Influensa

Den 2009-09-30, kl 22:47:55
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Totalt jäkla orkeslös, men inte så konstigt med tanke på att jag bodde i sängen igår, steg bara upp för att spy.. Fick inte i mig någon fast föda alls bara vatte.
Idag har jag också bott i sängen och druckit vatten, men även fått i mig två skorpor samt lite varmt vatten med bujongtärning.

God, jag känner mig så sjuk! =/

Paris Del 4

Den 2009-09-29, kl 20:21:11
Filed in Våra Resor | Kommentarer: 1
Måndag morgon var det dags att bege sig hem, men först en runda på stan och snabb shoppa. Tyvärr har de inte alls samma öppettider i sverige och det var bara visa affärer som öppnade tio (vi var tvunga att ta oss därifrån klockan elva). Men lite kläder hittade vi allihop i alla fall. Karro passade på att fråga i receptionen på hotellet vart flygbussarna skulle gå ifrån, och han sade ett helt annat ställe än det vi hade kommit till när vi kom till paris. Hon fråga flera gånger om han var hundra procent säker, vilket han var. Men när vi skulle ta bussen dit, så visste inte busschaffören något om detta, bara att flygbussarna till en annan flygplats gick därifrån, så vi skippade bussen och gick ner i tunnelbanan för att fråga i informationen, den långa sega kön fick oss att börja stressa massor. Och när det tillslut var vår tur så var hon i kassan skit sur så vi fick inte veta någonting. Men vi hoppade på en tunnelbana och började resa tillbaka dit vi kom ifrån i torsdags. Jag passade sedan på att ringa nirre som googlade fram åt oss att vi var påväg åt rätt håll, så tillslut kom vi fram dit i alla fall!

Hemresan gick väl bra, förutom sista sträckan med x2000 från katrineholm, där började jag må super illa och gick och la mig på golvet på toaletten. Men jag tog mig hem i alla fall och hann sova några timmar innan jag började spy..
så nu har jag tömt magen totalt, har hög feber, ont i halsen, ont i ryggen och huvudet. Jag har knappt rört mig ur sängen idag, bara legat och försökt sova för att inte känna av ryggen.

Skit också, jag har inte tid att bli sjuk!
Paris Del 3

Den 2009-09-28, kl 09:05:19
Filed in Våra Resor | Kommentarer: 0
Disneyland var fint, men inte alls lika underbart som jag förväntat mig. Det var mer upplevelse än äventyr liksom.
Det fanns inte alls många åkattraktioner, helst inte för lite äldre, men det fanns några i alla fall.  Vi började i ett spökhus där man fick sitte ner i stolar som rullade på räls. Det var inte direkt läskigt eftersom det var ganska barnvänligt, men det var otroligt läckert gjort så vi blev väldigt fascinerade!
Vi tog oss sedan till en berg och dalbana som åkte upp på ett litet berg, men började rakt ner i ett svart hål. Detvar lite läckert, för det har jag aldrig varit med om förut. Man kan ju som inte parera själv eller någonting för man har ju ingen aning om vilket håll den kommer åka åt, i övrigt så var den en snäll bergochdalbana. Efter denna bergochdalbana och över en timma kö tiden valde vi att inte åka någonting mer som var kö på.. Det var extremt jobbig kö!
MEn vi åkte Pirates of the carribean också, vilket var som en båt man sitter i ganska många och så åker man runt i ett stort landskap och tittar på olika grejor, det var himla snyggt gjort! Nu hade klockan redan hunnit bli ganska mycket så vi strosade mest bara omkring och tittade lite, samt att vi skulle stressa över i den andra parken också (vilket var onödigt att stressa till eftersom den redan hunnit stänga till vi hunnit dit) Men aja. Jag åkte sedan två attraktioner till, en båt som gick igenom ett konstigt sagoland med dockor, man blev helt knäpp på musiken, som var densamma hela attraktionen runt (ljusa röster som sjöng samma mening om och om igen) Becca blev lite hjärntvättad efter detta..
Samt att vi åkte någon space grej. Vi var dock beredda att vända när vi fick veta att den skulle gå 360 grader.. Ni vet ju att jag inte åker karuseller i vanliga fall, men vi körde på ändå. Jäklar, vad jobbig den var, lite rolig också kanske, men yr blev man. Den gick verkligen runt och åt sidorna i totalt jävla mörker, man fick också se lite planeter en snabbis. Men det mesta var det bara mörkt. Men jag kan säga att jag var rejält omskakad efter denna.

