2012

Den 2012-12-31, kl 16:11:50
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
I Januari började vi fixa inför flytten samt började träna ordentligt med Kicki inför tävlingen, sedan i Februari flyttade till nya lägenheten och så bröt jag handen på en träning och blev gipsad i en månad.  I Mars fick jag så smått börja träna igen och så körde vi en jädra massa mil för att se Helene tävla i styrkelyft :)
 
April Var månaden då Verran kom och hälsade på här i Götet, och sen så tränade vi som idioter inför tävlingen och Kicki började volta med oss Nu kom också Helene och bodde hos oss inför tävlingen. I Maj drog vi till Tyskland och tävlade, jag hamnade dock i mattan men vi kom på en plats någonstanns i mitten så det var helt okej. Vi drog också på oss en jävulsk förkylning (en av anledningarna till att inte tävlingen gick bättre). Jag var sjuk i flera veckor
 
Juni var kärlekens månad och vi åkte till ett midsommarbröllop med Teddy och Christoffer och i Juli blev det en visit till Piteå och alla nära och kära. I Augusti kom mamma med familj och hälsade på i Götet och så fyllde jag det stora talet 25 och hade en riktig 80-talsfest med alla sötnosar.
 
September uttnyttjade jag min present av Becca och mamma och det blev en ridtur på islandshästar
. Och sen i Oktober och November fotograferades det flitigt, och så blev det ju en weekend till London. Och sen i årets sista månad December firades julen i det kalla PIteå.
 


 
 

Kiwii

Den 2012-12-31, kl 11:45:00
Filed in Våra Kissemissar, Våran vardag | Kommentarer: 0
Becca, jag vet att du saknar din lilla bäbis!

Totte

Den 2012-12-30, kl 20:43:00
Filed in Våra Kissemissar, Våran vardag | Kommentarer: 0
Han är så glad att vi är hemma, han är med mig nästintill hela tiden. Följer mig som en svans runt i lägenheten och pratar som en tok. Just nu ligger han på en stol bredvid mig och sover. Toker
 
Stackars min bäbis han är så mamma kär. Emelie berättade om när vi lämnade katterna i hennes lägenhet; när jag och Becca gick därifrån och stängde dörren. Så gick Totte fram till dörren, la en tass på den, tittade på Emelie och jamade jätteledset..
 

Tjurig häst

Den 2012-12-30, kl 18:14:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Wahine, eller som jag kallar henne "min häst", är en tjurig liten dam. Så fort jag gick in i hagen för att fotografera henne så vände hon mig rumpan, och så fort jag närmade mig henne så började hon promenera iväg..
 
När jag sedan försökte mig på att fotografera henne på håll, så satte hon öronen bakåt och tjurade.. Men sen när jag väl skulle försöka mig på att fotografera Serla, då helst plötsligt ska hon vara med i bakgrunden med en grimasch. Wahine, det är inte okej att räcka ut tungan åt mig!
 

Jul i Piteå

Den 2012-12-30, kl 16:09:18
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Lördag: Kom till det -30 gradiga Lillpite. Inte många knop gjorda utan mest bara mat, teve och sällskap. Upptäckte då att mörkret faller tidigare i Norrland och vi vart trötta redan klockan 3 på eftermiddagen..
 
Söndag: En tripp in till PIteå Centrum för att köpa en handkontroll till Williams julklapp PS3. Passade även på att visa Daniel lite sightseeing, först Dollarstore och sedan stan.. vi gick dock igenom stan med shopping på ca 30min. Var centrum verkligen lika litet förra gången jag var här? Sedan blev det en myskväll hemma hos pappa med lammstek och annat gott.
 
Måndag: Var planerat att vi skulle åka skoter med pappa på morgonen, men -25 grader satte stopp för det hela. Istället blev det en promenad genom Lillpite och sen julafton med traditionell julmat, Kalle Anka och Tomte. William upptäckte att Tomten och Pelle skrattar likadant, så tomten skippar nog vårat hus nästa år.
 
Tisdag:  Följde med pappa till hans bror med familj i Älvsbyn. Åt en massa, massa god mat, spelade lite spel och tjötade med mina söta kusiner som helt plötsligt snart har kommit ikapp min ålder! Slogs av tanken att man nog åldrats lite själv också! Åkte sedan tillbaka till Lillpite och prövade nya PS3 spelet med William, det är illa då han snart är lika duktig som mig på bilspel. Han är ju bara 7!
 
Onsdag: Tog flyget klockan ett på eftermiddagen och kom hem i lägenheten vid sju på kvällen (att det ska ta så fruktansvärt lång tid med mellanlandning i Sthml). Sen var det bara att kasta sig in i bilen och hämta hem bäbisarna, som förövrigt har lärt sig att sjunga i bilen.. inte i rätt tonarter och takt kanske. Men det låter som att dom försöker i alla fall.
 

Miranda Mitra - En snöhäst

Den 2012-12-29, kl 20:16:00
Filed in Våra Fotografier, Våran vardag | Kommentarer: 0

Ibland är man bara en liten björn

Den 2012-12-29, kl 18:05:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

 

Xanthia

Den 2012-12-29, kl 14:04:22
Filed in Våra Fotografier, Våran vardag | Kommentarer: 0
Tänkte bara presentera mammas nya häst. Arabstoet Xanthia
 

Foto: Jeanette Eliasson
 

Nya skor

Den 2012-12-28, kl 18:59:26
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Vad ute på rean och fyndade ett par skor. 199:- på Deutchman.. Totte tyckte dom var fina i alla fall :)
 

Hemma i Piteå

Den 2012-12-22, kl 20:56:00
Filed in Våra Fotografier, Våran vardag | Kommentarer: 1
Lite skillnad i grader, åkte igår från ett nollgradigt Göteborg och kom fram till ett -30 Lillpite idag. Så idag har det inte varit många knop gjorda utan vi har mest bara suttit inomhus och kurat i värmen.
 
