På minuten

Den 2012-05-30, kl 12:37:02
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Vi skulle skjutsa Helene till centralstationen och tog bilen med tanke på all hennes packning plus att det ligger gode så nära (ska ta ungefär 10-15 minuter dit) Men vi åkte i god tid för att hinna. Men, gissa om det var sjukt mycket trafik. Det var kaos överallt och vi fick PANIK, klockan bara tickade och tickade och trafiken stod nästan stilla...
Man blir sjukt stressad när man vet att man har en tid att passa! Tåget gick tio i fem.. och kan ju säga att två minuter innan tåget skulle gå satt vi vid rödljusen precis intill centralen och bad till gud att det skulle slå om till grönt. Vi gasade in på centralens parkering prick tio i fem och Helene och Becca kastade sig ur bilen och tog packningen och sprang till tåget, hjälpte Helene på och så kom Becca tillbaka, tittade in i bilen och såg Helenes handväska så det var bara ta den och springa till tåget igen, och thank god så höll dom precis på att stänga dörrarna då Becca i panik sa till dom att väskan måste åka med tåget! Så Helene hann komma ut och hämta den. Snacka om sista minuten!

Hade vi bara åkt någon minut senare hemifrån så hade tåget åkt ifrån oss och Helene blivit strandad i Göteborg ett tag till.

 

Så dagens tips om du vill ha mer spänning i livet!
Ta bilen i rusningstrafik genom Linné när du har en tid att passa :)


Vann coed på tävlingen

Den 2012-05-30, kl 12:29:28
Filed in Våra Youtube tips | Kommentarer: 0

FTG Bullets

 

 


Awesome dansare utöver det vanliga!

Den 2012-05-29, kl 22:38:26
Filed in Våra Youtube tips | Kommentarer: 0
Zombiedansare
Exorcistdans


This is Team Awkward

Den 2012-05-29, kl 13:26:00
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 3

Vi är awesome mina cheertjejor :)

Kicki, Carro, Skea, Becca och Helene (och vi har saknat dig på resan Kajsa!)

Team Awkward

Den 2012-05-29, kl 12:51:17
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 1
Våran rutin :)


Resan till Tyskland

Den 2012-05-29, kl 10:38:04
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 0
Fredag: Vi tog tåget till växjö redan klockan 6 på morgonen och sedan tog vi flyget några timmar senare vidare till dusseldorf. Väl i tyskland skulle vi ta oss till Bottrop, vilket inte var det lättaste, krävdes många byten med tåg och bussar och var väl inte framme förrän kring åtta på kvällen, och då fick vi veta att hallen vi skulle sova i inte var tillgänglig förrän klockan 10 så det var bara att promenera runt med packningen och leta efter en restaurang.
Inte kan jag säga att vi sov bra där i hallen, på våra gummimadrasser. Sen också att både jag och Helene hostade sönder hela natten gjorde det hela inte bättre!
Lördag: Vi hade sovit riktigt dåligt och var trötta och sletna allihopa men det var bara bita ihop och bege sig till Movie Park. Det var sjukt mycket cheerleaders överallt! Vi spenderade dagen med att förbereda oss inför tävlingen, fixa håret och titta på cheer, svettas som tokar i värmen och uppvärmning. Förträningen till tävlingen gick helt okej, men sen när vi väl skulle tävla, sådär tjugo i fem på eftermiddagen var vi alla redan så trötta i kroppen av både värmen och vi sjuka var helt slut. Så Kickis del i rutinen gick faktiskt bra, men min del inte alls lika bra. Vi missade ett stunt då musiken buggade och sedan i volten så stod jag på tok för mycket på hälarna så min framåtvolt rörde sig så pass mycket bakåt att vi tappade ner i marken och sen buggade musiken så att den dog helt. Så vi fick inte ens göra klart våran rutin =/ Vi trodde först att de var dom som stängde av musiken när vi tappade, så vi trodde vi blivit diskade eller nått.. men det visade sig senare att det inte var så. Hursom så kom vi på 16:e plats av 22. Men det var vi helt klart nöjda med, med tanke på fallet och att vi bara hade kunnat göra strax över halva rutinen..

