Framtida makeuper?

Den 2009-01-31, kl 19:40:06
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 0
Satt och pillade på några olika cheersminkningar (vill ha nånting roligt till nästa tävling/uppvisning) ¨, hittade dessa bilder på internet, de två översta är orginal och resten har jag försökt ändrat färg på ;p


Besök dessa ;D

Den 2009-01-31, kl 18:37:06
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Nu har jag uppdaterat Beccas hemsida (www.beautifulmakeup.se) med nya bilder så besök gärna! Och så har hon även fått en blogg för klädmärket och sminket http://gotyaa.blogg.se

Braziliansk

Den 2009-01-31, kl 10:29:41
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Det är väldigt många som ringer om braziliansk vaxning på män, vi utför ju inte det på män just av den anledningen att vi inte skulle känna oss bekväma med det. Men tänk ändå vad det går framåt, många män har äntligen insett att det inte bara är tjejerna som behöver göra sig fina och fräscha! Haha :)


Fotosessionen

Den 2009-01-30, kl 10:36:45
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 2
Gå in på www.mkpd.blogg.se så har ni bilder från fotosessionen med Martin, Emma och syrran :)

Vad man kan göra för att irritera folk

Den 2009-01-29, kl 21:04:37
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Varför inte liva upp spårvagnen nästa gång man åker? Klippet är från filmen Step up 2


Ny cheer film påväg!!

Den 2009-01-29, kl 09:59:05
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 3
Börjar sändas på bio 20/2 i USA. Och jag längtar tills den kommer hit!
Fired up


Hur kommer det sig egentligen?

Den 2009-01-29, kl 09:29:09
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Igår diskuterade jag och Nirre i duschen hur olika tjejer och killar är när de duschar tillsammans med andra (tex i omklädningsrum)
Killar har inte alls några problem med att gå runt nakna i omklädningsrum. Man har ju hört lite skräckhistorier också där de verkligen springer runt nakna och jagar varandra och dylikt. Medan tjejer knappt ens duschar nakna tillsammans. DE gångerna ialla fall jag har sett en tjej duscha naken i ett omklädningsrum är vid tillfällen då duscharna är i små avdelade hyttar, men det går inte dit nakna utan virar handduken runt sig på vägen dit. Annars på badhus och liknande så är det väldigt vanligt att det är öppna duschar, vilket gör att alla står och duschar med bikini på.
Men hur kommer detta sig egentligen?
Är vi tjejer så obekväma i våra egna nakna kroppar? Varför är det så obehagligt att vara naken tillsammans med andra tjejer?
Och hur kan killar vara helt tvärtemot och springa runt nakna, basta nakna tillsammans osv. Nakenhet är inte fel för dem.
Är det störst, bäst och vackrast syndromet som så många killar/män har som spökar, i kombination med att vi tjejer inte trivs i våra kroppar, eller vad är det egentligen som gör denna skillnad så stor?

Aja, jag ska fortsätta fundera över detta.


Missa absolut inte!

Den 2009-01-28, kl 23:42:49
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Americas Best Dance Crew på Söndag 18:00 på MTV


Beachcup tävlingsvideor

Den 2009-01-28, kl 21:37:03
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 3
Här kommer videorna, men som ni ser så missar vi lite grejer. men men sånt händer :)


Om ni undrar varför  vi står så stilla ibörjan så är det pga att de startade fel musik ;p

Utmattad

Den 2009-01-28, kl 11:18:14
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 2
Jag förstår inte hur man kan bli såhär trött av att resa, hela gårdagen spenderades nämligen i sängen. Magen och huvudet ville inte funka som det skulle och jag kände mig nästan bakis!
Jag gick och lade mig innan elva både i måndags och igår, och har inte vaknat förrän kring tio, så nog har jag sovit länge! Nu hoppas jag bara att jag känner mig bättre idag, vi ska nämligen förbi stan och göra lite ärenden! Och sen är det årsmöte med cheerleadingen. Här kommer lite fler bilder från tävlingen förresten!True Confessions of a Hollywood Starlet

Den 2009-01-27, kl 20:29:25
Filed in Skeas Film & TV-serie tips | Kommentarer: 0

True confessions of a hollywood starlet
En 17 årig Hollywood stjärna med alkoholproblem färgar håret brunt och skickas till sin moster i en liten stad där ingen känner igen henne. Hon får börja High School och vara normal tonåring som hon tidigare aldrig upplevt det.

Super gullig och väldigt föutsägbar. Men som ni redan vet så älskar jag sådana här filmer!
Verkar dock inte vara en film utan har gått på TV. Finns på Youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=iksgZARX4Xw&feature=related

The Good Student

Den 2009-01-27, kl 18:52:43
Filed in Skeas Film & TV-serie tips | Kommentarer: 0

The Good Student
En lärares liv förändras radikalt efter en skolflickas försvinnande, han är nämligen den sista som sett flickan vid liv.

Hayden brukar spela i bra filmer, men denna film är tyvärr inte alls på hennes nivå. Man kan väl säga att hela filmen är halv ljummen och de får inte riktigt till humorn och spänningen och man sitter verkligen och bara väntar på att det ska hända någonting mer, men tyvärr. Denna film är det ingen ide att lägga sina pengar på för det är helt enkelt inte värt det.

Superbad

Den 2009-01-27, kl 18:39:50
Filed in Skeas Film & TV-serie tips | Kommentarer: 1

Superbad
Seth och Evan är två nördar som är ute efter att förlora oskulden innan de går ut high school. De blir inbjudna till en stor fest och får tag i ett falsk leg och lovar därför tjejerna som de är kära i att fixa sprit till dem. Tyvärr går det inte riktigt som de tänkt.

