Filmrecension; Christmas Carol

Den 2009-11-30, kl 09:18:07
Filed in Skeas Film & TV-serie tips | Kommentarer: 1


Filmen är otroligt faschinerande och fruktansvärt bra gjord. Karatärerna är välgjorda och berättelsen är välarbetad. Att filmen är i 3 D format är verkligen en höjdare eftersom man kommer så nära berättelsen. Att den är från 11 år är välbehövligt eftersom filmen många gånger är väldigt överraskande och lite obehaglig.
Jag kan säga att detta är en film som kommer leva kvar i mitt huvud ett tag. Mycket värd att se, men helst i 3D!


Söndag på Liseberg

Den 2009-11-30, kl 09:12:06
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Söndagsmorgonen började med en träning, som inte alls blev som den skulle. Aldrig mer träning söndag morgon kan jag bara säga. Det fungerar verkligen inte som det ska.

Hur som helst så vandrade vi runt på lite julmarknader sedan och sen in på Liseberg för lite julstämning. Prövade även att spela på ett chockladjul, utan att vinna såklart. Men detta är en välbevarad tradition när man går på liseberg.

Efter detta mötte vi upp Nirre Parre Raido och Ida och gick på Bio och såg En julsaga.

Vi avslutade kvällen med lite glögg och senare även grönsaker och dip framför tven


Lördag

Den 2009-11-30, kl 09:02:39
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Lördag kväll så kom Ewa, Raido och Ida till oss och umgicks. Becca och Verran gick ut och dansade sen på natten, men jag stannade hemma, och somnade i en fåtölj:pFredagkväll

Den 2009-11-30, kl 08:57:49
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0


Verran och Becca dök upp på salongen under fredagskvällen och fick då pröva på en Aromainpackning med en sockerskrubb innan. Sedan begav vi oss hem och blev bjudna på mat av Nirre och Parre. Sedan var det bara mys i soffan framför idol och lite Wii spel :) 


I min värld!

Den 2009-11-26, kl 16:57:03
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1

Citat som växte fram under en konversation med Daniel idag.


Varför ska man leva i någon annans värld när jag kan leva i min egen?


Tyskland på Söndagar

Den 2009-11-23, kl 20:36:29
Filed in Våra Resor | Kommentarer: 0
Tyvärr så var nästan allting stängt på söndagen, för tydligen så är det bara så i Berlin. Men trots detta så hittade vi en tunnelbanestation med några affärer. Så passade på att köpa lite smink och smycken. Sminket vi köpte är verkligen super billigt, för allting kostar under 2 euro!

Sedan vandrade vi runt i Berlin lite och tittade runt, dom kommer ha super mysiga julstånd, men tyvärr öppnar dom inte det förren nästa vecka. Så det missade vi.

Efter en lång dag med vandring drog vi oss tillbaka till våra kvarter och satte oss på en liten restaurang/bar och drack godaste Draquinin, med jordgubb. Det var helt super!
Tyskland och Beach Cup

Den 2009-11-23, kl 20:23:10
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 3
I helgen var vi på Beach Cup, som är en skoj tävling på tropical Island utanför Berlin.
Vi tog flyget till Berlin via Dusseldorf, (med tjugo minuters byte). Vi kom fram i Berlin väldigt sent, vilket gjorde att vi nästan missade vandrarhems personalen. Men det gick bra ändå!

I lördags var själva tävlingen, och som vanligt var tävlingen super, då Elite anordnar. Dom är riktigt grymma på att anordna!
Hur som helst så var vi väl inte alltför nöjda med resultatet.. Det blev verkligen stressigt då vi började dagen med att hoppa på fel tåg. Sedan var det bara ca en halvtimme mellan uppvärmning samt tävling, hela dagen!

Individuella med Julia: Hon var super duktig och programmet såg riktigt snyggt ut, räckte tyvärr inte till pokal

Grupprutinen; var det första vi tävlade i, vilket gjorde att vi var ganska nervösa, eftersom vi aldrig gjort hela programmet tidigare. Lite småfel såklart, men var helt klart godkännt. Fick ju en andraplats=pokal!

Allgirl Partnerstunt: Eftersom vi aldrig tränat det här så var det väldigt improviserat, det gick helt okej och vi fick en guldpokal!

