Spa med tjejerna

Den 2018-03-30, kl 10:26:39
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Jag och syrran plockade med oss Maria och Naomi och åkte till Stenungsbaden i onsdags. Lite kvällspa med avslutning med mat på Max. Riktigt go kväll sådär mitt i veckan, sådant man får hitta på ibland helt enkelt ?

The bold type

Den 2018-03-25, kl 23:12:50
Filed in Skeas Film & TV-serie tips, Våran vardag | Kommentarer: 1
Hittade en ny serie på Svtplay som jag fastnat i. Plotten enligt Imdb är följande: "The Bold Type" is inspired by the life of "Cosmopolitan" editor in chief, Joanna Coles. The show is a glimpse into the outrageous lives and loves of those responsible for a global women's magazine. Their struggles are about finding your identity, managing friendships and getting your heart broken, all while wearing the perfect jeans to flatter any body type."
 
Serien har bra karaktärer, den har en bra blandning av feel good, drama, mode och viktiga frågor. En lättsmält serie som definitivt kan vara värd att slänga ett öga på! Just nu finns det en säsong ute, men såg att säsong två sätter igång redan nu i juni.
 
 

Helgens bravader

Den 2018-03-25, kl 16:30:54
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Igår skulle vi iväg och leta efter en fruktskål, för Daniel har kommit fram till att vi behöver ha en sådan framme på vardagsrumsbordet för att vi ska börja äta mer frukt. Och frukt som finns i kylskåpet äter man oftast inte för att man antingen inte ens kommer ihåg att det existerar, eller för att man är för lat för att hämta.
 
Vi funderade först på att ta en sväng på Frölunda Torg för att hitta fruktskålen, men bara vi körde in på parkeringen så kände vi att näe, det var på tok för mycket folk. Så istället drog vi till Ongo och spanade. Men det var för litet utbud. Sedan gjorde vi det smarta draget att åka till IKEA istället... alltså det var längesedan jag såg parkeringen så full av bilar, så vi vände där också. Istället blev det tillbaka till 421 och Media Markt för att köpa ett xbox spel "A way out" som vi spelat under helgen.
 
Daniel är inne på en fruktskål från IKEA (till vänster), medan jag var mer inne på den från ongo (till höger)
 
 
 
 
 
 
Vi var även en sväng till Anna och Mikael igår kväll och käkade mat och spelade spel. En sen kväll blev det därför även då. Längesedan man var uppe sent både fredag och lördag. Men någongång ska väl det hända också.
 
Idag däremot så är våren här igen! Solen har tittat fram, jag har haft på mig vårjacka och så  tog vi en promenad i slottskogen tillsammans med resten av Göteborg. Man fick verkligen försmak för vad som komma skall, men snälla vädret, kan inte sommaren få komma snart?! Jag vill sitta på uteserveringar och mysa, cykla och spela minigolf!
 

Bowling och AW

Den 2018-03-25, kl 12:57:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Drog ihop en liten AW med några från mitt gamla jobb på VGRIT. Tänkte köra bowling och mat, men visade sig att det var verkligen fullbokat överallt på bowling förutom i Gamlestan. Så då tänkte vi att vi skulle äta någonstanns påvägen, men allt var fullt. Som tur var hittade jag ett indiskt ställe som hade plats för 9 pers så det löste sig tillslut. Bowlingen var riktigt trevlig och gick förvånansvärt bra för att vara jag. Kanske inte första rundan där jag slutade sist med hela 40 poäng. Däremot nästa runda avancerade jag upp till 123 poäng, vad är oddsen för det?! Aldrig bowlat så bra i hela mitt liv, så det var gött! Sen bestämde vi att vi kör minigolf nästa gång, för vi kommer ändå inte ha nästa AW förrän till sommaren! 
 
