Att inte få gå ut för sin man

Den 2009-03-31, kl 21:27:14
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
I Afghanistan har de antagit en lag som innebär att kvinnor bara får lämna hemmet om hon fått sin mans tillstånd, och så tillåts våldtäckt inom äktenskap.
Hur sjukt är inte detta? Jag trodde verkligen vi kommit längre inom denna fråga, det är ju ändå 2009 nu, hur länge ska detta få pågå?!


Färgat håret

Den 2009-03-31, kl 20:54:30
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Färgade Beccas hår idag, först en mörkblond färg som inte direkt gav något resultat och sedan en röd färg... som blev lila

Jag färgade utväxten, men det är inte så intressant, för det gör jag ofta ändå så


Här är Becca och hennes "röda" hår


Cheer

Den 2009-03-31, kl 10:20:13
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 1
Både söndag och igår hade vi stuntträning. I söndags tillsammans med tre från GC Troops stuntgrupp (två killar och en tjej).
Det gick både bra och dåligt, lite skador blev det ju såklart och jag känner mig lite halv mörbultad med alla dessa blåmärken på kroppen, men det var det helt klart värt.
Jag vågade äntligen göra dessa vanliga fulldowns från elevator, och vi kom fram till att jag hädanefter ska satsa på två varv, dom blir mycket rakare då. Då tänker man inte så mycket utan bara kastar sig , jag har ju en förmåga av att övertänka stunten innan jag gör dem=det går ej som jag tänkt.
Annars så prövade vi lite olika stunt, och tossarna var sjukt höga! (nästa gång måste jag nog pröva göra en backtuck i luften).  Jag gjorde även lite partner med båda killarna, så de skulle få träna teknik och det gick helt okej :)
Det var hursomhelst väldigt roligt att träna tillsammans med dem och jag hoppas det blir fler gånger!

Igår tränade vi själva. Vi tränade en massa olika stuntsekvenser och stunt. Vi filmade även, så det blir roligt att kolla på sen ;D Vi prövade bla att jag låg på marken, och de tog tag i ben och armar och gungade fram och tillbaka för att sedan kasta upp i en elevator, tungt... och det gick bra, tills jag stod i elevator och Karro börjar berätta om vad vi ska göra sen, då ramlar det mattludd från mig rakt ner i hennes hals, vilket resulterar i en hostattack. Haha!
Vi gjorde även en sekvens upp i show extension, ner i straddlesit och kullerbytta ner, men spårade ut totalt, när vi utvecklade det. Jag kom nämligen först upp i extension och gjorde fula moves (håller för näsan som när man ska dyka, och andr armen rakt upp och dyker ner.) Sedan sänker de mig till en straddlesplit och istället för att göra en kullerbytta ner, så simmar jag med armarna fram mot kameran. Det ser helt sjukt ut :O Men ibland så måste man få vara oseriös ;D

Nålen med GC Troops                            The Josephine
 
 

Att hämnas ordentligt

Den 2009-03-30, kl 10:35:38
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 4
Självklart finns det stunder som man bara önskar att man kunde få hämnas på en person.
Nu får även en kvinna rätt av domstolen att hämnas!
Efter att hon flera gånger sagt nej till frierier av en man, så kastade han svavelsyra över henne. Vilket gjorde henne blind på båda ögonen. Hn har genomgått 17 ögon och ansiktsoperationer, men är fortfarande svårt skadad i ansiktet och synen. Nu får hon rätt av domstol att hämnas på förövaren.
Vilket innebär att han ska ligga drogad och fasthållen av vakter, medan hon droppar tjugo droppar syra i vardera öga på honom..

Man blir ju väldigt delad i denna fråga, är det rätt att göra så?
Men jag förstår ju verkligen henne, hela hennes liv förstördes ju dagen då han kastade syra över henne, hon är blind och har allvarliga ansiktsskador. Och han måste ju ha några allvarliga fel som bara gjorde detta mot henne, han får ju bara smaka på sin egen medicin.

Vad tycker du?


Vimmel på Rockbaren

Den 2009-03-29, kl 10:53:53
Filed in Våra Fotografier | Kommentarer: 2
Började kvällen med tacos tilsammans med Ida och Raido, spelade lite mariokart, och sedan spelade vi Upp till Bevis när Bella kommit.

