The huntsman

Den 2016-07-31, kl 14:37:56
Filed in Skeas Film & TV-serie tips, Våran vardag | Kommentarer: 0

2a filmen på Snövit men utspelar sig före samt vid sidan av första filmen så man behöver inte ha sett den för att komma in i denna. Kan väl inte säga att jag var jätteimponerad av storyn på denna filmen, men skådespelarna var duktiga och effekterna var bra gjorda så helt klart sevärd ändå


Helgen

Den 2016-07-31, kl 08:04:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Fredagkväll så var vi ute med lite folk och hade det trevligt och såg på bio. Nya Jason bourne filmen. Den var bra men jag somnade nästan i sista fightingscenen eftersom jag redan var så sjukt trött och det blev lite för mycket för min hjärna. Därefter gick vi vidare o tog ett glas på Park baren och satt o förundrades över Claes Malmberg som satt utanför och hur jobbigt det måste vara då alla tittar, viskar och vänder sig om.

Lördag tog vi en sväng till Frölunda Torg och jag var ute efter ett par svarta jeggings. Hittade ett jätteskönt par på New Yorker men där minsta storleken var 27.. Så jag får gå dit under veckan och se om dom fått in mindre. Jag hade absolut kunnat ha dom, om det inte hade blivit så fula veck överallt! Daniel fick köpt ett par skor och så fick vi även köpt en tvålpump. Våran fina tvålpump vi hade hemma har gett upp, den pumpar inte upp tvålen längre så det kändes inte så givande att ha kvar den..

Vi har även passat på att posta iväg tack korten nu från bröllopet. Har glömt att köpa frimärken i typ två veckor så det har bara legat hemma och väntat. Men nu är det gjort i alla fall :) Beccas katter blev matade också, och jag passade på att snabbdammsuga hallen hemma hos dom. Var så sjukt mycket sand, inte så roligt att komma hem till kanske.

Sen blev det middag på Manfreds, Daniel åt deras omtalade schnitzel och jag tog en fisk och musselsoppa. Helt okej var det men inte världsklass.

Idag blir det kanske en runda frisbeegolf, tvätta lite fönster, sätta mig med en fotobok från bröllopet och hämta syrran o Patrik från tåget, kanske gymma. Men det blir rätt lungt i alla fall!
 
 

Tiden går...

Den 2016-07-30, kl 18:31:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
När jag träffade Emelie så började vi prata om hur snabbt tiden går nu. Tänk att det snart är 10 år sedan jag flyttade från Piteå ner hit till Göteborg. TIO ÅR! Det var nämligen 2007 i augusti jag flyttade ner för att börja hudterapeututbildningen.Titta vilka smala ögonbryn jag hade på den tiden och min rosa fluffejacka. Luggen är uppsatt på det konstiga sättet pga att man inte fick ha luggen hängandes i ansiktet, var supersprayad..När jag flyttade ner var William typ två.. han har blivit lite äldre sen dess kan jag lova! Och det har faktiskt hunnit hända mycket på dessa tio år. Bor i min femte lägenhet, har hunnit med två utbildningar, drivit ett företag, haft 4 olika jobb samt två praktikplatser (och har nu äntligen en riktig anställning på ett roligt jobb!), hunnit med typ 16 utlandsresor i olika format, varav 6 st av dem har varit cheertävlingar. Har även hunnit gifta mig! Så att... ja, vad säger man?
 
Slutplädering på detta = jag börjar faktiskt bli gammal.
 

