I skogen

Den 2019-03-31, kl 19:16:00
Filed in Vi Modellfotograferar, Våran vardag | Kommentarer: 0
Idag var det riktigt soligt, men kyligt i vinden. Dock kan man lungt säga att våren är här, det har redan blivit grönt ute! Så vi passade på att gå in i skogen och fotografera lite. Fler bilder kommer!
 Modell: Jeanette Unfors, Fotograf: Rebecca Eliasson

Embra Design

Den 2019-03-31, kl 10:28:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Igår var vi förbi premiären för Emilies butik, Embra Design, som ligger på Hisingen. Hon ska börja sy upp bröllopsklänningar, aftonklänningar och andra festkläder på beställning. Hon har fått tag på en jättemysig lokal och snart öppnas hemsidan också, vi ska bara hjälpa henne lite med foton först!
 

Köpa balkonggrejer

Den 2019-03-24, kl 20:42:49
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Eftersom våren är på ingång så åkte vi förbi Ikea och köpte trall idag. När vi plockade in trallen i höstas så passade vi ju på att slänga den trallen som var möglig, såg sliten ut eller bara var allmänt missfärgad. Vilket var rätt så mycket, så vi fick köpa tio paket idag. Plus att jag sitter och kollar runt efter dynor till stolarna. Jag hade tänkt mig bara grå, eftersom allt annat kommer vara färgglatt. Men Daniel tänkte inte alls som mig utan ville ha färg på dem, så nu har jag googlat och googlat och kan ju säga att det inte alls är trendigt med färg på dynor till positionsstolar nu. Finns verkligen inte mycket att välja på tyvärr. Kanske kommer det in fler snart? Annars får jag beställa de jag hittat, men det tar några veckor innan de kommer plus att dom var dyra. Inte kul att lägga 2000:- på dynor!
 
Sen funderade vi återigen på vad vi ska göra med den fula väggen på balkongen, men det blir nog inget detta år heller. Är alldeles för kostsamt att fixa iordning, det är tillräckligt mycket pengar som kommer gå åt blommor och resor i sommar

Escape House

Den 2019-03-23, kl 10:37:11
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Igår fyllde Naomi år så vi tog ut henne på lite indisk middag och sedan till Escape House i Majorna. Vi körde "The Chapel" som handlade om att bryta sig in och hitta den hela graalen. Det var riktigt klurigt, men vi klarade det på 47 minuter, som också var veckans bästa tid på den banan.
 
Sen tog vi oss till Järntorget och tog ett glas vin innan vi åkte hem och sov. Tanterna behöver lägga sig tidigt på fredagar!
 

Bröllopsklänningsprovning

Den 2019-03-17, kl 18:44:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Igår tog jag, Maria och Becca en sväng och kollade på bröllopsklänningar. Maria var rätt så bestämd på vad hon var ute efter, något bekvämt, inte för åtsittande, inte bling bling, inget prinsessigt och svallande tyger. Så det var inte det lättaste att hitta kan jag säga!
 
Men vi fick henne att testa en massa olika varianter av klänningar, där flertalet satt riktigt bra på henne trots att hon inte trodde det var möjligt. På Ramonas hittade vi också en riktigt snygg "prinsessklänning", med bling bling på överdelen och en riktigt snygg puffig kjol. De i butiken kallade den för rock klänning, då den inte heller var riktigt vit, utan hade en grå underton och var riktigt cool! Men vi får se, hon ska tänka på det. För hon har egentligen redan hittat en mer bohemisk, svallande med mjuk spets. Så det är verkligen två motsatser till klänningar!
 
Men det är riktigt kul att gå inne i dessa bröllopsbutiker och titta på någon som testar klänningar. Myskänsla! Sen åkte vi hem till killarna som hade lagat mat, och pratade om tysklandsresan. Totte var på riktigt dåligt humör, för han förstod sig verkligen inte på Vito och Vito ville bara leka.
 
 

Vår, är du här nu?

Den 2019-03-16, kl 12:40:42
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Efter en vecka med regn så känns det äntligen som att våren är på väg igen! Vi hade ju vårkänslor redan för någon vecka sedan men då kom ju såklart det väntade bakslaget. 

Trots att man är väl medveten varje år att det kommer ett bakslag så blir man alltid lika besviken! Men nu kanske, har inte tappat hoppet ännu 

8 days

Den 2019-03-16, kl 12:34:00
Filed in Skeas Film & TV-serie tips, Våran vardag | Kommentarer: 0
Jag hittade en ny serie på HBO som var riktigt intressant. En tysk serie som handlar om att en meteorit kommer slå ner i Europa om åtta dagar. Infrastrukturen slutar att fungera, folk börjar gå bärsärk i städerna, gränser stängs och finns det verkligen tillräckliga bunkrar för alla. Kommer ens bunkrarna att hjälpa? Här får man följa några olika människor om hur de väljer att hantera denna information och vad man gör för att överleva.
 
