Snövit gånger två

Den 2012-03-31, kl 19:17:40
Filed in Skeas Film & TV-serie tips | Kommentarer: 0

I år kommer det två snövit filmer, en familjefilm och en lite mer äventyrs, drama version. Jag vill självklart se båda, dom verkar grymt bra!


Spelkväll

Den 2012-03-31, kl 14:41:33
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Körde en spelkväll hos Klas och Charlie igår och testade de nya spelen vi hade köpt. Båda spelen var roliga och värt pengarna (tjejkväll köpte vi på Ullared, och eftersnack på tradera). Så det var bra investerade pengar. Nu ska jag bara hitta fler roliga spel man kan köra, love spel :)


Pimpa skor

Den 2012-03-27, kl 21:09:25
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Sydde på rosetter på ett par vanliga svarta skor


Kisse med Becca

Den 2012-03-26, kl 20:23:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0


Resemässan

Den 2012-03-26, kl 18:22:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 2
Var där och tävlade i massa montrar, tog godis, smakade glass, och plockade på oss en massa kataloger. Har kommit fram till att vi vill till Grekland, Kuba, safari i Afrika samt så vill vi till Nya Zeeland, till att börja med, men dock så är det  Svårt dock att resa allt detta utan pengar, men det kommer :)


Warhorse

Den 2012-03-26, kl 17:20:55
Filed in Skeas Film & TV-serie tips | Kommentarer: 1
En fin men oh så sorglig berättelse om en häst som blir såld till soldater som ska in i krig, och hans ägare som senare ger sig in i kriget för att hitta honom.

Tårarna rann på mig och Emelie och det var nästan så att man kunde se att både Becca och Daniel var glansiga i ögonen. En mycket bra film!


Nordstans modevisning

Den 2012-03-26, kl 15:13:28
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

 

Jag och Becca var på Nordstans modevisning i helgen och kom fram till detta; pastellfärger är inne, likaså färgade jeans, och linnen med indianfransar.. Var dock inte så jättefina kläder i övrigt. Tyckte att dom hade lite dålig fantasi ;P


Från lägenheten

Den 2012-03-23, kl 20:10:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0


Skea

Den 2012-03-23, kl 17:09:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0


Fynda skor

Den 2012-03-23, kl 15:03:03
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Alltid bra att ha ett par svarta skor, och lika bra att passa på att köpa när dom endast kostade 99:- på Ica maxi!


Handen

Den 2012-03-23, kl 15:01:10
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Då var gipset borta och jag börjar jobba igen på måndag. Jag har nu en grej på lång och ringfingret för att stabilisera upp ringfingret lite, den vill liksom peka utåt lite :O

Ni ska bara veta att när jag satt där på arbetsterapienheten och hon klippte av gipset så kändes det jätteskumt i handen och den var alldeles torr och stel! Så fick börja med att tvätta och smörja in den och sen skulle jag göra några övningar.. jag kände mig inte alls bra och ett illamående kom över mig och jag började svettas..
sjukgymnasten bara tittade på mig och frågade om jag brukar vara så blek eller om jag höll på att svimma, men det var lugnt. Har aldrig svimmat på riktigt, bara fåt svimningskänslan så jag ville bara ha ett glas vatten och fortsätta och som tur var gick det över tillslut!


Men jag fick ett antal övningar för handen och handlederna, och så var det bara att träna cheer igen direkt om jag ville :)

Dock känner jag redan nu att min handled inte pallar någonting, måste nog gå och köpa en linda för att linda den lite tills jag byggt upp musklerna igen..


Bitter

Den 2012-03-22, kl 16:05:45
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Jo, skea är bitter. För hon fick deklarationen och ska för första gången i sitt liv betala och inte få tillbaka :(

Serier jag följer

Den 2012-03-21, kl 08:35:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Americas Next Top Model
Är inne på hela 18:e säsongen och i denna säsong är det tjejer från USA och England som tävlar mot varandra. Det är en tjej från skottland med som har undertexter bara för att ingen fattar vad hon säger! Men tycker inte riktigt om upplägget, men top model är ju fortfarande top model och man bara älskar fotosessionerna dom gör!

Desperate Housewifes
8:e och sista säsongen börjar lida mot sitt slut och mycket händer i serien just nu, vilket oroar mig att dom kanske inte hinner få till ett bra slut på dennna serie.. men det återstår att se

Pretty Little Liars
En av mina absoluta favoritserier som nu precis haft säsongsavslutning med en big cliffhanger. Tur att det kommer en säsong tre!