Dubbeldans: Vi hade super fina dräkter, men vi skulle egentligen dansa med tröjor och ta av oss dessa under rutinen, men upptäckte att det inte funkade eftersom man var så himla varm! Själva dansen gick helt okej, vi tappade bort oss lite, men jag är ändå nöjd. Dock ingen pokal

Tvåbas partnerstunt: Det enda som vi var nöjda med, och det gick super! Dock stukade jag till min stukade fot lite grann under rutinen =/  Men vi fick en 2:a plats och alltså en pokal!

Gruppstunen: Det sista vi gjorde , då vi var som tröttast och hungrigast. Vilket märktes eftersom vi inte kunde tänka klart. En total Blackout som gjorde att vi missade det mesta tyvärr.. så vi fick tyvärr ingen bra plats. Men detta ska vi ta igen i london!


Vi avslutade kvällen med att bada lite och sedan ta oss tillbaka till våra kvarter. Där hittade vi en fin liten mexikansk restaurang som hade super god mat! Där passade vi på att dricka en drink och fira att vi orkade med denna hektiska dag


Onsdagsträningen

Den 2009-11-19, kl 11:06:48
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 0
Tänk att seniorgruppen växt så enormt mycket. Nu var dom 17 stycken som tränade under gårdagen, så det var helt super! Mycket grunder igen, men de lär sig verkligen snabbt. 

Vår stuntträning gick ju inte direkt så bra som vi ville, sista träningen innan Beach Cup. Karro har stukat någonting i handen, så gick ju inte direkt att ta i allt man hade. Men vi satsar i alla fall på att komma bland de tio bästa i stunten! Och pokalplats i grupprutinen.  

Trötter!

Den 2009-11-17, kl 14:44:17
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Jag var så sjukt trött idag på jobbet. Så jag fick hjälp av Urban att ställa i ordning en kartong att sova i på lunchen! :) 
När jag blev väckt av Urban och Daniel höll jag på att dö av skratt eftersom de skrattade åt mig... kanske syns på bilden?


Citat ur Herrarnas Dassbok

Den 2009-11-17, kl 10:37:48
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Varför har kvinnor mens?
För att dom förtjänar det

Lite från träningen

Den 2009-11-17, kl 09:11:22
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 0
Nu har våra nybörjare börjat komma igång med träningen. Så igår tror jag dom var kring ca 15stycken på träningen. När de stuntade så fick min grupp köra med Kathy igen, och det gick super! Förra gången körde vi ju thight stands och började upp till elevator, vilket vi fortsatte på idag. Det är så himla skönt när man kan stunta lite mer avancerat nästan direkt! Liksom efter att vi kört lite grunder började de fråga efter något svårare. Det är så det ska vara! :) 

Det är fruktansvärt irriterande när..

Den 2009-11-17, kl 09:05:59
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
... man stressar till bion som ska börja klockan nio... och man sedan får sitta och se en jäkla massa reklam i typ tjugo minuter.. det är INTE OKEJ

Det är alltid roligt när folk ritar av en

Den 2009-11-16, kl 15:47:43
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
så tack Anton för den fina teckningen!


Filmrecension: 9

Den 2009-11-15, kl 09:15:02
Filed in Skeas Film & TV-serie tips | Kommentarer: 0

Denna film handlar om när maskiner och människan slagits till döds, när världen lever utan mänskligheten och dessa små säckvävsdockor försöker överleva i en tyst men farlig värld. Dockan 9 vaknar upp i detta kaos, utan att förstå vad som hänt. Men snart blir en ny värld uppenbarad, där fler säckvävsdockor kämpar för att överleva.

Denna film är svår att förklara i ord, den måste ses för att förstås. Men det är en fin berättelse om dessa små varelser som får slåss mot stora robotar. Filmen kan vara skrämmande för de minsta, så se upp!

Tim Burton

Den 2009-11-15, kl 09:01:15
Filed in Skeas Film & TV-serie tips | Kommentarer: 1

                           


Tim Burton är en mästare, han är Hollywoods mest speciella filmregissör och han har b.la regisserat; Beetlejuice, Edward scissorhands, The Nightmare Before Christmas, Kalle och Chokladfabriken, Corpse Bride och 9.

Under 2010 kommer det att släppas en ny version av Alice i Underlandet, som han regisserat. Detta kommer vara en 3D film och när man ser reklamen så förstår man att den kommer vara hur grym som helst! Jag som såg reklamen på bion i 3D glasögon kan avslöja att det utnyttjar 3D på ett underbart sätt, och jag hoppas verkligen att detta kommer inspirera fler att producera filmer på detta sätt. Denna är verkligen en måste se film!Trailer Alice in Wonderland!


