Fler bilder från fotosessionen

Den 2009-02-28, kl 21:18:02
Filed in Vi Modellfotograferar | Kommentarer: 4
Modell: Mariah Voight
Makeupartist: Rebecca Eliasson

Fotosession Mariah

Den 2009-02-28, kl 16:16:33
Filed in Vi Modellfotograferar | Kommentarer: 1

Tänkte bara passa på att visa två av bilderna från fotosessionen igår

Modell: Mariah Voight
Makeupartist: Rebecca Eliasson

Jobb

Den 2009-02-28, kl 08:49:36
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Gårdagen gick väldigt bra och sminkningen blev hur fräck som helst! Och trots att modellen inte hade så mycket erfarenhet så blev det super, Becca lockar helt enkelt fram Top Model sidan av tjejerna som vi fotograferar ;D
Kommer att dyka upp bilder så småningom :) Ska bara godkännas först!

Idag ska jag till jobbet! Har väldigt roliga behandlingar idag så det är underbart! Och sedan ikväll blir det gymnastik!


Fredagsfoto

Den 2009-02-27, kl 09:48:48
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Japp!
Idag blir det en fotosession med tema! Underbart!
Dock saknar jag fortfarande blixten, och vill verkligen ha en reflexskärm. Men funderar på att springa på stan och köpa guldpapper och folie så har man lite reflex till ansiktet i alla fall!

Sen så ringde jag även till fotoklubben Nyans igår, den ligger här i Bergsjön och kostar 100:- om året, och då får man uttnyttja deras fotostudio! YES! Så jag och Becca ska dit och titta på studion till veckan så kan jag börja öva studio foto! Haha, jag kommer typ låna den hela tiden!


Blev inget idag

Den 2009-02-26, kl 13:47:43
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Idag har det regnat och är allmänt pissväder, så fotosession som var menad till idag blir imorgon istället.
Men inga sura miner här inte! Vi har sysselsatt oss på morgonen med att redigera Sosos bilder och skickat iväg dem, så ska hon bara få godkänna innan jag lägger ut dem! :)
Nu ska jag sysselsätta mig med att flytta över bilder till Mybooken, datorn börjar bli extremt full nu..


Fotosession

Den 2009-02-25, kl 22:22:51
Filed in Vi Modellfotograferar | Kommentarer: 1


Modell: Soso
Makeupartist: Rebecca


En blixt som inte fungerar

Den 2009-02-25, kl 11:30:41
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Ja, det är ju himla typiskt.
Fick köpa den av en gubbe för ungefär ett år sedan och aldrig ens provat den, så nu när jag provar den så fungerar den inte.

Ajja, inget att göra åt

Imorgon är det dags!

Den 2009-02-24, kl 17:34:22
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Imorgon sätter jag igång att fotografera fotosessionerna som jag annonserade om!
Första sessionen blir en väldigt naturlig och vanlig session. Vi ska bara ta en promenad i vasaparken och fotografera lite! Blir väldigt spännande att börja fotografera människor på riktigt, lägger in bilder så fort jag kan sen!
Troligtvis blir det även en fashion fotografering på torsdag, och så har jag två som vill fotograferas på en söndag (kasnke kommande söndag?)

Syster yster

Bästa husdjuret

Den 2009-02-24, kl 11:50:18
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1

Nu hänger jag på Petra och kör på bästa husdjuret!
Tyvärr så har vi ju inga husdjur här i lägenheten, förutom alla dessa dammråttor, så vi får tänka tillbaka hem till Lillpite!

Becca
röstar nog på katten Nemo som bästa husdjur trots att han har sin egen lilla vilja och är lite allmänt psyk, så älskar hon honom och han brukar sova i hennes säng! Hennes pojkvän som vi brukar säga!

Beccas pojkvän NEMOJag däremot har ju inte direkt en Nemo, Stevie funkar ju, han älskar mig. Men han nyser så förskräckligt och gör inte alls som man säger (men förut kunde han dock sitt och ligg), så just nu ligger det och väger mellan Stevie och Bäbis. Bäbis går ju inte att gosa med direkt, men det går att få honom att göra saker åt en, vilket är ytterst bra! Stevie förstår ju inte om man ber honom hämta fjärrkontrollen till TVn! Dock är det ett plus med ett hårigt husdjur som ändå vill mysa med en! Fast, det är lättare att ta Bäbis på promenad... hm, detta blev en riktig kluring!
Mitt bästa husdjur?


Nirre tycker dock att det bästa husdjuret är SKEA, trots att hon är tidskrävande, dyr i drift och besvärlig att städa upp efter.

