Hej Hästar

Den 2010-12-30, kl 19:53:19
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Alltid lika svårt att fotografera medan det snöarJag ryms inte i min säng!

Den 2010-12-30, kl 09:52:59
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Igår när vi kom hem och jag skulle gå upp och lägga mig på madrassen som ligger i Beccas rum, vem ligger inte där och brer ut sig om inte Donna! Hon var ju även sjukt svårväckt, när jag försökte prata och knuffa bort henne så bredde hon ut sig ännu mer, det slutade i alla fall med att hon kröp ner till madrasskanten och la sig så jag kunde krypa ner under täcket och lägga fötterna på henne.


Remixer på Youtube klipp

Den 2010-12-30, kl 09:48:53
Filed in Våra Youtube tips | Kommentarer: 0
Ibland kan vissa youtube klipp göra sig otroligt bra i låtremixer! Dessa tre är de bästa!


Det är humor att se arga människor

Den 2010-12-30, kl 09:47:24
Filed in Våra Youtube tips | Kommentarer: 0

Gud vad vi satt och skrattade åt dessa klipp! Arga människor är alltid roligt!
Mina flickor

Den 2010-12-30, kl 09:36:22
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Igår efter jobbet så drog vi först till Dollarstore, som är en sjukt billig affär där man trots priset kan hitta väldigt fina saker, men tyvärr var sortimentet väldigt utplockat, så det blev mest bara färdgodis.

Sedan åt vi på vårt älskade max med emelie och petra, och självklart beställde man det gamla vanliga (kycklingmål classic utan bacon).

Hemma hos Emelie kom även Verran och Isso förbi och vi tittade på roliga youtubeklipp och pratade en massa, super mysigt!

Jag kommer sakna er flickor!

Det norrländska fenomenet

Den 2010-12-30, kl 09:30:04
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Äter man på t ex max eller dylikt så vill man äta med bestick och på en tallrik, det är bara så man gör här uppe i norr och det är klart att snabbmat ställena hänger på detta. Det är däremot nästan omöjligt att äta så där nere i söder, för de har fortfarande inte kommit på hur lite det kletar och hur enkelt och smidigt det är!


Hej mitt namn är Nemo

Den 2010-12-28, kl 17:23:53
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
.. och jag är en stor och fluffig katt. Jag är extremt långsynt och har en egen stark vilja. Det finns ingenting du kan göra för att få mig att tycka om dig, utan detta är någonting som jag bestämmer. Du kan aldrig stänga ute mig från några rum, utan vill jag in, så öppnar jag dörren!

Om du någonsin försöker stänga ute mig så blir jag otroligt ledsen och besviken och kommer därför inte titta på dig på flera veckor, detsamma gäller om du t ex försöker ersätta mig med en till katt!

Jag är Nemo, och jag gör precis vad jag vill!


Mellandagsrea i Luleå

Den 2010-12-28, kl 17:18:05
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Idag var jag med pappa i Luleå, men jag kan ju inte direkt säga att jag hittade någonting speciellt på rean, det mesta var bara gamla sommarkläder som butikerna försöker bli av med.
Men jag hittade i alla fall äntligen en jacka! och så passade jag på att köpa lite böcker att ha till tågresan :)Shanghai Kiss

Den 2010-12-28, kl 16:27:11
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Detta är en söt romantisk komedi film med b la skådespelaren Hayden Panettier som verkligen är super gullig i filmen, men själva  stryn, nej den var inte så mycket att ha. Tycker man däremot om henne som skådespelare och inte har så mycket att sysselsätta sig med så kan man absolut se filmen :)


Nyklippt

Den 2010-12-28, kl 16:19:01
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Verran, min egna lilla frisör är den bästa frisören som finns! Hon fick fria händer och titta så snyggt det blev!Kan inte sova

Den 2010-12-28, kl 01:01:20
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Då jag blir rastlös på kvällen och har svårt att somna, vad ska jag sysselsätta mig med? Jo, pilla lite på Petras CV
så ikväll gjorde jag det mer färgglatt!! Observera att bilderna bara är temporära!


