Bäbisbilder

Den 2017-12-27, kl 20:19:15
Filed in Våra Fotografier, Våran vardag | Kommentarer: 0
Tog ju lite kort på Zoe & Timea för ett tag sen så här kommer några av bilderna :)
 
 
 

Jumanji

Den 2017-12-27, kl 08:38:57
Filed in Skeas Film & TV-serie tips, Våran vardag | Kommentarer: 1
Igår var vi på bio och såg Jumanji och trots att jag hade rätt så höga förväntningar på filmen (efter att nyligt sett om första filmen) så blev jag inte besviken. Man kan säga att detta är den uppgradera versionen (det har alltså flyttat från ett brädspel till ett tevespel och utspelar sig därav i nutid. Samt att den nya filmen är en äventyrskomedi medan den gamla var mer bara äventyr.
 
Det är en väldigt bra mashup av skådespelare i denna filmen, och som Daniel sa, ibland har man lite svårt för Kevin Hart för han kan bli alldeles för mycket. Så i denna film där han fick dela plats med Dwayne Johnson, Karen Gillan och Jack Black så blev han alldeles lagom. Det var mycket humor rakt igenom filmen, utan att bli för tacky.. så me like!
 
Vi såg filmen i 3D och det var helt godkänt med effekterna, men jag kan inte säga att det är en film som måste ses i 3D dock. Rekommenderar starkt denna film!
 

Kissekatter

Den 2017-12-25, kl 17:30:59
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Jo, julen har också handlat om mina favoriter. Kissekatterna! Jag har åkt fram och tillbaka över Göteborg för att mata och kela med katter. Beccas katter på Hisingen och Emelies katter i Frölunda. Alltid mysigt med lite kattsällskap :)
 
Här har ni Emelies bäbisar
 

Julen är över

Den 2017-12-25, kl 17:28:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Då var julen över, klapparna är öppnade och boken jag fick har jag redan hunnit halvvägs igenom..
 
Vi smygstartade ju julen traditionsenligt med Bingolotto på uppesittarkvällen, med viss motstånd från Daniels sida kan jag tillägga. Jag kan väl hålla med honom om att det faktiskt inte var så roligt, inga roliga gäster och inga vinster. Sen så känns det som att det är en sån aktivitet som man borde göra tillsammans med andra, för att få till den här mysiga stämningen.
 
Hursom så blev det därefter julafton hemma hos oss tillsammans med Daniels syster Mia och hennes barn Emilia och William. Vi spelade xbox, löste korsord, spela alfapet och åt god mat. Precis som en julafton ska vara alltså. Sen blev det ju väldigt dåligt med bilder från julafton. Jag vet inte vad som flög i mig, men min kamera låg helt orörd inne i datarummet och mobilen vilandes på soffkanten, så inte blev det några bilder inte.
 
 
Vårat fina sällskap 
 
 

Katten sover

Den 2017-12-19, kl 16:49:00
Filed in Våra Kissemissar, Våran vardag | Kommentarer: 0
... han sover som Jag... med öppen mun 😂

</div

Spela xbox

Den 2017-12-19, kl 09:28:16
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Igårkväll passade vi på att prova de två Xbox one barnspel jag lånat från biblioteket. Tänk vad smart att man kan gå och hyra spel där gratis. Är helt perfekt nu inför julafton då barnen kommer hem till oss. Vi provade spela både Yooka-Layle och Cars och fastnade främst för Cars. I bilar så kunde man spela i battle mode, vilket innebar typ Mario Cart. Så det var my kind of game om man så säger. Så jag hoppas att barnen tycker det är lika roligt som jag ;)
 
 

Söndagsmys

Den 2017-12-17, kl 14:01:04
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Idag var det fint väder ute, så det blev en liten promenad i slottskogen, för att sedan gå förbi Ica och handla lite chips till ikväll. Daniel har lovat mig en riktigt mysig romantisk film, så vi får se vad han har hittat helt enkelt
 
 

Tjejkväll med julmys

Den 2017-12-17, kl 13:58:49
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Igår hade vi tjejkväll hemma hos mig. Det blev julfika, quesedillas, piroger och potatissallad. Jag misslyckades totalt med guacamolen jag skulle bjuda på, men resten var riktigt gott. Det är bra när man kan ta med sig lite var så får man smaka på lite nya grejer! Hursom helst så var det väldigt mycket tjöt hela kvällen, och sedan avslutade vi med ett rätt så stort julquiz. Riktigt mysig kväll!
 

Jul på Liseberg

Den 2017-12-10, kl 20:58:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Vi strosade omkring och kollade in i de små stånden som säljer krimskrams, såg konståkningsshowen nötknäpparen samt ljusshowen med fyrverkerier. Självklart började det snöa också. Vi trodde först att det ingick i showen men det visade sig snart vara riktig snö
 
 
 

Julmarknader

Den 2017-12-10, kl 12:10:39
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Jag och Becca åkte förbi lite julmarknader igår, både ute på Stora Holm Säteri, bananpiren och inne stan med bland annat Haga och Gustav Adolfs Torg. Sedan stannade vi också till och lyssnade på den sjungande julgranen. Vi hittade dock inget speciellt att köpa, men ikväll blir det Liseberg :)
 
 

Träning

Den 2017-12-07, kl 10:30:31
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Igår var vi på Schillerska Gymnasiet och tränade tillsammans med Acroyoga folk. Visade sig att även ett annat partnerstunt par var där så vi fick en massa tips som var väldigt bra! Det paret tränade inför Coed landslaget i cheer nu, så dom gjorde ju en massa mer avancerade grejer än vi. Så nu finns det möjlighet att få lite tips där om man går dit på onsdagar och sen även Jonas och Therese som kom förbi på en av våra träningar för att hjälpa till, ska dyka upp fler gånger. Så nu kanske det ändå kan bli nått av detta. Men partnerstunt är svårt, och jag som tänkte bli tränare nu när man gått och blivit gammal, men har fortfarande inte hittat någon bra ersättare till mig. Vi är för lite folk på träningarna hela tiden. Så jag får la träna lite till helt enkelt.
 
Sen hoppas jag att vi kan sätta ihop en groupstunt grupp också till våren. Hade varit sjukt bra att ha bägge delarna. Men vart hittar man folket? Inte det lättaste!
 
 
 
 

Totte har hittat sin plats

Den 2017-12-04, kl 12:45:35
Filed in Våra Kissemissar, Våran vardag | Kommentarer: 0

Under julgranenNy t-shirt

Den 2017-12-02, kl 21:21:18
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Under Black Friday så tänkte jag ju handla två t-shirtar på New Yorker men på grund av den långa kön så lämnade jag dom och gick, så nu när vi var på torget igen så gick jag in där igen. Hittade en av t-shirtarna fortfarande på rea så den fick följa hem :)


Pynta granen

Den 2017-12-02, kl 15:37:29
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

På med myskläderna för nu ska granen Pyntas!