Städa bör man annars dör man

Den 2009-06-30, kl 22:06:43
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 3

 

Lite att ta i kanske, men det var verkligen på tiden att jag gjorde någonting åt den stökiga lägenheten. Vilket nu fick mig att tänka på de stackars uttorkade blommor som jag hela tiden glömmer bort! Men i alla fall så har jag äntligen fått bort all disk ur diskhon och sprungit ut och slängt skräp, man vet att det är dags när man möts av en riktigt sur varm lukt när man öppnar ytterdörren till lägenheten..

Men måste även kommentera värmen, det är fortfarande 25 grader ute i skuggan och klockan är över tio! Det är riktigt skönt att man kan gå ut i bikiniöverdel och shorts vid den här tiden på kvällen!

Förresten så håller jag på att vädra ur lägenheten nu, hoppas att jag kan tända några doftljus under kvällen imorgon bara för att få möta en lite trevligare doft när man kommer hem.. sen så vill jag ju absolut inte att den sunkna sura lukten ska få gotta sig under veckorna jag är hemma i PIteå.. det vore nog riktigt fruktansvärt.. så Nirre, påminn mig att jag har gamla ägg i kylen som jag MÅSTE slänga innan lördag.

 

En fråga bara; Mamma, vart skall jag sova? Är det inte dags att fixa det snart? :P


Göteborg Allstars överdel

Den 2009-06-30, kl 21:47:00
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 2
Det blir troligtvis denna toppen som vi skall tävla i :)

Läger t-shirten

Den 2009-06-30, kl 21:44:24
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 1

 

Kom på att jag glömt visa hur den såg ut! :) Men tyckte det blev super snyggt i alla fall! 


Superlaget

Den 2009-06-30, kl 08:37:49
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 2

Att vi blev ett mindre lag än det var sagt från början var nästan bara väntat. För man vet ju att vissa är på, tills det verkligen gäller, då bangar dom. Och vissa orkar helt enkelt inte bry sig så mycket, vilket gör att vi andra drabbas. Så nu är vi alltså 16 stycken i allstarlaget, och det verkar som att vi sexton också är super pepp och ambitiösa så det kommer bli super ändå!

Nu börjar min kropp verkligen säga ifrån att jag tränar lite för mycket, jag hade så fruktansvärt svårt att ta mig upp imorse, sedan somnade jag på spårvagnen hela tiden, kunde verkligen inte hålla ögonen öppna, och just nu så känns det som en dimma som ligger över huvudet. Så det kommer bli så otroligt skönt med semester, även om jag kommer träna massor så behöver jag verkligen bara komma ifrån och samla kraft.

Förresten så är det planerat en volt toss i programmet, som jag skall göra. Karro tänkte X out, men det kändes lite väl komplicerat att lära sig på tre månader, så jag tycker att en Birdie/svanhopp är lite mer rimligt!


Slut på det roliga

Den 2009-06-28, kl 23:03:22
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 1

Då var lägret slut och jag också för den delen också. Men det har varit givande och även vi har fått pröva på lite nya saker, så det kändes bra! (framvolt cradle äntligen ffs!, lätt var den också, jag som gått och oroat mig över den sen flera månader tillbaka!)
Men nu är det dags att duscha, vilket jag inte gjort sen i fredagsmorgon (fanns ingen dusch på fängelset, så det blir otroligt skönt och är väl behövligt.. i denna värmen kan inte ens jag lukta gott! ;)

Träningsläger

Den 2009-06-28, kl 08:37:04
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 0
Sitter just nu inne i fängelset medan tjejerna gör frukost.
Vi har haft ett väldigt givande och roligt läger och nu är det sista dagen då vi ska sätta ihop allt. Västerviks tjejerna är riktigt duktiga och det blir roligt att se dem senare under året för att kolla av hur de utvecklas :)

Vi har tränat alltifrån a - b hopp, gymnastik på b nivå och även börjat med flickispassaren, gått igenom olika stunt och sätt att ta sig upp i olika stunt. vi har även dansat en massa. Så nu har allihop någonting att jobba på!