Miss u honey

Den 2010-12-27, kl 11:11:21
Filed in Våra Kissemissar | Kommentarer: 0

Saknar dig så otroligt mycket!


Cheerkvällen

Den 2010-12-27, kl 11:08:58
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Gud vad mysigt vi hade tillsammans med alla gamla tjejer! Endel var det ju sjukt längesen man träffade juh!

Vi åt middag och såg en massa gamla cheerfilmer och då menar jag alltså från 2005 då vi startade föreningen och framåt. Det var sjukt roligt att titta på och man kunde verkligen se utvecklingen mellan uppvisningarna och fram till tävlingen.

Ni är guld värda tjejer!Jävla photoshop!

Den 2010-12-25, kl 13:50:43
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
BAra för att jag satt hur länge som helst och försökte hjälpa Petra att utforma ett CV så buggade det när jag skulle spara skiten, nej då gick det bara att spara i jpg format, så då kan man ju inte göra om den något mer. Så då är det bara att börja om med den igen, vilket jag tänkte göra på måndag förmiddag då jag ändå inte ska göra något speciellt


Hur som helst så sparade jag utkastet som jpg format bara för att kolla om grunden skulle fungera, det ska ju vara andra bilder och så ska jag pröva byta bakgrund. Men själva grunden är ungefär såhär


Julafton

Den 2010-12-24, kl 23:21:55
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
En fin liten julafton med familjen kan man som säga! Tiden gick väldigt fort eftersom jag var så pass försenad med tåget. Men vi kom fram, fikade och pratade, sedan var det bara att göra sig iordning för att börja med maten och äta!

Men nu är denna jul över och imorgon är det en ny dag

I miss u Honey

Julkort av Becca

Den 2010-12-24, kl 23:13:25
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Lite överambitiöst av Becca och Verran att sitta och pyssla ihop sina egna julkort! Men gulligt var det!Tågkaos

Den 2010-12-24, kl 09:57:01
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Igår röntgade jag handleden, tog väl ungefär en halvtimme, vilket var väldigt tur eftersom jag var sjukt stressad över att jag skulle åka tåg
jag fick dock inte veta någonting om röntgen utan de skulle skicka till min läkare som ska höra av sig under nästa vecka 

Tågkaos med sj kan man ju som kalla det då det började så bra med att X2000 var försenat med 40 minuter in till Göteborg, vi hamnade även bakom ett pendeltåg som gick långsamt så det var ju irriterande. sedan när vi närmade oss Stockholm så hade de problem med spåren och växlarna och det var kösystem in till centralen
vi hade tredje plats, men en kvart senare ropade de ut att det var fel på tåget framför oss så vi skulle vänta på att dom skulle få bort det först. Så att bara komma in till centralen tog nästan en halvtimme!

tåget mot Norrland skulle vänta in vårt tåg på spår fyra och avgå klockan 19, men när alla vi norrländska tokar rusade till spår fyra upptäckte vi att rälsen var tom.. Det fanns inget tåg! I samma veva så försvann all information om just det tåget från alla skärmar! Fört stod jag ute och väntade på att någonting skulle hända. Alla dessa människor plus jag kunde ju inte ha missat tåget väl? Sedan gick jag in och tittade på skärmarna, men nej, inget! 

jag försökte ringa sj för att kolla vad som hänt, men efter en halvtomma i kö så gav jag upp (i denna telefonkö så berättar dom inte ens vilken plats man har i kö utan bara att man står i kö, givande ens?) En timme efter att tåget skulle avgått (försenat en timme sen tidigare också) så kom det äntligen upp information på tavlan och det var bara att springa till tåget.

så nu sitter jagfortfarande på tåget, som skulle kommit fram 6.21
Nästa stop ska jag av, om ungefär en kvart!

