Piteå del 1

Den 2014-07-28, kl 21:38:30
Filed in Våra Resor, Våran vardag | Kommentarer: 0
Lördag: Efter en fruktansvärt varm och lång tågresa var vi äntligen framme i Norrland. Och vi som tyckte att tågresan var svettig, möttes i Älvsbyn av en vägg av hetta. Värmen hade kommit på riktigt nu.
Under dagen åkte vi med familjen och mötte upp våra fina vänner på Hammenviken för att bada, och senare på kvällen kom Verran och Sara med bäbis för att hälsa på i Lillpite.
 
 
Söndag: Fortfarande en sådan galen hetta. Vi började dock dagen med att gå ut i förrådet och kolla igenom våra lådor med saker vi lämnat hos mamma. Inte var det mycket som var kvar inte, men hittade några gamla bilder på oss och kjolarna från cheerleadingen (nostalgi delux). Sedan var det dop för Agnes, Emmas nya bäbis, och därefter åkte vi till Pappa för att äta surströmming nere vid vattnet, mysigt. Här skuttade det förbi både ett rådjur och en räv. Och vi njöt av kvällsolen och naturen... tills myggorna påbörjade deras middag på min kropp. Då förflyttade vi oss in istället.
 
 
 
Måndag: Försökte vi oss på att få några bra bilder på en galopperande häst med Becca i klänning, gick sådär, då hästen inte alls var sugen på att galoppera, och solen lyste på tok för starkt. När vi gett upp, så åkte vi och mötte upp Verran med pojkvän på Havsbadet. Sedan kom Helene och chillade med oss, och sedan dök Sara med familj upp och även Anna, så vi blev ett stooort gäng där ett tag! Sen åkte vi ner till stan med Verran och satt och tjötade i solnedgången.
 
 
Tisdag: Spenderades hos min barndomsvän Robin, ute på hans gård. Det kommer bli så fiint när det finns ett hus där att bo i! Sen mötte jag upp brudarna och vi gjorde oss iordning för en kväll på Havsbadet. Vi blev frågade efter legitimation och fick svaret "oj, ni var äldre än vad jag trodde". Näähä! Säger du det, jag är ju bara 9 år äldre än åldersgränsen?! Vi hade sedan en så trevlig bordsgranne som bjöd på dyrvin, som de precis hade beställt in, men pga att de hade barn med sig och klockan var över 22 så var dom tvugna till att lämna stället, så den placerades på vårt bord istället.
 

En liten update

Den 2014-07-13, kl 23:17:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Eftersom jag har varit galet dålig på att uppdatera här den senaste tiden så kommer en liten sammanställning på vad som hänt senaste tiden
 
* Vår lilla minifamilj har haft räk-och kräftstjärtskväll på balkongen (jag,Daniel,Becca o Ylva)
* Jag o Becca har vart ute och hängt en kväll på Villan med galet goda typ slushdrinkar
* Vi har sålt lite överblivet skräp på loppis och tjänat ihop 800:-
* Varit på Liseberg och sett både Laleh och Say LouLou (Laleh, galet trångt och mycket folk, Say Loulou mysigt nära med fin musik)
* Köpt en ny skohylla som hängs över dörren, den är awesome
* Pysslat ihop en sopsäcksklänning
* Fotograferat Becca och Linnea i sopsäckskläder i Mölndal (bilder kommer snart..)
* Vart på afterwork på Linné
* Cyklat medan syster kört rullskridskor
* Kört rullskridskor tillsammans med syster på Styrsö, slog mig inte denna gången.
* Haft en bäbisfotografering i Lindome, och redigerat bilderna
* Försökt vara ute i värmen och solen utan att få solsting
* Jobbat som en tok
* Hälsat på fina Ewa och diskuterat allt mellan himmel och jord och bröllop såklart!
 
Här kommer lite huller om buller bilder :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Köpenhamn

Den 2014-07-13, kl 16:46:03
Filed in Våra Resor, Våran vardag | Kommentarer: 1
För några helger sedan var jag och Becca en miniweekend i Köpenhamn. Vi tog bussen ner en lördag morgon (199:- per person och väg), sov på ett sunkigt vandrarhem och tog sedan bussen tillbaka på Söndagen.
 
Vi vandrade omkring på ströget och kollade lite shopping (dock pga ekonomin blev det ingenting shoppat), åt go mat, åkte sightseeingbåt, tog en promenad genom Christiania (där man tyvärr inte fick fotografera), mötte sedan upp Emi och hennes vän senare på kvällen och tog lite drinkar och gick ut och dansade lite.
 
Söndagen spenderades på Tivoli (där jag tog förövrigt en liten powernap inne i en liggstol där inne eftersom jag var galet trött) och sedan var det bara att bege sig till bussen hem.
 
Hade supertrevligt och Köpenhamn är en väldigt fin stad!