Vi drog sedan iväg till Rockbaren för att vimmelfotografera lite. När vi kommit hem slocknade vi båda två i soffan :)
Fredag

Den 2009-03-27, kl 19:55:51
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Idag har jag bara tagit det lugnt, eller så lungt det går när alla är hemma i lägenheten.
Killarna beställde pizza och spelade smashbros, vilket gjorde att jag och syrran senare tog över tvn ett tag och spelade mariokart.
Hade även tvätttid, och sen var det bara att springa iväg till salongen.
Hade snöat ute till min förskräckelse, men detta har nu smält bort, och det är väldigt milt ute, folk går verkligen runt i shorts och leggings med pumps nu..


Foto Glas

Den 2009-03-26, kl 15:01:46
Filed in Våra Fotografier | Kommentarer: 0

Fotosession övrigt

Den 2009-03-26, kl 14:07:02
Filed in Våra Fotografier | Kommentarer: 1
Ställde upp det svarta pappret i köket och fotograferade lite med min nya macrolins, prövade även fotografera lite annat :)

  
 

 

 
 

Rosett tillverkning

Den 2009-03-24, kl 23:08:09
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 1
Idag har vi sprungit på stan med Karro, letat tyg till rosetterna. Vilket inte var det lättaste.
Sedan fanns det ju också en massa tyger och band att välja mellan! Tillslut blev det i alla fall en svart grund, med silver i mitten och stjärnor på en sida. Men vilket himla pillerjobb det var med dem.
De blev verkligen jätte söta! :)


Stolt över er!

Den 2009-03-23, kl 20:35:20
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 0

Jag gjorde ju tävlingsprogrammet till tjejerna i Gimowildcheer, och nu har de tävlat. Alla lag var verkligen duktiga och det gjorde sitt bästa men det räckte tyvärr inte för en SM plats. Men jag är så stolt över dem! Programmet såg verkligen bra ut och de har utvecklats enormt!

Jag har redan börjat fundera på deras tävlingsprogram till nästa år. Det kommer bli så grymt!


Statist i musikvideo

Den 2009-03-23, kl 18:38:31
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Efter en lång dag är man äntligen hemma och fått i sig lite mat. Var nämligen statist i Cookies låt "Never ending story", som utspelar sig i klubbmiljö där jag tillsammans med 15 andra stod och hoppade/dansade länge länge. Värsta gympapasset!

Denna låt är det i alla fall:

Fotosession Elena

Den 2009-03-22, kl 15:58:48
Filed in Vi Modellfotograferar | Kommentarer: 1
 
 


Vimmelfotografen

Den 2009-03-21, kl 13:49:08
Filed in Våra Fotografier | Kommentarer: 2
Japp. Nu ligger bilderna ute! Bilderna från rockbaren

Börjar med en liten bild på mig :)


Marita blev med på tre bilder ;)


Karro på två:)
Fotosession Angelica

Den 2009-03-21, kl 12:28:25
Filed in Vi Modellfotograferar | Kommentarer: 1
  

Vimmelfotograf

Den 2009-03-21, kl 08:54:37
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 2

Igår kväll prövade jag vara vimmelfotograf åt www.rockspot.se  för första gången! Det var himla roligt faktiskt, alla var så väldigt trevliga, men det var svårt att ställa in ljuset med min kamera, blixten slår alldeles för hårt i vissa ljus, så jag måste försöka klura ut hur man ska göra för att det ska bli bättre!

Började  i allafall kvällen på StickyFingers. Där var det tyvärr inte så mycket folk som jag tänkt på under och mellanvåningen, men detta berodde på att alla var på övervåningen. Träffade även på Karro som blev super glad att se mig! hon vart lite sugen på att kasta upp mig i händer, men utan bakperson och då hon druckit en drink för mycket så skulle inte detta slutat bra, så vi sket i det.

Vi fortsatte med att gå till Rockbaren, där lämnade Björn (vimmelfotografen jag följer med) mig. Så jag fick fota på egen hand, här vart det också problem med ljuset eftersom det var så olika ljus överallt. Många ville tyvärr inte vara med på kort heller, eller så rörde de sig för mycket så allt blev alldeles suddigt.. men några bra bilder fick jag i alla fall. Träffade här på en superglad Marita som pekade ut killar hon tyckte var snygga och som jag skulle fotografera! När klockan blev kring två så kom det in en massa poliser och väktare och gick omkring, och tyvärr försvann nästan alla människor i samma veva, så det var svårt att fortsätta efter det. De som var kvar hade jag redan fotograferat flera gånger. Eftersom jag var tvungen få tag på Björn och lämna minneskortet till honom så gick jag ändå runt lite och sedan började jag vandra mot Berså där han befann sig. Och sedan var det bara att fara hem.
Kom hem strax innan tre, och så ska jag iväg till salongen nu.. Känns lite tungt kan jag säga dig!