The Lying Game
En serie om tvillingar som skilts åt vid födseln och hittat varandra, och ska tillsammans försöka komma underfund med vad som egentligen hände när dom föddes. Tycker om denna serie, men tyvärr är det inte säkert att det kommer en säsong två, vilket är otroligt irriterande då säsongsavslutningen är en cliffhanger

The secret circle
En ny häxserie som är helt okej

Once upon a time
Ny serie som baserar sig på gamla sagor såsom askungen osv.

Switched at birth
Ny serie som handlar om två tjejer som handlat i fel familj pga sjukhuset gett familjerna fel barn.

GCB
Ny serie där namnet säger allt Good Christian Bitches

Jane by Design
Ny serie där Jane sökt intership på ett modeföretag men blir av misstag anställd som assistent. Mode, kläder, me liike!'me

Den 2012-03-20, kl 13:00:13
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Dags att göra sig i ordning så man kan träffa emelie på stan :)


Träna träna

Den 2012-03-20, kl 11:01:52
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 0
Det börjar gå bättre nu:)Magknip

Den 2012-03-17, kl 12:08:11
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Fick världens magknip igår kväll och det höll i sig över natten, och jag känner fortfarande av det. Aj:/

Hursom så ska vi till torget en sväng och inhandla lite nödvändigt så vi kan fortsätta skruva upp grejor, och så ska vi hämta ut två paket som kommit . Spännande!


Klaustrofobi

Den 2012-03-16, kl 19:39:37
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
När jag var yngre hade jag lite problem med att känna mig inträngd och fångad. Vilket gjorde att jag fick panik om jag låg under täcket och någon kom och satte sig ovanpå. Eller om jag blev omhållen/fasthållen och liknande.
Den där otroligt jobbiga känslan då man känner att man sitter fast, det är trångt och inte kan röra på sig! Har faktiskt börja gråta några gånger då det hänt mig!

Igår fick jag den där obehagliga känslan igen.. denna gången av gipset! Fick panik och ville bara få loss handen och röra på den, men det gick ju inte så jag fick bara försöka andas djupa andetag och hoppas på att det skulle kännas bättre.

Detta är fan jobbigt, jag vill av med det NU!?

Bokad

Den 2012-03-16, kl 12:39:06
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Då har nästan alla bokat ena biten av tysklandsresan (hemresan) Man passar ju på när den är billig! Så nu gäller det bara att hålla utkit efter billiga flygresor dit också :) Ska snart sätta mig och planera lite, hur man tar sig från flygplatsen ut till tävlingen osv. Känner dock att det var lite väl tidigt att börja med det redan. Men idag känner jag mig så hyper så jag kan nog inte riktigt hålla mig.. har ju tillochmed varit så duktig att jag städat lägenheten, långsamt gick det, började väl nio och blev klar för tjugo minuter sen..

Städdag

Den 2012-03-16, kl 09:02:51
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Idag ska jag försöka mig på att göra en ordentlig städning av lägenheten, alltid skönnt att ha det städat till helgen :)
Frågan är bara vad man ska göra i helgen, det är ju verkligen slutet av pengarna nu, och jag är handikappad, så finns väl egentligen inte så mycket att göra.. synd att det inte heller visas någonting intressant på teve :O

Rastlös så in i..

Den 2012-03-15, kl 10:16:32
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Jag är för rastlös för att läsa en bok, men inte tillräckligt rastlös för att städa. Jag är även för handikappad för att diska, men inte tillröckligt handikappad för att utesluta att smöra mackor, dock för lat. Jag är även för rastlös för att se film på datan, så jag har öppet en internet sida där jag kan göra annat medan filmen går.. men nu har jag redan kollat på ALLT som finns att göra på internet, och det jag har missat är ändå för tråkigt att se.

Allt jag gör kräver så otroligt mycket energi, och ingenting som kräver så mycket energi är roligt att göra.

träning

Den 2012-03-14, kl 08:30:07
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 0
Jag vill träna! Goddamn vad jag vill träna! Känner mig aspepp till tävlingen:)

Whats youre number

Den 2012-03-13, kl 20:15:28
Filed in Skeas Film & TV-serie tips | Kommentarer: 0
En mysig romantisk komedi med den sockersöta Anna Faris, synd bara att filmen är lite väl förutsägbar men annars rätt okej!