Modell för en dag!

Den 2009-02-23, kl 22:01:52
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 2
Jag la ut en annons på Stylesearch igår, där jag sökte personer som vill stå modell. Bara idag har jag fått 6 svar, varav den ena har fem kompisar som också vill. Så det är ju roligt att det finns intresserade! :) Dock måste jag nog ta bort annonsen snart, eftersom det blev så många bara idag ;P


Ett glädjande möte!

Den 2009-02-23, kl 21:46:12
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Var på Avenyakademi möte med Anna Maria idag. Detta är en förening för företagarna som hyr lokaler på avenyn, dit vi också räknas in. De har nämligen fått EU pengar att lägga på utbildning, så de har en massa roliga kurser som vi får gå gratis, kurserna de erbjuder i mars är bla datorkurs, hemsida, att bli effektiv osv
Och, går man sammanlagt åtta kurser och betalar in 750:- så får man även en dator vid första datorkunskaps tillfället. Självklart måste jag göra detta! Det är en liten laptop som är väldigt enkel att bära med sig överallt!


Produkt fotosession

Den 2009-02-23, kl 15:02:15
Filed in Våra Fotografier | Kommentarer: 2
Satte upp en liten fotostudio hemma i köket.


 
Stuntträning

Den 2009-02-23, kl 10:14:43
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 0
Oj vilken träning säger jag bara! Hur sega var vi inte allihopa?! Vi hade ju nämligen inte tränat sen tävlingen på Beach Cup. Men tillslut så tränade vi i alla fall grunder som elevator, extansion med cradle och arabesque, bara för att tajma ihop oss. Efter många om och men så lyckades vi i alla fall hitta tillbaka till varandra och tajmingen!


Fotografering

Den 2009-02-23, kl 10:11:38
Filed in Våra Fotografier | Kommentarer: 2
Igår var det super väder, med snö på vägarna, och plusgrader med strålande sol! Vi tog därför kameran med oss och begav oss till Bergsjön sjön för att titta lite hur det såg ut!
Spö ska dom ha!

Den 2009-02-22, kl 10:34:13
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Igår vart jag stum, åtta bidrag i melodifestivalen, och inte ett enda som gick att tycka om.
Vad hände liksom?
Och sen när man fått höra hur många inskickade bidrag det var till melodifestivalen, och de valde ut dessa! :O
Jag vågar nästan inte ens tänka på hur dåliga resten måste ha varit! Jag tycker förövrigt att det inte har funnits en enda låt i deltävlingarna i år som har jag fastnat för. Så vad har hänt? Är det jag som bytt musiksmak? Jag tyckte ju om många av förra årets låtar. Eller är det låtarna som blivit mycket mycket sämre? Kan vi svenskar ha så sjukt dålig musiksmak?

Nej, Jag vet vad det är! Det handlar om dessa människor som suttit och valt ut låtarna, förstår ni inte att de hatar Sverige! De hatar vårat land och vår befolkning så mycket att de har valt att plåga oss att lyssna på dessa låtar. De Passar på att tortera oss på bästa sändningstid! Spö ska dom ha!

Tävling! Vinn en ansiktsbehandling

Den 2009-02-21, kl 11:13:20
Filed in | Kommentarer: 14

Nu är det dags att köra en liten tävling tycker jag!

Priset: En Klassisk Ansiktsbehandling 90 minuter värde 750:-
(Rengöring, porrengöring, mask, ansiktsmassage, formar ögonbrynen, creme)
Behandlingen utförs på salongen StudioAroma som ligger här i Göteborg på Kristinelundsgatan 5.
Du kommer att få boka behandlingen genom mig, och behandlingen kommer utföras av mig och under mina arbetstider:
Vardagskvällar 18-20
Lördagar 10-16


Hur man tävlar: Skriv ett inlägg på din blogg om tävlingen och länka till mig. Kommentera sedan detta inlägg att du är med och tävlar. Vinnare lottas söndag den 8/3


Fotomässan i Göteborg

Den 2009-02-21, kl 10:43:40
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Igår var jag och Becca på fotomässan, och jag kan ju berätta att det var galet mycket folk. Bara kön för att komma in tog ca 20 minuter!
Väl därinne gick vi runt och kollade på kameror och diverse annat, köpte bla ett paket fotopapper och gick på seminarier.
"Att fotografera i studio", "snabb genomgång av Lightroom" och "tips för bättre fotografering" och alla tre var himla bra ändå, behövde få lite inspiration! Studiofotografering och tipsen var sådant jag redan kunde, men behövde upprepa lite. Och lightroom verkar vara ett super program att redigera i, så om några år ifall jag ska fotografera mer proffessionellt så blir det att investera i det!