Humorn är inte riktigt på min nivå, men är man på rätt humör så går filmen att se. Vissa delar av filmen är superroliga medan andra delar bara är prat och blir tråkiga. Men den kan funka att se om du inte har någonting annat att sysselsätta dig med

The House Bunny

Den 2009-01-27, kl 18:32:02
Filed in Skeas Film & TV-serie tips | Kommentarer: 0

The House Bunny
När Shelley blir utkickad från Playboy huset så har hon ingenstanns att ta vägen. Tillslut så hittar hon "sororityn" Zeta Alfta Zeta vid ett närliggande college, som skulle behöva en "hushållerska". De behöver henne för att bli fler till huet för att ens få vara kvar, och hon behöver dem för hushåll och mat. Problemet är ju bara att hon bara kan smink och kläder..

Urgullig tjejfilm som jag och Becca hade väldigt roligt åt! Helt klart värd att se så länge man älskar sådan här humor och glädje.

Beachcup 2009 i Berlin

Den 2009-01-27, kl 09:55:29
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 0

Bilder från Berlin

Den 2009-01-27, kl 09:51:41
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 0
Torsdag flög vi till Berlin med byte i Frankfurt, blev taffsade av personen i säkerhetskontrollen ;PFredag blev det shopping och lite sightseen i Berlin

Lördag så bar det av till Tropical Islands för tävling

Söndag blev lång sovmorgon och sen ut på stanMåndag flög vi hem


Resultaten är slående!

Den 2009-01-26, kl 18:10:33
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 2
Det var så underbart i Tyskland
och att vi skulle ta hem 1:a platsen i allgirl two base partnerstunt kom väldigt oväntat
Vi tog även hem SILVER i grupprutinen
och en sjätteplats på gruppstunten (av 19)
Så nog är vi mer än nöjda alltid. Första tävlingen tillsammans, och vi knappt hunnit träna. Vi kommer bli helt grymma när vi nu hinner träna allmänt :)

Kommer upp lite bilder imorgon :)

Hälsningar från Tyskland

Den 2009-01-23, kl 23:45:46
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 2
Flyget gick himla bra, men tyvärr blev jag av med min linsvätska i säkerhetskontrollen i Frankfurt, och så blev Hanna och Josefin av med diverse grejer. Man kan ju fundera över varför dessa alla regler om vätska finns. Det var så typiskt också att vi var tvungna till att gå av planet i Frankfurt och skynda igenom säkerhetskontrollen, för att hoppa på samma plan till Berlin..

Men vi bor i alla fall på ett vandrarhem som är himla mysigt, alla bor i samma rum, med egen dusch och toalett (nästan det enda rummet som har det så det är tur) men köket är gemensamt och ganska snuskigt och man känner verkligen hur os och diverse annat är ingrott i väggarna. Sen så är det ju himla flummigt folk som bor här, men det är shit the same liksom ;D
Gårdagen gick mestadels ut på att komma fram, checka in och äta mat. När vi sedan la oss i sängarna och släckte lamporna så dröjde det inte alls länge innan man hörde första snarkandet. Vi var helt slut efter resan!

Idag vaknade vi tidigt för att vi tänkt träna inför tävlingen, men vädret gick emot oss och vi fick inte låna gymnastiksalen som vi frågade om, så det sket sig. Men vi tog i alla fall en rundtur i Berlin och tittade på byggnader, nog för att vi inte riktigt förstod vad vi tittade på, men vi gjorde lite stunt och fotade framför dem, så det får ni se senare. Vädret var förövrigt taskigt som fan, blåste och var bara skit (och jag som glömt min mössa, men köpte en pimpad svart mössa senare)

Nej, nu är det dags att sova! Ni får höra mer imorron eller på söndag!

Skön stil eller vad?

Den 2009-01-22, kl 14:12:13
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Haha så jävla underbart!


Dagens Jävla ungdomar!

Den 2009-01-22, kl 14:05:55
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 6

Har dagens små skitar (fjortisar) ingen respekt för oss vanliga människor längre?
Vart gick det fel, skolan, föräldrarna, internet? Jag har faktiskt ingen aning, men fortsätter det i denna takt så är det snart dags att lämna Sverige.

Jag satt på spårvagnen påväg hem från träningen, framför mig sitter en kvinna på ca 30-35år med en tidning i handen.
Bredvid henne sätter sig en tjej på 13 år, och framför kvinnan sätter sig hennes blonda kompis. DEt börjar med att de båda bara sitter och stirrar på kvinnan, (mitt första intryck var att de kände henne eftersom de stirrade som idioter). De stirrade på henne och sedan på tidningen och sedan på henne igen (och jag överdriver inte när jag säger att de stirrade..) Sedan börjar de hålla för en bild i tidningen och ropa "du får inte titta på honom, det är min pojkvän, titta inte på honom sa jag". Och så skrattade de massor mot varandra.
När kvinnan sen tänkte ge tjejen framför tidningen (eftersom de uppenbarligen var intresserade av den) så ropar hon "men inte vill jag ha den som du har tagit på".
Sedan börjar tjejen bredvid att vifta med händerna framför kvinnans ansikte samtidigt som hon upprepar "luften är fri, luften är fri", kvinnan börjar bli irriterad och försöker säga åt tjejen som bara fortsätter. Tillslut så tar kvinnan tag i hennes arm och försöker få henne att sluta, då ropar tjejen "men ta inte i mig för fan! Luften är fri, men det där är personangrepp". Tjejerna sitter och skrattar och tittar på varandra hela tiden, sedan börjar den ena tjejen sjunga och den andra hänger på "Jag kan en låt som går folk på nerverna, jag kan en låt som går folk på nerverna, jag kan en låt som går folk på nerverna, nu är det 20 kvar osv.." De sjunger högre och högre, och tillslut är det någon längre bak i spårvagnen som skriker tillbaka "nu får ni väl ändå hålla käft".
De börjar ställa frågor till kvinnan, men hon svarar inte. "Man måste väl ändå få fråga?"
"Vart har ni lärt er att stirra sådär på folk" frågar kvinnan då.
"Jag gör som jag känner, jag brukar titta" "varför gör du dig iordning på morgonen om du inte vill att folk ska stirra?"
"Brukar inte folk stirra på dej"
"Nej" svarar kvinnan som börjar bli extremt besvärad
"Är det första gången tjejer stirrar på dig, killar brukar väl inte heller stirra" Och så skrattar de och tittar på varandra.
Sedan håller de på sådär ett tag tills kvinnan ställer sig upp, säger ursäkta och tänker gå av.
Tjejen flyttar sig inte, och kvinnan säger ursäkta igen, men inget händer.
Hon tar då tag i tjejen och visar att hon ska förbi
Tjejen skriker då rakt ut "Släpp mej, ta inte i mig jag vill inte ha skabb"
Kvinnan tränger sig förbi och går av.