En lång kväll

Den 2009-06-26, kl 08:47:47
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Igår efter jobbet for jag till salongen där jag möttes av en stressad Annamaria som råkat dubbelboka behandlingar. Vilket gjorde att jag fick bara kasta av mig grejerna och hjälpa henne med en av kunderna. Det är sånt som händer så det var ingen fara! Efter jag vart på salongen så var jag tvungen att fara hem till lägenheten och hämta några fler linnen och sen var det dags att möta upp Karro och Linus på Meets. Där stod de nämligen och tryckte på linnena. Det bakre trycket blev super snyggt, men tyvärr fungerade det inte lika bra med det främre trycket, men det duger helt enkelt. Men självklart drog allt ut på tiden så självklart var man hemma kring halv tolv ännu en dag!

Måste bara säga att jag har lyckats bränna mig, som vanligt. Trots att jag bara suttit ute och ätit lunch i solen, och självklart hade jag ett v-ringat linne på mig. Men men, sådant som händer

Trampolinen i Tisdags

Den 2009-06-26, kl 08:42:12
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 0
 

Att komma hem halv tolv på en tisdag

Den 2009-06-24, kl 08:41:42
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1

Det var precis vad jag gjorde! Efter jobbet gick jag och Karro för att äta och planera inför lägret, efter detta tog vi oss en promenad till trampolinen och stötte självklart på en massa troopare i slottsskogen, redan på långt håll kunde vi konstatera att detta var cheerleaders, man ser det på hur alla är klädda och att det är en stor samling tjejer som joggar runt. På trampolinen tränade jag lite kicktossar, men även framåt/bakåt volter samt flickisar. Film på en framåtvolt med pass kommer senare, det är ju spärrat för youtube på jobbet ;D
När vi var färdiga på trampolinen och släpat undan alltihop tog vi oss en promenad till salongen för att hämta upp vax, dock hann jag ju inte vaxa benen igår kväll som jag hade tänkt, kändes lite väl ambitiöst att ställa sig med detta halv tolv. Men jag hann i alla fall kasta i mig lite fil och ta en varm dusch innan jag grävde ner mig i dubbla täcken och somnade för natten.


Sommarkänslor

Den 2009-06-23, kl 16:27:45
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 2
Behöver jag ens säg hur sugen jag är på att vara ute och stunta just nu?! Jag känner mig verkligen helt desperat, men mina sommarkänslor skriker verkligen efter att vara ute i solen, stunta och dansa! Gaah, jag tror jag blir tokig!

Reflektion över vårt samtal

Den 2009-06-23, kl 15:59:33
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1

Efter mitt samtal med syster yster idag så kan jag berätta att hon har upptäckt sig ha samma symptom som beskrivs för svininfluensan och blev orolig, för den kan ju inte vara så rolig att ha, hon hade ju till och med hört folk som dött av det. Efter att jag lugnat ner henne med att det faktiskt finns människor som dör av vanliga influensor också och att just svininfluensan är lite överreklamerad, för de flesta som dör i sådana sjukdomar är just de äldre och svagare.
Beccas kommentar till detta var alltså att: Man kan ju inte räkna de gamla till statistiken över döda eftersom de är gamla och kommer dö ändå närsomhelst.

Detta var en väldigt intressant tanke! :p


Horney?

Den 2009-06-23, kl 10:03:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1

En kund som jag hittade via ett annat företag råkar heta Nicklas Horney och bo på osquldavägen, om nu ingen skämtade med oss;D Men det var väldigt roligt hur som helst  !:)


En måndag igen

Den 2009-06-22, kl 23:00:17
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0


Trots min hunger på vägen hem från jobbet så åt jag inte när jag kom innanför lägenheten utan istället valde jag att plocka lite naturgodis, en handduk, en bok och en flaska med vatten och sedan rusade jag ut på baksidan och lade mig mitt emellan husskuggorna. För tyvärr ligger solen lite för lågt när jag kommer hem, vilket gör att det finns en liten yta med sol som flyttar på sig. När solen försvann från bakgården valde jag att traska in i lägenheten igen, dock utan hunger, för jag hade ju legat och tryckt i mig en massa naturgodis för att stilla min hunger. Därför har jag inte ätit middag förrän nu, blev en liten tallrik med sallad och kyckling, eftersom jag ändå var tvungen att göra mat att ta med till imorron.

