Klädångest

Den 2009-04-27, kl 21:50:04
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 2
Idag var en sån där dag då man klär på sig hemma, tittar sig i spegeln och tycker att det blev riktigt bra, MEN när man kommer fram till jobbet så känns det bara väldigt fel. Man ångrar så innerligt att man valde just DET linnet, eller DEN kjolen och när man väl börjat tänka på det så går det inte att sluta.. man bara går och har ångest över klädvalet, trots att ingen annan bryr sig ett dugg. I-landsproblem, ja jag vet. Men jobbigt är det!


Hejdå BH

Den 2009-04-26, kl 18:48:05
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Dagen har spenderats på stan där det inhandlats tre behåar från H&M, kostade ju bara 79:- styck, så kände att jag fick unna mig detta nu när min första lön kommit. Så nu har jag rensat ut bland mina gamla behåar och kastat fyra fulingar! :)
Hittade även short, kjol och klänning som jag ville ha, men tyvärr fanns inget i min storlek. Får titta in på monsoon senare och kolla ifall de får in mer!

I övrigt så är jag och hela min kropp helt slut. Det tar verkligen på krafterna att jobba heltid plus salongen. Så det är superskönt att det inte är en hel vecka nästa vecka!



Beccas klänning som är klar, kommer nya bilder på den sen :)

Månadens Erbjudande MAJ

Den 2009-04-25, kl 13:14:51
Filed in | Kommentarer: 2

Cheerträning

Den 2009-04-23, kl 08:07:56
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 1

Måste bara berätta om denna underbara människa som prövade cheerleading för första gången i sitt liv. Hon tränar Capoeira är 26 år och hur trevlig som helst.

Vi började stunta med riktiga grunder som thight stands osv. Men eftersom det gick så bra så körde vi elevator-cradle, extension-cradle, Full lib-cradle, Tossar och dylikt :)
Skönt att slippa börja om från början :)


Americas Best Dance Crew

Den 2009-04-21, kl 06:45:20
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 2
Då var det strax dags att fara iväg till jobbet igen. Jag tål verkligen inte att vakna vid klockan sex, fy och usch!

Förresten så kommer Becca sitta hemma och sy på en klänning idag, är inte så mycket kvar på den, så snart kommer en bild på hur den ser ut :)


Jag har förresten börjat titta på Americas Best DAnce Crew på Mtvs hemsida, så börjar såklart med första säsongen (eftersom jag missar det vareviga söndag ändå så ;D
Så de finns att titta på http://www.mtv.com/videos/americas-best-dance-crew-ep-2-music-video-moves/1581093/playlist.jhtml


Favoriterna Jabbawockez

Smygfisen

Den 2009-04-18, kl 20:13:47
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 12
Vi stod i köket för en stund sen, nirre diskade, parre vispade pannkakssmet och jag smörade långpannan. Min mage är inte alls på min sida idag vilket ledde till att jag fes i smyg... trodde jag..
Efter en stund så börjar killarna titta sig omkring och såg väldigt fundersamma ut, vilket fick mig att hajja till. JÄVLAR vad smygfisen luktade, någon blandning av ägg, tonfisk och ruttenfisk. Det har nog aldrig luktat så illa av en fis från mig. Och självklart så hängde den kvar tillräckligt länge att nirre var tvungen att dyka in med näsan under t-shirten.
Riktigt mysigt, eller hur? ;P


Lördag igen

Den 2009-04-18, kl 20:09:13
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 2
Japp, då var lördagen här igen. Tyvärr hade jag bara en enda kund på salongen idag så jag dog av tristess. Blev tillochmed så trött att jag gick in och sov en stund i behandlingssängen.

Becca har jobbat på modellab lite denna helgen :) blir imorgon också! Roligt tycker jag. Dock så var det problem med utbetalningen av lönen från förra gången hon jobbade så det får hon ut denna månad, så vi får se hur mycket det är!