IDIOT UNGDOMAR säger jag bara!


Klar för att fara!

Den 2009-01-22, kl 11:03:23
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Då är  det färdigpackat och klart för att fara :)
Jag hatar verkligen att flyga. Jag har sån flygskräck plus att min mage inte tål nervositeten.

Vi ska i alla fall flyga först till frankfurt, sen byte och flyga till Berlin. Så det kommer bli en lång kväll.
Men vi får höras på måndag igen :)
(och nirre jag saknar dej redan)

Då var det satt!

Den 2009-01-20, kl 22:24:50
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 0

Måste bara berätta stolt att vi äntligen satt grupprutinen :)
(skönt sådär två dagar innan vi far)
Imorgon förmiddag har vi också miniträning. Bara träna igenom mina saker och tvåbasen så det sitter ordentligt!


Nervös

Den 2009-01-20, kl 15:16:20
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 2
På torsdag bär det av till Tyskland. Jag har så många fjärilar i magen så jag vet inte vad jag ska ta mig till.
Så idag är sista träningen innan avresa, och jag känner mig inte riktigt i fas för det. Hela kroppen sover och jag förstår inte riktigt varför. Men troligtvis är det väl en förkylning som ligger och bara väntar på att få ordentligt fäste. Även min mage är helt ur fas, har varit så sen förra veckans mens. Kan delvis bero på stress och nervositet, så vi får se om det går till sig efter tävlingen.


Akrobatik

Den 2009-01-20, kl 13:08:40
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 1

Från japansk tv antar jag. Men det är lite gammaldags akrobatik blandat, faktiskt ganska roligt att se (är dock bara ibörjan av klippet)


Komvux Matematik

Den 2009-01-19, kl 16:52:27
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Då har jag hämtat ut mina böcker och har påbörjat matematiken. En bra sak med distans är ju att man kan sätta sig ner då man har tid, sedan finns det även upplagt ett smart schema för varje dag, vad man kan göra varje dag för att hinna med kursen. Så det ska nog gå bra! Bara historian jag gruvar för, mycket inlämningsuppgifter..

Jag har förresten varit och köpt skavsårsplåster idag, ska se om det funkar bättre på ryggen, jag har ju så benig och tunn hud på ryggen så på träningarna när de fångar mig i cradle så får jag brännmärken och rivsår som börjar blöda :O

Två bas


Makeup

Den 2009-01-19, kl 14:22:10
Filed in Beccas Makeup | Kommentarer: 2
Sista veckan på utbildningen, vilket innebär att man ska ta med modell varje dag och alla sminkningar bedöms med betyg. Idag var det kvällsmakeup och en lätt dagsmakeup, och dessa blev MVG båda två! :)


Beach Cup

Den 2009-01-18, kl 14:36:34
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 1
På Beachcup nästa lördag så tävlar vi dessa tider så se till att hålla tummarna för oss då!

13:32 Senior Routine
16:08 Groupstunt
17:26 Team Skea (tvåbas)I övrigt så dessa svenska lag tävla där.

Senior All Girl
: Malmö, Power Cheer och Twisters
Senior Dubbel Dans: Aleksandar Vasic & Amanda Diserholdt (Musketeers) och Alexander Strom & Gabriella Busetincan (Musketeers)
Senior Group Routine: Vi (GCG 415 Cheer)
Individuell: Julia Löfgren (LCD)
Senior Groupstunt: Honeybees (LCD), Musketeers och GCG 415 Cheer (Vi)
Senior Coed Partnerstunt: Josephine Johansson & Jonas Hagberg (musketeers)
Coed Two Base Partnerstunt: Musketeers
Allgirl Two Base Partnerstunt: Team Skea (vi)

Skea mellan 2004-2008

Den 2009-01-18, kl 14:01:43
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0


Thats not my name!

Den 2009-01-18, kl 12:11:40
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Det är ju bara en så skön låt enligt oss båda!


 


Nöjd Becca

Den 2009-01-18, kl 12:09:12
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 2

Det gick faktiskt rätt bra för Becca på slutfotograferingen. Dock var det ju två modeller som inte dök upp som de skulle, så hon var tvungen att låna modell av klasskompisarna. Men i övrigt så var hon nöjd!

Igår kväll hade vi filmkväll här, nio pers som trängdes i vardagsrummet med varsin tallrik med tacos. det blev dock bara en som fick sitta på golvet, sorry Sebastian! Becca sov igenom hela första filmen (Jarhead som gick på sexan), jag begav mig till sängs när den tog slut, men Becca valde att vakna och se nästa film istället.