Jag har förresten beslutsångest, skall håret färgas mörkbrunt eller ljusbrunt? Jag vill nog färga mörkt igen, dock så kommer det ändå att blekas nästan direkt, så jag vet inte om det är värt det. Vad tycker du?

Saknar dig

Den 2009-06-22, kl 22:46:15
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

<3

Vem kan gömma sig bakom masken?

Den 2009-06-22, kl 22:45:06
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1

Fick detta som mms för någon dag sedan, Någon som kan gissa vem det är?

Allstarsträning Söndag

Den 2009-06-22, kl 08:49:04
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 2

Efter några om och men så började vi träningen med lite små stunts, de flesta av topparna har ju inte tränat på A nivå så länge så det är mycket som behöver göras. Under träningen så hann vi även med att träna lite gymnastik, tvåbas och första delen på programmet, vilket nästan var halva programmet! Men det känns bra, vi har en början och en mitten och vet ungefär vad som ska hända sedan. Sen är det bara att finslipa och lägga in detaljerna kvar, så det skall nog inte vara några större problem!
Vi fick även pröva två bas grejerna med Fia där bak och det fungerade super, så det ska nog inte vara några problem till september! Utan att avslöja för mycket om programmet så måste jag bara berätta att jag måste bli super vig, minst en heelstretch måste jag kunna sparka upp.. Men det ska gå!
En till sak om programmet, jag älskar pyramiderna!

Spelkväll

Den 2009-06-21, kl 10:04:45
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 3
Igår latade jag mig hela dagen, förutom då att jag diskade och städade undan i lägenheten lite grann. På kvällen så drog jag och tränade gymnastik med Hanna och Katte, fick träna mina flickisar och frontwalkovers, dock var vi alla så tunga i kroppen att det inte alls gick så bra som det skulle. 
Efter träningen följde jag med Hanna till hennes bror (som också bor på samma hållplats som jag). Vi spelade lite Guitar Hero, singstar och sedan spelade de lite wii minispel. Jag vill också ha ett Wii! Nirre sa att vi ska köpa det, vi kommer ju ha ganska mycket pengar efter att han har jobbat så det är nog en bra ide ändå! :) Men det var en väldigt trevlig kväll tillsammans med Hannas syskon och kompisar:)

Hej Midsommar

Den 2009-06-21, kl 09:51:39
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
 
Vi började kvällen hos Karro, i medicinarevillan. Åt lite mat och bara pratade lite, vissa grillade ute på terassen, medan vissa valde att spela biljard eller sitta vid borden och prata. Dansgolv hade vi också. Tyvärr var ytan så stor att vara på att man inte riktigt kände av att vi var så pass många som vi verkligen var. Men vi var i alla fall ett stort gäng där, inte bara svenskar utan även två italienare och några brazilianare, men det var väldigt roligt :)

Senare på kvällen då de flesta farit skickade Karro iväg oss alla, de skulle ju städa och sova så det var inte så oväntat, men vi var ett gäng som gick vidare till Georg då, till hans pappas lägenhet, en femma i vasa.. Behöver jag säga att båda hans föräldrar är läkare? Men vi satt där tills klockan blev för mycket och ögonlocken började kännas tunga. Tack och lov så var det en av killarna på festen som också skulle till samma hållplats som jag, så vi fick hålla varandra vakna, annars hade jag nog somnat på spårvagnen

Tänk vilka möjligheter!

Den 2009-06-20, kl 13:16:27
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 1

Tänk att skillnaden är så stor mellan träningslokaler i Sverige och i USA. Tänk vilka möjligheter en sådan lokal skulle skapa för oss cheerleaders i Sverige!