Ny kamera

Den 2016-07-28, kl 11:05:05
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Nu när man har börjat tjäna pengar så har jag tänkt att börja spara ihop till en ny kamera. Min Nikon D60 är så otroligt välanvänd och gammal nu att den borde få gå i pension. Så just nu spanar jag på en Nikon D7200. Så ett tips till mamma och pappa till min födelsedag och julafton är hjälp på traven till denna kamera. Den kostar trots allt runt 9 000:-  så det tar lite tid att spara ihop. Kanske jag försöker köpa den på mellandagsrean ;)
 
 

Tjöt och tjöt

Den 2016-07-27, kl 07:43:08
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

I måndags var jag förbi Krystal efter jobbet och tjötade i hennes soffa. Att man kan ha så mycket att prata om liksom! Well man får väl kanske se till att träffas oftare så det inte blir lika intensivt ;) Sen igår så träffade jag Emelie och det var likadant där också, väldigt mycket tjöt, åkte förbi syrran o Patriks lägenhet o matade katterna (dom är i pite nu..) fixade Emelies ögonbryn och sen tog vi en promenad på Eriksberg så att hon kunde fånga lite pokemons. Satte oss sen hemma på balkongen och åt kladdkaka. Men nu åker både Krystal o Emelie på semester så det dröjer igen innan man träffar dom


Bokat Hotell

Den 2016-07-26, kl 10:12:56
Filed in Våra Resor, Våran vardag | Kommentarer: 0
Oh yes, lyckades boka det 4-stjärniga hotellet med bubbelpool på rummet. Det är inte ett stort hotell direkt, det har endast 5 rum och alla med havsutsikt och egen terass. Så det bli lyx på resan, men bokar man ett hotell för 13.500:- så förväntar jag mig viss lyx. Detta blir ju faktiskt den dyraste resan vi gjort, men sen så är det ju också vår bröllopsresa och den ska man ju lägga pengar på, för det är ändå en resa man bara gör en gång!
 
Nu ska vi bara börja kolla lite på vad man kan göra på Santorini. Vi kommer i alla fall hyra fyrhjuling eller moped och köra runt ön, hyra vattenskoter och strosa i staden Fira. Läste någonstanns att man skulle ta sig upp till toppen av Fira och sitta där och dricka vin i solnedgången. Idag är det rätt så lugnt på jobbet, peppar peppar. Så ska se om jag kan googla lite
 
 
 
 

Kanot

Den 2016-07-24, kl 19:46:33
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Idag var vi ute med Syrran o Patrik o paddlade kanot i Delsjön. Det är så fridfullt och mysigt! Billigt nöje också då det bara kostar 100kr för 2 timmar per kanot och det är rätt så lagomt med tid. Man hinner både paddla runt samt stanna någonstans och fika och sen paddla tillbaka igen!

Sen har vi bara hängt på balkongen o kollat på Hemnet efter hus. Inte för att vi kommer ha råd att köpa än på ett tag om vi nu inte mot förmodan skulle vinna massa pengar på lotto. Men det är kul att titta lite på vad det finns för alternativ!

Har även lagt fransar idag, syrran ville ha fransar nu inför Piteå resan, dom sticker imorgon. Patrik ska också med, så vi får väl se vad han tycker om Norrland. Dom har bland annat planerat en sväng på pdol, Storforsen med mamma och äta surströmming med pappa ;)


Bröllopsklänning

Den 2016-07-24, kl 16:04:00
Filed in Beccas HelloB kläder, Vi Modellfotograferar, Våran vardag | Kommentarer: 0
 
Klänning av: Rebecca Eliasson. Modell: Jeanette Unfors. Fotograf: Rebecca Eliasson
 
 
 

Att boka hotell

Den 2016-07-23, kl 16:51:31
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Tittade på lite hotell i Santorini och hittade ett perfekt! På rätt sida ön, med bubbelpool på rummet, spa och riktig frukost. Men när jag skulle boka det med avbokningsmöjligheter så såg jag att man behövde betala det direkt. Absolut tänkte jag och gick in på Ica Banken och kollade hur mycket pengar vi har sparade där på bröllopskontot. Tror ni inte att det saknades 200kr. Så det var bara att föra över från Nordea och så får jag vänta tills måndag för att se om priserna fortfarande är samma... typiskt.
 