Måste bara berätta om imorse också! Jag och Becca sov i sängen och Nirre och Parre i soffan. Både jag och syster vaknade ungefär samtidigt och låg och pratade lite allmänt, vilket sedan ledde oss in på hennes inlämningsuppgift "Vad jag gör om fem/tio år". Först ligger hon på rygg och pratar. Men när hon börjar berätta vad hon kommer göra om fem år så vänder hon sig mot mig, kurar ihop sig till en boll, tar lite täcke och kramar om, ögonen lyser och ett stort leende som gör att hela hon strålar. Hon är bara för söt!

Sedan kanske ni också vill veta vilka planer hon har?
* Eget designer märke där hon gör kläder på beställning
* Makeupartist på halvtid (kanske anställd på något ställe)


Stressad Becca

Den 2009-01-17, kl 13:40:20
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Jag har nog aldrig sett en så stressad Becca. Hon log knappt åt mig när jag dök upp på skolan imorse med en vattenflaska till henne. Hon har nämligen slutfotografering idag. vilket innebär fyra olika sminkningar som ska fotograferas och bedömas.
Den fösta sminkningen är en fantasisminkning, modellen ska bära linnet som Becca sytt ;)
sedan är det även en sminkning på en kille (en trendigare sminkning), en gör-om-mig sminkning och en starkare skönhetsmakeup.

Stackars Becca som igår kväll stod utan modell till sista fotograferingen, så hon skulle kolla om någon modell kunde stanna kvar och stå för henne också, ananrs kommer hon ringa mig så får jag springa dit.

Jag sitter förresten på jobbet nu, har precis haft två behandlingar. Sedan har även en jätte gullig kund kommit förbi med biocheckar, tre stycken, som han tyckte att jag skulle få eftersom jag hjälper honom.

I övrigt så sitter jag nu och klurar på CSN bidrag och komvux studier, vi får se vad som händer helt enkelt

Träning

Den 2009-01-16, kl 11:01:44
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 1
Igår jobbade jag igen, men hade tyvärr ingen bokning. Däremot fick jag besök av en gullig kund som hade problem med ett liktorn jag tidigare tagit bort. Så jag tittade lite på det och fixade i ordning. Han behövde inte betala för denna gång, tog bara tio minuter, och det var mest bara att jag skulle ätta dit ett liktornsplåster (han når inte ner själv).
MEn han ska komma förbi med två biocheckar till mej som betalning sa han, så det är ju alltid trevligt!

Annars så var jag och tränade lite igår, två bas går verkligen otroligt bra och vi kommer ha så himla roligt ¨på träningen. Dock vet jag itne hur dom bedömer egentligen, för vi kör två bas som partnerstunt med en extra pass, och vissa kör det som ett vanligt stunt lag utan bakpassare.
Däremot hade vi lite problem med gruppstunten igår, men jag hoppas vi hinner lösas det till tävlingen. Men om man tänker tillbaka så började jag träna ordentligt med dom i slutet av november (och då har jag bara tränat cheer oregelbundet under året jag bott här, så har tappat mycket under den tiden), Josefin började väl i september med oss, då har hon ALDRIG stuntat förut. Så det är sjukt duktigt!

Aja, nu ska jag springa till stan och möta upp Becca :)

Evighetsjobb med bästa kompisen

Den 2009-01-15, kl 10:16:38
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Min bästa kompis har snart blivit full, full med bilder och program. Så nu är det dags att föra över till min externa MyBook
Detta tar dock en hel evighet och datorn har hunnit bli arg och varit tvungen att startas om tre gånger nu.. och då har jag abra hunnit föra över de flesta bilderna..

Nej, dags att rensa på datorn!

Hands Held High

Den 2009-01-14, kl 08:31:46
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Linkin Park - Hands Held High


Sexturisterna i Venezuela

Den 2009-01-14, kl 08:29:39
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Var det någon som såg det i måndags?
Dokumentären visade hur män reser till Venezuela, bo på ett fint hotell och hyr en flickvän under tiden de är där.
Tjejen han väljer måste ägna all sin uppmärksamhet åt mannen, följa med på alla utflyckter han väljer att göra och göra allt han vill i sängen. Om tjejen inte passade honom kunde han bara byta ut henne till någon annan. Männen som kom dit var dock ofta äldre, lite överviktiga och dålig hygien.
Tjejerna fick bara betalt för hur många dagar de fick en bokning, men de bodde på hotellet. Dokumentären var faktiskt väldigt intressant, för man fick höra vad tjejerna tyckte och tänkte och att de flesta bara var där pga pengabrist, någon behövde pengar för studier och dylikt.

Han som ägde stället tyckte inte alls han var en Hallick.. men det är ju klart att han är!
Väldigt sevärd dokumentär :)

Your Guardian Angel

Den 2009-01-13, kl 14:14:36
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Red Jumpsuit Apparatus - your guardian angelRed Jumpsuit Apparature - Face down

Sminkning

Den 2009-01-13, kl 13:54:09
Filed in Beccas Makeup | Kommentarer: 0
Idag har jag följt Becca till skolan, hon skulle sminka inför en svartvit fotografering (bara testfotografering). Men detta innebar att sminkningen skulle vara starkare än inför en färg fotografering eftersom mycket försvinner i svartvitt.

Såhär blev det


Då är håret färgat!

Den 2009-01-12, kl 21:49:07
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Vi var ju och tittade på tyg idag förresten, Becca köpte hem lite innertyg och tyg till klänningen hon tänkt göra :)

och jag har färgat håret klart nu!
Foto

Den 2009-01-12, kl 20:19:54
Filed in Våra Fotografier | Kommentarer: 0

Vad tycker ni om denna bild förresten? Sen jag och Becca var ute och fotograferade.
Jag själv tycker att posen är lite väl vågad, men att mitt ansiktsuttryck väger upp det ganska bra.