Nu sitter jag på hotellet och packar ihop mina saker, vi måste nämligen ta spårvagnen härifrån klockan elva, och vi hoppas på att några affärer öppnar klockan tio så att vi hinner snabbshoppa lite. Men det är inte säkert, man kan inte direkt lita på affärerna här för vissa öppnar inte förrän klockan två på vardagar.Paris Del 2

Den 2009-09-27, kl 09:57:50
Filed in Våra Resor | Kommentarer: 5

Vi  började inte dagen så bra eftersom en väskryckare snodde karros digitalkamera, men hon har hemförsäkring som täcker detta så det är ju inga problem med det, bara att det kändes så surt att inte kunna ta fler snygga bilder samt att det är lite besvärligt med anmälan och diverse!
Vi tog spårvagnen till disneyland med byte till ett tåg vi inte visste om det skulle gå till det stället, men som tur var så hittade vi gc troops i en av vagnarna, vilket sammanträffande! Hur som helst så var det lite komplicerat att hitta till tävlingen i disneyland eftersom att lokalen befann sig på på ett hotell. Efter incheck, frukost och skoköp bestämde vi oss för att gå ut och träna på gräsmattan, vårt lilla genrep, och eftersom allt inte klaffade som det skulle fick vi ändra några saker i sista stund, sedan var det dags för förträningen, som gick hyffsat. Men där fick vi även se lite av de andra laget, vilket tog ner vårt hopp om pokal lite.
Tiden gick och tävlingen närmade sig och nervositeten började sätta in.. och tillslut var det dags för oss att ställa sig på mattan. Vårt program satt inte felfritt, allvarligt talat så tappade vi ca hälften av det vi skulle ha gjort, men vissa saker kanske inte så synligt.. och vi var besvikna. Desto gladare var Gc troops som bara hade lite små missar, JÄKLAR vad grymma ni har blivit! I pausen innan prisutdelningen stuntade vi och fick tips av lite olika människor, vilket var hur grymt som helst, så nu kan vi tekniken i rewind, samt walk in bara jag och Karro! Jag blev även tossad av en av killarna upp till hands, och sedan tryckte han upp i en lib, utan att säga vilket ben han skulle släppa. Men det gick super i alla fall. Men killarna har ju så grymt stora händer motför Karro, så det var ju därför det blev så himla stabilt!

Resultatet av tävlingen har jag redan skrivit, men skriver det igen. VI samt Gc troops fick tredjeplats. Vi kankse inte förtjänade det med tanke på hur lite vi tränat och hur mycket vi tappade, men shit the same. Vi gick ut och gjorde vårt bästa!

Egentligen skulle ju jag och becca tävlat i dubbeldans också men vi skippade det eftersom becca inte kände att vi tränat tillräckligt, och inte kände att vi skulle kunna ge vårt bästa, samt att vi alltid tappar bort oss. Men vi kör till Beach Cup istället. Men nu skall vi göra oss iordning och dra iväg till Disneyland. Hey Ho Lets Go!Tredjeplats!

Den 2009-09-26, kl 22:32:57
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 0
En snabb update innan vi ska springa ut på stan och fira med ett stort skrovmål! Vi fick en fin pokal till vår tredjeplats på stunten, trots diverse missar så gillade domarna oss. Och grattis till GC troops stunt som också slutade på en tredjeplats i deras kategori!  Bilder kommer under morgondagen!

