Funderar och planerar

Den 2013-06-25, kl 21:05:13
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Självklart vill vi ut och resa tillsammans igen snart. Men som det ser ut nu så blir det inte förräns nästa år, då vi hunnit spara ihop till någonting längre bort. Just nu lutar det åt New York, men det finns ju så sjukt många andra ställen man vill åka till. Men man har ju inte råd med allt så vi får börja med någonting först och sen ta Florida, Kuba, Karibien, Thailand, Afrika, Paris, Grekland, Japan, Skottland osv... senare i livet när vi har vunnit på Lotto :)
 
 

Devious Maids

Den 2013-06-25, kl 18:58:30
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Har precis sett första avsnittet av den nya TV serien Devious Maids (av skaparen av Desperate Housewifes) och det ser väldigt lovande ut. Skådespelarna är grymt duktiga och trovärdiga och det känns som att storyn kommer att utvecklas och att det blir en spännande drama/komedi ( i samma anda som Desperate).
 
Detta är alltså en ny serie som jag måste börja följa och jag längtar redan efter nästa avsnitt!
 
 

Planerar en resa

Den 2013-06-20, kl 08:47:06
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Jag och syster planerar en resa till Kroatien med Ryanair. Förhoppningsvis så kommer boende och resan gå på ca 1500:- och vi kommer vara borta den 19-26/8. Det kommer bli så grymt härligt med sol och shoppning.
Vill du följa med?
 
 

Jag har skapat ett MongoMonster

Den 2013-06-18, kl 17:55:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
 
 
Eftersom jag är sjukt uttråkad med inte orkar anstränga mig så lekte jag med en bild på Becca. Hon blev ett riktigt fult mongo med skeva ögon. MongoBecca som ett MongoMonster helt enkelt
 
 
 
 

Sjukling blir sjuklig

Den 2013-06-17, kl 21:40:43
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Eftersom dagen då detta kort togs (i lördags) då jag kände mig sjuk och hängig så blev bilden väldigt tråkig. Så lite retouch på det och voila så blev bilden mycket mer intressant att titta på! ..
 
Och för er som inte kan lista ut det så är orginalet till vänster!
 

Botaniska Trädgården

Den 2013-06-17, kl 20:37:00
Filed in Våra Fotografier, Våran vardag | Kommentarer: 0
I Lördags tog vi en promenad genom Botaniska för att titta på blommor. Men både jag och syrran kände oss rätt så krassliga så alla uppförsbackarna var rejält jobbiga!
 
...och sen att böja sig ner och fotografera för att sedan ställa sig upp igen var en stor bedrift bara i sig. Men här kommer lite smakprov av vad dom har för blommor just nu i alla fall!

The Call

Den 2013-06-16, kl 20:58:49
Filed in Skeas Film & TV-serie tips, Våran vardag | Kommentarer: 0
Denna nya thriller är sjukt spännande, vi satt på helspänn mest hela tiden. Filmen handlar om de som sitter i telefonen och svarar på larmsamtal (911), och när Halle Berry får ett samtal från en tjej som håller på att bli kidnappad.
 
Både hon och Abigail Breslin som spelar huvudrollerna i denna film är så galet bra och trovärdiga! Rekomenderar gärna denna film vidare ;)
 
 

Inspiration

Den 2013-06-13, kl 11:26:29
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Coco Rocha
Zilin Luo

Margaux Broke
 
 
 
 

The Face

Den 2013-06-13, kl 11:16:40
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Om ni tycker om Top Model så lär ni tycka om The Face också. Här är det iställe tför Tyra Banks så hamnar modellerna i tre olika lag och blir coachade av Naomi Campbell, Coco Rocha eller Karolina Kurkova. Tyvärr var det bara 7 avsnitt, men det är absolut 7 avsnitt som är värda att titta på!
 
 

New Yorker

Den 2013-06-10, kl 17:40:47
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Idag invigde jag min nya tröja från New Yorker, me like! I övrigt så har jag bara tagit det väldigt lugnt. Var iväg och jobbade en sväng (eller snarare, satt och drack te och tog en massa vitamintabletter) och fixade lite med några bilder. Imorgon blir det bara att sitta hemma i sängen och redigera bilder och försöka bli frisk!
 

Brudbukett

Den 2013-06-10, kl 09:50:51
Filed in Våra Fotografier, Våran vardag | Kommentarer: 1

Kissekatten chillar

Den 2013-06-10, kl 00:24:52
Filed in Våra Kissemissar, Våran vardag | Kommentarer: 0

Not so Fancy

Den 2013-06-10, kl 00:23:21
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Idag har jag inte varit så awesome. Utan mest bara legat hemma i sängen/soffan och mått dåligt. Förkylningen ger mig nämligen inte bara halsont utan också huvudvärk och muskelvärk. Så man är ju inte direkt så kaxig just nu. Sysselsatte mig med att bland annat kolla in serien Torka Aldrig Tårar Utan Handskar som var galet bra. Tårarna, ja. Dom bara rann
 
Bilderna är från i onsdags då vi var ute på Christer i P3:s 10års jubileum på Pustervik. Och som Becca sammanfattade kvällen; stod i kö, kom in och tog en cider, såg att kön till toaletten var lång så orkade inte beställa en till cider, tittade på livekaraoken och blev trötta och gick hem. Not so fancy direkt. Men livekaraoke såg sjukt kul ut, så någon gång i mitt liv så står man nog där och showar!