Träffade även en kille som funderade på att byta ut sin Nikon D80 till en D90 och gav mig ett jätte bra erbjudande på kameran, men pga min ekonomi (skulle sälja kameran jag har isåfall, men skulle inte räcka) så kan jag tyvärr inte ta erbjudandet =/


Händer i världen

Den 2009-02-19, kl 23:28:49
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Hittade lite intressant fakta om vad som händer ute i världen de närmaste månaderna! :)

7/3  i Alaska
Tävling där man åker hundsläde i 1150 mil

14/3 i Nya Zeeland
Wildfoodsfestivalen äger rum. En festival där man äter väldigt intressanta saker som larver och insekter

29/3 i Storbritanien
Pooh-stick arrangeras. Detta är en tävling som är inspirerad från Nalle puh. Innebär att man helt enkelt kastar en pinne i floden/älven och ser vems pinne som kommer först i mål!

3-5/4 i Finland
EM i Yukigassen
Detta innebär alltså en tävling i organiserat snöbollskrig!
Vore inte det härligt!
Läste även att Svenska Yukigassenförbundet bildades i januari 2009 av studenter vid Luleå Tekniska Universitet.
En special hårfön

Den 2009-02-19, kl 23:12:38
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
 Ny revolutionerande fön med inbyggd glansbehandling för håret. En lätt blandning av glansförhöjande medel innehållande avokadoolja och A, D, E vitaminer sprids fint över håret vid en knapptryckning. Ger ett glänsande resultat och gör håret mjukt utan att lämna en oljig känsla.
Jag undrar om den fungerar, för det vore ju himla bra i sådana fall!
Finns att köpa via eleven: http://www.eleven.se/remington-shine-therapy-vitamin-conditioning-2000w-dryer-5833.html


Den nya resväskan än här!

Den 2009-02-19, kl 23:10:50
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Nu har det äntligen kommit ut en smartare resväska! Denna är alltså bestående av två hjul som går att packa kläder i. Är det inte smart så säg! Kommer från Rooz DesignIgor

Den 2009-02-19, kl 09:49:52
Filed in Skeas Film & TV-serie tips | Kommentarer: 0


Igor (2008)
I denna stad är alla elaka vetenskapsmän eller igors, och igor är de kortvuxna männen med puckelrygg som assisterar de elaka vetenskapsmännen och dessa får inte tänka själv utan bara assistera. Men självklart så finns det en liten igor som drömmer om titeln som vetenskapsman, och i hemlighet börjar han skissa, han vill göra det ingen annan vetenskapsman gjort än, han vill skapa liv. Men det är bråttom om han ska hinna uppfinna någonting alls till den stora årliga vetenskapsmässan!

Det är en klassiker med en tvist. Jag och Becca skrattade gott under filmen och tyckte att den överlag var väldigt söt och sevärd. Trots att den är animerad så skulle jag nog säga att känsliga barn under sju år inte ska se den pga monster och de elaka proffessorerna. Men är man över sju så är det bara sätta sig och se den, inget ni kommer ångra :)

Yes man

Den 2009-02-19, kl 09:40:55
Filed in Skeas Film & TV-serie tips | Kommentarer: 0Yes Man (2008)
Jim Carrey spelar rollen som en uttråkad man som inte gör något med sitt liv, han jobbar på bank, går hem själv och lägger sig. Tills han får upp ögonen för ordet JA. Han utmanar då sig själv med att säga JA varje gång han får ett förslag från någon, detta kan såklart sluta hur tokigt som helst!

Jim Carrey är ju en super skådespelare och filmen skulle inte alls vara lika bra utan honom! Även Norman, som spelas av Rhys Darby är underbar i filmen. Detta är helt klart en helgmys film som till och med du mamma kan se ;D


Och så var det onsdag

Den 2009-02-18, kl 10:05:16
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 3
Ännu en dag med sjukdom.
Igår satt både jag och Becca och spelade xbox hela dagen! Det var första gången på väldigt länge och så lär det dröja extremt länge till nästa gång!

Nej idag vet jag inte alls vad som händer. Känner mig fortfarande inte frisk, och de har inte ringt till Becca om jobbet så vi blir väl hemma idag också. Men ska försöka vara lite mer produktiva denna gång!


