Tentorna över

Den 2015-10-30, kl 10:54:01
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Well, alla dessa tentor är äntligen över. Men det dröjer ju ca tre veckor innan man får veta hur det gick på dom. Och jag kan väl faktiskt erkänna att jag troligtvis kommer ligga på gränsen.. Nätverksprovet tyckte jag ändå gick hyffsat bra, men där har vi en lärare som är snål med poängen när han rättar.. så det beror helt på hur omfattande svar han förväntat sig på varje fråga. Och det andra provet, hade jag inte pluggat tillräckligt på. Men jämfört med många i klassen som jag pratat med så ligger jag trots det hyffsat bra till. Men det beror ju helt på läraren. Det är första gången han håller i denna kursen, så vi vet inte riktigt hur han vill ha svaren.
 
Men hursom helst så är det skönt att denna veckan är över. Nästa vecka börjar ju två nya kurser som faktiskt kommer bli riktigt intressanta, det är ju dom två sista kursena på utbildningen också. Informationssäkerhet och Projektkunskap! Så vi ska lära oss sätta upp VPN tunnlar och annat skoj samt skriva och forska i hur man arbetar i projekt.
 
 

En deal :)

Den 2015-10-30, kl 10:47:55
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Daniel nämnde häromdan att han börjar bli sugen på vörtbröd. Så jag slöt en deal med honom, att när han köper vörtbröd så är det också dags att julpynta. För dom två håller ihop kan jag tycka. Så det blir kanske att börja julpynta redan om någon vecka :D
 
 

2 tentor kvar

Den 2015-10-25, kl 15:26:04
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Det praktiska provet i ccna 4 var inga problem och det praktiska i Databaser är också avklarat, så nu pluggar jag stenhårt till dom teoretiska tentorna jag har Tisdag och Torsdag.
Vi hade planerat att gå på Halloween på Liseberg igårkväll, men efter att ha hört av Timea att kön var så sjukt lång att de hade vänt och åkt hem, så väntar vi med Liseberg till veckan. Får ta det en vardagskväll istället så man kommer in i spökhusen.. Annars igår så var jag och Daniel på stan, han handlade lite byxor, Zlatan-parfym (som förövrigt luktade överraskande gott!), och mössa. Åt en bit mat på Golden Days med Daniels vänner och tog ett glas vin på hotell Dorsia. Sen tog jag vagnen hem för att plugga två timmar innan jag somnade:)
 
Well, well. Dax att gå tillbaka till pluggandet..
 

Vuxenpoäng

Den 2015-10-25, kl 15:07:39
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
..när smaken helt börjar förändras och det enda suget jag har efter lösviktsgodis är efter PUNCHPRALINER?!
Vad hände? Jag som hatade dom och inte alls förstod hur mamma kunde älska dom, och nu är det dom första godisarna jag väljer att äta ur påsen..Gah, jag börjar visst bli vuxen nu..
 
 

Nu har hösten kommit

Den 2015-10-14, kl 19:50:20
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
I alla fall när man promenerar i Borås, där ligger fina färgglada löv överallt på gatorna! I göteborg har jag inte sett så mycket av detta ännu, men snart blir det en promenad genom slottskogen tänkte jag :)
 
Förävrigt så tänkte jag bara titta in och säga att jag lever, men pluggar konstant just nu! Så får återkomma när jag börjat beta av denna månadens tentor!
 
 

Gå in i pluggmode

Den 2015-10-06, kl 21:21:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
 
 
 
Yes, då börjar tentor närma sig, så nu är det dags att gå in i "studymode". Vilket i stort innebär att man mest bara sitter vid sin dator och pluggar och pluggar och pluggar. Ja ni fattar kanske, man stänger in sig själv i en liten bubbla ett tag.
Stackars Daniel frågade vad vi skulle göra till helgen, mitt svar var "Jag ska plugga, så du får gärna åka iväg och hitta på någonting så jag kan sitta själv".
Daniel -
Så du har tänkt att kasta ut mig i helgen?!
Precis vad jag hade tänkt göra ;)
 
Just nu pluggar jag ju nätverk och databaser. Två rätt så stora ämnen, men jag ska klara dessa tentor!
Well well, nu ska jag gå och dra på mig min lilla rosa pluggbubbla! see you when i see you!
 
 

Börjat träna cheer

Den 2015-10-05, kl 22:32:37
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Då har cheerstunten dragit igång, det är jag och Krystal som startat upp denna träningsform. Vi tänkte ha träningar två gånger i veckan, och hoppas att det blir ett gäng som kör med oss regelbundet. Idag var vi 5 killar och 8 tjejer så det var jätteroligt! Behöver bara få upp någon mer topp, då vi nu fick köra med varsin grupp så fick man vara tränare samtidigt som man flög, gick väl sådär. Man hade hellre stått på marken och instruerat, men det kommer ;D

Jag tror jag har mognat

Den 2015-10-04, kl 18:58:58
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Vi har ju nyligt framkallat lite filmer som vi filmade när vi var tonåringar. Alltså, fy vad jag skäms när jag tittar på dom. Var man verkligen sådär omogen i den åldern? Man kan ju som säga att man mognat med åldern! 
 
Näe, dessa filmer kommer att gömmas undan tills man blir gammal och grå, då kanske det kan vara roligt att ta fram och titta och minnas tillbaka... just nu, bara skämskudde över ansiktet..
 
 

Loppis och lakritsfestivalen

Den 2015-10-04, kl 18:47:53
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Började morgonen med att gå på slottskogsvallens loppis, hittade ett par skridskor för 40kr (Becca vill åka lite i vinter så var tvungen till att köpa mig ett par), och hittade även en svart klänning och en tröja (10kr styck). Så lite fynd har man gjort, syrran hittade också billiga kläder :)
 
Sen drog jag och Daniel till Choklad och Lakritsmässan. Provsmakade tills jag fick alldeles ont i magen och köpte med lite smått och gott hem. Så nu har vi lakrits så vi klarar oss ett tag framöver!