NY Bring it on!

Den 2009-06-20, kl 12:30:44
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 0
Hur kan jag ha missat detta?! Att det kommer en ny Bring it On! Längtar!

Skea är en glasögonorm!

Den 2009-06-18, kl 21:51:16
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
 
Ett par med svarta bågar är alltid bra att ha, passar till allt!

 
Sen kan det ju även vara bra att ha ett par rosa bågar!


Sedan ett par solglasögon!

Pratat med en kändis?

Den 2009-06-18, kl 14:31:39
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1

När jag för första gången ringer detta företag för att reklamera produkter som vi fått in så möts jag i telefonen av en väldigt trevlig man. Han pratar lite för sig själv samtidigt som han tar uppgifterna han behöver och verkar lite halvt snurrig. Radion är igång i bakgrunden hos mig och låten Hungry Eyes av Anders Farnett har varit igång ett tag, och plötsligt från ingenstanns så säger killen i andra änden: "Inte för att skryta, men det är mig du hör på radion just nu".
Vad svarar man på detta? Antingen är killen i andra änden ett lätt psyk som vill imponera på mig, eller någon tok som bara vill skämta.. eller kanske det verkligen är Anders Farnett som sitter på detta bolag och svarar i telefoner på dagarna och skriver låtar på helger?

Vad vet jag? Men oväntat var det i alla fall!


Allstar träningen

Den 2009-06-17, kl 23:23:51
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 0

Idag hade vi träning med Allstarlaget, tyvärr var vi inte alla men vi var i alla fall så pass många att vi kunde köra lite pyramidsekvenser från programmet! Så det går framåt :) Sedan har jag även tränat flickisar och frontwalkovers med pass så det känns bra, känns som att jag kan fixa det! Prövade även dra upp i en heel i extension lib, nog för att det var en väldigt ful heel, men det var mest för att känna hur balansen påverkas, vilket inte alls var så mycket som jag trodde!
I övrigt så är bilden på Josefin i en heelstretch utan händer, gosh jag är så avundsjuk på hennes vighet! :)

Nu ligger jag i sängen och skall sova, kom hem kring halv elva och ringde Parre och sa Grattis, åt mjölk med chockladpuffar och gjorde ett varmt bad. Så fort badet var klart så hoppade jag i det och passade på att borsta tänderna, handfatet sitter ändå så pass nära att man knappt behöver ställa sig upp för att nå. Passade på att skrubba kroppen medan jag värmde upp musklerna och nu har jag lagt på en fuktande ansiktsmask som ska ligga över natten. Självklart så stretchade jag precis innan jag la mig ner där jag ligger just nu. Mys det ska bli att sova :)

Att köpa 100 linnen

Den 2009-06-17, kl 08:43:26
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Igår for jag förbi Rusta för att hämta upp linnen till cheerleadingen, närmare bestämt ca 100st. Däremot så hade de missuppfattat Karro när hon beställde dessa, för det stod att det var till ett fotbollslag och att det skulle vara 686st.. och det lät väldigt extremt! Men jag räknade dem och det var i alla fall 113. Det var inte särskillt lätt att bära hem skiten heller, för påsarna som jag köpte att bära i blev överfulla. Men hem tog jag mig tillslut hur som helst. Då var klockan redan Ugly Betty tid, så det var bara att kasta sig ner i soffan och plocka fram naturgodiset för att stilla min hunger. I reklamen fick jag sedan kasta mig in i köket och koka ris samtidigt som jag värmde upp korvstroganoffen. Tyvärr så hade naturgodiset stillat min hunger så pass att det blev massor över på tallriken, men detta spelade absolut ingen roll för sedan var det ju dags för Desperate Housewifes! Så passade på att stretcha lite medan jag satt där och efteråt tog jag ett varmt bad och stretchade lite till. Nu jäklar skall jag bli vig!

Mina frontwalkovers från träningen!