Men en snabb visit ut till hästarna blev det i alla fall, men då mitt hår fryste efter fem minuter så gick vi in igen, det var bara inte värt att vara utomhus längre än nödvändigt!
 


Prata i radio

Den 2012-12-18, kl 22:18:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Yes, yes. Jag pratade om åldersdiskriminering idag på P3 nyheter, just so you know.. lyssna och läs på länken här nedanför
 
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1646&artikel=5385199

Juklapp till mig!

Den 2012-12-16, kl 13:09:52
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Igår köpte Daniel min julklapp, och nu är den inslagen och ligger fint och väntar på mig under granen. Längtar  tills julafton!
 

Kolla på lägenhet

Den 2012-12-15, kl 13:15:48
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Idag ska jag och Daniel å kolla på en lägenhet, har två på g. Becca och Emelie ska också kolla på lägenhet, på måndag. Så nu går det framåt med det i alla fall.
 
I övrigt så ska vi ut och kolla på de sista julklapparna nu och sen är vi redo för att åka hem till Piteå på fredag

Liseberg

Den 2012-12-11, kl 20:28:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
I söndags var vi på Jul på Liseberg. Det var snorkallt ute så att tårna höll på att frysa till is och så vann vi inte på något chokladhjul.. men mysigt var det och julstämningen känner man mycket väl!
 

Julgran

Den 2012-12-11, kl 13:16:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Vi pyntade ju färdigt granen förra helgen. Den är en 99:- gran från ÖoB så vi fick fylla den med glitter och annat för att den inte skulle se så tunn och ledsen ut :)
 

Filmer

Den 2012-12-11, kl 10:07:00
Filed in Skeas Film & TV-serie tips, Våran vardag | Kommentarer: 0
Här kommer en liten snabb uppdatering på filmerna vi sett nyligen:
 
Bra filmer som du kan se närsom
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Filmer du kan se en regnig dag när du inte har annat för dig


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
Dåliga filmer du ska undvika

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GcTroops juluppvisning

Den 2012-12-10, kl 14:19:25
Filed in Vi tränar Cheerleading, Våran vardag | Kommentarer: 3
Igår var jag, Becca och Emelie och tittade på deras julavslutning. Alltid roligt att titta på cheerleading, och så var det många som jag kände som var med och det gör ju det hela ännu mer intressant.
 
Måste bara varna för att det är måånga bilder, och inte så bra kvalite på bilderna. Fy vad jag längtar efter en ny bättre kamera!
 
 
 

Becca å Kiwii

Den 2012-12-10, kl 13:17:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
.. det finns tillfällen som Kiwii inte vill vara i Beccas famn, ett av de tillfällena är när hon precis sprutat på sig parfym
 

Its us

Den 2012-12-10, kl 13:15:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Detta är från förra helgen då vi gick ut och dansade på Park Lane :)

London Del 3

Den 2012-12-08, kl 15:36:00
Filed in Våra Resor, Våran vardag | Kommentarer: 0
Måndagen i London hade vi som sightseeing dag och vi var förbi både London Eye, Big Ben och Buckingham Palace. Dock så hade jag en sjuk magknip så det var svårt att hålla humöret uppe.. Vi gick även förbi Winter Wonderland i Hyde Park, som är en julmarknad med karuseller som dom bygger upp inför jul. Det var helt galet, träd och älgar som pratade med en och berättade skämt, och en massa massa pubar och krimskrams. Mysigt! Hade ju dock velat vara där på kvällen, kunde bara föreställa mig hur fint det skulle vara med all belysning :)
Vi träffade även på lite fåglar och ekorrar. Ekorrarna var förresten såpass tama att en klättrade upp på Daniels ben!
 
Sen blev det bara att vi tog en sista sväng in på Primark, och forever 21 (som jag blev helt förälskad i, önskar att jag hade haft tid att shoppa därinne!) och sen blev det flyget hem till Sverige igen
 
 
 

pms

Den 2012-12-04, kl 14:27:37
Filed in | Kommentarer: 0
Man vet att man har pms när man läser nyheterna på aftonbladet och blir tårögd av att Bruce Springsteen valde solna istället för Göteborg nästa år. wtf, varför bryr jag mig om det ens, jag tycker ju inte ens att han är bra?

Skyfall

Den 2012-12-02, kl 21:10:13
Filed in Skeas Film & TV-serie tips, Våran vardag | Kommentarer: 0
Igår var det Daniels tur att fylla år, och jag passade på att bjuda honom på bio. Skyfall. Jävlar var bra den var. Actionfilmer med humor är nog våran grej!
 

Park Lane

Den 2012-12-01, kl 13:19:24
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Jag trotsade trötthet och sjukdomar och följde med Becca ut till Park Lane. Vad gör man inte för en syster som fyller år?
 
Där var det Swedish Drag Mafia som uppträdde, det var halvnakna killar som dansade på podier och både tjejer och killar som raggade på en. Det var så många karaktärer man träffade på under kvällen. Dragqueens, en manga figur, äldre par på ca 50år (både straighta och gay). Det var galet roligt och dom hade tillochmed bra musik!