 

R.I.P Donna

Den 2018-03-23, kl 07:38:14
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Fick samtal från mamma häromdagen angående hennes trogna lilla vän Donna. Hon har vandrat vidare på grund av cancer. Väldigt tråkigt att höra, men hon fick ändå leva lyckligt 13år hemma på gården och motionera hästarna. R.I.P vår fina lilla Donna
 
 

Väderberoende

Den 2018-03-23, kl 07:16:16
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Tänk att mitt humör är så oerhört väderberoende. Ganska störande faktiskt, för det är ju faktiskt inte så ofta som det är riktigt bra väder ute. Idag är det rätt så molnigt men att snön från igår smält undan höjer faktiskt humöret lite grann. Förövrigt så ska jag på en AW idag med mina gamla kollegor på VGR. Det blev tillslut en AW, som jag styrde ihop till och med, så vi blir väl runt 10 pers som ska äta lite och bowla. Mycket trevligt!

Varannan vinter

Den 2018-03-22, kl 07:01:16
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Just nu leker vädret en skitkul lek som heter Varannan vinter. Den går till så att ungefär varannan/var tredje dag så snöar det och blir vinter igen. Medan resterande dagar är snöfria med upp till 10 plusgrader och sol. Så precis när man ställt in sig på att det äntligen är vår, då kommer vintern tillbaka. Jag hade till och med tagit fram vårjackan och gympaskorna häromdagen, så jag trotsade faktiskt vädret och körde på det idag också. För nu jäklar så ska det bli vår, vare sig vädret vill det eller inte!
 
 

Tomb Rider

Den 2018-03-21, kl 16:38:31
Filed in Skeas Film & TV-serie tips, Våran vardag | Kommentarer: 0
Igår var jag och Daniel på tisdagsdejt och denna gången blev det bio. Vi valde nya Tomb Rider med Alicia Vikander. Filmer var bra på det sättet att karaktären Lara Croft blev mer mänsklig. Man fick se henne i vanliga situationer såsom leverans av mat via cykel och när hon failar i boxningsringen. Ute på äventyr är hon inte heller världsvan utan kastas in i situationer som gör att hon måste utmana sig själv. Så det gillade jag egentligen, problemet med det var att man då tappade de "coola" actionscenerna. Så det saknade man ju lite, just eftersom vi var och såg filmen på bio, actionscener gör sig bra på bio. Däremot ser jag fram emot om det nu kommer en andra film, för då bör karaktären blivit starkare, smidigare och helt enkelt lika grym som i spelen. Så håller tummarna för det!
 
 

När man hittar palt på Ica

Den 2018-03-19, kl 20:01:06
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Var inne på Ica Kvantum på Eriksberg för att leta efter något snabbt att laga, hittade Pitepalt! Enda butiken i Göteborg jag sett detta på. Såklart man köpte hem stekte upp lite till middag och till lunch imorgon
 

En sväng förbi Varberg

Den 2018-03-18, kl 19:26:29
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Jag, Daniel och Becca tog en bilpromenad till Varbergs fästning idag. Vi fick en liten genomgång av bockstensmannen och läste lite om Hallans historia. Inte värt 80:- var kan jag säga. Men det var en trevlig utflykt som avslutades i Varbergs centrum.. som förövrigt inte var mycket att ha en söndag då det mesta faktiskt var stängt. Vi tänkte bara in och ta en liten lunch, typ en ciabatta eller dylikt på ett café men upptäckte snabbt att de cafeér som faktiskt var öppna var svindyra, 100 kr för en ciabatta liksom?! Det är fasen dyrare än avenyn! Vi hittade tillslut ett Espresso House som var något billigare...
 
När vi sedan ledsnat på den trötta staden Varberg (ska nog besökas på sommaren) så tog vi oss hem igen och satte oss en stund ute på balkongen i solen. Lite D-vitamin är gott att få ibland!
 