Fortfarande sjuk

Den 2009-02-17, kl 12:21:31
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Igår hade vi träning med nybörjarna och det gick faktiskt himla bra! De fick träna grunder i gymnastik (kullerbyttor, grenkullerbyttor, hjulningar och bakåtkullerbyttor), hopp (spred, ljus, tuck, toe touch), dans och stunt (thight stand och upp till elevator. Nöjda var vi i alla fall efter  träningen!

Idag är jag fortfarande sjuk och allihop är hemma. Så jag och becca sitter och spelar Silent Hill 4, the room på xbox. Becca spelar och jag sitter och läser tips från internet ;D

Tänk så road man kan bli

Den 2009-02-16, kl 16:32:06
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Vi har nu suttit och spelat Kalle och Chockladfabriken på xbox i typ två timmar, och inte har vi tatt oss långt. Tänk att ett barnspel kan vara så svårt!

Aja, men vi gör i alla fall någonting :)


Smittad

Den 2009-02-16, kl 13:12:46
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Stackars nirre som också är hemma och sjuk nu :(
Me love you!

Jag och Becca som minoritet

Den 2009-02-16, kl 10:25:47
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Igår var en lugn dag eftersom förkylningen bara blir värre för varje dag som går. Men för att vi i alla fall skulle få lite frisk luft tog vi en sväng till Kvibergs marknad. Eftersom vi inte varit där förut så blev vi lite smått chockade av det vi möttes av, vi som trott att det var en gammal hederlig loppmarknad. Men icke det,

För det första så var vi de enda svenskarna där (det är helt okej med mej, men jäklar vad alla stirrade)
Vi var troligtvis alldeles för uppklädda för ett sådant ställe, för de slutade aldrig stirra heller!
Sedan började vi fundera på vars alla fått tag i sina grejer som de sålde i båsen, nästan alla bås sålde en mängd olika varor, från schampoo och smink till mobiltelefoner, smycken och skor. Har folk verkligen sådant hemma?
Men det var i alla fall billigare än i vanlig butik och vi kommer återkomma för att inhandla diverse saker.

Sedan besökte vi Bellevie marknad, en hållplats bort. Där var det däremot loppmarknad med plats man får hyra och sälja själv. Mycket folk var det och trångt på borden så man knappt kunde urskilja vad de sålde. Men vi köpte lite Hello Kitty sockar vid ett stånd, jag är verkligen frälst i H&Ms hello kitty sockar, de är så tjocka och sköna!

Vi passade även på att gå in på en Turkisk mataffär som vi passerade på vägen, låg i en lagerlokal, och såg ut att vara riktigt billigt, men icke det, kostade precis som på Hemköp. Det enda speciella var väl att de sålde vattenpipor vid kassorna.. det var ju någonting nytt och annorlunda!

Sen när vi kom hem igen så låg vi bara i soffan och tittade på film tills det var dags att sova, vilket innebar från ca 14.30-23.00 ...


Me like!

Den 2009-02-15, kl 10:59:41
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
DEt är såhär reklamer ska se ut:)

Alla hjärtans dag

Den 2009-02-15, kl 09:40:43
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Ingen av oss är vidare bra på att fira högtider, och denna högtiden tänkte vi inte heller göra så mycket åt. Men alla vi fyra plus Raido och Ida tog oss iväg till restaurangen Mitt Kök som ligger här på torget. Enda gången det är folk som äter där verkar vara vid lunch, för inte ens igår kväll var det mycket folk, endast två till sällskap där..
Killarna och Ida beställde in Pizza, och de såg fruktansvärt goda ut, de Amerikanska pizzorna hade jätte tjock botten med riktigt god fyllning.. men eftersom jag var sjuk så tog jag en panerad spätta av något slag, eftersom sådana portioner inte brukar vara alltför stora. Men när maten kom var det ju självklart en jätte stor fisk och massor med pommes till. Så klarade ju självklart inte av att äta upp hela ändå, Becca valde mellan en kycklingrulle och pasta med kyckling och curry och valde tillslut det sistnämnda och den smakade också super!

Efter maten sprang jag och Becca hem för att se det som var kvar av melodifestivalen medan de andra gick till Hemköp. Och det enda jag kan säga om melodifestivalen var väl att Heat och Måns förtjänade att gå vidare och resten sög. Vad tänkte du på Markoolio när du ställde upp med en sådan låt? Jag hade ju förväntat mig lite rap med roliga skämt! FY!