Dagens i-landsproblem 21

Den 2009-01-12, kl 20:01:05
Filed in Skeas i-landsproblem | Kommentarer: 0
Problem: Jag är rädd för brödrosten (ni vet när man står där bredvid brödrosten och är väl medveten om att bröden snart kommer hoppa upp så blir man lika rädd varenda gång)
Lösning: För att göra det så enkelt som möjligt så kan du ställa dig i rummet bredvid, plocka fram smör och dylikt medan du väntar och inte gå tillbaka till brödrosten förrän du är helt säker på att de hoppat upp, annars kan du alltid stå en liten bit ifrån, sätta igång lite musik på mobilen och sjunga lite medan du väntar, detta kommer göra att du inte är lika spänd när bröden hoppar upp, vilket resulterar i att du inte blir lika rädd! Dock måste jag påpeka att dessa lösningar bara är temporära och rädslan kommer ej gå över utan detta behövs göras varje gång du ska rosta bröd. Vill du bli av med rädslan för gott kan jag rekomendera dig terapi!


Att chansa lite

Den 2009-01-12, kl 19:53:43
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Nu sitter jag här med nyfärgat hår, en mörkbrun nyans som mer går åt det svarta hållet. Jag har även försökt pilla dit lite ljusa slingor på mig själv, detta är gjort på bara chansning och ingen skicklighet alls, så vi får se vad som händer!

Det är ju nästan så spännande att man måste ta och blåsa håret torrt när man tvättat ut färgen!

Sovmorgon

Den 2009-01-12, kl 10:21:08
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 3
Då var måndagen kommen igen och jag valde att sova ända till nio, min kropp känns inte i balans riktigt än, så träningen blir inte förrän imorgon istället. Syrran befinner sig på skolan och har förberedelser inför lördag (slutfotograferingen). Efter den så har hon bara en vecka kvar, shit vad tiden gått fort!

Det går även framåt med överdelen hon håller på med, ni är säkert nyfikna, men ni får se när den är klar! Idag ska vi fara och köpa lite innertyg till den. Tyvärr har jag för små bröst för att ha sådana toppar.

Förresten så passar TVn bra i vardagsrummet, skulle bara haft en annan tv bänk, men det kommer i framtiden, och så hänger tavlan inte rakt ovanför.. men men, petitesser ;PVissa dagar

Den 2009-01-11, kl 22:34:33
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 2

När man ätit för lite, eller kanske inte sovit tillräckligt länge, eller det ligger en dimma över huvudet. En sådan dag var det nog för oss alla på träningen. Ingen kunde koncentera sig tillräckligt och ingen hade orken till att göra någonting.

Men trots detta så har jag i alla fall lärt mig dansen till grupprutinen och så har vi hunnit gå igenom hopp!

Och på lördag är det genrep, shit vad tiden går snabbt! :O


Godmorgon!

Den 2009-01-11, kl 11:04:14
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Då sitter man här i sängen med en sovandes Nirre bredvid och datorn i knät. Vaknade faktiskt klockan nio imorse pga att jag glömt stänga av väckaralarmet på mobilen, så det var bara stiga upp och hämta mobilen som låg kvar i jackfickan sen igår.

Becca håller på att sy en överdel, skulle egentligen blivit en klänning, men tyget verkar inte räcka till detta så det blir ett fint linne istället (tyget var jätte dyrt så hon köpte bara lite)

Igår tränade vi i gymnastikens hus. Och jag är på god väg till en handvolt nu, det är så skönt när man blir passad för då vågar man ju verkligen. I övrigt så tränade vi även lite stunt och två bas. Vilket vi även ska träna idag!

Tänk att tävlingen snart är :)

Ibland

Den 2009-01-10, kl 11:22:32
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1

Ibland blir man bara så irriterad på sig själv, t ex så när man hittar en sak som man letat efter tidigare.
Och smart som man är så tar man den saken och lägger den på ett bättre ställe så att man hittar den nästa gång. Men tyvärr fungerar aldrig detta, för man går alltid tillbaka till det första stället och letar och så kommer man ju aldrig ihåg vars man tyckte det var ett så himla bra ställe att ställa undan saken på.

Detta händer mig hela tiden, så numer flyttar jag aldrig på saker utan låter det ligga kvar där jag hittar det.


På salongen

Den 2009-01-10, kl 11:02:56
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Idag sitter jag på salongen och har satt ut 50% rabatt skyltar i fönstret. Så jag hoppas det kommer in någon kund! Jag har dock fått in en bokning på pedikyr nyss också :)

Igår installerade vi den nya TVn!

Tips till norrlänningarna!

Den 2009-01-09, kl 22:06:05
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Det finns 2a klass sittplats biljetter med tåg för ca 200:- / resa från älvsbyn till Göteborg :)

Vaknat

Den 2009-01-09, kl 09:19:02
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Vaknade imorse då det ringde i porttelefonen för andra gången. Det var vår nya TV som skulle levereras, så det var bara att väcka pojkarna och gå ner och hämta den. Så nu har vi en ny och Raido ska ta vår gamla :)

Snö

Den 2009-01-08, kl 09:00:56
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Tittade ut när jag vaknade och insåg att det snöar ute!
Dock kommer nog allt smälta bort igen pga att vi resten av veckan får plusgrader. Men det var så typiskt, för jag hade ju tänkt gå till Heden och lägga ut 25% lappar på bilarna idag, men snöar det så blir dom ju alldeles förstörda så det är inte alls en bra ide! Bättre lycka imorgon kanske!

Igår hittade vi faktiskt en bra symaskin på Symaskinsagenturen, begagnad i bra skick för 1700:-
och då ingår garanti i ett år, vilket innebär att man har pengarna innestående hos dem, och så får man byta maskin om man inte trivs med den, eller om man vill byta upp sig senare. Det är ju verkligen jätte bra, så Becca ska gå dit och köpa den idag!


Äntligen!