Paris Del 1

Den 2009-09-25, kl 22:45:02
Filed in Våra Resor | Kommentarer: 2

Vi landade i Paris på torsdagskvällen och tog flygbussen in till Paris centrum, hur vi sedan skulle hitta därifrån litade vi oss på att strömmen med människor var påväg till samma plats.. Efter lite virrande hittade vi tillslut en metro och klurade ut hur biljetterna fungerade och tog oss iväg till St Denis där hotellet ligger.. Första anblicken av stadsdelen var skrämmande, men hotellet var fint i alla fall. Redan på hotellet så fick vi veta att detta var ett ganska säkert område men att vi skulle hålla hårt  i handväskorna när "the black younger people" kom nära. (Till detta hör att mannen som berättade detta själv är svart). Efter att vi lämnat alla väskor på hotellrummet och begett oss ut på de mörka gatorna för att hitta mat kunde vi konstatera två saker.
1. Gatlampor är inte riktigt en självklarhet i dessa delar
2. Det är bara män och yngre killar som rör sig ute på kvällarna, "Var fan är tjejerna"? Frågade vi oss väldigt många gånger!

Idag Fredag tog vi oss en sightseeing dag och promenerade runt i Paris för att titta på monument och känna av stämningen i Paris, men gissa om vi blev utstirrade när vi gick runt i dräkterna! Cheerleading är nämligen inte så stort här i Frankrike så de flesta förstod nog inte riktigt vad vi höll på med. Vi stannade en stund vid eiffeltornet och tränade igenom programmet några gånger, alltså detta var första gången som vi verkligen har prövat alla stunt på samma träning.. vi har ingen aning om vi kommer klara det imorgon eller inte, men vi tar det som det kommer bara! Vi tänkte oss även shopping senare på kvällen eftersom vi fick veta att affärerna var öppna till tio på kvällen, vilket bara var ren bullshit eftersom allt stängt igen efter sju, när vi väl tänkte sätta igång. Men vi är ändå nöjda med dagen och snart skall vi sova inför den stora dagen imorgon.

Lycka till oss!
Seniorträning

Den 2009-09-24, kl 06:27:33
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Våra fina seniorer gjorde liberty extension för typ första gången och det gick super! De kommer bli helt grymma!

Kathys libFelicias lib


Kommande väder

Den 2009-09-23, kl 09:18:38
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Klart Paris kommer ha bra väder när vi är där! Passa på när skitvädret kommer till GöteborgHarry Potter Dolls

Den 2009-09-22, kl 22:02:55
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0


Om ni inte sett denna så är det ett måste! Den fastnar verkligen på hjärnan


My new color

Den 2009-09-22, kl 21:31:23
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0


Nu börjar vi ladda för Paris! Torsdag så händer det


Det hände en olycka

Den 2009-09-21, kl 12:44:56
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0


Efter att Parre kokat makaroner och stekt schnitzel så skulle Becca steka en schnitzel till sig själv, detta gick ju bra.. problemet var bara att parre missade att stänga av plattan där makaronerna kokat, och becca uppmärksammade inte detta, och ställde stekpannan med stekspade på denna platta . Vilket innebar att det började ryka samt brandvarnaren satte igång efter en stund.. Vi rusade in i köket, slet upp fönstret och vädrade ur lägenheten.. Smält plast är ju inte det nyttigaste att andas in direkt.

Becca och Parre har nu i uppdrag att idag inhandla en ny stekpanna tillsammans.


Its all dark again

Den 2009-09-21, kl 12:25:55
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0


Nu var man mörk igen då. Håret blev nästan svart, men har några ljusare slingor i håret också. Men jag är nöjd, tycker faktiskt om att vara väldigt mörkhårig


Jag har blivit med kisse!

Den 2009-09-20, kl 19:35:53
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1

Idag var vi och köpte födelsedagspresent till mig från Nirre, och det blev denna stora kisse från Lagerhaus plus en svart tunika från Missay. Supernöjd skea!


Lite snapshots från träningen

Den 2009-09-20, kl 17:53:51
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 0

Vissa träningar är jobbigare än andra, just när man får lite näradöden upplevelser. Men det gick bra ändå! Jag dog inte!
 

Första träningen vi prövar kick toss


Pressup heel

Volt upp i elevator

Volt ner från elevator

Påväg uppåt!


we cheer

Den 2009-09-18, kl 09:15:14
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 2


Jag vill verkligen ha detta wii spel nu! Men nej, det släpps inte förrän i november. En låång väntan framför mig alltså.


psykbild

Den 2009-09-17, kl 21:38:36
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 3


hahaha! Vad säger man liksom?!