Tågfärd

Den 2010-12-23, kl 12:00:37
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Då var det strax dax att bege sig mot tåget till Norrland. Behöver man säga att man nästan kan räkna med att det kommer bli förseningar?
Aja, sålänge jag hinner med tåget i stockholm så är jag nöjd!

Det är en liten sorgglädje jag känner när jag lämnar Göteborg. Det blir självklart roligt att komma hem till Piteå, fira julafton och träffa alla kompisar, men samtidigt så är det så tråkigt att lämna Daniel och Totte hemma. Hade varit så mysigt att fira jul tillsammans. Men det blir någon annan gång!

Hur som helst så har jag suttit och skrivit rim till julklapparna nu, vi brukar vanligtvis inte köra med rim, men det blir mycket roligare så!


Handledsproblem

Den 2010-12-22, kl 23:02:16
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Okej, idag var jag till läkaren och denna gång fick jag i alla fall hjälp, av en läkare från island. Vi fick kommunicera lite på engelska för att förstå varandra!

Men hur som helst så fick jag veta att det antingen kunde vara en spricka eller en Ganglion i handleden.
Så första steget är i alla fall att jag ska röntga mig imorgon bitti, är det inte en spricka så kommer läkaren att boka tid hos en ortoped. Där ska väl han försöka komma fram till om det är en ganglion eller inte. Är det en ganglion så är det en godartad cysta, som kan försvinna av sig själv. Men som troligtvis måste opereras bort, vilket resulterar i sjukskrivning i fyra - fem veckor.. Alltså fatta hur lång tid jag inte kan träna på då!?


God damn it! Men nu ska jag inte rusa fram i förväg utan jag börjar med en röntgen och sen får jag höra av läkaren om en vecka, jag ska smörja på voltaren, äta starka värktabletter och ha stödband på armen dygnet runt.


Ganglion


Tottish!

Den 2010-12-21, kl 14:04:28
Filed in Våra Kissemissar | Kommentarer: 0

Han är totalt besatt av oss och vill hela tiden följa efter och ligga i knät.


Försov mig

Den 2010-12-20, kl 12:45:19
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Jäklar vad sur jag blev på mig själv imorse då jag totalt försov mig till läkartiden, jag ringde sedan dit och hon var väldigt skeptiskt till att det skulle finnas en ny tid innan jul. Men som tur var så fick jag ju en ny tid på onsdag och denna tid kan jag inte försova mig till i alla fall! :)

Cheerkväll

Den 2010-12-19, kl 22:30:56
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Vi kommer ha en mysig cheerkväll hemma i Piteå med mina gamla cheerisar och det kommer bli så mysigt! Vi ska laga mat, se på gamla filmer och titta på lite cheer!

Vi har fått klartecken på att låna pappas övervåning, och vi försöker lösa med hur vi ska kunna titta på de gamla mini dv banden. Jag försöker att få tag på antingen en kamera att spela upp det från eller någon som kan kopiera från dv till dvd. Men det är svårt att hitta någonting av det eftersom det redan är nästa söndag det händer.

Men hursom så ser jag fram emot en kväll med alla roliga tjejer, vi kommer ha så sjukt mycket att prata om!


Man vet att man har det stökigt i rummet

Den 2010-12-19, kl 14:15:39
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Om en liten William kommer in och frågar om han kan städa Beccas rum, då är det ILLA!
Vilket hände under gårdagen, Becca sminkade och gjorde sig iordning medan William plockade undan i hennes rum.


Hon passade även på att fråga om William tyckte det var stökigt, för hon själv tyckte ju att det nästan var städat, men han var INTE nöjd.Vinterjacka

Den 2010-12-18, kl 21:45:31
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

När vi var uppe på vinden för att hämta ner min bärbara dator så passade jag på att hitta min vinterjacka som jag letat efter i en månad nu.. och självklart så låg den även överst i en av klädkartongerna, man kan ju som fundera på vart jag har letat tidigare?