När jag voltar

Den 2012-03-13, kl 15:39:48
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 0
Jag är mongo när jag tränar och såfort jag hamnar upp och ner så fattar jag inte vart jag är eller vad jag ska göra, men framåtvolter fixar jag i allafall!


Fresh Fish

Den 2012-03-12, kl 10:25:39
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Igår var vi på Fresh Fish som är en modemässa, eftersom Becca tänkt bli modedesigner. Kläderna på mässan hade jag dock lite svårt för, inte riktigt min stil. Men dom var duktiga
Påskkärring på engelska?

Den 2012-03-11, kl 17:44:45
Filed in Skea Frågar | Kommentarer: 0
Becca skiulle rita en witch till Verran i Draw something och ritade då en påskkärring som flyger på en kvast, och frågade samtidigt vad skillnaden egentligen är, på en häxa och påskkärring.

Kanske man kan döpa dom på engelska till easter bitches, eller finns dom ens i usa? Dom kanske bara har sina söta fluffiga easter bunnies, medan vi har häxor :O


Hejja på Helene

Den 2012-03-11, kl 10:10:34
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Igår tog vi en roadtrip till Örebro för att hejja på Helene som tävlade. Som vanligt var hon awesome och fick SMguldet i hennes klass! Sedan tog vi en promenad på stan, tittade på kläder och köpte lite smycken. Sedan när vi hittade det perfekta cafeet som serverade varmchoklad med grädde och maschmallows upptäckte vi att klockan var för mycket och bilens tid precis gick ut så fick vi snopna åka hem igen..

 

Becca har grymt blåa ögon naturligt! (bilden är inte redigerad)
Becca no4

Den 2012-03-10, kl 10:21:00
Filed in Vi Modellfotograferar | Kommentarer: 0

Fotograf: Jeanette Eliasson
Modell: Rebecca Eliasson

Sminka med vänster

Den 2012-03-09, kl 12:47:05
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Inte det lättaste att sminka med vänster, tog ett bra tag faktiskt! Pröva lägga ögonskugga och mascara med vänster:)

Becca no3

Den 2012-03-09, kl 10:19:00
Filed in Vi Modellfotograferar | Kommentarer: 1

Fotograf: Jeanette Eliasson
Modell: Rebecca Eliasson

Veroonica

Den 2012-03-08, kl 11:24:52
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Jag och Becca har fixat så att Verran kan komma och hälsa på oss här i söder någon weekend här framöver. Var bara synd att hon hade en hårvisning helgen vi hade planerat åt henne, men någon helg här framöver kommer hon hit i allafall. Då ska vi shoppa, fotografera, klippa och festa:)


@chirremeddirre

Den 2012-03-08, kl 11:02:41
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Jag och Becca tycker att man borde göra om Hakunamatata låten till något mycket bättre!Chirre med dirre, det är ord som är bra
Chirre med dirre, gör att man blir glad
Inga bekymmer, man är lycklig var dag är en härlig frid, filosofi
Chirre med dirre!


Machinegun preacher

Den 2012-03-08, kl 10:14:00
Filed in Skeas Film & TV-serie tips | Kommentarer: 0
En sevärd film som handlar om en amerikansk man som slåss för barnens frihet i Sudan. Den var känslosam och hänsynslös, och baserad på en verklig berättelse. Man önskar att det fanns fler människor som honom..


Becca no2

Den 2012-03-08, kl 09:54:16
Filed in Vi Modellfotograferar | Kommentarer: 0

The Decoy Bride

Den 2012-03-07, kl 20:04:58
Filed in Skeas Film & TV-serie tips | Kommentarer: 0
En gullig, ganska förutsägbar romantisk komedi med underbara dialekter :)


Becca no1

Den 2012-03-07, kl 19:42:57
Filed in Vi Modellfotograferar | Kommentarer: 0

Behöver tips..

Den 2012-03-07, kl 12:16:26
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
knåpade ihop i photoshop hur väggen ovanför soffan kanske kunde se ut, funkar , funkar inte?


Nöjd

Den 2012-03-07, kl 11:59:35
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Tycker själv att lägenheten börjar bli riktigt fin nu!

Sjukskriven och rastlös

Den 2012-03-06, kl 20:50:11
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Vad ska man göra på dagarna? i do not know, please help me!