Arbetet

Den 2009-03-20, kl 08:59:08
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 2

Idag var jag på salongen och gjorde ansiktsbehandlingen på Alexandra, och en ryggmassage på hennes kompis. Verkligen trevliga människor.
Senare på dagen kom även Hanna förbi och fick sin ryggmassage!
I övrigt så kom det in några nya kunder så lite pengar fick man ihop i alla fall!

Just nu jobbar jag ju bara deltid på salongen, och behöver därför ett annat jobb också. Så sökte ett jobb på hisingen som jag verkligen vill ha (var på arbetsintervjun igår), så imorse mailade jag dem och tackade på deras tid och beskrev varför jag verkligen vill ha jobbet. Man kan i alla fall hoppas!

BTW så ska jag Ikväll ut och provfotografera (vimmelfoto)!
Visitkort


Norrland vs Stockholm

Den 2009-03-20, kl 00:06:36
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Eftersom att Verran nämnde denna reklamen så passar jag på att lägga in den också. Helt underbar!

Anställningsintervju

Den 2009-03-19, kl 21:39:36
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

åå, håll tummarna för mig! De ska höra av sig under nästa vecka :)


Nya produkter

Den 2009-03-18, kl 22:14:59
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 2

Fotosession

Den 2009-03-18, kl 21:35:42
Filed in Våra Fotografier | Kommentarer: 0

Igår hade vi en liten fotosession med Angelica och hennes kompis. Passade då på att använda min andra blixt och objektiv. Här är lite smygtitt på bilderna!

   


Vinnare ryggmassage!

Den 2009-03-17, kl 09:09:54
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 4

Vinnare av ryggmassagen är: Hanna http://gratisbesatt.blogg.se/
Grattis! Ring eller smsa för att boka behandlingen 070-3505896


Norrlänningar

Den 2009-03-16, kl 22:50:01
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 7

Såhär kommunicerar vi i norrland;D


Rabatt på skönhetsbehandlingar

Den 2009-03-16, kl 21:26:10
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Ligger på Kristinelundsgatan 5, 100m från Avenyn. Göteborg
Ring: 031-7080906, eller ring/smsa: 0703505896
Gäller endast under denna vecka!

Confessions of a shopaholic

Den 2009-03-16, kl 21:22:48
Filed in Skeas Film & TV-serie tips | Kommentarer: 0

Rebecca Bloomwood jobbar på en tidning, bor hos en kompis och shoppar. Hon shoppar så mycket att räkningarna samlas på hög, tidningen hon jobbar på går i konkurs och det inte finns en chans att betala tillbaka alla pengar hon shoppat upp. Men som en räddning får hon jobb på en finanstidning, men räkningarna betalar inte sig själv. Hur ska hon nu lösa detta?

En väldigt fin film, med kärlek och shopping. Vi trodde först att det skulle vara en sån där överspelad fjortisfilm, men den var riktigt bra! Vi skrattade mycket och det var en väldigt mysig film. Tack Ida för förhandsbiljetterna till bion!

Cheerleading träningshelg

Den 2009-03-15, kl 23:46:50
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 3
Lördag jobbade jag till fyra och sen var det bara att rusa iväg till nybörjarnas träningshelg. Hade tydligen gått jätte bra under dagen då de stuntat och kullerbyttat osv. När träningen var slut för dagen så gick vi och köpte pizza och godis och såg på lite cheerleadingfilmer.

Vi sov även över i fängelset och steg upp tidigt för att träna. Tyvärr var det många som inte hade möjlighet att träna idag så vi slutade redan klockan ett. Men vi hann i alla fall titta lite på GC troops stunt (jag tossade lite med dem också, jävlar vad högt jag flög.