Nu är det ju så att jag ändå behöver en ny vinterjacka, denna svarta har jag ju haft sen slutet på 2008, och den rosa jackan jag haft temporärt nu är ju en gammal från typ 2006 eller någonting!Snöfoto Del 2

Den 2010-12-18, kl 20:00:04
Filed in Vi Modellfotograferar | Kommentarer: 1


December 2010
Makeup & Fotograf: Rebecca Eliasson
Modell: Jeanette Eliasson


Snöfoto del 1

Den 2010-12-18, kl 19:53:35
Filed in Vi Modellfotograferar | Kommentarer: 2
EFtersom jag redigerar bilderna på min bärbara så vet jag inte riktigt hur färgerna blir, har lite problem med skärmen. Men här kommer i allafall bilder på Becca


December 2010
Makeup & Modell: Rebecca Eliasson
Fotograf: Jeanette Eliasson


Mensvärk är inte okej

Den 2010-12-18, kl 18:01:35
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Hade köpt hem för att baka egna pizza snittar att ta med till Teddie och hade självklart sett fram emot en rolig kväll tillsammans med henne och hennes vänner, men nej då får man självklart en sån jobbig mensvärk. Irriterad och frustrerad halvligger jag i soffan, slö tittar på High School musical och redigerar bilder. Tänk vad skön en varm laptop kan vara på en mage som gör ont!

Men vi måste verkligen hitta på någonting någon dag Teddie! Ha det så roligt ikväll utan mig December 2010
Makeup & Modell: Rebecca Eliasson
Foto: Jeanette Eliasson


Morgonshopping

Den 2010-12-17, kl 11:45:50
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Imorse hade femmans affärer 20% rabatt på hela sortimentet på väldigt många affärer, mellan 7-10. Jag förväntade mig att det skulle vara mycket folk, det gjorde även de som steg upp tidigt för att jobba i dessa butiker. Gissa om både jag och dom blev mycket förvånade då vi endast var några få människor som sökt oss ut på en fyndtur. Flest människor var det inne på MQ och Gina Tricot, de andra butikerna var det nästan helt tomt inne i.

Men jag hittade i alla fall en fin svart tunika och sedan gick jag ner till Game och köpte Lips och Tomb Raider till xboxet, jag hade nämligen tänkt belägra det ikväll.


Garderobsmonster!

Den 2010-12-15, kl 21:34:10
Filed in Våra Kissemissar | Kommentarer: 0
Men, vad är det egentligen för ett monster som gömmer sig i min garderob?


PMS

Den 2010-12-15, kl 10:32:02
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Man vet att man har pms när tårarna börjar rinna helt utan anledning. Man har verkligen ingen aning om varför, och frågar någon så rinner det bara mer, vilket gör att det blir väldigt svårt att berätta att det bara är pmsen. Ett jobbigt dilemma det dära, varför kan inte mensen bara vara mindre komplicerad, räcker det inte med att man blöder en gång i månaden?


Totte doftar lavendel men Kiwii luktar bajs

Den 2010-12-15, kl 10:24:13
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Tacka vet jag parfymerad kattsand! Totte doftar så gott av lavendel hela tiden så att man kan inte låta bli att lyfta upp honom för att lukta på honom!. Becca vill också byta till lavendeldoftande kattsand, nu när hon prövar lukta på Kiwii så luktar han bara bajs och det är INTE okej.


Devil

Den 2010-12-14, kl 08:56:38
Filed in Skeas Film & TV-serie tips | Kommentarer: 0

Filmen utspelar sig i en hiss med människor som inte känner varandra, hissen stannar och någon börjar attackera de andra när ljuset slocknar.