Vi drack i alla fall lite öl och breezer och åt lite kladdkaka och skulle slå igång en film, men fastnade på Bruce den allsmäktiga på fyran, den filmen är så bra! Dock var jag lite osocial som alltid och gick till sängen efteråt, min kropp orkade verkligen inte hålla sig vaken =/


Nu har jag också en egen hemsida :)

Den 2009-02-14, kl 14:59:20
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Har precis kastat ihop en liten hemsida till mig själv. Liksom jag sitter och gör en massa hemsidor till andra och så har jag ingen själv, kändes lite dumt.
Men jag sitter på det trådlösa bredbandet nu så det går extremt långsamt, funkar hemsidan för dej? www.skea.myhood.se


Sjuklingen

Den 2009-02-14, kl 11:05:35
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 2

Halsonten gick över igår, men ändrade såklart form till en jävlig förkylning. Så nu sitter jag här på jobbet med näsan som bara rinner och rinner, vad ska man göra liksom? Om det då hade funnits något tampong liknande att stoppa upp i näsan en liten stund, som bara sög i sig all snor och sen var det bra i ett par timmar. Men nej, inte har dom kommit på något sådant..
Sen blir ju inte förkylningen bättre av magonten jag drabbas av pga all snor jag svalt.
Nej, en dag som denna ska man bara ligga hemma under täcket och se någon riktigt mysig tjejfilm!


Äntligen gjort!

Den 2009-02-13, kl 22:34:05
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Yes då var historian inskickad och strax ska man göra matteprovet ;D
Nu måste jag bli bättre på att göra sakerna i tid!

Hittar ingen motivation

Den 2009-02-12, kl 13:30:52
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 3
Försöker verkligen läsa Historian nu, är en inlämningsuppgift imorgon, men motivationen kommer inte.
Jag tål verkligen inte frågorna som ställs i uppgiften, t ex jämföra Rom och Antiken under forntiden, berätta om Kyrkans ställning under medeltiden och hur det kom att genomsyra det medeltida samhället och utvecklingen i Europa.

Är det bara jag som inte klarar av sådana meningar?

Fondvägg i kakel?

Den 2009-02-11, kl 22:42:01
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Detta är ett måste ha när man bor äger en förmögenhet och bor i hus! Fotokakel!
Läs mer här: http://www.alltombostad.se/Bygg/_Artiklar_Bygg/Spannande-och-personligt-med-fotokakel/

 
     


     

Äntligen har jag hittat!

Den 2009-02-11, kl 15:14:46
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Mötte upp Nirre och Raido på stan, skulle se på ett par gympaskor till Nirre så dom kan börja gymma snart. Passade även på att titta på stövlar till mig själv. Men överallt fanns det bara snygga stövlar som var helt bortom min budget. Tills jag gick in på Wedins, och dom har ombyggnadsrea!

Älskar dom redan!
Ibland fungerar hjärnan inte som den ska

Den 2009-02-11, kl 15:12:13
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Självklart så hittar Parre honungen så fort han öppnar skafferiet. Hur kunde jag missa?


Sjukling

Den 2009-02-11, kl 11:16:41
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Ligger hemma med så ont i halsen så man knappt vågar svälja.
Steg upp i morse för att febrilt leta igenom kylen och skafferiet efter honung
Tog en kopp te istället
Ligger i sängen och tycker synd om mig själv
Det är bara tröstätargodiset som saknas

Passa på att stolt visa

Den 2009-02-10, kl 20:37:08
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 1
Det vi i cheerleadingen beställde från USA

Denna bag är tyvärr inte så stor, ryms det som behövs till en träning men inte mycket mer


En cheerbag, militärshorts (till uppvisning etc)., tävlingstrosor och en rosett!

Det slog mig precis

Den 2009-02-10, kl 19:26:42
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Varför frågar vi varandra om saker som ingen eller båda två egentligen vet?

Exempel från alldeles nyss.
Jag står och skalar potatis och frågar Nirre: "hur många potatis behövs idag?"
Ingen av oss vet, för ingen av oss brukar koka potatis. Så varför behöver jag fråga honom egentligen?

Nirre håller på med tvätten och tar fram en ljus beige handduk och frågar mig "visst kan jag tvätta den här med vitt?"
Denna fråga visste han ju redan svaret på, eftersom det nästan var ett påstående. Men ändå måste man ställa frågan, varför?