Cheers

Den 2012-03-06, kl 13:15:17
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 1
Det blev att träna grunder igår med Kicki. Det kan ju som vara bra att kunna innan man börjar med volter och dylikt.. Vi fick väl inte så jätte mycket gjort igår egentligen, men satan vad vi skrattade! Och träning ska vara roligt, annars orkar man inte! :)  Och sen på slutet blev det terrorstretchning a´la Carro och Kajsa. Bilden här nedanför säger ganska mycket..
Hängare för handväskor

Den 2012-03-04, kl 17:28:19
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Skönt att kunna hänga upp handväskor i hallen..


Och så har vi fått upp en tavellist i köket :)

Gårdagens fotning

Den 2012-03-04, kl 11:33:53
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Tog en liten session i skogen bakom lägenheten, dock blev det inte lika bra som jag hade tänkt, och det var inte det lättaste att fota med gipsad hand. Men här är lite previews, ska fixa till dom under veckan :)Afro!

Den 2012-03-03, kl 15:27:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Vår gröna kruka fick ett afro :O

Lägenhet igen

Den 2012-03-03, kl 13:26:15
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1

Har köpt en tvättmedelshink :)


Inte glad

Den 2012-03-03, kl 13:24:10
Filed in Våra Kissemissar | Kommentarer: 0
Katterna var inte så villiga att vara med på kort idag
Kiwii när han är nyvaken och andas genom munnen :P

Kiwii

Den 2012-03-02, kl 15:29:00
Filed in Våra Kissemissar | Kommentarer: 0


Lägenhet

Den 2012-03-02, kl 14:28:48
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Köket börjar ta form, nu saknar vi bara hyllor på väggen och väggord som jag har tänkt beställa! och så ska vi byta ut stolarna mot vita med grå klädsel :)


Här i vardagsrummet ska en stoor / två stora tavlor över soffan och två lackhyllor över tevenDaniel har äntligen fått en liten datahörna i kontoret (resten är kaos så visar bara hörnan)


Och så har vi byggt ihop ett underskåp från ikea till handfatet (notera rullen som står där pga mitt handikapp)show of

Den 2012-03-02, kl 14:18:39
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Nu ska lilla jag göra mig iordning för en promenad på stan med emelie och becca. Kommer bli skönt att komma ut lite från lägenheten , och såklart är det alltid lika roligt att träffa emeli:)

(skriver med vänster det är ju därför det kan bli lite tokigt med stavning och sådant)


Lemonade Mouth

Den 2012-03-01, kl 10:32:33
Filed in Skeas Film & TV-serie tips | Kommentarer: 0
Tonårsmusikal av disney channel som handlar om fem ungdomar som träffas på kvarsittningen och startar ett band.

Helt okej film att se då man ligger hemma en dag :)


awesome

Den 2012-03-01, kl 08:20:13
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 0
Kicki är så grym på träningarna, och jag pressar henne lite också såklart. Känns ju sjukt stressigt inför tävlingen.
Men hon har väl vart med på sisådär 7-8 träningar nu och kör redan fulldown från elevator, cradle från extensionlib  och raka basket toss... me like!


gipsad

Den 2012-03-01, kl 08:15:14
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Lite skador här och där har jsg haft tidigare, problem med handled och stukad fotled innan tävlingar. men denna gång är det värre, för nu är jag gipsad på högerhanden.

Hur det gick till?

Jo på träningen gjorde vi ett stunt där Kicki som är längst upp, ska dyka ner i de andra tjejernas armar, hon kom lite för långt framåt och dök istället mer ner mot mattan än mot tjejerna och jag kastar mig under och bromsar henne, problemet är bara att jag får hela hennes vikt på min hand som jag tar emot hennes axel med och fingrarna böjs bakåt och delar på sig.. vilket slutar i en fraktur i handen.  Tips inför framtiden, spänn ihop fingrarna ordentligt när man fångar och dämpa alltid med resten av kroppen.


Nu längtar jag bara tills jag blir av med skiten
! Både becca och daniel är avundsjuka på att jag får vara hemma och göra ingenting, medan jag bara klättrar på väggarna och är så sjukt frustrerad över mitt handikapp.

Bara att bre en smörgås, duscha, skriva på datan, diska, äta, klä på mig är ett stoort projekt. För jag är högerhänt, extremt högerhänt och min vänsterhand har bara suttit där tidigare och inte direkt gjort någonting. Sen håller jag gaffeln i höger hand när jag äter, så igår fick jag pröva byta hand, men fattade inte hur man skulle hålla kniven då gipset var ivägen.. så det blir skedmat hädanefter!


Förhoppningsvis går tre veckor fort och jag kan sätta igång att träna igen. Tyskland i maj juh! Längtar som en tok!