En väldigt spännande och obehaglig film som inte hjälpte mig värst mot min hissskräck. Välgjord, bra skådespelare och klart sevärd!Slappar dag för sjuklingar

Den 2010-12-13, kl 18:28:53
Filed in Våra Kissemissar | Kommentarer: 1
Eftersom både jag och syrran inte alls kände oss speciellt krya idag så blev det en slappardag i soffan med lite ansiktsmask, plocka ögonbrynen, fotbad och sen även ryggmassage på varandra! 
När jag sen följt med och vinkat av Becca vid tåget och kom hem till totte igen så förstod han inte alls vart Becca tagit vägen, han stod där vid dörren och väntade ivrigt på att hon också skulle komma hem igen, men Nej. ingen Becca kom tillbaka.

Men nu verkar han ha glömt bort henne, allting går att glömma med lite leksaker!


Jul på Liseberg

Den 2010-12-13, kl 10:34:37
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Var en sväng förbi Liseberg igår kväll, och som vanligt utan lycka på chokladhjulen. Men men, med lite varmchoklad i händerna och mössa på huvudet så vandrade vi omkring i kylan och försökte andas in julen. Tillslut blev kylan för mycket och man inser att tårna frysit fast i varandra så då är det dags att gå in i spelhuset och vinna över Daniel och Becca i bilspel. Sedan vandrar man hemåt och myser ner sig i soffan med Tacos och chips.


Streetdance

Den 2010-12-12, kl 21:26:41
Filed in Skeas Film & TV-serie tips | Kommentarer: 0
En engelsk version av dansfilm, och alla vi som såg den kan hålla med om en sak; den var inte bra!
Det stora problemet är nog att dansarna inte alls håller samma klass som i de amerikanska filmerna som tex step up. Koreografierna och musiken är inte heller något att hurra för. Nej, vi blev så uttråkade under filmens gång att vi spolade för att se om slutdanserna var något att ha.. och nej, inte direkt. Så denna filmen var en klar besvikelse, så ska du se den, gör detta någon gång när du bara ligger hemma i soffan och vill slö titta på någonting.


Skridskor

Den 2010-12-12, kl 17:06:47
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Efter en seg morgon i soffan begav vi oss tillslut till Ruddalen för att åka lite skridskor, behöver jag berätta att det var sjukt många år sedan jag stod på ett par? Jag måste varit en rolig syn, likt Bambi på hal is skulle man nog kunna säga. Bättre gick det för Becca och Daniel som faktiskt var riktigt duktiga!


Dags att tvätta

Den 2010-12-12, kl 16:56:07
Filed in Våra Kissemissar | Kommentarer: 0
Totte har hittat sitt nya mysställe!


Excet

Den 2010-12-12, kl 16:53:25
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Igår kväll spelade vi xbox kinect och sedan gick vi ut på Excet, det är verkligen en labyrint där inne! Dansgolvet var verkligen knökat men jag och Becca lyckades dansa loss ändå! Däremot så märker man ju att man är färkyld då man inte alls orkar lika mycket som annars.


Lite shopping

Den 2010-12-11, kl 16:33:06
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Okej, jag och syrran ska nog inte gå ut och shoppa tillsammans det slutar nämligen med att vi köper samma plagg!

Dessa tre har vi båda fyndat; Jeans från Tessie (199:-), blå tröja från Bikbok (99:-), rosa tröja från Cubus (199:- och tre för två så Becca tog en svart också)


Julmarknad

Den 2010-12-11, kl 16:30:59
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Idag gick vi förbi julmarknaden i Haga. DEt är alltid lika mysigt att gå där varje år!