Balkonghäng

Den 2013-06-09, kl 08:42:25
Filed in | Kommentarer: 0
Jag har gått o blivit sjuk i min hals så igår hängde vi bara på balkongen i solen och jag drack litervis med te och honung och knarkade halstabletter. Inte för att det hjälpte någonting direkt men då känns det ju som att man gör någonting åt det i alla fall.


Quizadillas på Yaki-Da

Den 2013-06-08, kl 10:37:44
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Igårkväll åkte vi ner till Yaki-Da för lite filmquiz, vi som varit på några quiz tidigare vet ju ungefär hur det brukar gå till, men detta var ju något utöver det vanliga. Med skådespelare som spelar upp scener ur filmer, och Solala som sjöng filmlåtar acapella, och sjukt duktiga konfransiärer. Det gjorde våran kväll!
Till och med Becca som inte är så jätte förtjust i quiz lutade sig över bordet och berättade hur glad hon var som följde med på detta!
 
Där ute på terassen på Yaki-Da så serverade dom också tacowrapps, dom var gratis men man fick gärna lämna lite pengar som skulle gå direkt till ett barnhem. Och deras specialdrinkar kostade 49:-, och var sjukt starka och Cidern kostade 32:- .
 
Detta måste vi verkligen på igen och nästa gång tar vi med oss mer folk!
https://www.facebook.com/QuiZadillas
 

Middag på Pinchos

Den 2013-06-08, kl 10:28:20
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
I torsdags mötte vi upp våran kära Verran för att äta ute, vi hade först planerat att sitta på solsidan på Linné, men solen låg för lågt bakom husen att uteserveringarna tyvärr inte fick sig någon sol, så istället gick vi över vägen för att pröva den nya restaurangen Pinchos.
 
Här laddar man hem en app på mobilen, där man sedan får en kod av kyparen att knappa in och sedan kan man beställa mat, dryck och dessert och så plingar det till i mobilen när det är dags att hämta maten. Maten var småtallrikar och vi som inte  var alltför hungriga beställde 2 rätter var (40:- st), lite vitlöksbröd och tzatziki, vinglas, en drink och dessert. Och notan slutade på ca 260:- och det var det klart värt! Det var jättegott!
 
Men akta er för att beställa godispåsen till efterrätt, det gjorde Becca och vilken besvikelse, bara lösgodis hon inte tyckte om! Så satsa på en brownie eller crepes istället ;)
 
 
 
 

Identity Thief

Den 2013-06-06, kl 09:03:00
Filed in Skeas Film & TV-serie tips, Våran vardag | Kommentarer: 0
När filmen har kommit igång och man förstått karaktärerna och historien så blir filmen väldigt rolig och jag skrattar hela tiden åt Melissa McCarthy´s karaktär. Däremot tappar jag intresset lite där i mitten då allt blir lite för orealistiskt och dom använder sig lite av bara utfyllnadstid för att göra filmen längre.
 
Men i övrigt en ganska bra film och jag tycker nog man ska se den :)
 
 

Bröllopet

Den 2013-06-05, kl 09:06:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Det är svårt att hitta tiden att redigera alla 400 bröllopsbilder nu när solen lyser till sent på kvällen och man jobbar som en idiot på dagarna. Men till helgen så ska jag nog ta mig några timmar till att fixa detta så att brudparet slipper vänta allt för lång tid!
 

Ego

Den 2013-06-05, kl 09:00:19
Filed in Skeas Film & TV-serie tips, Våran vardag | Kommentarer: 0
Jag har väldigt låga förväntningar på svensk film, och har jättesvårt för den här svenska låga kvalitén på att flmer ska filmas så det ser ut som verkligheten. Jag vill ha färger och kontrast, och lite USA inspirerat i bildkvalitén.
 
Och det fick man i denna filmen. Så kvalitén var över förväntan, och själva karaktärerna och skådespelarna gjorde det väldigt bra. Men det som tog ner filmen var att den var så otroligt förutsägande, tyvärr. Men i övrigt en helt okej film
(och Mamma, denna kan du också se!)
 
 

Lila kortklänning

Den 2013-06-02, kl 21:39:13
Filed in Beccas HelloB kläder, Vi Modellfotograferar, Våran vardag | Kommentarer: 0
Klänning designad av modedesigner: Rebecca Eliasson
Modell: Jeanette Eliasson
Fotograf: Rebecca Eliasson

Docka

Den 2013-06-02, kl 10:38:00
Filed in Beccas HelloB kläder, Vi Modellfotograferar, Våran vardag | Kommentarer: 0

Kjol och tröja av modedesigner: Rebecca Eliasson
Modell: Rebecca Eliasson
Fotograf: Jeanette Eliasson

Svart-silvrig klänning

Den 2013-06-01, kl 12:45:00
Filed in Beccas HelloB kläder, Vi Modellfotograferar, Våran vardag | Kommentarer: 0
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klänning designad av modedesigner: Rebecca Eliasson
Modell: Rebecca Eliasson
Fotograf: Jeanette Eliasson