Cheerleading tips; Elevator

Den 2009-02-10, kl 18:13:16
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 1
En grundlig video som kan vara till hjälp om man inte gjort elevator tidigare

Cheerleading:How To Do An Elevator Stunt In Cheerleading

Jag erkänner

Den 2009-02-10, kl 18:04:27
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 2
Det är oftast jag som skriver Beccas inlägg, och lär även vara det på hennes egen blogg.
Men detta är endast pga hennes lathet, hon ids nämligen inte skriva någonting själv. Men tvillingskälar som vi nu är så vet jag vad hon tänker och väljer därför att sätta mina egna ord på hennes tankar! :)


Dagens händelser

Den 2009-02-10, kl 17:25:39
Filed in Våra Fotografier | Kommentarer: 0
Medan jag ändå väntade på att tvätten skulle bli färdig så tog jag en tur runt kvarteret med kameran. Passade även på att byta objektiv och tänkte fånga några fåglar på bild. Men de blev kameraskygga och gömde sig =/
För övrigt så var det en fin dag idag, om man bortser från molnen, men nollgradigt var det :)

Ett litet fågelbordVart tog barnen vägen?


Fåglarna flög långt upp


Ville fånga dem på bild, men de var kameraskygga


Den enda isen jag hittade, och den höll på att smälta


Varianter av självporträtt idag

Cheerleading tips; Elevator fulldown

Den 2009-02-10, kl 12:45:33
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 0

Cheerleading tips; Liberty fulldown

Den 2009-02-10, kl 12:43:12
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 0

Cheerleading tips; Toe Touch Basket toss

Den 2009-02-10, kl 12:41:11
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 0

Cheerleading tips; stunt elevator

Den 2009-02-10, kl 12:35:13
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 1
Grund stunt


Cheerleading tips; Grunder i Stunt

Den 2009-02-10, kl 12:03:54
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 1

Grunderna är viktiga att kunna


Cheerleading tips: Jumps

Den 2009-02-10, kl 11:50:06
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 0
de grundläggande A hoppen inom cheerleading:

Becca: Modellab

Den 2009-02-10, kl 09:44:35
Filed in Beccas Makeup | Kommentarer: 5
Japp, ännu en dag avklarad.  Igår var även en sjukt stressig dag.
Eftersom det är sportlov nu och vi bara var två makeupartister så var det bara att sminka på rullande band.
Hann dock inte prata med hon som äger stället, så vet fortfarande inte om jag är anställd, men jobbar tydligen idag också, så vi får se!
Måste köpa lite nya foundations och mascaror nu om jag blir kvar där, för nu är det snart slut! Det jobbiga är ju bara att jag måste ligga ute med dom pengarna tills lönen kommer. (shit, jag vet fortfarande inte ens vad jag får i lön)
Men huvudsaken är i alla fall att jag jobbar!

Då var det dags

Den 2009-02-09, kl 16:36:41
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Nu har jag laddat mp3 spelaren med lite technolåtar, hittat den bärbara högtalaren, skrivit ut skyltar med pilar och är redo att ge mig iväg för träning

Hoppas hoppas det kommer folk! :)


Close to the reality

Den 2009-02-09, kl 12:31:09
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 2

Kläddesigner

Den 2009-02-09, kl 12:24:19
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Om ni inte sett det tidigare så har Becca nu lagt upp lite av hennes skisser på bloggen http://gotyaa.blogg.se/

Att vila

Den 2009-02-09, kl 11:34:32
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Japp, måndag igen och syrran är och jobbar på modellab idag igen.
Idag är sista dagen med provjobb och går det bra idag så får hon anställning där! Roligt för henne!

Jag däremot, ligger hemma i sängen. Vilar upp mig.
Tänkte ta med kameran ut på en tur senare idag om det finns tid, och sedan ska jag hålla i nybörjarträningen på fängelset. Jag hoppas verkligen det dyker upp lite folk, vi hann ju inte få ut informationen i tid, men någon borde ju komma i alla fall!


Flyttat mattor

Den 2009-02-08, kl 16:55:12
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 9

Yes då var det äntligen gjort!
Mattorna är flyttade från Johanneberg till Fängelset, eftersom vi har provträningen imorron så behövdes det göras.

Vi började dagen med en tripp till Ikea för att köpa en madrass åt Karro. Sedan hyrde vi en liten lastbil för att köra hem med madrassen och passa på att flytta mattorna. En enkel sak tänkte vi, men när vi väl var påväg så vart det inte lika enkelt. Men en rundtur i Göteborg fick vi däremot! Inte har dom skyltat bra på vägarna här!