Den 2009-01-07, kl 19:37:21
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 2
Äntligen funkade det! På typ andra försöket klarade jag fulldown från extension arabesque!
Nu börjar mina spärrar släppa!


Dagar som denna

Den 2009-01-07, kl 10:49:03
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Jag hatar dagar som denna, dagar då man vet att man måste ligga på topp.
Men man känner att kroppen inte orkar

Jag måste få förkylningen att vända, för just nu går det åt fel håll :O

Sysselsätta dig

Den 2009-01-07, kl 09:14:39
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Har du inget att göra så kan du besöka en spelhemsida som heter friv.com det finns en massa små spel där som är jätte roliga! Jag och becca blev helt faschinerade av katten Gustav spelet, dock så fastnade vi och klarade inte av att lösa det men det är en annan sak.

www.friv.com

Dagens i-landsproblem 20

Den 2009-01-07, kl 09:12:45
Filed in Skeas i-landsproblem | Kommentarer: 1

Dagligen utsätts vi för dessa hot i vardagen. Problem som dyker upp och som vi inte har någon aning om hur vi ska lösa. Därför tänkte jag berätta lite av problemen som finns i min vardag och hur man kan lösa dessa! Har du något problem så hjälper jag dej gärna att hitta en lösning


Problem: Jag fick inte det jag önskade mig i julklapp
Lösning: Om du inte skrev en julklappslista till dina närmaste så får du skylla dig själv, det är otroligt svårt att hålla reda på allas önskningar. Om du däremot skrev en julklappslista men ändå inte fick det som du önskat dig så bör detta utredas. Kanske personen i fråga tyckte att du inte behövde det du önskade dig och därför köpte någonting mer behövligt. Annars så kan det ligga en dold tanke bakom. Vad gav du till personen förra julen? Kanske han/hon inte blev så glad som du trodde över porslinshunden som du tyckte var så söt! Om detta inte stämmer så kanske du ska kolla igenom önskelistan en gång till och stryka BMW:n och märkesväskorna till nästa år...


OBS! Jag fick hade turen att bara få det jag önskade mej i julklapp :)

Cheerleading ångest

Den 2009-01-06, kl 19:51:56
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 2
Nu är det så nära till tävlingen och jag måste verkligen sätta mina stunt.
Jag måste bara försöka att lugna mina nerver, för när jag sätter för höga krav på mig själv så faller det ofta platt som en pannkaka. Jag måste helt enkelt sänka mina egna krav och försöka göra mitt bästa. Man kan ju inte vara proffs direkt utan det krävs ju lite träning.

Men jag kommer sätta det när det verkligen gäller!


Typiskt!

Den 2009-01-06, kl 19:43:20
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1

Och självklart så har vi suttit hela dagen och väntat på tvätttiden och när vi väl kommer ner så ser vi att vi bokade fel tid. Inte 19-21 som vi trodde utan 16-19.. så det var kört

Så det blir att tvätta imorgon istället.. och kan säga att det blir mycket tvättande, en sopsäck och tre ikea påsar..


Ibland blir det bara tokigt!

Den 2009-01-06, kl 12:53:07
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Kommentarer från när vi spelade Alias(förklara ett ord med andra ord):


Becca ska förklara ordet hjort:
Becca: Den hoppar i skogen
Parre: Hare
Becca: Inte en sån, lite större
Parre: Älg
Becca: och nästan som lort

Becca förklarar ordet gåtfull (stod egentligen gråtfylld)
Becca: Man har mycket dagböcker
Parre: Man är hemlighetsfull
Becca: ...fast..
Parre: Hemlighet?..hemlighetsfull?
Becca tittar på kortet och funderar
Becca: Ehh..fast inte så utan... tänk ett korsord. Nemen..
Parre: Gåtfull

Becca förklarar, ja vad?
Becca: Det är äckligt och brunt och jag vill inte äta det
Parre: Bajs
Becca: Det där i kylskåpet som jag inte vill äta som man värmer i micron
Parre: Bruna bönor? blodpudding, Bönor, ööh bönor?
Becca: Det är några bönor som är kladdiga

Nirre förklarar:
Nirre: Man kan använda för att liva upp sexlivet 
Både jag och Becca skriker samtidigt: PISKA!


Nattliga drömmar

Den 2009-01-06, kl 11:28:31
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Inatt har jag faktiskt vaknat två gånger, båda gånger direkt efter att den aktuella drömmen tagit slut. Andra gånger jag vaknade så kändes det precis som att jag sovit färdigt och klockan var mycket, men tyvärr var den bara halv sex så det var bara vända sig om och somna om.

En av drömmarna handlade om fd. styv lilla syster Linn (jag har inte träffat henne på ganska länge nu). Vi var ute på någon gård och Linn skulle backa med pappas BMW, problemet var bara att hon backade rakt i ett träd, och detta insåg jag ju först när det var försent. Så det slutade ju inte alls bra (hon kallade det att hon övningskörde).

Den andra drömmen handlade om att vi tittade på en lägenhet, den låg i trapphuset bredvid Verran, men här i Göteborg förståss, den var stor och det var min drömlägenhet! Dock så var tanten som bodde där lite halv tokig! När vi sedan skulle hem från lägenheten så bodde vi tydligen inte där vi bor nu, utan i sånna här lägenheter som finns på Annelund och Ankars. Men när vi kommer hem så var det redan en massa folk där, inne hos oss. Det var flobb som hade festen, han var tydligen inneboende tillsammans med oss, utan att vi hade sett honom förut.

Vars kommer drömmarna ifrån egentligen?