Vinterlandskap

Den 2010-12-10, kl 23:42:24
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Det är inte rättvist att vi i söder har mer snö än norrland


Ullared

Den 2010-12-10, kl 23:40:24
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Idag var vi en sväng till Ullared, och inte är det den wow upplevelse som man trodde man skulle få, men de har lite av varje till ganska bra priser så vi köpte lite hushållsartiklar, ljus, skålar och smått och gott för 1600:-


Varmchoklad

Den 2010-12-09, kl 15:55:34
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Varmchoklad med grädde, mashmallows och chokladsås


Ute och fotograferat

Den 2010-12-09, kl 15:55:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Vi var i slottskogen i snön och fotade. Vi höll på att frysa ihjäl om man säger så.. sedan gick vi till frölunda torg och handlade varmchoklad! Här kommer  ett litet smakprov från fotograferingen :)


På stan

Den 2010-12-09, kl 09:00:10
Filed in Våra Kissemissar | Kommentarer: 0

Totte har kommit hem

Den 2010-12-07, kl 23:07:08
Filed in Våra Kissemissar | Kommentarer: 2
Hämtade Becca och Totte på centralstationen kring 11, samtidigt som jag pratade med arbetsförmedlingen i telefon. Sedan blev det att åka vagn hem, som inte Totte tyckte om, han jamade hela vägen. Vi har även sysselsatt oss med att köra xbox kinect spel (och dansspelet var awesome!!) Leka med Totte i typ en timme (blir han aldrig trött?)
När vi sen väl började baka så ville vi ju göra allting på samma gång, man kör alltihop när man ändå håller på så slipper man sitta och bara vänta, så vi kokade knäck samtidigt som vi rullade chokladbollar och gjorde lussekattsdeg. Sedan bakade vi tacopaj och ost och skinkpaj, och hällde upp knäcken och efter vi ätit bakade vi ut lussekatterna!


Lilla Totte har varit med oss hela dagen, han är så sjukt sällskaplig, och pratar hela tiden. Sedan så nöjer han sig inte att sitta i soffan utan han ska ligga på en. Myspys!Dagens låt

Den 2010-12-07, kl 07:38:21
Filed in Våra Youtube tips | Kommentarer: 0
Olle har verkligen en röst som passar till denna låt!


Vaken

Den 2010-12-07, kl 07:37:07
Filed in Våra Kissemissar | Kommentarer: 0
God Damn vad trött jag var imorse, helt borta bara! Jag är ju tvungen till att stiga upp tidigt eftersom jag ska till Bostadsbolaget och se om jag kan skriva över hyreskontraktet till Nirre. Det blev ju så avigt med lägenheten eftersom de vi pratade med då när vi skrev på sa att det inte behövdes skrivas lägenheten på båda två.. lite irriterad blir man ju.

Sen måste jag springa förbi salongen och hämta minneskortet till kameran, jag råkade nämligen glömma det där i fredags, och sedan ska jag till centralen och möta Becca och Totte. BTW så verkar resan ha gått bra för dem, reser man med djur på natttåget så är det ju en sittkupé med fyra platser och glasdörrar som man sitter i och det har inte varit så många som varit i kupén. Det enda problemet hon haft med Totte har väl varit att han känner sig så otroligt ensam när Becca stoppade honom i buren (han slutar aldrig jama), så hon har suttit med honom i knät och tittat på film på datorn, och då har han mått bra!


Step up 3

Den 2010-12-06, kl 23:08:43
Filed in Skeas Film & TV-serie tips | Kommentarer: 0
Jag älskar verkligen dansfilmer, och denna var super! Slutdansen var verkligen grym!


Sluta nysa?

Den 2010-12-06, kl 16:14:15
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Snälla, hjälp mig att sluta nysa, det är extremt irriterande!

Despicable me

Den 2010-12-06, kl 15:32:35
Filed in Skeas Film & TV-serie tips | Kommentarer: 0
Mitt i en välmående villaförort fylld av rosenträdgårdar omgivna av vita staket står ett hus som skiljer sig från mängden – en svart villa medendöd gräsmätta. Vad grannarna inte vet är att dold under detta hem ligger ett hemligt gömställe. Omringad av en mindre armé av hantlangare finnervi här Gru, mitt i planerandet av den största kuppen världen någonsin skådat. Han ska stjäla månen (ja, månen!). Världens största bov har just mött sin största utmaning – tre små flickor vid namn Margo, Edith och Agnes.