Tänkte också berätta vad det är jag jobbar med på dagarna nuförtiden. Jobbar på Assist ute i Frölunda. Det är ett företag som lagar elektroniksaker, och jobbar främst mot Expert och Siba men självklart också mot privatkunder. Men i alla fall så skickas alla trasiga elektroniksaker som köpts på siba och expert (som det är garanti på) till Assist. Men allt lagas ju inte där, så dessa ska skickas vidare till andra serviceställen, och det är detta jag jobbar med. Vi är två stycken som jobbar med detta ute på lagret, jag tar hand om laptops och navigatorer och liknande medan den andre tar hand om resten. Det är faktiskt ett väldigt bra jobb, har tidigare jobbat uppe hos pappa med detta så kunde det från innan. Det är ett sånt där jobb som man kan lyssna på musik och sjunga samtidigt som man jobbar och det tycker jag om!

I övrigt så är Becca fortfarande på jakt efter jobb, men hon är lite lat och tar inte riktigt tag i det. Men ska hon vara kvar i GBG över sommaren så börjar det bli stressigt nu. Måste pressa henne lite till!

Åh, hittat mitt fynd!

Den 2009-04-17, kl 20:02:32
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1

Det har verkligen gått jätte bra på jobbet nu, och de verkar nöjda med mig, så det känns jätte bra!
Efter jobbet mötte jag upp Becca på stan, och i panik letade vi igenom Kappahl efter en vårjacka till Becca (hon har presentkort där, så därför just kappahl)
Men hittade en så snygg skjorta att jag var tvungen att köpa den!
Skärpet går även att ta bort! (ni vill dock inte veta vilken storlek den är..)



Ps. Big Ass Becca är bäst!

Jobbar

Den 2009-04-15, kl 10:30:33
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Nu sitter jag och väntar på att Thomas ska komma och hjälpa mig, han sitter fast i telefon

I övrigt så går jobbet bra! Det är inte så komplicerat som jag trodde det skulle vara så det är positivt :)
Sen är folk här jätte trevliga också :)

Gotyaa vilka snygga kläder!

Den 2009-04-14, kl 20:21:11
Filed in Beccas Makeup | Kommentarer: 2
Japp, då har de första plaggen som Becca sytt blivit färdiga och fotograferade!
Vill ni se större versioner och mer beskrivet om kläderna får ni besöka Becca på http://gotyaa.blogg.se

 
  

Träningen igår

Den 2009-04-13, kl 12:38:46
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 1
Jag, Karro, Katta och Katy bestämde oss för att träna lite stunt igår i slottsskogen.
Jag och Katy fick turas om att basa åt varandra och det gick faktiskt väldigt bra, gjorde dock bara grundliga stunt :)

Katys kusin kom också förbi så vi passade på att bygga lite med henne också
 
 

Att göra PALT

Den 2009-04-13, kl 12:33:44
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Eftersom det var väldigt längesen vi åt palt och det inte finns att köpa här i Göteborg bestämde vi oss för att göra det själva. Tog ca 2h :)

Ingredienser
2kg Potatis
ca 4-5dl mjöl
salt
sidfläsk

Börja med att skala potatisen
 
Riv sedan fint på rivjärn. Lägg den rivna potatisen att rinna av i ett durkslag
  

Skär sidfläsket och rulla ihop till små köttbullar

  
Blanda ihop potatis, mjöl och salt. Ska inte vara alltför kladdigt
 
Ta en till bytta med lite mjöl i botten, ta en tennisbollsstorlek deg och rulla i mjölet, ta upp och platta ut i mjölad hand.
Lägg fläsket i mitten och vik över degen
 
Stoppa ner den färdiga palten i kokande vatten med lite salt. Koka i ca 60min, tills palten flyter upp
 
Servera med lingonsylt och smör
 


Måste ses!

Den 2009-04-13, kl 10:15:29
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Måste ses!



Drömmer mycket nu

Den 2009-04-13, kl 09:52:56
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Av någon anledning så har jag nu drömt många nätter och kommit ihåg drömmarna. Även detaljer i drömmarna, så det är helt sjukt.
Eftersom drömmarna är så långa så gör jag en snabbis av två av dem.