Dagens i-landsproblem 19

Den 2009-01-06, kl 10:19:33
Filed in Skeas i-landsproblem | Kommentarer: 0
Dagligen utsätts vi för dessa hot i vardagen. Problem som dyker upp och som vi inte har någon aning om hur vi ska lösa. Därför tänkte jag berätta lite av problemen som finns i min vardag och hur man kan lösa dessa! Har du något problem så hjälper jag dej gärna att hitta en lösning

Problem: Det är för mycket grädde i koppen med varmchoklad på caféet
Lösning: Har du även tänkt beställa in en kladdkaka, så välj utan grädde(ifall grädden kostar extra) och lasta över grädde från koppen med varmchoklad till kladdkakan. Är du inte sugen på kladdkaka så har grädde många olika användningsområden du kan utnyttja. Grädden kan t ex användas som raklödder ifall dina ben eller din pojkvän behöver sig en omgång. Du kan även spara den överblivna grädden i en påse/i fickan och använda som skum i badet när du kommer hem. Är din ekonomi på bristningsgränsen så kan du istället fortsätta vispa grädden hemma, vilket tillslut resulterar i smör (voila!)


Beställd Tv

Den 2009-01-05, kl 21:26:40
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 2
Då var det äntligen dags för en ny TV så den kommer på fredag eller början på nästa vecka!
Blev en Samsung 40 tums från elgiganten :)


Egen designade kläder

Den 2009-01-05, kl 19:42:23
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Eftersom Becca ska börja sy kläder så fort vi skaffat en symaskin så sitter jag och tittar runt på andras egen designade kläder, men hittar ingenting?
Undrar om jag söker på fel, eller om det helt enkelt inte finns så många som syr egna kläder och säljer?

Om ni hittar någon så kan ni ju höra av er :)

Lugn dag

Den 2009-01-05, kl 17:03:21
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Det vart bara en lugn dag idag.
På morgonen tog jag ett varmt bad och passade på att rengöra ansiktet noggrant med rengöring, peeling och rengörande mask, plockade till ögonbrynen och skrubbade kroppen.
När jag sedan började tömma ur vattnet så passade jag på att duscha ur schampoot ur håret, men dum som jag var så ställde jag mej upp för att sätta i Balsam. Du tror inte att jag ställer mig upp för snabbt, och pga att jag skjutit upp frukosten till efter badet, blir jag helt snurrig och illamående. Så det var bara kliva ur badkaret och sitta skakandes på golvet i ca en kvart tills det lagt sig. Detta blir nog första gången på väldigt länge som jag inte har balsam i håret och jag kan passa på att upplysa dig om att den enda skillnaden är att håret är lite mer statiskt än vanligt.

När Becca sen kom hem från skolan så ställde hon sig bredvid soffan och med besvärad röst sa "skea" .
Och sedan kom en lång paus, eller det räcker inte med lång, den var enormt lång, även för att komma från henne!
Tillslut fick jag i alla fall ur henne att hon var bekymrad pga skolan. Det är tydligen mycket kvar att göra dessa tre återstående veckor av utbildningen. Hon har till och med skola nu på lördag, hon ska ha med en modell som ska vara med hela dagen, detta är då förberedelser inför slutfotograferingen. På slutfotograferingen ska hon förresten ha tre modeller som jag fattade det, två tjejer och en kille.
Men jag ska se till att pusha henne nu, hon lär behöva det i jakten på modeller!

Vi har förresten passat på att packa upp packningen nu! Det var inte så bara kan jag berätta, det var nämligen en väska med packning på 40 kg!


Häst till salu

Den 2009-01-05, kl 11:19:36
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Ifall du är sugen på att köpa en häst så finns wishess till salu nu på blocket.
Men han kommer bli såld fort, för det är redan många som hört av sig och är intresserade, så skynda skynda!


Dagens i-landsproblem 18

Den 2009-01-05, kl 10:09:28
Filed in Skeas i-landsproblem | Kommentarer: 1
Dagligen utsätts vi för dessa hot i vardagen. Problem som dyker upp och som vi inte har någon aning om hur vi ska lösa. Därför tänkte jag berätta lite av problemen som finns i min vardag och hur man kan lösa dessa! Har du något problem så hjälper jag dej gärna att hitta en lösning


Problem:
Jobbigt att vänta på spårvagnar
Lösning: Antingen kan du kolla upp i förväg vilken tid spårvagnarna går så du slipper stå och vänta i flera minuter, eller så kan du sysselsätta dig. En bra sysselsättning är att tjuvlyssna på andras konversationer, spana in personers gångstil (kan vara hysteriskt roligt ibland) eller fotografera dig själv med mobilen (detta går att sysselsätta sig med i timmar om så önskas).


Uppdaterat igen

Den 2009-01-04, kl 23:21:42
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Då har man suttit i telefon med min mor i två timmar och ändrat om små saker på hennes hemsida. Och jag kan nästan lova att trots att du letar efter vad jag ändrat så lär du inte hitta det..

Jag lade även in tre nya bilder på syrrans hemsida

Älskar denna bild på Anna! (Smycket är från Veronicas smycken)


Frossa och illamående

Den 2009-01-04, kl 20:12:10
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Det blev trampolinklubben idag. Och inte hann jag hoppa länge innan frossan och illamåendet infann sig.
Kan det vara att jag inte fått sova ordentligt på tåget? Eller kanske är det förkylningen som är påväg som spökar? och kanske i kombination med linserna jag sov med inatt som gör att jag ser suddigt..

Nej, idag var nog allting fel med mig, men jag har i alla fall fått i mig en hel risifrutti nu, så förhoppningsvis går illamåendet bort snarast!

Det var förresten kaos med spårvagnarna till träningen idag, först var det försening på tio minuter från vår hållplats, sen så stannar spårvagnen strax innan centralen och blir stående kring tio minuter. Irriterande!