Testat lite cheersmink

Den 2009-11-14, kl 20:51:09
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 0
Becca som gjort såklart :)


Äntligen en salto!

Den 2009-11-12, kl 22:47:09
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 0


Man vet att de på jobbet tycker om en...

Den 2009-11-12, kl 10:07:29
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
...när de till och med klättrar på bord för att hjälpa mig koppla in ett till nätverk! Thanx!


Man vet att det snart är dags att uppsöka läkare

Den 2009-11-12, kl 10:05:44
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
...när utslagen inte blir bättre på benet. Det är liksom röda fläckar som kliar! Och jag blir som ett litet barn när det kliar, man vet att man inte får klia. Men det går bara inte att låta bli..


Dessa jäkla betalningar!

Den 2009-11-11, kl 11:47:42
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 2

Hade pröva på i måndags, och tänka sig, det kom nio nya tjejer! Jag hopppas verkligen att de fortsätter så att vi får ihop ett helt lag någon gång! Det tråkiga är dock att man får börja om från början hela tiden. Men allt för att få ihop ett lag!


Förresten så har jag och Karro nu kommit överens om att jag ska hålla i måndagsträningarna och hon i onsdagsträningarna. Detta eftersom vi båda har så lite tid över själva.. Min kropp har liksom sagt ifrån så mycket nu på sista tiden att jag måste ta det lugnt. Jag vill ju inte bli utbränd redan, och jag skojjar inte då jag säger att det inte varit långt ifrån.


I övrigt så har jag köpt Voltaren Gel mot ryggen, prövade smörja in den igår men det verkar inte hjälpa. Det verkar sitta djupare än så, kanske börjar bli dags att kolla upp snart? Och så har jag köpt Kortison creme mot mina utslag, och det hjälper i alla fall mot kliandet. Så det är ju positivt!Kommande betalningar jag skjutit på ett tag, och som jag troligtvis kommer skjuta på ett tag till:
Tandläkaren -  Det är ju så lätt att skjuta, varför lägga pengar på en timme av smärta?
Linser - Nödvändigt, men tidskrävande då jag måste gå på synundersökning först

Kommande betalningar jag ser fram emot:
Beach Cup i Tyskland (20-23/11) - Cheerleading tävling, och jag hoppas vi hinner snabbshoppa lite också!
Verran kommer - (26-29/11) - Gå in på Jul på Liseberg och lite sådant smått och gott!
Winter Wonderland i England (5-7/12) - Dock ingen shopping eftersom vi far dit lördagkväll och hem måndag morgon.
Jul i Piteå (24/12-2/1) - Köpa julkappar, mellandags shoppa och hitta på saker med mina fina tjejer!
Resa utomlands - Till våren ska vi dra med Nirre och Parre (och försöka få med Raido och Ida) och dra en weekend någonstanns med Ryanair, typ London eller Barcelona!


Blåmärken och muskelvärk

Den 2009-11-09, kl 16:01:14
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

I dagsläget så vet jag faktiskt inte vad som gör ondast, om det är blåmärkena eller värken i benen. Men detta kommer resultera i att jag inte kommer vara alltför aktiv på dagens träning!


Gårdagens träning gick väldigt bra och programmet till grupprutinen kommer vara super! Nu har vi bara kvar att sätta rewinden ordentligt samt saltotossen! Hell ye vad duktiga vi är!

Vi var även och tittade på Cirque De Solei - Saltimbanco igår. Det var helt okej. De som var duktiga var super! Akrobatik och sådant. Dock så är det ju alltid så segt på sådana uppträdanden, allting skall gå så långsamt och utdraget som möjligt. Men detta går att leva med, däremot så var det synd att de hade en mimare med, typ clown.. som var mer riktad mot barn. Och sorgligt nog kom han ut på scenen två gånger, och det var inte direkt ett kort uppträdande han gjorde. Kändes som slöseri på tid då det kunde ha varit mer akrobatik då! Men det var i alla fall en bra show och det var roligt att se!


By the Way! Pappa, vi försökte få tag på dig igår men det tutade bara upptaget. Du kan ju ringa när du har tid.. typ imorgon för då har vi ingen träning ;D


Filmrecension: Zombieland

Den 2009-11-08, kl 19:02:22
Filed in Skeas Film & TV-serie tips | Kommentarer: 0

Skräckkomedi, med mer komedi än skräck, handlar främst om två killar som överlevt zombieinvasionen på jorden. Columbus, den rädda lilla killen (datanördig tonåring utan kompisar) och Tallahassee som är en äldre man, en riktig hårding. Från början handlar det bara om överlevnad, Tallahassee letar efter twinkies och Columbus vill hem och se om föräldrarna lever. Men livet utvecklas när de träffar på systrarna Wichita och Little Rock.