På kvällen så satte vi oss på en grekisk restaurang och tittade på eurovision ett tag, men vi vågade inte stanna där under hela programmet eftersom vi inte visste vilken tid dom skulle stänga och låsa hallen. Men awesome att vi vann ju :)

Söndag: Var vi inne på Movie Park och stuntade, åkte karuseller och sådant. Hade jättetrevligt i den galna värmen! Tittade på finalerna som var helt grymt bra och sedan åkte vi med Lena och hennes vänner hem till Bina där vi skulle sova :) Blev bjudna på mat och sedan begav vi oss till Lenas Coach födelsedagsfest. Det var mycket folk och cheerleaders där, och alla gick med skor inomhus och rökte.. så lite annorlunda motför vad man är van, sedan att alla pratade tyska och hade lite svårt för engelskan var lite jobbigt... Det hela blev mycket roligare när vi bestämde oss för att gå ut och stunta tillsammans! Lärde Lena 360 och handstående och sedan stuntade vi med en kille som tränar cheer, gjorde lite partnerstunt och lärde oss 360 till extension :)


Elite hade en shop där man kunde köpa shorts, tröjor, byxor etc med eller utan tryck och så tryckte de på plats.Måndag: Steg vi upp tidigt på morgonen, och Bina som vi bodde hos hade kommit hem kring 5 på morgonen från festen och dukat fram frukost åt oss och sen gått och lagt oss, gullevännen! Så vi fick i oss lite frukost och sen fick vi skjuts av Lena och hennes mamma till flygbussen.

Lena har varit så himla söt och hjälpsam hela resan och vi älskar henne för det. Underbarare människa hittar man inte, och sen Bina som lät oss sova där :)


Botaniska trädgården

Den 2012-05-21, kl 22:35:33
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0 

 //Becca


fyra dagar

Den 2012-05-21, kl 21:18:48
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 0
Bara fyra dagar tills vi åker! Awesome :)

Awesome

Den 2012-05-20, kl 19:19:52
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Becca har sytt en bikini


Vi ligger och gottar oss på balkongen :)


sommar och sol

Den 2012-05-20, kl 18:26:57
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Åh god damn vad varmt det är ute nu, nästan så att vi steks på balkongen, eller som Becca säger "jag börjar lukta bränt".. Sommaren är här nu och det är awesome :)

Awesome

Den 2012-05-17, kl 15:00:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Håll tummarna för oss 16:39 nästa lördag då vi befinner oss här

Lite förberedelser

Den 2012-05-17, kl 14:32:31
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Mycket att göra innan resan; checka in alla, skriva ut alla papper som man behöver ha med, skriva listor med vad alla ska ha med sig, köpa glittereyeliner och luftmadrasser, bränna ut skiva etc..


Så idag var vi förbi Jysk och köpte luftmadrasser att sova på, billigt ska det vara, så det blev dessa för 30:- och en glittereyeliner från ica för 45:- awesome :)


Trädälskare

Den 2012-05-13, kl 18:48:42
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Det är så himla vackert i Göteborg när man går ut och promenerar i stan, dessa träd finns typ överallt. Vi hade velat ha en minivariant av det på balkongen, men tror inte att det går att få tag på tyvärr =/


Gardinstångsproblem

Den 2012-05-13, kl 18:47:29
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Hur svårt ska det egentligen vara att borra upp en gardinstång, uppenbarligen tillräckligt för att bli riktigt förbannad.

Jag och Becca skulle idag själva göra detta för att visa Daniel att vi visst kan göra sådana enkla och praktiska grejer själva, men.. det bara jävlades och tillslut så sitter vi här och väntar på att Daniel ska komma hem så att vi får hjälp. Av någon anledning så har dom järnbalkar överallt i detta hus, och det är en jäkla balk som vägrar bli genomborrad. Fruktansvärt enerverande faktiskt! Och tillråga på allt så är skea hungrig, och då blir hon grinig, så snart får vi nog sätta igång med maten innan jag kruppar sönder :)


Två veckor kvar!

