Me Amore

Den 2013-07-28, kl 19:22:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
I fredags åkte vi till Me Amore, en Italiensk restaurang på Linneplatsen. Väldigt bra service, god mat och trevlig personal.
 
 
Becca tog en vanlig pasta med ost och tomater, Daniel tog en italiensk pizza med salami och jag själv tog pasta med skaldjur och en pannacotta till efterrätt!
 
 

Knarrholmen

Den 2013-07-28, kl 18:08:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
I fredags åkte vi ut till Knarrholmen för att hälsa på Daniels syster Mia med barnen. Det var hur mysigt som helst, och vädret kunde inte varit bättre. Vi låg på stranden och solade, grillade korv, och barnen badade och fångade krabbor
 
Jag var dock för feg för att doppa mej, finns det brännmater och krabbor i närheten så är det inte ens säkert att jag klarar av att doppa tårna!
 
 

Paddla kanot

Den 2013-07-28, kl 14:48:06
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
I veckan efter Becca slutade jobbet så tog vi oss ut till Delsjön för att hyra en kanot. Jag satt i mitten och Daniel och Becca paddlade. Vi stannade på en liten udde för att grilla korv och köttspett och sen paddlade vi tillbaka (vi hade ju bara två timmar på oss innan stängning).
 
Det var hur mysigt som helst, trots att jag är rädd för vatten. Dock vågade jag ju knappt fotografera någonting alls medan jag satt där i kanoten, och ni ska veta att jag var på helspänn, så hade vi väl vält i så hade jag försökt rädda handväskan med kameran i. Men det var lugnt, det är bara Becca som gör mig nervös ibland då hon börjar vifta och försöka komma undan insekter.. men vi lyckades paddla utan att bli blöta i alla fall!
 
 
 

Igelkott

Den 2013-07-27, kl 12:03:30
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
När vi promenerade i stan i Piteå så träffade vi på en igelkott utanför Coop. Tyvärr hade Coop redan stängt så den lille kotten kom inte in för att handla det han ville ha. Men han hittade lite glass utanför butiken som han glatt hade mumsat i sig!
 
Hen var en nyfiken lite sak, och funderade på vad man kunde göra under Beccas sko

Promenad i Lillpite

Den 2013-07-27, kl 12:01:10
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Vi har både promenerat och cyklat igenom denna lilla by vid namn Lillpite där mamma bor.
 
 

Djur

Den 2013-07-26, kl 15:02:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Bara för att dom är så söta!
 

Åka Åka Åka Båt

Den 2013-07-26, kl 14:12:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
När vi var hemma i Piteå så hade ju tyvärr inte mamma o Pelle fått ner sin båt i vattnet ännu, men det blev en liten båttur med Pappa istället!
 
Det blev en liten sväng för att titta på hus längs med vattnet, och sen stannade vi på fingermanholmen för att äta lite
 
 

Storforsen

Den 2013-07-25, kl 18:56:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Det blev även ett besök uppe i Storforsen. Daniel var väldigt imponerad, men jag som varit där flera gånger förut kände ju inte riktigt samma känsla. Men mysig utflykt var det verkligen!
 
 

Skellefteå

Den 2013-07-25, kl 15:21:33
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Vi var en tripp till Skellefteå förra veckan. Där var det meningen att vi skulle åka en liten kanal flotte, vi stressade som idioter och det var precis på minuten att vi kom dit i tid. Men väl där så får vi veta att den är trasig, så istället passade vi på att shoppa lite och gå genom den fina parken och ut på en udde för lite fika. Sen promenerade vi genom den gamla stan och tog en tripp till Krysset för att äta.
 
Pelle hade ju nämligen läst någonstans om en utländsk matrecensent som utnämt krysset till att servera världens godaste hamburgare.. Men tja, det blev väl lite av en besvikelse, för den var ju inte så speciell som man trodde den skulle vara.
 

Havsbadet och surströmming

Den 2013-07-25, kl 12:28:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Söndagen i Piteå åkte vi först till Piteå Havsbad så att William skulle få leka av sig i hoppborgarna, och en sväng ner på stranden. Tyvärr var det inte tillräckligt varmt för att bada, men det skrämde inte Daniel för att i alla fall gå ut och känna på vattnet.
 
William har gått och blivit höjdrädd så han vågade bara åka ner på magen
 
 
 
Sen blev det surströmming hemma hos pappa ute vid vattnet. Det är så mysigt att sitta där i kvällssolen och äta lite surströmming. Dock njöt väl inte Daniel lika mycket som oss, då han satt bredvid och åt en fläskfilé till lukten av strömmingen. Men sol hela kvällen och ett glas vin är gott!
 