Jag tog nyligt ut pojkarna på en promenad runt i Kortedala och avslutade promenaden på Hemköp för diverse små köp. Men fick ialla fall lite motion, dock bara 45 minuter, men det var bara härligt att komma ut. Synd bara att solen hann gå ner, men plusgraderna njöt vi i alla fall av :)


Cheer

Den 2009-02-07, kl 18:48:31
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 0
Kolla in dessa!Behandlingar

Den 2009-02-07, kl 18:00:45
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Dagen började med makeup på Anna Marias kompis, skulle till ett bröllop senare under dagen.
hon var ute efter en sminkning åt det naturliga hållet, men rosiga kinder, lite dock sminkning
och så blev det också!
Jag valde en brun ögonskugga med ljusbrun färg närmare ögat. Jag valde även att Skugga ögonskuggan ganska högt på ögonen för att göra ett lite öppnare intryck. Använde sedan en rouge som gick åt det mer rosa hållet för att få fram äppelkinderna, sådär som att man varit ute i kallt väder. Sedan lade jag även på lite färg på läpparna, men det var ändå en ganska naturlig färg, eftersom vi ville lägga fokus på ögon och kinder!

Kunderna efter det var två kvinnor, en amerikanska och en svenska. De ville ha varsin massage och fotbehandling.
Jätte trevliga kvinnor verkligen, och deras samtalsämnen var underhållande!
dock så blev jag så arg på mig själv att jag inte är bättre på att prata engelska, jag förstår ju allt som sägs, men när jag själv ska prata så hittar jag bara inte orden vilket är ytterst frustrerande!
Eftersom de var på salongen i sammanlagt fyra timmar så hade de tagit med champagne och mackor, så de fick sitta kvar och fika upp det medan jag städade lite. Jag hoppas fler sådana gulliga kunder kommer inom snar framtid! :)


Dröm

Den 2009-02-07, kl 17:54:26
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Jag hade en sån otroligt inspirerande dröm härom natten!
Jag drömde att jag var med i ett tv program, samma upplägg som Top Model, MEN det var fotografer istället för modeller som tävlade.
Så tidigare hade vi haft i uppdrag att fotografera skog och natur på ett inspirerande sett, men att denna gång var det high fashion.

Gud vad roligt om det skulle starta något sådant!! :)


Det är tillåtet när man har mens

Den 2009-02-06, kl 09:20:02
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Okej, det är inte särskilt trevligt för de som är nära, men jag och Becca räknar det faktiskt som tillåtet under mensen.
Man kan ju faktiskt inte rå för att magen blir uppsväld med en massa gaser och det måste ju ta sig ut på något sätt!

Nu ska jag gå och göra mig iordning för dagen och prutta vidare! :)

Dra täcket över huvudet

Den 2009-02-05, kl 19:02:28
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Dags att sova bort resten av kvällen om mensvärken fortsätter i samma stil som tidigare idag.


Ett samtal

Den 2009-02-05, kl 17:48:30
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Idag fick jag ett samtal:
"Hej jag heter Alexander. Hur är det?"
"Det är bra antar jag"
"Är du trött, du låter som det på rösten"
Jag funderar över om jag verkligen låter så trött, eller om det är förkylningen som gör det och svarar
"Jo, lite trött är jag väl"

Vid det här laget börjar jag fundera över om detta är en person som jag ska känna?! Är det någon kompis, kompis.
Eller kanske är det någon från jobb jag sökt tidigare under veckan!? Och jag börjar fundera över om jag
känner till någon Alexander. Men då kommer svaret:

"Jag tänkte bara höra om du är intresserad av att kostnadsfritt få en hemsida som är värd 25 000:-"


Så nej, denna person ska jag inte känna. Det är såklart en försäljare.
Men vafan, kan du inte presentera dig från företaget du ringer, just om du ska börja fråga om annat och inte
gå direkt till ärendet. I övrigt tyckte jag har var väldigt trevlig, men då han la på utan att knappt sagt hejdå
så kändes trevligheten väldigt överspelad.

Många telefonförsäljare har en förmåga av att lägga på utan att säga hejdå, vilket i alla fall jag anser väldigt oartigt. Nog kan jag förstå att det måste vara frustrerande att hela tiden få "nej tack" som svar. Men det är ju ditt jobb, och det är ett socialt jobb, du har valt jobbet själv, och det spelar absolut ingen roll att kunden innan skrek åt dig, du ska ändå vara lika social och trevlig när du ringer mig!