En sjukt rolig Zombie komedi med mycket spänning, humor, blod och även kärlek. Denna skall man se!

Filmrecension: The Butterfly Effect 2

Den 2009-11-08, kl 18:51:56
Filed in Skeas Film & TV-serie tips | Kommentarer: 0

Nick, hans flickvän och två kompisar är tillsammans vid en vacker sjö för att fira flickvännens födelsedag, men påvägen hem därifrån så dör alla förutom Nick i en bilolycka. Ett år senare upptäcker Nick att han kan resa i tiden genom att titta på gamla fotografier.

En väldigt sorgsen historia om en kille som försöker ändra ödet men där ödet vill annorlunda. Värd att se om man tycker om sådana filmer

Filmrecension: Astro Boy

Den 2009-11-08, kl 18:41:28
Filed in Skeas Film & TV-serie tips | Kommentarer: 0

Många år fram i tiden när robotar ingår i vardagslivet utspelar sig denna datagjorda film. Som börjar med att en av huvudpersonerna dör, men som utvecklas till en fin historia om en robotpojke som tror att han är människa och som försöker hitta sin plats i världen.

En helt okej film som man ska se en tråkig söndag.

Man vet att man tränat när...

Den 2009-11-05, kl 09:02:50
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
..man är blåslagen på kroppen

Förutom träningsvärken och de onda blåmärkena så var det en bra dag då äntligen de fruktade bakåtvolterna vågades testa på från elevator!

Utslag på armen

Den 2009-11-04, kl 08:42:21
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1

Då har man gått och dragit på sig bett, utslag eller något annat skumt..
kliar som satan, sväller upp och ser helt mongo ut.

Fyra på armen och ett på höften.

Jag säger bara, Det är INTE okej!
Undersida av höger arm

Översida höger armOch ett på höger höft


Jävla kamera

Den 2009-11-01, kl 18:15:10
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Nu har den slutat ansluta via usb.. skit också! Måste ta med den till jobbet så dom får titta på det..

Kaos @ Eikeropen

Den 2009-11-01, kl 12:38:55
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 2
Efter en sen bussresa till Norge (03.00 på morgonen) kom vi fram till Norge och tog oss ut till tävlingshallen där vi började göra oss iordning. Eftersom grupp 1 (Lena, Amanda, Felicia, Kathy och Jennifer) inte hunnit träna så mycket då sjukdomar förekommit så fick de börja dagen med att markera till låten tio gånger och sedan träna stunt på en matta bakom läktarna. Detta gick ändå bra men vi förenklade vissa stunt för att vara på den säkra sidan. Tyvärr så stukade Amanda handleden när de körde igenom de sista gångerna vilket gjorde att Karro fick åka ambulans med henne för att röntga.

Grupp 2 (Karro, Becca, Beckiz, Nicole och jag som standin för Patricia) hann ju inte träna så mycket tillsammans eftersom att Karro var tvungen till att åka med ambulansen, men det vi prövade tillsammans gick ändå mycket bra (jag hade aldrig gjort deras program tidigare)

Medan de var på sjukhuset satt vi och tittade på de andra lagen och när de skulle varit vår tur att ställa upp så sa speakern någonting om Sverige och tränarna, så jag och becca gick fram och pratade med honom och förklarade läget att de fortfarande inte kommit tillbaka..

När de äntligen kom tillbaka och hon pratat med arrangören så blev det bestämt att hon skulle hoppa in i grupp 1 och tävla tillsammans med dem och sedan köra uppvisning med oss i grupp två.. så det var bara att gå bakom läktarna och börja träna.. Efter lite träning började det se väldigt bra ut och de kom överens om att de skulle tävla.

Tyvärr så ramlade Felicia när hon var ute och slog i benet hårt så att fotleden svällde upp så de kunde inte ställa upp, utan då blev det vår grupp som skulle köra tävling istället. Vi satte programmet men slutade på en fjärde plats (av fyra lag) Dock med endast en poäng ifrån trean!

En riktigt dramatisk dag! Jag hoppas att resten av tävlingarna blir mindre dramatiska!

På hemvägen träffade vi två killar från Viqueens, en av dem testade jag lite partner stunt med, var super roligt!