Spirit Fever Cheer Game

Den 2009-09-17, kl 11:38:08
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 1


Jag som inte riktigt har förstått mig på Nirres spel som har samma upplägg som detta spel, men nu när man prövar på ett med cheerleading istället så är det ju hur roligt som helst! Kolla in min sida här  och gör en egen och skriv gärna om att det var jag "skea" som tipsade! Men ni som är cheergalningar måste verkligen pröva detta! 


Efter träningen

Den 2009-09-17, kl 11:34:26
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1


Upptäckte idag att det går att redigera bilder direkt i kameran. Inte direkt att det blir bra resultat, men eftersom jag inte har tid att redigera någonting hemma så är det ju någonting i alla fall!


Ledig eftermiddag i solen!

Den 2009-09-16, kl 09:58:41
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0


Min enda lediga dag efter jobbet så valde vi att ta en promenad i solen och avslutade ute på gräsmattan med armhävningar, situps och stretching! Det är ju dags att komma i form nu, Paris nästa torsdag!


Stretching för ryggen

Den 2009-09-15, kl 08:20:56
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 3
.. Jag och Kathy gjorde Scorpions på träningen, men min rygg pallar inte detta riktigt ännu, så fick ta det väldigt försiktigt! Men med Kathy var jag inte alls så försiktig utan pressade mest!Seniorträning

Den 2009-09-15, kl 08:18:00
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 0


Träning med seniorerna igår, nybörjarseniorerna alltså. Tänk att tjejerna blivit så duktiga! Vi körde dans med dem, uppvisningsdans alltså eftersom det är vad de kommer göra efter Norgetävlingen. Vi kommer förresten få iväg två gruppstunt till Norge, fast Karro och Becca får vara inhoppare i en av grupperna. Men skit i det, vi vill bara att våra nybörjare ska få känna av hur det är att tävla! Om vi sedan orkar så kommer vårat stunt att bara köra uppvisning då. Det gick förresten super att stunta tillsammans med tyskan Lena, vi klickade direkt så att säga! Fan vad jag ser fram emot nästa träning nu, vi kommer vara super!


Träning träning

Den 2009-09-14, kl 08:39:06
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 0


Lördagens gymnastikträning gick super! Jag prövade en bakåtkullerbytta och trycka upp till stående, som fungerade efter andra försöket! Sedan körde vi även några frontwalkovers och passade varandra.. Enda som gick fel var när jag landade på tårna så de var fastkilade under foten, ont gjorde det. Men skönt att äntligen börja träna igen! Vi fortsatte även med vår dubbeldans samt den vanliga gymnastiken!
Vi har förresten börjat öva på att hjula över ryggen, vi hakar armkrok och körde rejält hårt.. och självklart fastnade våra armar i varandra och vi föll ner i golvet och skrapade upp min näsa.. så nu är den röda fläcken ännu rödare än förut! :O


Blåmärken

Den 2009-09-14, kl 08:33:31
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 0
Det roliga är dock att dom matchar mina shorts! Skönt att de börjar blekna också, vill inte vara blåslagen i paris!


Filmrecension; Lesbian Vampire Killers

Den 2009-09-13, kl 09:03:49
Filed in Skeas Film & TV-serie tips | Kommentarer: 0

En gammal förbannelse ligger över en ödslig by och gör att alla unga tjejer blir till vampyrer på sin artonårsdag. Lokalbefolkningen har lärt sig leva med detta och försöker göra det bästa av situationen och skickar offer i form av förbiresande till en stuga där förbannelsen vilar. Denna gång så är det fyra snygga tjejer som blir skickade till stugan i skogen, tillsammans med två ovetandes killar. Vem överlever natten?


När vi satte i gång filmen så funderade jag först över kvaliten vilken inte var det bästa, men som förbättrades efter hand, okej, vissa specialeffekter visade väl att de inte hade den bästa ekonomin, men jag älskar effekten där vissa saker går lite snabbare! Skådespelarna är helt okända för mig, men deras insatser var faktiskt på en jämn och bra nivå. Självaa helheten av filmen var helt okej, det var inte direkt en rysare för den var inte läskig, mer åt det spännande hållet, och självklart var det humor. Så gillar du vampyrer och har lite humor så är det en sevärd film!


