Ullared

Den 2014-05-28, kl 08:33:56
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
I måndagskväll hämtade jag mamma, Pelle och William på flygplatsen, och igår tog vi bilen till Ullared. Mamma var rätt så envis i början när vi ville att vi skulle ta två vagnar, hon tyckte absolut att det skulle räcka med en. Men, eftersom vi stod på oss så blev det två. Det behövdes. Vi handlade ju ganska mycket mer än vad som var meningen!
 
 

Provpaket

Den 2014-05-28, kl 08:29:20
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Nu har jag fått hem ett provpaket med färginpackningar från Mood. Detta ska syrran, mamma och jag sätta igång och pröva imorgon. Dock om någon vill ha gul färg till håret så är du välkommen att hämta en gratis sådan inpackning hemma hos mig!
 
 
 

Sommar Sommar Sommar

Den 2014-05-21, kl 08:57:53
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Gud vad skönt det är ute nu. Det är verkligen sommar! Jag och syrran ska ut och röra på oss idag, jag ska cykla och hon ska köra sina rullskridskor. Och nästa vecka kommer mamma och familjen, och då blir det några lediga dagar. Härligt!
 
 
 

Ute och fotograferar

Den 2014-05-18, kl 11:10:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Vi som hade hittat ett så bra ställe att fotografera på (se bild på mig). Tyvärr hann vi endast ta ett fåtal bilder medan solen gick i moln, för det är inte det lättaste att fotografera i strålande solsken. Så det blev istället att fortsätta inne i skogen. Här kommer två prewievs
 
 

Inredning

Den 2014-05-14, kl 11:43:24
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Har i helgen varit på loppis och hittade en glasflaska att ha whisky i för 50:-, och sen så hittade vi en vas med blommor och pinnar på en asiatisk butik som kostade runt 200:- 
 
 

Konstverk

Den 2014-05-04, kl 23:50:53
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Becca hällde vit färg över några glasflaskor
Rädd för rullskridskor

Den 2014-05-02, kl 12:27:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Syrran har ju tvingat ut mig på rullskridskor två gånger redan, och självklart har jag satt mig på rumpan bägge gångerna när rullskridskorna fått upp på tok för mycket fart. Jag har verkligen inte förstått hur man bromsar med dessa knäppa varelser. Så det enda sättet vi har hittat är om vi håller varandra i händerna och hjälps åt att bromsa i nerförsbackar, för dom plockar på sig fart väldigt väldigt fort. Och kommer man väl upp i fart så är det kört!
 
Hursom så är jag fortfarande blåslagenpå min vänstra rumpa och har ett äckligt sår på benet sen i måndags, och därför har jag bestämt mig. Nästa gång syster yster ska ha med mig ut på rullskridskor igen, så tar jag cykeln! Orkar inte detta mer, har fasen inte kunnat sitta ner ordentligt på hela veckan. Göteborg är för backigt. Men hittar vi någonstanns som är väldigt platt och lätt att ta sig till så skulle jag kunna följa med på rullskridskorna någon gång till.. men helst då med Daniel på cykel, så man kan få hjälp att bromsa ifall det kommer en backe.
 

Beroende

Den 2014-05-02, kl 09:21:57
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Jag är inte en sådan människa som har så mycket beroenden; jag använder inget nikotin, dricker inget kolsyrat, och äter bara det jag är sugen på för stunden.
Men nu känns det som att jag absolut kan bli beroende av en sak denna sommaren. Nämligen Chokladfondue, finns det någonting godare!
 
 

Statist

Den 2014-05-02, kl 09:19:34
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Då var man statist igen. Alltid roligt att bli inringd! Så denna gången för en serie som ska gå på SVT som heter Viva Hate och utspelar sig i början av 90-talet. Därav de fina kläderna som jag tilldelades av kostymavdelningen på SVT huset.
 
Varför i h-vete hade man polotröja, en möstrad skjorta öven och en oversize kavaj över detta?
 
Förstår inte alls hur man tänkte där?! Och på sminket tilldelades jag såklart knallröda läppar. (av någon konstig anledning får jag hela tiden komplimanger för mina läppar och att jag borde måla dom oftare, medan jag själv får rysningar och tycker att jag ser lite clown-aktig ut i detta. Dock var det synd att mitt batteri på mobilen dog efter några timmar (tåget v i åkte med var från ca 80-talet så inga lyxgrejer som eluttag där inte) Så tyvärr så blev det bara bilder från i början av dagen. Men det var en rolig dag i alla fall!