Att plugga

Den 2014-09-30, kl 07:41:30
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Just nu är det väldigt mycket att plugga, försöker ju få över 70% på alla prov så att jag får dugga poäng till sista provet. Men eftersom allting är så pass nytt och rätt så avancerat så krävs det mycket.

Sen ska vi tydligen redan vara klara med rapporten och Powerpoint presentationen (som jag ska hålla om hudens åldrande) om två veckor. Så nu blir det att sitta med detta också

Men snart måste jag verkligen ta tag i saker jag skjutit på för att plugga! Som tex rensa ur kylen, dammsuga, fotografera o sälja av mer kläder, plocka ihop grejer på balkongen
och sedan även lite skea fix; raka benen, klippa naglar, fixa fransar, inpackning för håret etc..
och sedan ska jag även hinna lite ensam tid med Daniel. Gosh hur ska jag hinna?

Tre rödtottar

Den 2014-09-29, kl 08:56:46
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
När dessa tre möttes på bröllopet i lördags så skulle det självklart dokumenteras deras hårfärger.
Att dom alla skulle ha samma hårfärg var ju inte riktigt planerat, men sött kan jag tycka!
Vem som gifte sig kanske ni undrar?Jo, det var faktiskt Josefin som gått i samma klass som Becca på modedesignutbildingen i Göteborg. Och tjejerna på bilden, Sara o Emmi kommer också därifrån :)Skea som pluggar

Den 2014-09-27, kl 17:06:05
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Jag pluggar och pluggar som en dåre, just nu håller vi på med nätverk. Inte det lättaste. Både Daniel och Totte tycker att jag är lite tråkig. Men lite sällskap kan man få ibland på armen när man pluggar. Well well, back to pluggandet
 
 
 

På SecondHand

Den 2014-09-27, kl 17:03:29
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Hittade dessa fina böcker på Retrobutiken vid Erikshjälpen i Frölunda. Hade jag haft plats för dem så hade jag köpt dom. Jättefina!
 
 

Nördar

Den 2014-09-21, kl 15:48:59
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Idag sitter jag hemma hos syrran. vi var igår o bytte in några xbox spel så idag har vi spelat lite "The Darkness 2" och "Deadly Premonition"Tjejkväll

Den 2014-09-20, kl 09:42:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Igår hade vi en superbra tjejkväll! Började kvällen med Tacos hemma hos syrran, med syrran, Emelie, Maria och Timi, och det blev såklart en massa tjöt. Sedan åkte vi ner till La Sombrita och mötte upp Frida och Mathilda. Drog sedan vidare till Park Lane och dansade oss svettiga. 

Dock blev syrran lite bitter när vi promenerade till vasaplatsen och hon hade sin kycklingburgare i handen och halvt krockade i lite folk som gick emot oss. Kycklingburgaren hittade sig en fin plats nere på asfalten.. But whatever. Thank u girls for tonight! :)
 

Pluggeliplugg

Den 2014-09-15, kl 15:34:23
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Idag bestämde jag mig för att inte gå på dagens föreläsning utan stanna i soffan och plugga. 
Dels för att det var så galet mycket att plugga och jag vill komma ikapp och dels för att jag har den här förbannade förkylningen som vägrar släppa taget!
 
Hursom så går det väl helt okej med pluggandet. Men jag som aldrig öppnat en dator, har mycket att lära. Men det är väldigt intressant i alla fall. Felsökning och att upgradera datorer och sånt!
 
Well well, nu blir det snart en promenad med älskling. Lite frisk luft så jag kan få in lite mer i huvudet idag :)

Ny sminkväska

Den 2014-09-11, kl 08:30:03
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Mötte upp min fina Timea på stan igår. Vi åt sushi och letade efter en sminkväska (det är äntligen dags att förflytta sminket från en trasig systempåse). Hittade en jättesöt inne på Åhléns. Tack Timea <3
R.I.P Wahine

Den 2014-09-04, kl 19:53:55
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Min söta lille flicka blev 25 år. Stackarn fick kolik och klarade inte av det. Så nu är hon borta. Väldigt väldigt tråkigt, för hon var en väldigt speciell och charmig liten häst!
 
Och man har så mycket minnen från dressyrtävlingar och westerntävlingar, långa ritter i skogen, ridläger på Grans, när vi tolkade bakom henne med skidor, eller red två stycken på henne, och alla gånger hon skenade med mig (när jag var liten och skulle lära mig rida).
 

Att plugga på högskola

Den 2014-09-03, kl 16:14:57
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Jag måste ju faktiskt erkänna att jag blev rätt så skrämd, då jag insåg att IT-tekniker faktiskt är en ingenjörsutbildning. Jag har ju verkligen inget plugghuvud och är absolut inte ingenjörsmaterial. Men som programmet verkar just nu, så tror jag faktiskt att det passar mig rätt bra. VI är hela 4 tjejer i min klass, och då 44 killar. Så det är ju ett väldigt mansdominerat yrke, men det är väl kanske inte alltför konstigt då det handlar om teknik och datorer.
 
Jag har redan hunnit hitta en liten grupp med människor, en liten studybuddy grupp och det är otroligt skönt att man vet att man kommer få hjälp under tiden jag pluggar! De allra flesta i klassen har ju redan byggt ihop och plockat ihop delar till sin egen dator hemma, medan man själv sitter där och funderar vad en processor gör. Men utbildningen verkar i alla fall börja väldigt basic, så det är bra!
 
Att pendla till Borås är också helt okej, tar 1h 12min från min hållplats till Borås centrum, det enda negativa är väl den jobbiga kostnaden av busskort på 1195:- i månaden.
 
En kurs vi precis börjat med nu är dokumentation och presentationsteknik. Här ska vi lära oss att skriva rapporter och att föreläsa och prata framför klassen. Så vi ska hitta ett ämne att skriva om och berätta om i 15 minuter och det får handla om vad som helst. Jag funderar allvarligt på att prata om Cheerleadingen (kanske med infallsvinkeln att få det till olympisk gren) eller då om Ansiktet och hudens åldrande. Ni förstår ju själva att mina 44 manliga klasskamrater kommer att uppskatta dessa 15 minuter väldigt mycket!
 
 
 
 

Yeaay, its me!

Den 2014-09-02, kl 17:22:41
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
..
Hej
Det är jag som är Skea.
Jag är utbildad hudterapeut, jobbar som fotograf-webbansvarig-typ allt man kan göra på ett företag- och utbildar mig till it-tekniker.
 
Hahaha, passar inte riktigt ihop. Men ju mer man lär sig i livet desto bättre. Så jag tänkte passa på att lära mig massor! Nu ska jag tydligen börja utbildningen med att lära mig att bygga ihop datorer, spännande!