Lite av det jag shoppat

Den 2009-09-13, kl 00:46:08
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Yes yes, alltså lite av det jag shoppade i London. Behåarna visar jag inte, men de var så himla bekväma att jag nog för köpa in ett lager av dem när vi far tillbaks dit i december!

 

 


Onsdagsträning

Den 2009-09-09, kl 20:58:47
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 0


Det var synd att det var så många borta idag, men vi gjorde det bästa av situationen och passade på att stunta en massa. Amanda och Lena är verkligen super tillsammans och dessa två kommer bli västa power paret. Både Katey och sofia fick vara toppar och sedan passade vi även på att pröva den nya tjejen nicole som topp. Vilken naturbegåvning!

Det var verkligen en bra träning och allt börjar ta sig, mina flickor är så duktiga!


En helg i London

Den 2009-09-08, kl 22:48:45
Filed in Våra Resor | Kommentarer: 1

När vi landade i London kring åtta tog det ett väldans bra tag innan vi hittade rätt buss in till stan. Vi valde tillslut en tur och retur gruppbiljett för att få det så billigt som möjligt, enda haken var att vi var tvungna att resa alla samtidigt, vilket blev lite frustrerande på hemresan. Men detta kommer jag till senare!
Hur som helst så tog flygbussen mycket längre tid än planerat, London trafiken är inte att leka med. Det tog även ett långt tag att fundera ut om vi verkligen åkte på fel sida av vägen, för vilken sida kör man egentligen på hemma i sverige? Det var liksom inget konstigt med att åka på fel sida av vägen, det var väl främst vid korsningar man märkte av det, samt som gående.. då man självklart tittar åt fel håll. Men det finns hjälp till detta också, eftersom det står på vägen, look left/look right. Smart tänkt England!
När vi efter lång tid snurrandes runt på Londons gator, letandes efter vandrarhemmet hittade stället så kastade vi av oss packningen och gav oss ut på Londons gator.Vi började kvällen på en Engelsk pub, men på grund av mensvärk blev det en väldigt nykter kväll. DEt jobbiga med puben var dock ljudvolymen som var extremt hög så det vart inte så socialt. Vi fortsatte sedan kvällen med att först gå förbi en klubb som Karro vart på tidigare, en synth klubb där man fick ta med egen dricka in och som har öppet till åtta på morgonen, men pga dresskode så var det några i vårt sällskap som inte fick gå in.. De med jeans alltså. Vi skulle då dela upp oss och gå skilda vägar för att senare träffas på vandrarhemmet. Becca var sugen att gå in på synthklubben, men eftersom jag inte alls var sugen på emos och synth/hårdrock så ville jag gå med de andra, vilket var ett väldigt bra val! Dock så var vi vilse på Londons bakgator ett tag eftersom en av killarnas Engelska kompis Alain fick oss att leta efter någon svartklubb vid namn MegaMegaMega. Vi yrade runt ett bra tag, frågade oss fram, men inte en jävel hade hört talas om det, så vi bestämde oss tillslut att bege oss till en större klubb att hänga på. District var på tre våningar med ett live band på en av våningarna och pub/dansgolv på de två andra. Dock så var musiken, rejv, och denna musik är inte jag alls van vid.. samma beat i flera timmar, man måste nog gå på något annat än alkohol för att klara av det. Men i övrigt var det en lyckad kväll som slutade att slockna på vandrarhemmet kring sex på morgonen.Vaknade söndag av väckarklockan klockan åtta, men stängde av den halvt i sömnen och vaknade igen strax efter nio. Jag och Becca begav oss då ut för att hitta lite frukost och sedan ner på stan när de andra vaknat. Vi gick genom hyde park (tror jag det hette), förbi speakers corner och sedan ner på stan och in på Primarket. Det var helt otroligt billig där inne, underkläder, skor samt tröjor och linnen. Fyndställe nummer ett, problemet var bara att vi bara kunde ta handbagage hem så begränsad shopping. Efter primark gick vi till en skoaffär och hittade super fina handväskor, jag tog köpte en rosa och syrran en svart. Sedan tog vi oss ner till Camden och in på en pub där vi lämnade alla påsar och så fick vi gå några åt gången ner på stan. Camden var rätt häftigt, det var som en lång gata med emo och hårdrockskläder, och gatan avslutades med en stor marknad med lite allt möjligt!
När vi senare på kvällen lämnat alla påsar på vandrarhemmet begav vi oss in till Picadelly Circus för att  vandra omkring och äta mat. Det blev mat på en mexikansrestaurang, maten var väldigt god men sevicen var det sämre med. Lång väntetid och sedan blev Becca utan mat tills vi andra redan ätit färdigt.. Efter en låång kväll på restaurangen vandrade vi runt och tittade på London Eye, Big Ben och andra hus och byggnader.Efter promenaden tog vi oss tillbaka till vandrarhemmet för att vänta in resten, som fortfarande var kvar i Camden på puben. Vi somnade i teverummet en stund och sedan begav vi oss ut igen för att möta upp resten. Detta var svårare än vi tänkt oss eftersom gruppen vi väntade på hade delat upp sig. Så två stycken kom med taxi, en kille kom joggandes igenom Hyde Park och en kille var försvunnen och hade avstängd mobil.. Tillslut tog Karro kontakt med två polismän som var på samma gata som vi och efterlyste killen som full och självmordsbenäge (enda chansen till att de verkligen skulle leta efter honom) dock så ringde han upp precis innan de hann fara iväg och börja leta! Så tillslut kom vi i alla fall fram till flygplatsen där vi kunde lägga oss på golvet och sova i en timme tills det var dags att gå igenom säkerhetskontrollen och sätta sig på flyget. Döck så tappade vi bort samma kille som var försvunnen tidigare på flygplatsen, han var superfull, om tur var hittade vi honom precis när vi skulle in till gaten! Direkt vi landade i Sveriige blev jag upphämtad och skjutsad till jobbet, tack Niclas! Men satan vad trött jag varit både idag och igår.. Sliten kan man väl kalla mig!