 

Kickoff på Strömstads Spa

Den 2019-03-10, kl 17:42:38
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Så i fredags var det dags för Kick-Off. Vi åkte direkt på morgonen upp till Strömstad och sedan hölls det föredrag egentligen hela dagen. Klart att det var intressant, men jag satt mest och väntade på maten och att gå på spa! Lyxlunch fick vi, med både skaldjur och diverse fisk och kött och sedan innan middagen så hann vi ligga i bubbelpoolen ett bra tag. Det var bara lite synd att det var så många som ville gå på spa, så det var riktigt trångt emellanåt!
 
Under kvällen så fick vi sedan tre-rätters och priser delades ut. Som ni kan se på bilden nedan så fick jag priset för "årets support". Oväntat, men riktigt roligt! Men bästa var ju ändå att Annica fick priset för "Årets medarbetare", hon började ju nästintill gråta när hon tog emot priset, väl värd och självklart var jag en av dom som röstat på henne!
 
 
Under kvällen sedan så drack vi champagnen jag fått, och pratade runt med alla möjliga människor från företaget. Riktigt bra var det då man kunde få ansikten på alla namn som bara passerat, plus att vi nu har massor med bra ideér och information som kommer underlätta jobbet framöver! Kvällen avslutades sedan med en massa dans med tjejerna.
 
Kan inte säga att det blev alltför sent för oss (lade mig runt två tiden), så klockan 7.00 på lördagsmorgonen så mötte jag upp två kollegor på spaet. Riktigt gött var det, och helt ensamma var vi! Sedan var det lite frukost och uppsamling, och sedan kom Daniel och hämtade upp mig så körde vi en liten sightseeing påvägen hem. Riktigt gött att bli upphämtad för det var många av chaufförerna som inte var körbara, så det var många som var tvungna till att vänta någon timma extra innan hemfärd.
 
 

Cheer

Den 2019-03-05, kl 13:09:56
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Glömde nämna det förra veckan, men vi lyckades till och med få ihop folk till en träning! Naomi fick testa cheer för första gången och Fatima körde cheer i Östersund för en herrans massa år sedan. Sen kan jag ju även säga att både jag o Becca var ringrostiga.  Men det gick ändå väldigt bra för oss alla!Isn't It Romantic

Den 2019-03-04, kl 11:47:18
Filed in Skeas Film & TV-serie tips, Våran vardag | Kommentarer: 0
En ironisk romantisk komedifilm som handlar om en kvinna (Rebel Wilsson) som fastnat i en romantisk komedi. Man kan ju tro att det vore drömmen, men inte för henne.
 
Både jag och Becca tyckte denna var riktigt rolig! Alla skådespelare gör ett riktigt bra jobb och den är väl värd att se (finns på Netflix)
 

Afternoon tea

Den 2019-03-03, kl 19:46:23
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Idag var det dags för lite Afternoon Tea, så vi bakade scones (glutenfria och vanliga), äppelkaka, glutenfri banankaka och chokladbollar. Riktigt mysigt när tanterna (& Zoe) kommer över en sväng!

Vann spa

Den 2019-03-03, kl 19:44:46
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Jag och Becca tog bilen upp till Vann i fredags efter jobbet, med en liten middagspaus i Uddevalla. Vi var ju på Vann för ca ett år sedan, då vi köpte en deal via Secret Escapes med två-rättersmiddag. Men denna gång valde vi bara hotell och spa paketet. Vi hoppade i badet direkt vi kom dit, då spaet endast hade öppet till 21 på fredagar, men vi hann bli rätt så nöjda precis i lagom tid till att de stängde för kvällen. Vi låg sedan resten av kvällen i hotellsängen och kollade på Netflix. Man blir ju rätt så mosig av att vara på spa!
 
Lördagmorgon klev vi direkt upp från sängen och in på spa igen när dom öppnade klockan 7.00. Det var faktiskt inte bara vi som verkade morgonpigga heller utan det var ungefär lika mycket folk som på kvällen före,  men riktigt gott var det med morgonspa! Vi tryckte sedan i oss en riktig hotellfrukost och började vår resa tillbaka mot Göteborg.. med stopp i både Uddevalla, Vänersborg och Trollhättan för att kolla i Second Hand butiker. Det blev alltså en perfekt helg för oss!