Over her dead body

Den 2009-01-04, kl 12:56:29
Filed in Skeas Film & TV-serie tips | Kommentarer: 1

Over her dead body
Efter fästmöns bortgång besöker han ett medium för att få kontakt med henne och gå vidare.
Tyvärr så är inte den döda fästmön med på det utan saboterar hans kommande kärleksliv

Vem kan inte älska Eva Longoria?! Den här rollen passar henne perfekt, och hon lyfter verkligen filmen.
Detta kunde ha blivit ett magplask, men blev ett svanhopp!

Grandmas Boy

Den 2009-01-04, kl 12:40:54
Filed in Skeas Film & TV-serie tips | Kommentarer: 0

Grandmas Boy
Filmen handlar om en 35 årig man som jobbar som tv-spels testare. Efter att hans rumskamrat betalat hyran till horor blir de två utslängda och som en sista väg måste han flytta hem till sin mormor. Efter detta misslyckande försöker han dock upprätthålla sin coolhet på jobbet genom att säga att han bor med tre heta flickor, medan det i verkligheten betyder mormorn och hennes två tokiga rumskamrater!

Jag och Becca kunde inte hålla oss för skratt när vi såg denna film. Det är så pinsamma ögonblick som blir hysteriskt roliga. Dock är det mycket droger och sexskämt så det är ingen barnkomedi direkt. Men ni måste se den!

Göteborg

Den 2009-01-04, kl 12:23:22
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1

Efter en lång tågresa med massa film och sovande så är man äntligen hemma. Och så skönt det var att kliva av tåget, för vilken skillnad från -27 grader i älvsbyn igår kväll och så möts man av -2 och strålande sol här i Göteborg!

Under tågresan så klev det på ett ungt par, de hade bokat plats genom telefon och fått veta att tåget var fullbokat, men att det kunde hända att det fanns några spridda platser trots det. Problemet var att tjejen hade med sig sin hund, som hon inte ville lämna i djurvagnen ensam. Nog kan jag förstå henne, men det gjorde ju inte saken bättre att båda två var sjukt otrevliga mot biljettkonduktören. Hon kunde ju inte göra någonting åt deras problem, man kan ju inte direkt låta hunden ligga i sittvagnen pga allergier. Men det var i alla fall mycket bråk fram och tillbaka (detta utspelade sig såklart kring fem på morgonen) och tillslut sa konduktören att dom skulle bli tvungna att lämna tåget ifall att de fortsatte diskutera med henne.
Detta var inte mer än rätt eftersom de gick runt och skrek i vagnen och ropade att hon var en jävla fitta och dylikt.
Vissa ungdomar har verkligen ingen respekt för medmänniskorna!


Men som sagt, nu är vi i alla fall hemma. Och det var inte alls enkelt att ta sig hit med storväskan. Nästa gång packar alla i varsin liten väska istället, visst?!


Packa

Den 2009-01-03, kl 11:04:12
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Nu har jag packat mina väskor och rensat ur en kartong med mina gamla grejer.

Måste säga att det känns lite sorgligt att vi åker idag, det känns ju inte som att vi hunnit göra så mycket under den här vistelsen, trots detta har vi ju haft fullt upp hela tiden!

Igårkväll var vi förresten hos Nirre och Parre och spelade spel med deras föräldrar; uno, charader och alias. Det är ju så himla kul att spela spel, man borde göra det oftare!

Nej, nu är det dags att återgå till packandet

Piteå

Den 2009-01-02, kl 11:22:44
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1

Idag är näst sista dagen i Piteå för imorron bär det av hem igen


Mardröm

Den 2009-01-01, kl 14:57:49
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Inatt drömde jag en så obehaglig dröm som jag inte klarade av att vakna från.
För när jag vaknar så ligger jag i nirres rum, med nirre bredvid mej, men det flimrar lite för ögonen. Så sen när jag ska tända sänglampan så blir den till gele, vilket gör att jag förstår att jag drömmer. Så jag ligger kvar och det händer en massa obehagliga saker. Jag blundar och blundar och vet ju om att det är en dröm, men trots detta så vaknar jag inte upp. Tillslut när jag tittar upp igen och verkligen tror att jag är vaken så är det alldeles mörkt i rummet och en gammal gubbe med en massa stora kläder och någonting i handen gåendes mot mig! Jag blundar och är skit rädd. Så sen när jag vaknar på riktigt så vet jag inte om det är i verkligheten eller inte, så jag tänder lampan, tar tag i mobilen och ligger kvar. För ifall det fortfarande är i drömmen så kan det ju hända mer läskiga saker om jag ställer mig upp. När jag tillslut kommit fram till att jag verkligen vaknat så vill jag ju för allt i världen inte somna om igen, för tänk om det fortsätter på samma dröm!

Nej fy vilken natt!


Nyår

Den 2009-01-01, kl 13:36:28
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Vi började dagen med att göra oss i ordning, vilket innebar att plocka beccas bryn och sätta lösögonfransar på både henne och mamma. Efter detta så passade syrran på att sminka mamma och mej, sedan var det dags att brumma iväg.
Tyvärr kom vi inte så långt eftersom vi glömt fylla på glykol och mätaren löpte amok, men detta löste sig då vi körde tillbaka och bytte bil.

Vi började kvällen hos Åke med lite Tacos, sedan kom Anna, Henke och Emelie och höll oss sällskap. Efter mycket prat, lite dans och anna blivit less på att bygga torn av flaskor begav vi oss vidare till Lillpite för att fira tolvslaget på Parres fest.
Vi sjöng lite sing star och satt på golvet och gosade med hundarna och hade det jätte trevligt! Ett mysigt nyår helt enkelt!

Jag sov över hos Nirre, men stannde inte kvar länge när jag vaknat, Nirre är nämligen sjukt bakis (Pelle också för den delen) och jag skyndade mig iväg för att slippa vara med ifall en olycka skulle hända