Den 2009-06-16, kl 20:21:18
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 0
Första gången gick det bra, men när vi valde att filma andra gången hände något


Sedan den tredje och sista gången blev helt okej, men lite seegt på slutet

Stretching

Den 2009-06-16, kl 10:24:29
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 0

Passade även på att stretcha lite, och till både min och Karros förvåning så har mina muskler töjjt ut sig! Kolla Becca, såhär såg det inte ut innan du for, det är konstigt att det kan bli så över en helg? Men gick det så snabbt att komma dit så ska det inte vara några problem att få upp i heel om någon vecka ;)

Gymnastikträning

Den 2009-06-16, kl 10:22:30
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 0


Karro mailade ut på facebook och kollade om någon var intresserad av lite gymnastikträning i fängelset och självklart hängde jag på. Dock var jag en halvtimme sen pga att det tar väldigt lång tid att ta sig från jobbet hem och byta kläder och sen dit. Vi var sju personer som var där, och så tränade man lite på vad man behövde helt enkelt.. Sedan prövade vi bygga lite också tillsammans :)

En dag framför tvn

Den 2009-06-14, kl 18:20:36
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Det går verkligen inte att slita sig från tvn när man väl börjat se en serie från början.. så idag är en rktig heroes dag..
Idag har jag hunnit äta: Två mackor, en näve chips,  två kakor, en bulle, tre bitar vit chocklad,  tre sånna där frukter med kärnor som ser ut som ohåriga persikor, och två kiwis :)

Ensam

Den 2009-06-14, kl 09:42:11
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Becca for med tåget igår och lämnade mig helt ensam i lägenheten. Så vad ska jag syssla med?
Jag ska träna och stretcha, haha, jag ska ju kunna dra en direkt stretch och scale, så nu måste jag bli vigare!

Baka bullar!

Den 2009-06-14, kl 09:39:35
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

På jobbet i torsdags blev jag så sjukt sugen på kanelbullar, jobbet ligger ju i närheten av pågen, så kan gissa att det var den nybakade doften som lockade mig. När jag berättade detta för min arbetskollega så började han ju prata om bullar och mjölk och så skickade han en massa fina bilder på bullar. Så efter jag varit på salongen så rusade jag in på Hemköp och inhandlade ingredienser. Så medan Becca diskade så lagade jag mat och gjorde degen, klockan var då ca nio. Jag var även tvungen att springa tillbaka till Hemköp eftersom inte mjölet räckte till.. så sista plåten med bullar åkte in i ugnen strax innan tolv på natten..
Jag tog med mig två påsar till jobbet och jag kan ju säga att jag blev otroligt populär ;)

Vilse i skogen

Den 2009-06-10, kl 08:44:32
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Det var precis det som hände igår när vi var ute och joggade. Så istället för en 30 minuters tur blev vi ute nästan två timmar.. hamnade uppe på ett berg och tittade ut över utsikten och inser att vi är påväg in mot stan, eftersom vi ser hisingen :O

Ibland fungerar inte den naturliga navigatorn i oss, speciellt inte min och Beccas. Men vi tog oss hem i alla fall och gjorde lite 8 minutes abs, bun och arms och sedan åt vi lax och potatis:) Så vi var riktigt duktiga :)

Filmrecension: Fired Up

Den 2009-06-07, kl 21:59:37
Filed in Skeas Film & TV-serie tips | Kommentarer: 5

Att ett americans fotbolls läger inte är för lockande för dessa två kåta ungdomar kan man förstå, inga tjejer på tre hela veckor liksom! Därför väljer de att åka på cheercamp istället.. 300 tjejer och bara ett fåtal killar, kan det bli bättre?