Men helgen har i alla fall gått otroligt fort!Idag skakade jag hand med en mördare

Den 2009-03-14, kl 11:17:19
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 4

På spårvagnen är det en äldre man som sjunger en låt på finska,  ingen förstår vad han sjunger. Människorna tittar bort, han fortsätter sjunga utan att bry sig.
Han går framåt i vagnen och jag känner att någon tittar på mig. Jag har också lärt mig att man ska titta bort när främlingar beter sig underligt och tittar på en. Sån är inte jag, jag klarar inte av att ignorera människor så jag vänder mig om och möter hans blick.
"Jag är inte som du tror att jag är" säger han och jag känner att han luktar sprit ur munnen
"Nehe?" säger jag frågande till honom.
"Jag är inte tokig, bara lite idag" svarar han på svenska med mycket finsk brytning och så sätter han sig på en sittplats snett framför.
Han berättar att han suttit i ett finskt fängelse i 14 år, och att det var längesen han berättade det för någon. De hade yrkat på 18 år, men pga hans höga ålder hade det bara blivit 14, men han tyckte ändå det hade varit lång tid.
I fängelset hade de försökt göra honom homosexuell, de hade varit grymma. En finskt fängelse är inte lätt att leva i, det hade dock blivit mycket enklare för honom när de andra fick veta att han var med i ett mc gäng.
"Jag blev inte homosexuell. Jag ska berätta för dig att jag runkade varje kväll och tänkte på min döda fru"
Han stannar upp lite och tittar på min lite halvförskräckta blick och fortsätter
"Nej, det var inte jag som dödade henne. Jag dödade en man"
"Du måste varit arg" sa jag tillbaka
"Jag var förbannad, men jag är snäll egentligen"
Sedan berättade han för mig att han tycker om ungdomar, för ungdomar har krut i sig, och det ska man aldrig tappa. Jag förstod inte riktigt vad han menade med krut, är det glöden han pratade om?  Sedan fortsatte han att berätta för mig att jag aldrig ska släppa in en människa i mitt liv om det känns osäkert, man ska bara släppa in människor som känns helt rätt från början, för annars kan det gå riktigt fel.
Var det detta som hände honom, var det därför han dödade den där mannen?
Någonstanns här sa han även till mig att jag kommer gå långt, bara jag tänker efter innan jag gör någonting.
"Eller du kanske är som jag?" säger han till mig, efterklok antar jag att han menar.
"Min dotter är så, hon är lite korkad" fortsätter han sen.
"Nu ska jag ta och sjunga lite, och högt ska jag sjunga" och så sätter han på sig lurarna till mp3 spelaren igen.
Han fortsätter sjunga på den finska låten, han sjunger högre än förut, sitter bredbent isär och spelar på en gitarr i luften. Människorna i vagnen fortsätter titta åt ett annat håll, vrider och vänder på sig av olust, men inte jag.
Innan jag går av skakar vi hand.
Ett möte jag sent kommer glömma.


Idag träffade jag en mördare och skakade hand med honom


Vinn en ryggmassage i Göteborg

Den 2009-03-12, kl 13:16:49
Filed in | Kommentarer: 14Regler:

Skriv ett blogginlägg om tävlingen och länka hit, kommentera sedan detta inlägget att du är med och tävlar!Slutdatum: Måndag den 16/3 klockan 23.00

Pris: En ryggmassage 30min värde 340:-
          Behandlingen utförs på salong StudioAroma i Göteborg av hudterapeuten Jeanette Eliasson
          OBS! Behandlingen utförs på salongen under vecka 12 på salongstid (vardagar 10-20, lördagar 10-16)

Bådas Mangabilder

Den 2009-03-11, kl 23:47:04
Filed in Vi Modellfotograferar | Kommentarer: 2
Beccas version:


Min version:

Ryggont

Den 2009-03-11, kl 20:33:35
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 0
Min rygg smärtar något så jävulskt. Skulle gissa att det är från stuntträningen, och dessa tre blåmärken jag lyckats dra på mig, efter ryggraden.

I övrigt så gick det ju underbart bra på träningen, vi värmde upp med extensions, elevators med fulldown och retakes. Sedan körde vi även libbar på båda benen, och trots att det var super länge sedan jag stod på höger ben så funkade det någorlunda! Nu ska vi också öva upp våra 360 så att de sitter och sätta lite flavor på programmet! :)

Nomineringen till Bilddagbokstävlingen

Den 2009-03-11, kl 13:31:36
Filed in Vi Modellfotograferar | Kommentarer: 2
Japp, nu är mangaaffishen klar, det blev två nomineringar, alltså en var ;D

Vi har min version här: (Klicka på bilden för att få den större)

V för Vendetta

Den 2009-03-11, kl 09:43:54
Filed in Skeas Film & TV-serie tips | Kommentarer: 0


Filmen utspelar sig i ett framtida London och handlar om frihetskämpen V och som kämpar för politisk och social förändring i samhället, men samtidigt driver en personlig vendetta mot de som skadat honom. Han bär en Guy Fawkes-mask och citerar versen Remember, remember the fifth of November, gunpowder, treason and plot, I know of no reason why gunpowder treason should ever be forgot. till minne av krutkonspirationen 1605.