Animerad, supergullig berättelse som passade utmärkt en dag som denna då man ändå bara ligger hemma under täcket. Men se den med orginalröster, det blir aldrig lika bra med dubbat!


Bröderna Karlsson

Den 2010-12-06, kl 12:25:49
Filed in Skeas Film & TV-serie tips | Kommentarer: 0
Bröderna Karlsson är en förväxlingskomedi som handlar om ett tvillingpar som till en början inte känner till varandras existens. Den ena är en framgångsrik, pedantisk advokat i Stockholm. Den andra som är bosatt i Norrland med fru och barn är en notorisk otrogen slarver. Bröderna träffas för första gången i samband med en bouppteckning. Deras möte leder till kaotiska förvecklingar och vänder upp och ner på deras tillvaro.


Ännu en svensk komedifilm som inte riktigt når ända fram. Det blir helt enkelt för krystat och överdrivet att det tappar humorn i det hela. Inte ens Tuva Novottnys roll känns äkta.


Förkylning

Den 2010-12-05, kl 10:41:17
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Självklart har jag dragit på mig världens förkylning nu denna helg när vi hade mycket att göra. Under gårdagen var jag helt däckad tills vi skulle börja göra oss iordning för att åka till Daniels vänner. Där bjöds det på glögg och kakor och sprit, men jag kände mig bara helt borta, ni vet som att man har lock för öronen fast det är i hela huvudet. Sedan så kunde jag inte prata heller så det var ju typiskt. Men det var mysigt ändå!

Inatt har jag legat och hostat hela natten, stackars Daniel som inte kan sova. Man kan ju bara hoppas på att detta går över snart!


Tottebäbis

Den 2010-12-04, kl 17:34:10
Filed in Våra Kissemissar | Kommentarer: 0
Fick lite filmklipp av Becca, hon har filmat kattbäbisarna. Mysigt och vi längtar! Dom kommer på tisdag till oss!!


Gårkvällen blev inte som väntat

Den 2010-12-04, kl 14:27:33
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Eftersom vi blev bortbjudna till Daniels kusin så gick vi ner och köpte en pizza på torget för att dela på. Dock så var det pirri pirri på, vilket gjorde att jag sa att det bara skulle vara på den ena halvan, och självklart gick det inte att se vilken halva som var stark.. vi fick vår beskärda del av hettan kan man som säga!

Vi tog i alla fall taxi hem till Klas och Charlie, lata som vi är. Men vem vill promenera i kylan? Sedan så sysselsatte vi oss med att spela Bezzerwizzer och tänka sig, jag var mer allmänbildad än vad jag trodde! Hur som helst så blev klockan mycket och vi kom hem vid halv tre, min mage och huvud sa ifrån och jag promenerade direkt till sängen och drog täcket över huvudet.
Men en rolig kväll hade vi, och lite bakis idag är jag.

Myskväll

Den 2010-12-03, kl 16:21:58
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Ikväll ska vi bara mysa framför tvn med lite idol, mat, glögg, pepparkakor och xbox. Mys mys!


Hellcats episode 11

Den 2010-12-03, kl 09:22:11
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 0

Grattiskort

Den 2010-12-03, kl 09:20:16
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Jag gjorde ett grattiskort åt Daniel där jag ville beskriva hur mycket han betyder för mig, så jag skrev och vek ihop så att det verkligen blev ett kort.


Honey! Jag älskar dig!


Grattiskortet

Den 2010-12-03, kl 09:15:30
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Jag skickade ett fint litet grattiskort till Becca över post, sedan grattade jag henne via facebook, sms, via bloggen och telefon.. Slå det om du kan Becca :)

Grattis kortet via post!