En riktig high school film med sport, romans och humor. Men tyvärr inte alls lika mycket cheerleading som man kunde önskat. Men filmen var helt okej, lite vågade rörelser på danserna och lite för vågad humor stundtals. Men i övrigt var filmen bra. Det bästa i hela filmen är nog när alla cheerleaders sitter samlade och ser på första Bring it on, och alla sitter och säger med i replikerna i filmen. Det är precis så det är! En annan sak som man skrattar gott åt är när killarna blir helt cheer skadade och använder cheerleading hemma ;)

Filmrecension: Coraline

Den 2009-06-07, kl 21:52:49
Filed in Skeas Film & TV-serie tips | Kommentarer: 1

Den animerade filmen coraline handlar som titeln berättar, om den lilla flickan Coraline. I huset där de bor hittar hon en dörr som leder in i en alternativ värld till hennes egen. Till en början så verkar denna värld mycket bättre än den grå trista vardagen hon levt i, men snart börjar denna värld te sig från sin rätta sida och äventyr och spänning sätter igång


En väldigt bra animerad film som skulle passa super som dataspel, dock var själva berättelsen lite seg och långdragen. Men den är klart en spännande film man ska passa på att se om man är hemma en seg dag. MEN, när det gäller åldern på barn som skall se denna så ska man veta att den är ganska läskig så man får sitta bredvid de mörkrädda :)


Kvibergsmarknad

Den 2009-06-07, kl 17:30:09
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1

Eftersom att träningen blev inställd så for vi en sväng på Kvibergsmarknad.. Passade på att köpa en Escada parfym för 100:- och dessa sex förpackningar nagellack för 50:-  Det är helt sjukt billigt,.. 18 depend nagellack för 50:- ... tänkte att det behövdes köpas in till salongen :)

Utekväll

Den 2009-06-07, kl 17:22:19
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

 

 
Efter en hemmakväll med idol spelet begav vi oss ut på trädgården och dansade! Det var dock inte så mycket folk ute som jag trodde att det skulle vara, men vi hade super roligt ändå. Skönt att röra på sig lite ;D
Vi var så sjukt töntiga när vi dansade också, gick igenom alla roliga dansrörelser som vi kom på och becca var helt otroligt med sin fantasi! Var dock helt slut när jag kom hem, och hann till och med somna till på spårvagnen. Sedan så skojar jag inte då jag säger att jag verkligen somnade direkt mitt huvud träffade kudden.. haha!


Cheer

Den 2009-06-04, kl 22:15:12
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 0

 
Prövade Pike från Elevator och sen gjorde vi även en jorden runt :)


Träningen igår

Den 2009-06-04, kl 09:18:56
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 0
Det var så typiskt att hallen som ligger vid Karro var upptagen så vi var i fängelset istället. Men där sitter de tydligen och repar inför någonting, för det var musikinstrument över precis hela golvet, så vi fick en liten liten yta att träna på.. inte för att man behöver så mycket yta, men det var riktigt jobbigt att stunta med en vägg på ena sidan och instrument på den andra. Även om chansen inte skulle vara så stor att jag skulle krascha in i något av dem, så satt det rent psykiskt.

Men i övrigt så prövade vi lite nya stunt och övade på gamla, dock var vi alla lite ur balans, men det fixar sig till på söndag. Då är ju nästa träning med Paris laget :)

Tankar om mode BY Becca

Den 2009-06-04, kl 09:15:57
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Becca: Jag blir så störd på modet idag
Skea: Jaha, vad tänkte du då?
Becca: Jamen, dom har typ sånna där skor som du precis har köpt...och så har dom jeans shorts till... ungefär som dina, fast inga leggings under. Och sen så har dom typ ett långt linne ovanpå så att shortsen precis sticker fram.. och en lång tröja över det..

Jag tror att hon någonstanns under konversationen också kom på att hon gav en avbild på hur jag brukar gå klädd.. haha! 

Nirre och Parre

Den 2009-06-03, kl 08:41:30
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
 
You have officially been exhanged.
Skämtar bara! Jag saknar er redan ;)

Nya skor

Den 2009-06-03, kl 08:38:19
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Fyndade skor igår, endast 79:-

Hoppa trampolin

Den 2009-06-03, kl 08:37:26
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Var igår på trampolinen och hoppade lite.

Mysmiddag

Den 2009-06-01, kl 12:03:56
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1

Kryddad stekt lax med örtstekt potatis och gräddfil med dillsås


Chokladfondue med jordgubbar till efterrätt


Fem år tillsammans 11/6