 

Bröllopsfestklänning

Den 2016-07-23, kl 15:22:00
Filed in Beccas HelloB kläder, Vi Modellfotograferar, Våran vardag | Kommentarer: 1
Fotograferade min bröllopsfestklänning i skogen runt Nääs slott
 
Klänning av: Rebecca Eliasson. Modell: Jeanette Unfors. Fotograf: Rebecca Eliasson. 
 
 

Bokat bröllopsresa

Den 2016-07-23, kl 11:20:28
Filed in Våra Resor, Våran vardag | Kommentarer: 0

Vi har faktiskt bokat flyget med ticket till en av resorna nästa år! Blev 8 nätter i Santorini över midsommar. Det kommer bli helt underbart ❤️


Casual vs Uncasual Friday

Den 2016-07-23, kl 09:48:29
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Igår fick man välja om man skulle klä upp sig sommarfin eller verkligen klä ner sig på jobbet. En intressant kontrast! Jag valde en sommarklänning syrran gjort åt mig, tog även på mig hatt o solglasögon för att förstärka sommarkänslan. Några på jobbet valde att köra all-in på casual och dök upp med någon gammal sov t-shirt med fläckar och mysbyxor :)


Inspelning sommarkväll

Den 2016-07-22, kl 06:37:20
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Fick inbjudan till att vara publik på sommarkväll med Rickard Olsson så jag, Daniel, syrran och Patrik åkte dit. Fick jättebra platser precis framför scenen och dom bjöd på två glas vin/öl samt en tapastallrik! Det var just en av gästerna som var extra intressant, en inspirerande rullstolsbunden kille som ska tävla i toughest och bestiger berg! :o

Vi hade en supertrevlig kväll! Och satt o tjötade lite med bordsgrannen, en jättetrevlig blivande hälsovetare (tror jag att det var). Daniel vill se avsnittet när det sänds på lördag. Jag är inte lika övertygad :p


Myskväll

Den 2016-07-21, kl 06:50:07
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Mötte upp Min man, syrran o Patrik på Klippan och satt där i solen och myste och åt grillad foccacia. Därefter åkte vi åt varsitt håll och jag o Daniel spelade Alfapet ute på balkongen resten av kvällen :)


När mamma ringer

Den 2016-07-18, kl 10:48:19
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Alltså mamma ringde igår och undrade om det var denna helgen vi var i Malmö.. Bara för att jag inte har uppdaterat bloggen någonting, hon tänkte att jag var så upptagen så att jag inte hade hunnit. Men icket, anledningen till att det gapat tomt i bloggen under helgen berodde snarare på att jag inte har gjort någonting som varit värt att berätta om!

Lördagen chillade jag med klasskompisarna, var meningen att vi skulle grilla mitt på dagen men eftersom vädret var rätt så växlande (regn/sol) så det slutade med att vi stekte hamburgarna hemma hos Brayan och sedan spelade vi spel hela dagen!

Söndagen fotograferade jag o syrran bröllopsklänningarna o hennes bridesmaidklänning. Vi åkte ut till Nääs Slott och gick i skogarna där borta. Var rätt så tomt på folk, vilket var tur med tanke på att vi fick byta om vid stigen. Sedan chillade vi i solen på balkongen och passade även på att rolla syrrans ansikte med en dermaroller (med nålar). Hoppas på att få bort hennes ärr i ansiktet ;)


Gymnastik

Den 2016-07-15, kl 07:56:01
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Jag o syrran har precis börjat träna gymnastik igen, vi har ju vårat mål med flickisar i sommar så får väl se hur det går... Men igår gjorde vi flickisar med pass och det gick helt okej i alla fall saknar bara den stora uppblåsbara att göra det på. Hade vart mycket enklare på den, men men. Men det där med att tänka o göra flera saker samtidigt är inte så lätt, när Thomas påpekar att jag måste hoppa mer så hoppar jag mer men glömmer att dra med mig benen.. Så då vill han att jag tänker på benen och då glömmer jag att hoppa :o


I telefon med syrran

Den 2016-07-13, kl 21:38:53
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Inte nog att jag sitter i telefon hela dagarna nu för tiden..klart man kan ta ett "snabbt" samtal med syrran när man kommer hem också!