Täckestjuven

Den 2010-12-03, kl 09:11:19
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Jag kan erkänna att det är jag.. Jag kan inte rekomendera att sova under samma täcke som jag, eftersom jag i sömnen drar åt mig allt täcke så att du blir utan. Du vaknar och fryser och tar tillbaka din del av täcket, men så fort du somnar så är jag där igen... Under natten så håller detta på fem- sex gånger, vilket stör din sömn till den grad att du aldrig kommer känna dig utvilad.Okej, det är dags att investera i ett JÄTTE stort täcke att ha i sängen, ett så pass stort täcke att jag kan dra åt mig hur mycket som helst utan att du ska behöva frysa. Vart hittar man täcken i den storleken?


Cheer

Den 2010-12-02, kl 19:17:26
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Alltid roligt att filma och ta kort när man stuntar, vem är jag? Jo den som blev utan cheer överdel ;p


Att göra om näsan

Den 2010-12-02, kl 16:57:35
Filed in Skeas Hudtips | Kommentarer: 7

Jag säger absolut inte att man inte kan vara nöjd med sitt utseende eller skavanker. Men just näsan har alltid varit en av de två sakerna jag stör mig som mest på med mitt utseende (tänderna ligger först).
Nu när Anna Maria introducerade mig för Perlane (som är en sorts restylane) så tycker jag faktiskt att detta är ett oerhört bra alternativ istället för operation. Det är ju ett naturlligt medel som sprutas in och formas och går sedan ut ur kroppen med tiden, men håller ca 1 år.

Jag sprutade alltså in restylane i näsan för att göra den rakare, och det fungerade juh!  Nu är det ju över ca 6 månader sedan, vilket innebär att det börjat gå ur och man skulle därför behöva fylla på lite igen. DEt gör inte alls så ont som jag trodde, men det är en STOR spruta..

Före -efter bilder
 


Pengar och ekonomi

Den 2010-12-02, kl 13:24:44
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Just nu så hade jag en sådan tur att jag får tillbaka på skatten under nästa vecka, annars vet jag inte hur jag hade gjort.

Efter räkningar och dylikt är betalt (och då har jag inte många räkningar att betala..) så hade jag strax över 1000:- kvar på kontot, i början på en månad?!

Så nu har jag sålt wii spelen jag hade hemma på Tradera bara för att få ihop pengar så att vi har råd att köpa ett dansspel till xboxen samt klösbräda och mat till katten.. men hade jag inte fått skattepengarna så hade jag inte haft råd med julklappar eller Ullared som vi ska till med syrran under nästa vecka, fan vi hade ju knappt ens haft råd att äta.

Ge mig pengar!

Otur på träningen

Den 2010-12-02, kl 13:06:02
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Självklart faller jag från ett stunt och hamnar rakt på handleden.. dock är det ju bara upp och fortsätta stunta, men jag kände att jag inte alls kunde hjälpa till så mycket själv, svårt att stödja på den ju.
Idag känns det ännu värre med handleden så nu gäller det att låta den vila ett tag igen, jag har virat in den för att kunna använda den överhuvudtaget.. vill inte bli skadad juh =/

Grattis Älskling!

Den 2010-12-01, kl 11:40:21
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Idag fyller Daniel år och jag tänkte överraska honom på morgonen med kaffe och en bulla med ett ljus i, dock hann jag inte detta eftersom han steg upp före mig! Men han fick svänga förbi hemma senare under morgonen för en liten överraskning från mig. Jag stressade som en tok, blåste upp ballonger medan jag sminkade mig. Gjorde kladdkaka medan jag klädde på mig och gjorde frukost. Sedan så skulle jag sätta ljus i kladdkakan, men den var alldeles för lös så ljusen fastnade inte.. och så blev den lite bränd och sjönk ihop (tänkte ju dölja det med ljus över hela tårtan, men dom tippade bara)

Men hur som helst så Grattis Älskling!