Filmen var faktiskt otroligt bra, med mycket spänning och ett måste att se om man inte sett den tidigare!. Natalie Portman är helt underbar också!


Redigerar

Den 2009-03-10, kl 20:42:40
Filed in Våra Fotografier | Kommentarer: 1

Sitter och pillar lite på bilderna nu, vi ska nämligen redigera ihop en fin affish bild ;D Haha, Becca ser helt psyk ut på denna bild ;P

Fick förresten paket av pappa idag, en analog kamera, ett objektiv, en blixt och filter till blixten :))


Vinnare av ansiktsbehandlingen!

Den 2009-03-08, kl 23:38:16
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 2

Jag har nu dragit en vinnare i tävlingen om en ansiktsbehandling.
Vinnare blev: Alexandra http://alexandradr.blogg.se/
Jag har skrivit en kommentar i din blogg om hur du kontaktar mig för att boka behandlingen.

Ni som inte vann denna gång får hålla utkik, fler tävlingar är påväg!


En liten serie

Den 2009-03-08, kl 14:26:05
Filed in Vi Modellfotograferar | Kommentarer: 1
Klicka på bilden eller här för att se den i större format


Fotostudion

Den 2009-03-07, kl 12:36:11
Filed in Vi Modellfotograferar | Kommentarer: 3
Lite förhandstitt på bilderna vi tog i fotostudion igår!

Modell & Makeup: Rebecca Eliasson
Fotograf: Jeanette Eliasson 

50% rabatt på behandling!

Den 2009-03-06, kl 20:36:47
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 3
Pga en avgrävd telefonsladd så har jag luckor idag lördag.
Därför erbjuder jag nu er, mina bloggläsare 50% rabatt på diverse behandlingar
Ansiktsbehandling 60/90min                                        NU 300/375:-
Färgning fransar och bryn                                             NU 150:-
Formning bryn                                                                 NU 100:-
Helkroppsmassage 60/90min                                     NU290/350:-
Fotvård                                                                             NU 225:-
Makeup                                                                            NU 275:-
Diatermi 15min (ta bort ytliga blodkärl i ansiktet)  NU  225:-
Vaxning hela ben+ bikini                                           NU  250:- 
Vaxning halva ben+ bikini                                         NU   200:-
Vaxning halva ben                                                      NU    150:-
Vaxning bikinilinje                                                       NU    125:-
Vaxning helrygg+axlar                                                NU    250:-


Ring eller smsa mig på 070-3505896 eller kom Drop in

Har öppet mellan 10-16
StudioAroma
Kristinelundsgatan 5

Välkommen!

Kom ihåg tävlingen!

Den 2009-03-05, kl 16:22:57
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
På söndag avslutas tävlingen och jag lottar fram en vinnare! Så glöm inte att vara med att tävla
Tävlingen hittar du här: http://miniskea.blogg.se/category/tavlingar.html


Gaah!

Den 2009-03-05, kl 15:30:38
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Nu har det blivit något tokigt med internet.. tydligen så kan jag inte ha båda datornerna igång på internet, eftersom switchen inte delar ut fler ip-adresser, eller någonting sådant.
Så bara för att jag hade det så strular internet massor nu :O

Ny dator!

Den 2009-03-05, kl 14:05:43
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Nu har jag två bärbara datorer! Varav den ena är en bäbis :)
Den är så liten och söt, ryms nästan i handväskan liksom! Så håller nu på att installera lite program på den!


Snabb session

Den 2009-03-04, kl 21:07:56
Filed in Vi Modellfotograferar | Kommentarer: 3
Vi var först och kollade in studion som vi tänkt låna på fredag! Fick även låna hem en analog kamera av Börje, så vi kan fotografera svartvitt och framkalla själva, så det var himla snällt! Vi fick även ett guldtyg av honom som vi ska spänna upp på en ram som en reflexskärm!
Vi var även och hämtade ut mitt stativ och fick min trådutlösare på posten..och sen tog vi en tripp ut i skogen för att öva fotografering igen!