"Jag, Nirre och Parre är på stan. Går in i en spelbutik där de sätter sig och börjar spela ett battlefield spel, jag går runt och hittar ett bring it on spel, men har inga pengar så kan inte köpa den. Tittar på klockan och inser att jag måste vara  på jobbet om fem minuter, ett jobb som jag aldrig varit på tidigare. Följer en kille med upp i trappuppgången där det ska ligga men hittar inte dörren, så följer med han in på hans jobb. Kommer in bakvägen på Burger King, han är personalchef, träffar även en kvinna där som vill att jag ska ta en vitamintablett stor som en diskmaskinstablett. Man ska tydligen göra den mindre genom att knacka bort sidorna mot någonting hårt. Hon gör detta åt mig och blöter ner den under vattenkranen. Tabletten suger då upp allt vatten som en svamp, blir en rund boll istället, den får jag slicka på för att få i mig vitaminerna, smakar som hästarnas saltsten."

"Tränar handvolter med en tjej som är svin duktig, jag orkar tillslut inte lägre och far hem till morfar. Becca är också där. Hon går upp på övervåningen en snabb stund(morfar är där uppe) och jag blir hungrig så jag ställer mig och smörar två mörka limpskivor och sätter tonfisk på. Jag får veta att cheerleading tävlingen Worlds ska visas på Tv och är i extas när Becca kommer, men hon vill fortsätta se Rädda Willy. Det blir en stor diskussion somsom får ett arrupt slut när becca börjar förklara om den komplicerade tavlan hon ska göra.
- Min pojkvän vill ha en tavla som står ut, att den inte bara är platt utan kommer ut från tavlan. Den ska hänga över sängen
- Vänta nu, din pojkvän?
Hon vill inte berätta någonting mer, men jag tvingar henne. Hon berättar att han heter Hoffman i efternamn och säger att han gått på samma skola som jag. Hon tar fram ett kort från skoltiden (då han var typ 10). Jag känner inte igen honom, har är helt obekant. Jag frågar hur länge de varit tillsammans och är otroligt sårad att hon inte berättat något tidigare.

Gud så underbart

Den 2009-04-12, kl 18:18:42
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Ni måste se detta klipp på youtube. Hon är underbar!
http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY

Busigt värre

Den 2009-04-12, kl 12:06:09
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Har precis sminkat mig och ska göra mig iordning för att fara och träna i slottskogen tillsammans med några nybörjare och Karro. Härligt!
Lekte lite med kameran bara, och eftersom mina andra motiv sover så fick det bli jag själv

Direkt från kameran bilder kallar jag dessa!





Rundtur i köket

Den 2009-04-12, kl 11:20:21
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 2

Vår fd bäddsoffa har stått i köket och skräpat


Men nu har vi skänkt bort den och satt in ett nytt köksbord!


Har även klistrat upp en blomma på frysen


Storhandlat på Willys, innebär att det blir fullt i skafferiet


Och går inte att ha någon ordning alls i kylskåpet


Ibland är någon så snäll så den diskar! (Denna gång var det Nirre)


På köksbänken ligger påskäggen vi fick av Nirres mamma


På andra sidan om spisen står vårt underbara knivställ


Mitt emot köket har vi toaletten (vill verkligen byta skåpet!)


Och tittar man in lite snabbt i vardagsrummet hittar man detta!


Nytt från Ikea

Den 2009-04-11, kl 21:10:57
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Nytt vardagsrumsbord!
 
Äntligen har vi även ett köksbord


Soligt

Den 2009-04-11, kl 15:16:16
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
De har nu kommit och hämtat soffan så killarna håller på att sätta ihop barbordet och stolarna. Jag Ligger ute i gräset på en filt, Har precis tränat lite 8minutes mage, rumpa och ben.
Nu ligger jag med minilaptopen och pratar med emelie och karro


Köttgryta

Den 2009-04-11, kl 10:25:35
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Tänkte bara snabbtipsa om en god köttgryta vi gjorde igår, inte alls mycket jobb med den heller!