Myströja

Den 2018-03-18, kl 10:29:05
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Jag och Daniel tog en bilpromenad till Kungsbacka igår. En liten kort men trevlig utflykt som resulterade i att jag fick med mig en myströja hem. Daniel hittade den på rean på H&M. Det är en sådan där yberfluff och super varm tröja, så det är nya favoriten hemma
 

@Bounce

Den 2018-03-16, kl 07:54:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Igår passade jag och Becca på att utnyttja våra Letsdeal på Bounce. Vi hoppade studsmatta, gjorde handvolter och körde Ninja Warriors bana. Det var väl helt okej för priset vi betalade, men om det var värt orginalpriset 150:- för en timma är jag faktiskt inte helt övertygad om. Men roligt hade vi i alla fall och träningsvärk har jag idag i låren
 
 

Idag för ett år sedan

Den 2018-03-14, kl 08:29:25
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
...Var jag och Becca i solen på Kanarieöarna. Tänk vad gött det hade varit nu med lite sol och värme
 

Tisdagsdejt

Den 2018-03-14, kl 08:06:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Det blev restaurangbesök på Mexikanska Monarkin. Tyvärr inte bland de bättre mexikanska jag ätit utan jag gillar mer den försvenskade varianten av mexikanskt. Men trevligt var det i alla fall :)

Afternoon Tea

Den 2018-03-12, kl 08:05:17
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Igår bjöd vi hem brudarna på lite te och kakor. Jag och Becca hade bakat tre sorters scones, vanliga, morots och apelsinscones samt glutenfria. Vi hade även köpt in tre sorters marmelad, apelsin, aprikos och Hallon & Rabarber. Vi bjöd även på lite snittar och kakor och en massa olika sorters löste. Och så invigde vi våra nya tekoppar. Riktigt mysig eftermiddag med tjejerna!
 

Kissemys

Den 2018-03-07, kl 19:59:31
Filed in Våra Kissemissar, Våran vardag | Kommentarer: 0
Tur att man har sällskap hemma när man är sjuk, det är bara lite tråkigt att han ocuperar mitt täcke.
 

Sommarens Roadtrip

Den 2018-03-06, kl 13:22:36
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Vi har börjat planera sommarens roadtrip i Europa, och vi har nyligt kommit överens om att ta Kielfärjan kvällen innan midsommar och sedan påbörja en ca 12 dagars resa. Vi kommer att passera "Romantic Road" i Tyskland med stopp i småbyar som Wurzburg och Rotenburg ob der Tauber, och därefter ta oss ned hela vägen ner till Disneyslottet Neuschwenstein som ligger på gränsen till Österrike. Vi kommer då även att åka in i Österrike och stanna i städer som Innsbruck, Hallstatt och Wien, med en sväng förbi Örnnästet som ligger på gränsen Tyskland/Österrike.
 
Efter svängen i Österrike så kommer bilen att vändas hemåt men med ett par nätter i Prag för billig shopping, mat och gamla byggnader. Sedan tänkte vi även passera några mindre byar i Tyskland påvägen hem, Dresden och Schwerin. Någon som varit på de ställena och kan rekomendera saker att göra/se?
 
 

Soffpotatis

Den 2018-03-06, kl 09:39:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Efter en svettig natt och halsont så blev jag hemma idag ändå... självklart är man då värd nyponsoppa, vaniljglass och pluppar 
 

Då vart man sjuk igen

Den 2018-03-05, kl 19:32:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Förra veckan och även idag var flera på jobbet sjuka. Förkylning. Och självklart åkte jag också dit trots att jag försökt hälla i mig KanYang. Idag gick jag till jobbet med tanken att "Hur jobbigt kan det vara att arbeta med en förkylning, jag sitter ju bara där". Men tji fick jag med  konstanta nysningar, rethosta, täppt näsa, rinnande näsa och huvudvärk. Inte blev det bättre av att man satt med headset och svarade i telefon hela dagen. Så vi får se, finns en chans att man är hemma imorgon
 

Frost

Den 2018-03-04, kl 19:41:50
Filed in Vi Modellfotograferar, Våran vardag | Kommentarer: 0
Ute i frosten och kylan med min fina syster
Modell: Rebecca Eliasson, Foto: Jeanette Unfors

Utflykt

Den 2018-03-04, kl 19:13:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Idag tog jag och Daniel en liten utflykt till naturreservatet Fjärås Bräcka. Vi ska definitivt dit igen till sommaren, för det verkar vara en riktigt mysig naturstig och fornlämningar. Vi avslutade den korta promenaden med en gofika  på Naturum