Provjobba

Den 2009-02-05, kl 17:45:48
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 2
På arbetsintervjun gick det hyffsat och ledde till att Becca ska provjobba Lördag och Söndag! :)
Jobbet är på modellab, tydligen väldigt stressigt eftersom man ska göra varje sminkning på 30 minuter , men roligt ska det vara!
Jag hoppas det går bra för henne i helgen :)

Semester

Den 2009-02-05, kl 09:19:04
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1

I de flesta bloggar den senaste tiden så läser man folk som bokat resor eller precis varit ut och rest utomlands. Och ärligt talat så är jag och Becca så sjukt avundsjuka! Men jag förstår dock inte vars alla får pengarna ifrån?
Är vi de enda riktigt fattiga?
Becca ligger verkligen på noll nu, inte en krona över (om man inte räknar med lånet som hon måste börja utnyttja nu, ett vanligt banklån alltså). Så hon ligger på köpstop nu, inte ens en liten godis får hon köpa.
Jag har lite pengar, men det är csn som kommit, men måste betala hyra och mat så då ligger jag också på noll.

Jag har inte ens råd att köpa ett par nya skor (har bara ett par vinterskor sen förra året), ännu mindre till en resa utomlands.

Gah, jag saknar pengar!


Jobbintervju

Den 2009-02-04, kl 18:39:32
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 2

Imorgon ska Becca iväg på sin första jobbintervju, nervöst är det. Jag kommer hålla tummarna för henne massor!

Jag har också skickat iväg mitt CV till ett hudterapeut jobb som jag verkligen skulle behöva! Även skickat iväg till ett videouthyrningsställe och inte vore det helt fel att jobba med det, så länge man är aktiv och träffar människor så trivs jag :D

Vad tycks om headern nudå förresten? :)


Dagens behandlingar!

Den 2009-02-03, kl 22:30:51
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Idag hade jag inbokat två vaxningar och två pedikyrer, så det var väldigt roligt :)
Det gick verkligen super bra idag så jag hoppas på att morgondagen blir lika bra eller kanske till och med bättre?

Foto människor

Den 2009-02-03, kl 22:04:07
Filed in Våra Fotografier | Kommentarer: 0

Litet kollage bara, vet inte riktigt vart resten av mina bilder har tatt vägen :O


Hemsidor

Den 2009-02-03, kl 19:35:35
Filed in Våra Fotografier | Kommentarer: 0
Och detta är då hemsidorna jag gjort och uppdaterar :)
www.iceclimbers.se                                www.arabhastar.se


www.beautifulmakeup.se                                                     www.gbgcg.se

Foto Diverse

Den 2009-02-03, kl 19:34:02
Filed in Våra Fotografier | Kommentarer: 0
Ihop plock av de övriga bilderna


Foto Utomhus

Den 2009-02-03, kl 19:33:15
Filed in Våra Fotografier | Kommentarer: 0

Lite bilder jag tatt utomhus


Foto Becca

Den 2009-02-03, kl 19:32:34
Filed in Våra Fotografier | Kommentarer: 0
Lite bilder jag tagit på syrran


Foto Djur

Den 2009-02-03, kl 19:30:13
Filed in Våra Fotografier | Kommentarer: 0

Ett snabbt kollage på några bilder jag fotograferat på djur


Cheerleading i Göteborg

Den 2009-02-02, kl 21:29:20
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 2

Bor du i Göteborg, är 15+ och vill pröva på cheerleading så ska du passa på :)


30% Rabatt på behandlingar

Den 2009-02-02, kl 21:27:19
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
På massage, vaxning, ansiktsbehandling, färgning fransar och bryn och pedikyr under denna vecka!

Anna Maria är på semester i sälen i en vecka, så nu står jag i salongen heltid. Tyvärr avbokade dagens kund, men syrran kom en sväng och fick en lång ansiktsbehandling plus ryggmassage. Plus att det kom in en man som ville vaxa ryggen, så jag hade ändå att göra :)

Imorgon måste jag ringa till komvux, de sänkte nämligen bara tempot på matte B och jag ville sänka på båda. Måste även ringa om ett hudterapeut jobb och skicka in ansökan till ett solarium.

Och så har jag även två behandlingar inbokade imorgon. Denna vecka har jag ju också rabatt  så bor du i GBG så kan du ju passa på att göra behandling ;D


Sötsuget

Den 2009-02-01, kl 22:44:50
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 3
Alltså mitt sötsug.. Jag är desperat efter godis. Jag måste bli av med suget, men hur?
Jag åt mig mätt till middagen, jag slukade ett stort päron och jag är verkligen inte hungrig på något sätt. Men sötsugen..

vad gör man?

Dagens fotosession

Den 2009-02-01, kl 17:05:34
Filed in Vi Modellfotograferar | Kommentarer: 2
Tog en tripp ut i skogen för en snabbfotografering. Vilken är din favoritbild?
Fotograf: Jag och Becca
Makeupartist: Becca