4 hungriga personer
2 fläskfileer (går även med annat kött)
En matlagningsgrädde
En stor creme Fraiche
1/2 dl soja
2 tsk Sambal oelek (väldigt starkt, så man får smaka av)
Potatis

Skär köttet i ca 1cm tjocka bitar och lägg i botten på en ugnsäker form.
Blanda ihop grädden, creme fraichen, soja och sambal oelek och häll över köttet.
Grädda på 175 grader i ugnen i ca 60min
Servera med pressad potatis och lite sallad!

Vart hittar man cheerbrudar i Gbg?

Den 2009-04-10, kl 21:19:13
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 3
Imorron ska det bli underbart väder och jag vill verkligen träna lite stunt och dans. Men har ju ingen att träna med nu :O
Så, vart hittar man träningssugna cheerbrudar som vill träna en påsklördag?


Blomma

Den 2009-04-10, kl 18:25:10
Filed in Våra Fotografier | Kommentarer: 0

Sommar och sol

Den 2009-04-10, kl 18:24:12
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Nu kan man väl ändå säga att sommaren har hälsat på!
Jag tog med mig en filt och lade mig ute i gräset och solade. Jag skojjar inte då jag säger att det var över tjugo plusgrader i solen! Eftersom jag också låg i lä för vinden så tog jag av mig till shorts och linne.
Pojkarna kom också ner en stund och höll mig sällskap.
Hoppas det blir lika bra väder imorgon också!

 

Gratis bäddsoffa!

Den 2009-04-10, kl 18:21:19
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Nu måste vi bli av med bäddsoffan för att få plats med barbordet så vi skänker bort det :)


Ikea

Den 2009-04-10, kl 18:18:14
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Igår var vi först på Willys för att inhandla mat, för 1800:- och sedan en sväng till Ikea för att köpa ett nytt vardagsrumsbord och barbord med stolar till köket :)
Hemvägen vart väldigt trång i bilen, men det funkade :)

 

 






















































Detta hade jag på mig! (dock gick klacken sönder på skorna)

Skea

Den 2009-04-08, kl 21:03:26
Filed in Våra Fotografier | Kommentarer: 2
 

  

Blomma

Den 2009-04-08, kl 20:59:54
Filed in Våra Fotografier | Kommentarer: 0
 


 

Då var man anställd

Den 2009-04-08, kl 20:53:22
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Kommer börja jobba på Assist i Göteborg och det kommer bli väldigt roligt faktiskt. Börjar på tisdag!
Äntligen Äntligen så kommer jag ha råd att köpa kläder och betala hyra och gå till tandläkaren.
Wii! Happy Skea :)
 
Passade även på att fara till salongen idag och färga ögonbrynen och fixa naglarna. Annamaria hjälpte mig och gjorde dem jättefina!


Shoppat!

Den 2009-04-06, kl 19:25:48
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 12
Yes! Äntligen har jag shoppat!
Vi började med att promenera från lägenheten till Gamlestan och sedan ta spårvagnen in till stan. Jag och syrran gick först förbi ett cafe och åt en maffig kladdkaka och  drack varmchoklad, sedan in på butiken "Toppen" där jag hittade två saker som jag köpte :)

Valde den vita eftersom den var tajtare :) 78:-
 

Rosa klänning för 128:-


Och så har mina shorts från tradera kommit, helt nya för 150:-

Fotosession Bergsjön

Den 2009-04-06, kl 11:42:59
Filed in Vi Modellfotograferar | Kommentarer: 4
Snabbfotografering ute i Bergsjön


 
 



Modell: Rebecca
Fotograf: Jeanette

Väger fördelar och nackdelar

Den 2009-04-06, kl 11:15:05
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Bara för att man inte hittat något jobb tidigare så står man plötsligt med två jobb och ska välja vilket som är bättre.
Så nu sitter jag och väger fördelarna mot nackdelarna för att komma fram till ett resultat.
Det är fruktansvärt svårt! Sen så har jag ju fortfarande inte fått veta om jag får något av dem.
Det ena jobbet så är det sex stycken som provjobbat, inklusive jag. Så idag ska de sitta och diskutera fram vilka två som får anställning. Det andra jobbet har jag inte varit till än, men är nästan klart att jag får ändå.
Men, hur gör jag?
Ska jag bara ta det som jag får erbjudande om först?
Gaah!