Den 2012-05-12, kl 10:17:23
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Snart bär det iväg till Tyskland, och det närmar sig otroligt snabbt. Tiden får gärna bromsa lite så att vi hinner träna lite mer, eller så kan det bli varmare ute igen så vi kan köra extraträningar :)

Hursom så ska denna lördag spenderas med min fina Daniel, vi ska ta en promenad i stan och titta på alla galningar som springer Göteborgsvarvet, jag är grymt imponerad av alla som gör det då jag själv aldrig skulle orka :)


Galet

Den 2012-05-08, kl 07:11:47
Filed in Våra Youtube tips | Kommentarer: 0


Äntligen så voltar vi

Den 2012-05-07, kl 20:57:48
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 0
Idag körde vi bakåtvolt från elevator och snurrar från heelstretch och det gick awesome :))


Mata fåglar

Den 2012-05-06, kl 17:39:25
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Vi var uppe i änggården idag för att mata alla fåglar med kex och mackor. Dom är så extremt tama där, att när Kanadagässen kom dit med sina ungar för att äta så kunde man känna bäbisarnas ludna fjädrar mot händerna medan man matade dom! Urgulligt!! Det är så sjukt mysigt där uppe i skogen :)


Team Awkward

Den 2012-05-05, kl 20:30:20
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 0
Tänkte passa på att presentera mitt stuntlag som ska till Tyskland snart :)

Carro: Är min söta bas, som fnissar mest hela träningen tillsammans med Kajsa! Hon har tränat cheer nu ett tag till och från med mig (gissar på över ett år?) och älskar att stunta mer avancerat!

Kajsa: Är våran extra person, som vi så fint kallar det. Hon har vart bas och framperson nu denna terminen och kommer att följa med på tävlingen som "tränare/spotter". Hon är också en extremt fnittrig människa som har svårt att sluta skratta när det väl satt igång!

Helene: Är vår starkaste tjej i laget, (SM vinnare i styrkelyft) och är bas. Hon är en supergullig, lite blyg tjej, som hade en dröm om att tävla utomlands i stunt.. Har tränat cheer sen typ 2005, och älskar cheerleading

Becca: Är vår bakperson som fått stå på tå när vi haft Carro och Kajsa som baser! Hon är vår idespruta och slagpåse. Stackarn lyckas ju få både rivmärken och blåmärken varenda träning.

Kicki: Är vår nyaste medlem och har väl tränat i sisådär två-tre månader nu! En topp som har blivit grymt duktig, och en sådan där människa som bara är positivt inställd hela tiden. Att pröva nya stunts är absolut inga problem! :)

Skea: Älskar cheerleading, är topp och har tränat cheer till och från. Älskar att vi äntligen har börjat med mer avancerad cheer nu, då det mestadelen av tiden vart nybörjarcheer under dessa år. Har börjat bli av med höjdskräcken och är extremt feg när det gäller nya stunts.Lena från Tyskland

Den 2012-05-05, kl 19:59:22
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
För längesedan så hade vi en jättegullig utbytesstudent i vårat lag ett tag, Lena, från Tyskland. Nu visar det sig att hennes lag också ska tävla i tyskland och att dem till och med kommer tävla mot oss i group stunt! Vi har även passat på att stämma träff och ska mysa med henne och hennes tjejer på lördagen och gå på movie park på söndagen :)

Det kommer bli awesome! Alltid lika roligt att träffa upp gamla cheerkompisar! :)

Lena är andra från vänster


Första maj på Liseberg

Den 2012-05-04, kl 17:26:41
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Följde med Emelie och Helene till Liseberg efter träningen. Tog lite kort medan de åkte alla möjliga karuseller, jag åkte bara Liseberg bannan och kolerado.
//Becca


Sommar i Göteborg

Den 2012-05-02, kl 16:14:30
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Ringde och pratade med mamma idag och hörde att dom fortfarande hade snö kvar där uppe i norrland. hon har svårt att tro att det är så grönt här nere i söder, så laddar upp en mobil bild till mamma :)


Sommardag

Den 2012-05-01, kl 18:05:12
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Strålande sol och över tjugo grader varmt. Det kallar jag en härlig första maj, och det känns att sommaren är här nu!


Uteträning

Den 2012-05-01, kl 17:57:38
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 0
Med Emelie, Helene och Becca. Det gick awesome och det var sjukt varmt!