En pingla på stan

Den 2016-07-13, kl 20:42:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Idag träffade jag den här pinglan på stan efter jobbet. Vi satte oss en sväng på Evas Paley åt lite kladdkaka och tjötade som bara den. Alltid lika trevligt :)
 

Full Out

Den 2016-07-12, kl 20:42:00
Filed in Skeas Film & TV-serie tips, Våran vardag | Kommentarer: 0
Chick Flick film som är baserad på en verklig händelse. Filmen handlar om Ariana Berlin, en framgångsrik gymnast som arbetar för att kvala in till OS men råkar ut för en hemsk bilolycka. Läkarna berättar för henne att hennes gymnastik-karriär är över, så hon ger sig in i dansvärlden...
 
En mysfilm som finns på Netflix, som man kan se en regnig dag :)
 

Me and My Honey

Den 2016-07-12, kl 12:20:19
Filed in Våran vardag, Vårt Bröllop | Kommentarer: 0

Denna bild på oss tycker jag är så bra och beskriver oss perfekt. Vi är ju lite småcrazy och har svårt att hålla oss seriösa alltför länge!


GarderobsTotte

Den 2016-07-11, kl 20:45:30
Filed in Våra Kissemissar, Våran vardag | Kommentarer: 0
Well... tur att han är söt i alla fall!
 

Fundamental of caring

Den 2016-07-10, kl 20:17:33
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Såg denna film på Netflix häromdagen och den var otroligt fin komedi. Handlar om en kille i rullstol som behöver en assistent som hjälper honom, han har sina rutiner hemma och tar sig aldrig hemifrån men den nya assistenten tar med honom på ett äventyr. Mysfilm :)


Festhäftet

Den 2016-07-10, kl 18:13:00
Filed in Våran vardag, Vårt Bröllop | Kommentarer: 0
Lite mer inspiration från häftet, här kommer Fram & Baksidan, samt första och andrasidan. Klicka på bilden för att få större:
 
 

#Chicagogirl

Den 2016-07-10, kl 17:46:31
Filed in Skeas Film & TV-serie tips, Våran vardag | Kommentarer: 0

Ännu en sevärd dokumentär på Netflix! Denne handlar om revolutionen i Syrien och en ung tjej i Chicago som hjälper till att ordna protester och knyta ihop folk i hennes hemland Syrien. Den är oerhört gripande och man blir förfärad över hur regimen i Syrien behandlar sitt folk!


Nytt spel "På 5 sekunder"

Den 2016-07-10, kl 11:31:30
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Testade sällskapsspelet jag köpte på Erikshjälpen för 30kr. Var rätt så roligt! Man får en ledtråd och en fråga och har därefter 5 sekunder på sig att svara rätt. Ledtrådarna var rätt så långsökta blandade med Göteborgshumor, frågorna var väldigt blandade! Sedan kunde man hamna på tre olika varianter, där bland annat en av dom var "hämden är ljuv" där man vid varje rätt svar får plocka poäng från valfri annan spelare och kategorin "ge och ta" där man vid varje fel svar får ge en poäng till valfri spelare! Det visade sig under spelets gång att Klas var den mest allmänbildade men Syrran vann spelet tillslut ändå :)


Frisbeegolf

Den 2016-07-10, kl 11:24:24
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Daniel och Charlie är inne i en period av frisbeegolf, så både i fredags och lördags hängde jag med. Kan ju säga att jag är rätt så talanglös när det gäller denna sporten men som tur är så lyckas jag ändå att utvecklas hyffsat gällande tekniken så det är väl alltid något :) hursomhelst så var vi i fredags och spelade i Slottskogen och den banan var en väldigt mysig skogsbana och sedan i lördags åkte vi till Alingsås och spelade där. Banan i Alingsås var väldigt varierande och mycket mer fysiskt krävande än Slottskogen och sedan att det blåste oerhört mycket gjorde det inte lättare! Vi fick också hoppa över två banor då den ena var precis bredvid en hage med getter (ville inte riskera att kasta frisbee på en get!) och den andra banan var rakt igenom en park, på ena sidan om dig har du massa barn som leker och på andra sidan en väg med parkerade bilar... Dumt att riskera någonting!

Hursom så hade vi väldigt trevligt och det blev ett litet träningspass gjort!


Roligast under gårdagen

Den 2016-07-10, kl 09:40:28
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Jag satt och scrollade på instagram och fick upp reklam för dessa trosor

Skrattade för mig själv lite, för är dom inte helt awesome och väldigt galna på samma gång. Perfekt för min BF Timea så jag skickade bilden till henne med en kommentar om detta. Fick denna bild till svar:

Då har hon redan ett par! Hahahahaha! Tänk vad bra man känner varann ;). Däremot var dom inte att rekommendera då tyget var lite underligt! Men jag skrattade rätt så mycket åt det igår!


Pokémon Go

Den 2016-07-08, kl 16:54:22
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Idag blev det nästintill hysteri på jobbet över nya mobilspelet Pokemon Go. Folk sprang som tokar när de inte hade samtal o fångade pokemons och på lunchen tog de till och med en promenad för att kunna fånga fler. Jag orkade inte ens ladda hem skiten. Är verkligen ingenting för mig, det var tillräckligt underhållande att se arbetskollegorna springa runt! Någon som ropade "här är en" och flertal av kollegorna hoppade upp ur sina stolar och sprang dit för att fånga dessa pokemons... Undra bara hur länge detta kommer hålla i sig?!


Norrländska ord vs Göteborska ord

Den 2016-07-08, kl 16:09:00
Filed in Våran vardag, Vårt Bröllop | Kommentarer: 0
Utdrag från festhäftet (klicka på bilden för större):
 
 

Ring ring

Den 2016-07-08, kl 11:13:37
Filed in Våran vardag, Vårt Bröllop | Kommentarer: 0

Kanske ska lägga upp en liten ring bild för det är väl obligatoriskt när man gift sig?

Hur tänkte jag då när jag valde denna ring? Jo, jag ville ha något litet för att jag har otroligt små fingrar samt ingenting som sticker upp då jag har en tendens att fastna i stickade tröjor, strumpbyxor, vantar och dylikt!
Kanske ett senare projekt blir att sätta någon sten i den helblanka men vi får se, grejen är ju den att det kan bli dyrt om dom börjar ramla av.. Som stenarna gjort i mammas ring.


Uncasual Friday

Den 2016-07-08, kl 06:37:17
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Egentligen har uncasual Friday tatt lite semester på jobbet, som allt och alla andra under sommaren :) men jag tänkte att jag dagen till ära kunde sminka mig lite och ta på mig annat än luffarkläder ;)


Salam Neightbor

Den 2016-07-07, kl 21:26:33
Filed in Skeas Film & TV-serie tips, Våran vardag | Kommentarer: 0

En väldigt bra dokumentär man kan se på Netflix, samma killar som gjorde dokumentären "living on one dollar" som förövrigt också är väldigt bra. Men denna dokumentär "Salam Neightbor" handlar om Syrien och flyktingfrågan och killarna reser till Jordanien för att bo i ett stort flyktingläger i Zatari i en månad. Värd att se ❤️


Vad tänker vi om varandra?

Den 2016-07-07, kl 21:05:00
Filed in Våran vardag, Vårt Bröllop | Kommentarer: 0
Utdrag från festhäftet (Klicka på bilden för att få den större):
 

Dubbelord

Den 2016-07-07, kl 18:00:49
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Diskussion på jobbet ang att vi svenskar upprepar vissa ord när vi pratar och jag kommer på mig själv att säga "Hej Hej" när jag svarar i telefon efter att kunden presenterat sig! När de sedan tackar för hjälpen så säger jag oftast "tack själv" "tack tack" "Det var så lite så" eller "varsego" och avslutar med ett "hej hej"?! Wtf detta ska tränas bort! "Ja ja" är också något väldigt använt och även "men men"....En annan sak som diskuterades är att vi svenskar ursäktar oss väldigt mycket för allt.. Ordet "tyvärr" är väldigt förekommande men rekommenderas att inte använda då det får en negativ klang på saker vi inte kan hjälpa till med. Istället ska det fokuseras på vad vi faktiskt kan hjälpa till med :) Men det är otroligt svårt att inte säga "tyvärr", det är som att man har det inprogrammerat!


Tripp, Trapp, Trull

Den 2016-07-06, kl 21:02:42
Filed in Våran vardag, Vårt Bröllop | Kommentarer: 0
Syskonskaran är samlad, observera att detta är typ första gången man får se syrran le på bild!
 

Bröllopsbudget

Den 2016-07-06, kl 20:58:00
Filed in Våran vardag, Vårt Bröllop | Kommentarer: 0
Ni som sitter med bröllopsplanering just nu kanske vill ha ett litet hum om vad som egentligen kostar när man ska gifta sig. Här har jag sammanställt en liten lista över våra utgifter:
 
Accessoarer & Smink/Hår
Löshår 400:-
Frisyr Verran Gratis
Smink Syrran Gratis
 
Blommor
Brudbukett + Corsage  1150:- (hade dock presentkort på 500)
Utsmyckning till borden 525:- (köpte dagen innan det jag kunde hitta på blomsterlandet
 
Bröllopsfesten
Bröllopstårta (Ica Maxi Torslanda)  Hallon & Marängtårta  1500:-
Mat (Ica Maxi Mölndal) Grillfat, Tapasfat, Pastasallad & potatissallad för 60 pers  8000:-
Lokalhyra Västerträffen 3500:-
Dekorationer till lokalen 1750:-
Div Alkohol 7000:-
Serveringspersonal (bekanta) 2000:-
 
Bröllopsnatt
2 nätter på hotell Gothia Towers 2700:-
 
Inbjudan / Papper
Festprogram 41st (Skrev ut själv och fäste ihop med satinband) 520:-
Inbjudningskort 25st + porto (köpte papper och skrev ut själv) 330:-
Placeringskort 50st (Ebay) 90:-
Tack-Kort 22st + porto 230:-
 
Klädsel
Brudklänning + festklänning (Becca sydde!) 1400:-
Kostym 4700:-
Herrskor 1800:-
Bröllopsskor (Ebay) + ballerinaskor 280:-
 
Smycken
Vigselring kostade ca 7000:- (köpte med rabatt) för 5800:-
Putsa upp förlovningsringarna 1120:-
 
Transport
Buss för 45 gäster mellan kyrka och lokal (bussbokning.com) 1500:-
Limousine en timme 900:-
 
Övrigt
Drickor, sopsäckar, plastglas, kladdkakeingredienser, citroner.....och annat kostade mellan 2000 - 3000:-
Gästbok (beställde fotobok från Photobox) 179:-
 
I övrigt så sparade vi in pengar på att det redan fanns ljudanläggning och projektor i lokalen. Vi skrev ut våra festprogram hemma själv, beställde mycket från Ebay och handlat second hand i dekorationsväg, beställde mat och tårta från ICA Maxi (är väldigt nöjd med det!) och sen att vi fick hyra en jättemysig lokal till ett så bra pris! Det var meningen att vi skulle ha drinkbiljetter till baren för att därigenom få ihop pengarna till serveringspersonalen/barpersonalen. Men då vi insåg att de två stackarna hade behövt jobba otroligt många timmar så valde vi istället att köra öppen bar med valfri betalning. Men vi höll våran 50 000:- budget och hamnade väl någon hundralapp under. Så det är otroligt skönt. Men det har krävts förberedelser låångt i förväg för att inte hamna i sitsen att man måste panikshoppa någonting nära inpå.

Lite tankar

Den 2016-07-06, kl 20:11:55
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Hänt sen senast!
* Nu har tackkorten beställts, så nu ska vi köpa lite kuvert och frimärken så de kan skickas ut till folk :)

* Bokat hotell i Malmö 5-7 augusti (helgen jag officiellt går på semester en vecka!). Så det blir en liten miniweekend för mig o Daniel på Elite Plaza och troligtvis en tripp över dagen över till Köpenhamn. Syrran och Patrik ska också hänga med ner men kommer bo på annat hotell.
* Bilen har fått problem och eftersom vi ska köra ner till Malmö så behöver den lite omvårdnad. Det har börjat låta från vänster fram när man svänger och kör över gupp. Man kan ju hoppas att det inte är alltför stor operation hon behöver!
* Har börjat sälja av lite saker från bröllopet och hittills blivit av med både Led-ljusen och fotoproppsen. Eventuellt säljer jag dukarna imorgon. Göra lite plats i bröllopsskåpet här hemma... men vad tusan ska jag göra med brudklänningen? Måste hitta någon form av förvaring av den, lite jobbigt att ha den hängandes i garderoben, det är nog trångt redan utan den!
 
* På jobbet så lyckas jag självklart norpa åt mig alla skumma ärenden som finns, varför inte när man är ny?! Hahaha, well shit happens och tur i oturen att det finns så många runtomkring man kan terrorisera med frågor
 
* Tar tid att vänja sig att säga "min man" till Daniel. Kommer på mig själv att säga "min sambo" hela tiden. Var till och med en kille på jobbet som kommenterade och frågade "är inte du gift nu?". Hahaha, men sen så låter man helt plötsligt så vuxen och gammal när man pratar om sin man/fru. Shiiit när blev jag så gammal?
 
Forever and Ever Mr & Mrs Unfors :)
 

Trött

Den 2016-07-06, kl 07:02:51
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Det tar på kroppen att börja klockan 7 på morgonen! Är så otroligt trött hela tiden men jag hoppas att kroppen ska börja vänja sig snart:)

I övrigt så försöker jag gymma ibland och denna sommar är det meningen att jag ska lära mig flickisar, känner att det är dags att börja träna på detta nu!


Oscar II Fort

Den 2016-07-03, kl 13:52:32
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Hittade ett spännande event på facebook där man kunde gå in och se Oscar II fort. Detta fort byggdes mellan 1903-1907 och har sedan efter andra världskriget stängts och stått helt orört. Så nu öppnade dom dörrarna och lät allmänheten traska runt i gångarna, lyssna på guider som berättade om fortets historia och vara med då två av kanonerna sköt krutskott. Det är meningen att fortet ska renoveras och återuppbyggas som det såg ut på sin stortid. Men detta kommer ta ett antal år, då alla som arbetar med detta är volontärer och de inte får några statliga bidrag. Det var väldigt intressant att lyssna på dessa eldsjälar som verkligen brinner för att få igång detta fort, för att bli något slags museum. Men det är otroligt mycket som behöver göras, då det praktiskt taget efter andra världskriget bommades igen... Det är helt förfallet nu och vatten sipprar in på flera ställen, det är rasrisk på några ställen. Men det kommer bli roligt att se när dom lyckats!
 
 
Om man är sugen att uppleva detta så gå in på deras facebooksida där det finns fler datum :)
 
 

Bloggen

Den 2016-07-01, kl 20:43:05
Filed in Våran vardag, Vårt Bröllop | Kommentarer: 0

Well börjar bli dags att byta slogan på bloggen "I huvudet på systrarna Eliasson" klingar inte lika bra nu när jag är fru Unfors! Så får filura lite på vad jag ska skriva istället. Medan jag tänker så kan jag bjuda på två bilder på oss systrar!


Universeum

Den 2016-07-01, kl 20:22:53
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Vi var ju där en sväng förra helgen med William