London i korthet:
* Standarden i England är allmänt låg och tvål på toaletterna är inte en självklarhet utan snarare en sällsynthet
* Riktiga dörrhandtag är inte uppfunnet
* Soptunnor att förvara skräp i finns ej, utan istället ställer de ut sina svarta påsar vid vägen under vissa träd
* Telefonkiosker vid varje hörn, dom är otroligt charmiga, men behövs det verkligen idag?
* Sprit säljs i mataffärer fram till elva på kvällen, ganska bra enligt mig
* Handikappsvänlig kollektivtrafik fanns ej, bara att ta sig fram med barnvagn måste vara nog jobbigt!
* Tunnelbanan ,tuben, är otroligt smidig, men att den slutar gå vid midnatt, vad tänkte de då?
* Bussarna är inte att lita på, det står att den går till ett ställe men helt plötsligt så stannar den bara halvvägs till den platsen och säger i högtalarna att det är sista hållplatsen och alla får hoppa av. Snopet!

London är dock en upplevelse värd att uppleva!


Blåslagen

Den 2009-09-05, kl 07:55:42
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Efter trampolinträningen igår så är man helt blåslagen..
När jag övade salto i launchen så slog mina lår i metallen på selen hela tiden, på samma plats, så jag har ett stort märke på båda mina övre lår, sedan råkade min underarm också slå sig i metallen så där jag jag också blåmärke.
Jag har även kvar stukningen, men dock har jag fått utskrivet något sorts kortison som ska vara inflammationsdämpande samt att det inte ska göra ont så mycket när man tränar. Och träna, det måste vi ju göra för nu är det nära!

Men först är det London! Yippiyeah, vi tar flyget till London i dag för att shoppa lite imorron. Kommer hem på måndag, då kommer det en massa bilder! Bara vi får igång internet till min lilla bärbara, det verkar n'mligen som att routern inte vill dela ut internet till mig, jävla rauter!

I övrigt så vaknade jag nyss upp med världens huvudvärk och igentäppta näsor, och ja, i min värld så heter det näsor, det är enklare att säga så. Så enligt mig har man även två rumpor.

Nej, nu är det dags att stiga upp och packa lite innan jag beger mig till salongen.

I'll gonna miss u Nirre!