycket mat åt gången, vilket kräver att man har mycket mat hemma, vilket vi inte har just nu. så vi får se hur det blir med resten av veckan!

Jag ligger förresten hemma och är sjuk, som alla andra känns det som. Men jag försöker i alla fall kurera mig med Kan Yang och Esperitox, så man kan ju bara hålla tummarna för att det ska fungera!

Måste bara lägga upp bilderna från Halloween igen, vi var ju nästan för läckra! Haha ;p
Gymnastik

Den 2008-11-02, kl 13:14:12
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Lördagen gick åt till att ta igen sig från Fredagens fest.
så vi låg mest i sängen, åt godis och tittade på Tv. Värsta mys juh! och eftersom jag är sjuk så var det ännu mysigare!
Dock så kan man ju inte missa gymnastiken som är på Lördagkvällarna, så klockan sex tog vi spårvagnen ut till Bergsjön!

Tyvärr hade jag ingen ork för att träna, men gjorde ändå mitt bästa! Vi tränade på hjulningar, handvolter, flickisar och saltos. och det gick ju hyffsat bra ändå, för att vara så längesen senast så bara vi fortsätter nu så borde vi klara det snart!
Jag och Karro tränade även lite partner stunt och klarade walk in upp till hands :) Så nu är det bara att fortsätta träna det så att vi sätter det varje gång :)


Filmtips!

Den 2008-11-02, kl 12:33:15
Filed in Skeas Film & TV-serie tips | Kommentarer: 0
Step Brothers

Deras föräldrar ska gifta sig, och eftersom dessa killar inte har något jobb eller liv trots sina 39 år. Så får dom bo tillsammans med föräldrarna, tillsammans. De blir alltså styvbröder och ska bo under samma tak, i samma rum.. och nog blir de bröder alltid...

Sjukt bra skådespelare och sjukt rolig humor! Dom påminner också lite om Emil och Mattias som vi umgicks med förut. Dom verkligen slogs med varandra :O
Men missa inte denna film, den är riktigt bra!


Sky High

Will Stronghold är son till de legendariska superhjältarna The Commander och Jetstream. Därför är förväntningarna på topp när han börjar på Sky High - "höjdarskolan" som fostrar morgondagens superhjältar. Will, som till en början helt saknar superkrafter, får det tufft att leva upp till rollen som hjälte.

Jag kan bara säga en sak. Missa inte denna film! 

Stomp The Yard

Den fantastiska underground-streetdansaren DJ (Columbus Short) blir hänförd av den vackra April redan första dagen på college. DJ, som arbetar som trädgårdsmästare vid sidan av studierna, passar inte riktigt in med de rikare studenterna på college. Men det finns en sak som fångar hans uppmärksamhet - danstävlingarna mellan de rivaliserande studentföreningarna somkallas "stepping". Med Aprils hjälp lär sig DJ om studentföreningarnas arv och traditioner och bestämmer sig för att gå med. När han nu är med i en officiell steppinggrupp måste DJ hinna med repetitionerna,arbetet och studierna, samtidigt som han försöker vinna drömtjejens hjärta. Då det nationella steppingmästerskapet närmar sig måste DJ sluta att dansa som den ensamvarg han är och börja dansa som en del av ett team.

Jag tänker lite på en ounderground filmatisering av Brint it on. Det är snygga danser och ramsor där de tävlar mot varandra, och såklart är det lite romantik :)
En helt okej film med en lite mörkare historia. Dock är det svårt att se skillnad på skådespelarna!

Halloweenfest!

Den 2008-11-01, kl 11:12:09
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 2
Japp, då har vi varit på Halloween fest, och Anna Maria är en sann festfixare. Hela vardagsrummet och hallen var utsmyckat med spindelnät, pumpor och läskiga varelser. Speciella lampor hängdes upp och läskig musik spelades. En projektor från datorn spelade upp Hitchkocks film Psyko i taket och humöret var på topp!
Jag har faktiskt aldrig varit på en fest av dess like.
Jag och Becca blev ju inbjudna med frasen "och det är rejäl utklädnad som gäller" så vi körde på som fan. Men fick sedan i tankarna, att tänk om de andra tjejerna kör på kort kort sexy tema och så kommer vi dit som helt psyko. Men icke det.
Kvinnan som vi möter när vi kommer in i lägenheten är Syster Berit, utklädd sjuksköterska och sminkad som fan, hon hade även en spruta som hon fyllde med sprit och drack från, läskig var hon. Och alla gick in i sina roller och jag var så sjukt full i skratt. Vars fan har man hamnat liksom? På typ gasten eller nått!

Det var ganska mycket folk, som man aldrig lär känna igen om man träffar igen ;p   och sen blev det utgång. Det var väl meningen att vi skulle in på Push, men var inte välkommna pga klädseln, så de andra gick in på Deep.. men tyvärr så var det 30års gräns.. och inte så att jag ser i närheten ut som tretti, så det fick vara. Så vi tog spårvagnen hem, drack te och gick och la oss.

Cred till Anna Maria för en så välplanerad fest!

Syrran som Samara från The RingJag som en Psykobrud som precis slaktat någonSamara och Syster Berit

Sminkad

Den 2008-11-01, kl 10:56:50
Filed in Beccas Makeup | Kommentarer: 0
Becca fick i uppdrag av läraren att sminka två sminkningar som de lärt sig på skolan fast hemma, och ta kort på dem.
Så hon blandade till en foundation till mej, som blev i rätt färg till ansiktet, men för mörkt om man kollar på färgen på halsen. Sedan blev det puder, ögonskugga och läppar.
En väldigt grundlig makeup alltså!
Så här är alltså före och efter: