Idag var vi snygga!

Den 2009-05-31, kl 18:08:30
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

 

En stund i solen

Den 2009-05-31, kl 17:25:04
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1

 

Efter träningen följde vi med Julia ut i slottskogen och tittade på när hennes capoeira grupp hade en liten uppvisning. Sedan provade vi bygga lite med Julias pojkvän som tredjeperson, och det gick super! ännu bättre gick det när vi tossade, jävlar vilken höjd! Sedan var jag marsvinsvakt till is, Julias marsvin. Charmig var han också när han kröp upp i min famn och ville slumra till lite ;p


Göteborg Allstars

Den 2009-05-31, kl 17:19:18
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 0

Första träningen tillsammans och det verkar som att vi blir minst tre bygggrupper i alla fall, så det är otroligt skönt! Vi har satt datumet till nästa söndag att bestämma om man ska med eller inte, så vi får se då. Ska även sätta oss med program och musik efter det. Men vi körde lite pyramider, även a-frame i axelsitt och spagat. Det fungerade super bra idag och vi kommer bli en underbar grupp! Nu gäller det bara att alla är med och tränar hemma också :)

Avslutning för våra små

Den 2009-05-31, kl 08:22:19
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 0

Vi hade avslutningen med våra seniorer, först lite träning och dans i Berghalla och sedan fota i studion. När detta var klart for jag och Karro till sista gymnastiken för sommaren. Gaah, vi måste hyra den mer under sommaren, jag vill verkligen lära mig mer gymnastik nu!

Den svenska mentaliteten och livsstilen

Den 2009-05-29, kl 16:29:47
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Jag diskuterade med en kund som har utländsk härkomst om hur hon trivs och har anpassat sig i sverige. Hon säger själv att hon tycker om sverige och vill stanna kvar här, men trots de trettio åren hon bott här fortfarande inte har anpassat sig efter den svenska mentaliteten och livsstilen. Hon är en intelligent och folkkär kvinna som alltid ser det bästa hos människorna omkring henne. Men sverige är ett svårt land att bo i och träffa människor när man är en känslig, tempramentsfull och passionerad kvinna. Sverige är ett land där man inte bjuder hem grannarna på en kopp the, istället vet man knappt vem som bor i dörren intill. Istället för att prata om meningsfulla saker när man träffar på någon så väljer man att prata om väder och vind. Vi är kyliga mot våra arbetskamrater och håller dem gärna på ett sådant avstånd att de inte ens sett insidan av våra hus, trots att vi jobbat tillsammans i över tjugo år. Nej, Sverige är inte ett land där man kan förvänta sig att bli hembjuden på middag eller ens på en kopp the, om man nu inte känt varandra och har barn i samma ålder, för då går det bra. Då kan man till och med tänka sig att semestra tillsammans. Så om man nu kommer från ett land där hjärtlighet och öppenhet är en stor del av livsstilen så krockar detta med den svenska mentaliteten. Det blir lite som en envägskommunikation där vi svenskar gör allt för att visa vart gränsen går, för vi kan ju inte släppa in folk i våra liv hur som helst.


Den här kvinnan är en sådan underbar människa med en stor passion till livet och medmänniskorna. Hon är en sådan som sätter sig bredvid dig på spårvagnen för att prata litegrann, hon är den där kvinnan som säger ifrån när orättvisan visar sig, vare sig det gäller hon själv eller du som står bredvid och hon är den där varma kvinnan som öppnar armarna för alla, kända som okända. Hon är den där kvinnan som jag själv ser upp till och strävar efter att vara.


Jag vill också vara med och värma upp sveriges befolkning, jag vill hjälpa till att göra våra svenska medborgare öppnare och mer kärleksfulla. Det går inte att göra sveriges klimat varmare, men den svenska mentaliteten och livsstilen kan vi alltid försöka förändra


Vissa dagar är man snyggare än andra

Den 2009-05-29, kl 10:44:24
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Provat glasögon

Den 2009-05-29, kl 10:41:59
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
 
 
   

Jag valde dessa två, ett par med svarta bågar och ett par med ljusrosa med bara glas!
 
Kostade 3000:- för synundersökning, dessa två glasögon plus ett par solglasögon med styrka :)
 

Fynda böcker :)

Den 2009-05-29, kl 10:26:23
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Jag var på Wettergrens Outlet och passade på att köpa böcker, de hade nämligen "fyll en påse för 50:-". det hade till och med rymts fler böcker än såhär, men jag tog de som såg intressanta ut och som jag verkligen kommer sätta mig och läsa. Vilket blev dessa.

Köpt skor

Den 2009-05-28, kl 09:37:31
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
 
 
Köpte två nya par skor på Skopunkten igår :) skönt att få tag i några lätta sommarskor, inte riktigt vad jag var ute efter, men det är ändå någonting. Sedan så hade även Thomas på jobbet varit på Willys och inhandlat en stor orientdressing åt mig, ska ge han pengar sen. Men det var snällt :)

Sy kjolar

Den 2009-05-28, kl 09:33:51
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
 
 
Vi syr kjolar till våra små, eftersom vi inte hade så att det räckte till alla

Ny digitalkamera

Den 2009-05-28, kl 09:31:24
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1


Det blev tillslut en Sony kamera. Den tar faktiskt väldigt bra bilder :)

Sov gott Stevie

Den 2009-05-26, kl 11:13:02
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 2

R.I.P min älskade Stevie

Äntligen har lönen kommit!

Den 2009-05-25, kl 11:55:30
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 2

så idag direkt efter jobbet så ska jag springa till MediaMarkt och köpa en digitalkamera, en liten billig en som man kan ha liggandes i handväskan. Sedan blir det att rusa till träningen..

Jag skulle även behöva köpa ett par lättare sommarskor, samt ett par skor med klack som är med på Skokupolens reklam, de svarta med vita prickar.. Ska även förbi och pröva ut glasögon i veckan och göra synundersökning.. Skulle även behöva göra ett besök hos tandläkaren. Det blir snålt med maten under denna månad som kommer..

Förresten så har bäbis kommit in i en period där han frågar om allting, och han ska verkligen veta allt in i minsta detalj. B. la så är han väldigt intresserad av vad vi jobbar med, han ville till och med åka förbi och se hur jobbet här på Assist ser ut, men det fick han inte.

Bäbis: varför har du två jobb?
Jag: För att jag vill, tycker det är roligt och behöver tjäna pengar
Bäbis: Var jobbar Becca?
Jag: Hon jobbar bara ibland, och sminkar folk
Bäbis: Varför bara ibland
Jag: För att hon söker jobb

Bäbis: Varför då?
Jag: För att det är många andra som också söker jobb, så det finns inte jobb så att det räcker till alla
Bäbis: Varför?

När vi var på salongen och jag fixade mammas ögonbryn, så undrade han ju också varför jag gjorde det. Vilket jag fick berätta flera gånger att jag gjorde mamma snygg. Becca tog sen över mamma och hade en smink genomgång och hon fortsatte att göra mamma snygg. Sedan så började självklart Becca att kommentera Bäbis ögonbryn, att dom var lite för ljusa, att dom inte syns. Bäbis blev jätte lessen och ville att jag skulle fixa till dom.. stackars bäbis, Becca är helt klart den elaka systern.


Fredag på stan

Den 2009-05-23, kl 21:26:16
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1

När jag slutade gick vi till cafe Kosmos och åt kladdkaka med varmchoklad:)


Vi var även inne en sväng på Åhlens och provade ögonskuggor på Bäbis hand


Syssissar!


Bäbis favorit "båt" som han själv kallar det.. från ett barnmeal ;D


Happy Bäbis!

Torsdag Liseberg

Den 2009-05-23, kl 20:55:31
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
 

 


Torsdagen spenderades på Liseberg med först en halvtimme i kö för att ta sig in och sen ytterliggare en super lång kö för att få köpa åkbiljetter, och sedan var det dags för att börja åka karuseller. Pelle och Bäbis började med att åka Kaninresan medan vi andra satt i solen och njöt. Sedan blev det dags för mig och bäbis att åka lilla berg och dalbanan. Eftersom han tidigare inte åkt något liknande var mamma väldigt nervös att han inte skulle klara av den. Men efter den långa kön (ca 30 minuter) så åkte vi den och han var superglad! Så fort vi kom av den slog han in siktet på den snurrande båten och ropade "den ska jag åka". Ni som känner mig vet att jag har extremt lätt för att bli yr, så jag skickade över han till Becca så fick dom åka tillsammans. Vi hade i alla fall en väldigt trevlig dag på Liseberg, kunde ha vart mindre barnfamiljer, men inget man kan påverka. Vi spelade bort en massa pengar på diverse chokladhjul utan resultat och strosade runt bara allmänt.

När vi var klara där följde vi med dem till vandrarhemmet. Bäbis var lite snabb med att sätta sig på en ledig plats så fort vi kom in i bussen och hamnade mitt emot en riktigt stor, vithårig gubbe med stor glugg i framtänderna. När han upptäckte detta blev han självklart helt förskräckt och fick stooora ögon. Detta var självklart väldigt pinsamt så jag fick snabbt uppehålla honom med att fråga en massa frågor och titta ut genom fönstret. Annars så hände inte så mycket under kvällen, vi satt bara ute i gräset och åt godis och chips. Och joggade runt med bäbis lite...

släkt på besök

Den 2009-05-21, kl 07:48:49
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 2

 

Mamma, Pelle och Bäbis kom i Tisdags. Så då började de med att gå på stan med Becca och sedan åt vi på restaurang när jag slutade, vi avslutade även dagen med en promenad i Haga/Linne. Under onsdagen var de på Backaplan och strosade runt, medan jag frös på jobbet, och sedan när klockan slagit tre begav jag mig in mot stan där jag väntade på de andra. Vi tog en tripp till slottskogen, kollade och klappade på djur (jag blev förövrigt kär i en gris) och sedan gick vi över till Botaniska Trädgården och gick vilse i skogen. Det var bara synd för vädret för det kom lite skurar, men inget man inte överlever i alla fall. Botaniska var verkligen super fint, och stigarna bakom kantas av så mycket fina träd och fåglar att det ser nästan förtrollat ut. Vi avslutade dagen med att bege oss till vår lägenhet där nirre och parre bjöd på en god kycklinggryta med ris.

 

Jag frågade förresten Bäbis om han hade saknat mig.
Bäbis: Jag har saknat dig jätte mycket
Jag: Oj, har du saknat mig jätte mycket! :)
Bäbis: Joo, jätte, jätte mycket
Jag: Men har du saknat Becca något då
Bäbis: Lite. Lite, lite, lite. 
Och så tog han en andningspaus och fortsatte
Pytte, pytte, pytte lite

 


 


Salongsbloggen

Den 2009-05-18, kl 21:29:45
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
http://salongjeanette.blogg.se

Nu har jag även en blogg till salongen, Jeanettes hudvård. Där kommer jag lägga ut speciella erbjudanden till alla som läser bloggen.

Cheerträning!

Den 2009-05-18, kl 21:26:04
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 1Påväg hem från gymnastiken snodde Becca min sko (som egentligen var hennes, och så tänkte hon tvinga mig att gå runt i hennes stora ballerina med kilklack. Men detta gick jag inte med på, så jag tog den andra vanliga skon.. så vi gick med en av varje.. in på Hemköp. Haha. HUMOR på HÖG nivå! :)
Stunten gick väl sådär i Söndags. Men det är inte meningen att man ska kliva upp sju på morgonen för att träna, då kan det inte gå mer än fel. Jag råkade ju självklart armbåga Becca över näsan så att det verkligen FORSADE blod!

Bokade biljetter!

Den 2009-05-18, kl 14:35:48
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 3
Paris, HÄR KOMMER VI!

Vi har nu bokat flygbiljetterna till Paris och detta gick tur och retur från sthlm på 650:-
hittade även tågbiljetter till Nyköping för 140:- per resa/person och bussen till flyget 22:- per resa/person
Och så har vi även hittat vandrarhem för 150:- per pers/natten
Så detta kommer verkligen bli av! Det är helt underbart! :)

Gårdagens mat!

Den 2009-05-16, kl 11:36:40
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0


Blev bjuden på middag hemma av Nirre och Parre igårkväll. Det var hur gott som helst! :)

Godmorron!

Den 2009-05-16, kl 10:37:55
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Nu sitter jag på salongen och hoppas på dropin! Har satt ut erbjudande i skyltfönstrena, Färgning fransar och bryn 200:- och fotvård 350:- Så vi får hoppas att det finns folk som nappar. Svårt en dag som denna med strålande sol och tjugo plusgrader  :p

Lämmeltåget i Göteborg

Den 2009-05-15, kl 13:01:11
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Kan ni ens tänka er storleken på Göteborgsvarvet.. det är ÖVER 53 700 personer som ska springa det i år..
Det är helt sinnesjukt! Det är liksom hela Piteå Kommuns invånare plus ca 13 000 till..

Det blir ett jävligt långt lämmeltåg genom Göteborg centrum

Snigel Snigel på vägen där

Den 2009-05-14, kl 13:25:50
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Tänk att vara snigel, vad långsamt allt skulle gå. Tänk bara att gå och handla mat, innan man ens tagit sig fram till affären så har de stängt för kvällen. Då är det bara att vända hemmåt igen, om man inte tagit med sig huset förståss, då kan man ju alltid parkera när man blivit trött. Problemet skulle bara vara att hitta någonstanns där folk ser en och inte trampar sönder en.. för det vore inte alls roligt.. bli klet under någons sko..


Fotosession Becca

Den 2009-05-13, kl 18:26:25
Filed in Vi Modellfotograferar | Kommentarer: 1

  

Foto: Jeanette Eliasson
Modell: Rebecca Eliasson
Makeup: http://beautifulmakeup.se
Klänning: http://gotyaa.blogg.se


Smal Panacotta med bär

Den 2009-05-11, kl 19:42:46
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Smal Pannacotta med bär
6 portioner

2 gelatinblad
5 dl Kelda laga lätt
1/2 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
1 tsk riven apelsinskal
4 dl bär
1 msk florsocker

Låt gelatinet ligga i kallt vatten i ca 5 min
Koka upp Kelda laga lätt & socker i kastrull och ta av från värmen
Ta upp gelatinen från vattnet och lägg ner i Keldan och rör om tills det smält
Tillsätt vaniljsocker & apelsinskal
Häll upp i 6 små vattensköljda glas
Låt stelna i kylen över natten (eller frysen i någon timme)
lägg på bären och strö florsocker på


Snabb och God Laxpytt

Den 2009-05-11, kl 19:41:37
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Laxpytt med örter
4 port (inte så hungriga portioner)

500g skinn och benfri laxfile
6 potatisar
2 morötter
Smör
2 purjolökar
1tsk salt
1 krm svartpeppar
rivet skal av 1/2 citron
2 dl creme Fraiche franska örter

Skal potatis och morötter
Skär i lite större tärningar
stek i smör i ca 15 minuter
Skär purjolöken i grova strimlor & laxen i tärningar
Fräs purjolöken lätt i en panna och häll över till potatisen och morötterna
Stek laxen och vänd ner i pytten
Krydda med salt & peppar och citronskal
Servera med Creme Fraiche


 

Vägning på G

Den 2009-05-10, kl 12:50:32
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Japp, nu har jag, Nirre och Parre vägt oss. Och kan väl inte säga att det har hänt mycket med min vikt på senaste tiden. Nirre hade gått upp något enstaka kilo och Parre vägde mer än dubbelt så mycket som jag!

Det är en sån där våg där man kan trycka in kön, längd och ålder och så får man veta vikt, vattenhalt och fetthalt i kroppen. Men jag tror inte alls på att det stämmer, för hur ska den kunna veta det? Den tyckte t ex att min vattenhalt var ca 56% och kroppsfett 12,2%.  Så nej, tror inte alls så mycket på det!

Det roliga med det hela var i alla fall när Parre vägde sig, två gånger efter varandra med samma resultat när han stigit upp. Sedan gick han och bajsade och vägde sig två gånger efter, med samma resultat (bara för att vara säker på att den visade rätt). Detta resulterade i att vi fick veta att han gick ner 1,4kg efter att han bajsat!! Hur sjukt är inte det?

Fruktansvärt mycket bajs det måste varit. Hela rumpan måste vart full!


Trasig dator

Den 2009-05-10, kl 09:20:55
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Beccas strömadapter har buggat ett tag nu, den känner nämligen inte av att hon har den inkopplad. Men nu är det värre. Hon råkade tappa adaptern i golvet och skulle kolla så den fortfarande fungerade, strömmen gick och det luktade bränt.. så nu är becca utan dator, taskigt läge!

Men men, det ska väl gå att fixa en ny adapter, inga problem likom!


Och det verkar inte alls vara några problem att få ihop folk till tävlingen!! :D Vi ska till och med ha en liten tryout för att ta ut de bästa och mest engegerade. Åhh, det är helt underbart!

Vår stuntgrupp kommer boka biljetter redan i veckan, så får de andra boka när de bestämt hur länge de vill stanna i Paris. Vi tänkte fara på onsdagen och fara hem måndagen därpå, eftersom det är billigast då, har för mig att Karro sa 510:- t/r från sthlm per person, Sen ska vi även hitta något vandrarhem som kostar 100:- natten, så det inte blir så dyrt att leva där borta. Men vi satte att hela resan med flyg, mat, tävling, resa inom paris och boende ska kosta max 3000:- per person så det är bra! :)
BECCA DU MÅSTE FIXA ETT JOBB!

Husdjur skall man ha!

Den 2009-05-09, kl 15:07:43
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

När behöver man egentligen byta jobb?

Den 2009-05-09, kl 15:01:36
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Svaret finns där ute

Att dansa med en dammsugare

Den 2009-05-09, kl 14:55:40
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Ultraonechallenge. Ett nytt sätt att marknadsföra dammsugare! Det handlar alltså om att utmana dammsugaren i olika miljöer och tester. Ett stort steg framåt för Electrolux som äntligen stiger in i 2009! :)

Här dansar de med dammsugaren, Riktigt duktiga är de!


Dags att pröva om dammsugaren är så tyst som tillverkarna säger

Elite European Open Championship

Den 2009-05-09, kl 11:38:09
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 0

Vi ska förhoppningsvis till Europeans och tävla! Antingen så blir det väl bara i GroupStunt eller om vi får med oss fler så blir det även i Senior Allgirl. Hoppas hoppas!

Tävlingen äger rum 26 september på Disneyland resort i PARIS

Jag läntar redan efter denna tävling, hur sjukt roligt kommer det inte bli!! Nu måste vi bara försöka få ihop ca 10 till, så vi blir 15 i laget :)


Ni förstår verkligen inte hur taggad jag är! :O Liksom, PARIS, DISNEYLAND... GAAAH


1. Disney's Hotel New York® (competition venue)

2. Disney's Davy Crockett Ranch®

3. Disney's Hotel Cheyenne®

4. Disney's Sequoia Lodge®

5. Disneyland® Park

6. Walt Disney Studios® Park

Sex laxar i en laxask

Den 2009-05-08, kl 20:56:43
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 2
Om ni har missat dessa tungvrickare så måste jag bara påpeka att de är väldigt roliga att försöka sig på!

På Svenska:
Tre häxor tittar på tre swatch klockor. Vilken häxa titta på vilken swatch klocka.

Översättningen till Engelska:
Three witches watch three swatch watches. Which witch watch which swatch watch.

Och när man kan uttala detta någorlunda bra så fortsätter det..

På Svenska:
Tre könsopererade häxor tittar på tre swatch klockknappar. Vilken könsopererad häxa tittar på vilken swatch klockknapp

Översättningen till Engelska:
Three switched witches watch three swatch watch switches. Which switched witch watch wich swatch watch switch?

Fortsättning på visdomstanden

Den 2009-05-06, kl 13:01:46
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Tyvärr kunde de inte göra någonting hos akuttandläkarna eftersom att tanden bara var påväg ut. Så nu har jag påbörjat en pencillin kur på tio dagar, så vi får se om det hjälper.
Samtidigt får jag ju knarka ipren för att ens kunna öppna munnen lite grann, jag kan fortfarande inte äta som en människa så det blir soppa.. igen och igen.. det enda jag kommer äta tills det blir bra igen.

Nej. jag HATAR visdomständer!BECCA DU MÅSTE SÖKA JOBB!!

Visdomstanden

Den 2009-05-04, kl 16:26:58
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Fruktansvärt jobbigt att det gör så ont att prata, svälja, gapa och le!
Har i alla fall fått tid hos akuttandvården imorron bitti så det är skönt!
Jag har dock tandläkarskräck, plus att det kommer bli en dyr historia. Men men, vad gör man inte för att kunna äta ordentligt igen!

Filmtips: Ninja Cheerleaders

Den 2009-05-03, kl 19:38:23
Filed in Skeas Film & TV-serie tips | Kommentarer: 0

Tre collage cheerleaders som tillsammans ska rädda deras vän från Maffian, utan att avslöja för mycket om deras fritidssysslor som ska hjälpa dem att finansiera vidarestudier.

Det var ju inte direkt så mycket Cheerleading i denna film, men den var ändå bra. Tycker dock att det var för mycket naket och sexigt och skulle väl helst inte vilja att de använde cheerleadingen på detta sätt. Annars så var de bra karatestunts och duktiga stuntmän. Men tyvärr bara dans med pompoms inom cheerleading.

Filmtips: Legally Blondes

Den 2009-05-03, kl 18:01:42
Filed in Skeas Film & TV-serie tips | Kommentarer: 0

När Elle Woods kusiner Systrarna Annie och Izzy flyttar från England till Califonien händer det grejer. De ska anpassa sig i den nya privatskolan med de många reglerna och passa in för att få kompisar. När de sedan blir anklagade för ett brott de inte begått så är det dags att slå på charmen och försöka gå till botten med det hela

När detta ska vara en sorts spin off till Legally Blonde så hoppas man ju på samma filmkvalite och känlsa som i de tidigare filmerna, men det märks väldigt tydligt att de lagt ner mindre pengar på denna produktionen. Jag upplever själva filmkvaliteten lite B-ig och rollerna är ganska överspelade. Men jag ÄLSKAR förövrigt den engelska dialekten, den är så sjukt charmig! Detta är en väldigt lättsam film som passar vi som inte har nånting annat att göra, eller yngre tjejer. Men ja, den var helt okej.

Filmrecension: 17 again

Den 2009-05-03, kl 16:36:09
Filed in Skeas Film & TV-serie tips | Kommentarer: 0

17 again

Mike, 37 går igenom en jobbig tid. Trots att han jobbat i 18 år får han ingen befordran, han är nyskild och kontakten med barnen funkar inte alls. Han tänker tillbaka på High School, där han var populär, var med i basketlaget och livet var underbart. Självklart får han chansen att vara 17 igen, dock ingen tillbaka spolning i tiden, utan detta blir i nutid

Trots att jag brukar tycka om sådana här filmer så klarade jag inte av att se hela. Jag blev så himla rastlös. Det händer inte så mycket under filmens gång och det börjar klia otroligt i mina fingrar, varför är det så segt? Hade hoppats att skådespelarinsatserna skulle rädda filmen, för det är otroligt bra skådespelare de har fått med. Men tyvärr, det räcker inte. Är en alldeles för tunn historia som man sett massor av gånger tidigare.. Sorry.. denna var bara inte bra


Underbar dansgrupp

Den 2009-05-03, kl 09:34:22
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 3
Britans Got talent - Diversity

Fruktansvärt ont!

Den 2009-05-03, kl 09:25:58
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Jag har så sjukt ont i vänster sida av ansiktet, käkbenet, tandköttet, innanför kinden och ner i halsen. Detta uppenbarade sig typ igår. Sedan har jag ju också en envis förkylning på det.
Men kollade runt lite på internet om detta och det kan vara visdomstanden som spökar eller att det bara är inflammerat tandkött, hur som helst så måste jag ringa tandläkaren så fort som möjligt för detta kan inte fortsätta! Jag kan knappt äta eller ens öppna munnen för att käkarna gör så ont. Suger dock att det blir svårt att få tid, eftersom jag vill komma på morgonen så att jag hinner till jobbet.. om inte folktandvården har tid förrän nästa vecka så måste jag nästan kolla runt efter bra privattandläkare.

Jeff Dunham "Arguing with myself"

Den 2009-05-02, kl 08:14:33
Filed in Skeas Film & TV-serie tips | Kommentarer: 0
Hade filmkväll igår som resulterade i att vi såg Jeff Dunhams film -Arguing with myself
Jeff Dunham är så sjukt talangfull och det bästa är ju såklart när han har två dockor framme samtidigt och dessa två plus han själv då diskuterar mellan varandra snabbt! Min favorit scen i denna film är när Jose Jalapeno börjar sjunga, vilket också resulterar i att Jeff Dunham visar sig från sin bästa sida.
Filmen är ett måste att se om man tycker om stand up comedy! Jag skrattade sjukt mycket under hela filmen, främst åt Walter men äen åt de andra.

Jeff Dunham Arguing with myself. Peanut och Jose Jalapeno

Kring 5.30 börjar Jose Jalapeno sjunga :)

Shoppat

Den 2009-05-01, kl 17:27:18
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Japp, till och med jag har vart och shoppat igen.
Gick och bytte mina svarta shorts på Kappahl till en storlek större så att jag nu kan röra mig i dem.
Var även in på Massay där jag hittade mycket snyggt, tyvärr var det mesta i one size storlekar vilket inte jag kan ha, men köpte i alla fall en grå tunika.
Var även in på Monsoon och köpte shorts! Så nu har jag underdelar så det räcker ett tag, skulle dock behöva en sväng på stan och köpa enkla bas linnen :)

Detta hade jag på mig under dagen


Köpte denna fast i grå svart


Provade en finklänning men den var för stor =/


Köpte nya shorts


Myser i solen

Den 2009-05-01, kl 17:15:19
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
 

 

 

Sommar och sol

Den 2009-05-01, kl 16:13:37
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Ligger ute i gräset och solar lite! Tyvärr blåser det lite kallt, men sola kan man göra ändå :)

Igår var vi inne i stan och tittade på Chalmers cortegen. Det var inte lika roligt som jag hade förväntat mig men det var helt okej. Efter det gick vi till slottsskogen, men vi hann inte gå in där eftersom att nirre fick väldigt ont i revbenen på höger sida, så det blev att vi tog spårvagnen hem bara.

Ni som inte kommer från Göteborg och undrar vad slottsskogen är så är det en jätte stor park, där har dom ett litet zoo, säldamm och fria gräsplättar. Även ytor där man kan spela volleyboll, brännboll och dylikt, en sån där stor park som hade varit helt underbart att växs upp med, en stor samlingsplats för både ungdomar och vuxna :)