 
 

Till fotostudion

Den 2009-03-04, kl 13:41:12
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Nu är det dags att ta en tripp till fotostudion och titta hur det ser ut! Och så ska vi förbi posten och hämta ut mitt nya stativ!
Sedan ska vi ta en snabb session i skogen, lite åt åttiotals inspiration.. spännande ;D


Godmorgon!

Den 2009-03-04, kl 09:20:53
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Tiden går fort nu! Och jag tror att jag har glömt bort att betala matteboken, så måste ta och kolla upp det.
I övrigt så har jag skickat iväg lite ansökningar till jobb, så hoppas på svar. Tänkte även skicka mitt personliga brev till Marita så att hon får titta igenom det, kan vara bra att låta andra ögon se det!

I övrigt så har vi fortfarande inte varit och kollat på fotostudion, men jag ska ringa och höra om det finns möjlighet att komma under dagen, vi har nämligen en otroligt rolig fotoidee som vi vill göra nu i veckan, blir väl på fredag förhoppningsvis!

Måste också säga att det är otroligt roligt att besöksstatistiken växer för var dag som går! Ni får ju gärna kommentera när ni ändå tittar in!


Övning

Den 2009-03-03, kl 20:45:37
Filed in Våra Fotografier | Kommentarer: 1

Fotografering med ljus

Den 2009-03-03, kl 19:45:54
Filed in Våra Fotografier | Kommentarer: 0
Idag har jag snabb fotograferat lite hemma, och sedan vart hos marita och klippt mej! Vi tog bara lite på längderna och klippte upp, och jag blev jätte nöjd!

I övrigt så har vi bokat träningshelg 14-15 mars, med övernattning för nybörjarna! Mysigt! :)


Stiletto run

Den 2009-03-03, kl 10:17:40
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1

Japp, nu har jag skickat in en anmälan till stiletto run i Göteborg! Hoppas verkligen jag får vara med och springa för det vore ju hur roligt som helst. Sen att man kan vinna 100 000:- att shoppa för vore ju helt underbart!
Men, om jag får vara med och springa så måste jag öva att gå i högklackat, skorna ska nämligen vara minst 7cm klack på!

Favoritbilderna på Malin

Den 2009-03-02, kl 23:04:17
Filed in Vi Modellfotograferar | Kommentarer: 0
Malin har verkligen ett vackert utseende och vilka modellposer! :)

 
 
 

Modell: Malin Moen
Makeup: Rebecca Eliasson

Frustrerande!

Den 2009-03-02, kl 14:54:59
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1

När vi bokade tvätttid (i lördags) så orkade vi ju inte ta upp mobilen utan räknade bara dagar, och tyckte självklart att idag skulle vara den 30/2. Men, som vi upptäckte när vi går ner med all tvätt, så är det ju inte alls så, utan februari har ju bara 28 dagar. Dah! Vilka blondiner vi är ibland!

Jaja, men vi bokade i alla fall tvätttid till senare idag, och upptäcker självklart att bara en tvättmaskin fungerar. Så inte får vi allt tvättat inte, och sista tvätten måste bli parres jacka, för inte vill vi ha en jacka hängandes i lägenheten, som luktar diverse sen helgens bravader.

Usch och fy för tvättande!


Fotosessionen med Mariah

Den 2009-03-02, kl 12:18:49
Filed in Vi Modellfotograferar | Kommentarer: 1
Bilderna från Marias fotosession! Vilka är dina favoriter?

  

 
 

  


Modell: Mariah Voight
Makeup: Rebecca Eliasson

Fotografering Malin

Den 2009-03-02, kl 08:55:53
Filed in Vi Modellfotograferar | Kommentarer: 0
Fotograferingen igår gick verkligen bra och sminkningen blev super!
Sitter just nu och redigerar lite bilder, så tänkte att ni skulle få se smakprov i mini format :)
Vi försöker använda oss av olika ljus för att få så stor variation av bilderna som möjligt! 

   
   
Modell: Malin Moen
Makeup: Rebecca Eliasson

Fotosession Soso

Den 2009-03-01, kl 08:28:41
Filed in Vi Modellfotograferar | Kommentarer: 0

Och så kommer det fler bilder från fotosessionen med Soso!

        

 

Modell: Soso
Makeupartist: Rebecca Eliasson