Bilderna från i Lördags!

Den 2009-04-06, kl 11:03:35
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Vi var på marknad


Jag


Vi åt glass och pojkarna hade nya kläder på sig!
 

Tyget till min blivande klänning :)
 

Lördag

Den 2009-04-05, kl 08:37:11
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Igår började jag med att jobba på salongen, tyvärr var det lite dåligt med kunder, men folk var väl ute i solskenet antar jag!
Mötte sedan upp killarna, becca och nirres mamma och mormor på stan för att köpa lite glass, men hittade ju en marknad istället så där var vi fast.
Passade på att köpa en ny handväska för femtio kronor (bild kommer sen), och parre köpte ett par solisar. Sedan for vi till avenyn och köpte glass på chokladstället, dom har så sjukt god glass!

Senare på kvällen precis innan gymnastiken så for jag och becca ut till bergsjön sjön, och tog lite fina kort :) Tills vi var tvungna att rusa iväg till träningen. På gymnastiken kunde inte Karro göra så mkt pga en axel, så vi körde lite tvåbas och det gick himla bra ändå!
I Torsdags när vi köpte glass på Backaplan

Fredag

Den 2009-04-03, kl 22:16:43
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Nirres mamma och mormor är nu på besök. Vi har idag roat oss med att äta kinamat, takeaway mat, och dom ger en ju inte lite mat heller, Alla blev verkligen proppmätta och lämnade hälften. Så nu har vi alla frukost och lunch till imorgon!

Eftersom vi fick besök idag så har jag och Becca ägnat hela dagen till att städa i lägenheten, och kan berätta att det verkligen behövdes! Vi spenderade sedan en timme inne på Cubus där jag fick Nirre att köpa tre super snygga skjortor och en t-shirt och Parre tre par jeans och en skjorta!

Nu sitter jag bara här, Becca syr på en klänning och jag försöker zappa på Tvn för att hitta något roligt att titta på, men icket.



The Josephine

Den 2009-04-02, kl 22:50:52
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 0
Nu ska stuntet bli känt, klicka på bilden för att komma till sidan


Denna soliga dag!

Den 2009-04-01, kl 21:47:03
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 2

Vi tog en filt, en dator och en vattenflaska och gick ut på baksidan av lägenheten. Sedan låg vi där och skrev på Beccas CV, såg lite youtube och stod på händer och hjulade.
Mysigt var det, och varmt. Satt i bara linne!
Nirre och Raido kom också förbi, åt lite sushi och höll oss sällskap, tills vi tog en tripp till Göfab och köpte glass :)

Hade även träning med de små idag! De var verkligen duktiga och har snart lärt sig hela dansen till refrängen!






Vårväder

Den 2009-04-01, kl 09:58:46
Filed in Våra Fotografier | Kommentarer: 1
Idag är det strålade sol och åtta grader i skuggan, så om molnen bara håller sig borta så kommer jag ta filten, historiaboken och en bärbar dator med mig ut på baksidan av lägenheten i gräset och lägga mig där!

På söndag har jag också provjobb på stället jag fick en arbetsintervju för någon vecka sedan. Så det är bara hålla tummarna och be för glatta livet att jag får jobbet!

Till helgen kommer Nirres mamma och mormor, så fredag kommer spenderas med att gå på stan och sen köpa mat från något kinaställe, lördag något liknande och sedan ska de iväg till nå släktningar och äta havskräftor (typ en morbror som varit vd för järnia eller liknande), och på söndag ska jag göra behandling på hans mormor eftersom hon fyllt år. Så det blir trevligt med lite sällskap i helgen!


80-tals fotosessionen