Vi skulle egentligen stanna en stund hemma hos pappa och titta på film och äta lite chips, men syrran skulle vara chaufför och var så galet trött att hon bara somnade i soffan direkt, så vi bestämde oss för att åka hem till mamma för att låta henne sova istället!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nya köksstolar

Den 2013-07-25, kl 11:11:04
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Passade på att köpa nya köksstolar på Rustas rea! :)


Hästar

Den 2013-07-24, kl 20:59:00
Filed in Våra Fotografier, Våran vardag | Kommentarer: 0
Första dagen i Lillpite så gick vi och hälsade på några av hästarna i hagen hos mamma (Ängsgårdens Arabhästar).
 
Xanthia hade fått ett föl, en liten Xeshila. Som var extremt kelig och människokär!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hälsade även på det nya fina arabstoet Walka
 
Hälsade såklart på min gamla tant Wahine, som var så trött att hon knappt orkade hålla ögonen öppna
 

Under the dome

Den 2013-07-24, kl 20:32:04
Filed in Skeas Film & TV-serie tips, Våran vardag | Kommentarer: 0
Har hittat en ny serie att börja följa! Under the dome, som är baserad på en Stephen King novell. Tyvärr har det bara kommit ut fem avsnitt av den än så länge, men jag gillar den!
 
En skräck/Sci-Fi/mystisk serie, som faktiskt är väldigt bra gjord!
 
 

Ibland har man tråkigt i bilen

Den 2013-07-24, kl 20:28:37
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Så då passar man på att använda den främre kameran på mobilen ;)
 

Sommar o Sol

Den 2013-07-23, kl 08:42:57
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Efter en vecka i Piteå med halvdant väder så kom vi till Götet och värmen igår. Så det var bara att åka och hämta katten och lämna honom i lägenheten och sen ut och lägga sig i slottskogen och sova i skuggan ett tag. (vi prövade ligga i solen i fem minuter, men det var på tok för varmt)
 
När vi dregglat färdigt på den filten så tog vi oss hem och däckade i soffan, och sen åkte Becca hem för att sova för natten redan vid fem.. att resa gör en så extremt trött!
 
 

Föl

Den 2013-07-15, kl 18:40:00
Filed in Våra Fotografier, Våran vardag | Kommentarer: 0
Nu har Xanthia fått sitt föl, och det blev den fina Xeshila
 
 
 

Sitter på tåget

Den 2013-07-12, kl 18:00:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Just nu sitter vi på tåget, hoppas jag i allafall. Kanske vi sitter med datorerna och tittar på en film, läser en bok. Eller så tjötar vi lite med dom som sitter i samma kupe som oss. Hursom helst så är vi snart  hemma i Norrland!
 
Men jag saknar dig redan min lilla bäbis
 

Äntligen lite sommar!

Den 2013-07-11, kl 20:33:50
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Solen lyser på dagarna i ett molnfritt Göteborg. Det tog en väldans lång tid detta år, men nu är äntligen sommaren här på riktigt!
 
 

Inflyttningsfest

Den 2013-07-08, kl 00:10:11
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Vi träffades upp i lägenheten för en liten inflyttnings samt födelsedagsfest för Emelie. Vi tjötade, spelade lite spel, drack bål och hade det trevligt. Sedan åkte några av oss iväg in mot stan för att gå ut och dansa.. och fattiga som vi är så hade vi tänkt att använda fribiljetterna till Excet, problemet var bara att de endast gäller till klockan 01, och när vi kom in till Valand var klockan redan tio i. Med tanke på den galet timlånga kön så tänkte vi att hoppet var ute, men gick fram till vakterna för att kolla med dom.
 
Och tänka sig vilken tur vi hade! Vi blev placerade i vip kön och inom fem minuter kunde vi gå in. Väl inne på klubben så dansade vi, mötte upp två andra supersöta tjejer och bara hade det trevligt. En bra kväll helt enkelt
 
 

Lägenhet

Den 2013-07-08, kl 00:03:07
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Becca har ett eget rum, toalett och walk in closet i lägenheten
 
Gemensamma utrymmen i lägenheten
 

Snart Piteå

Den 2013-07-05, kl 14:44:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Nästa Fredag så är det dags att ta tåget till Piteå igen. En veckas sommar i Piteå, och denna gången så följer till och med Daniel med, så det blir roligt! Vi kommer vara i Piteå mellan den 13:e - 21:a juli.
 
Har skrivit en liten lista med saker vi tänkt göra
* Inflyttningsfest hos Verran (ifall de bestämt datumet till den 13:e
* Äta surströmming med Pappa
* Piteå Havsbad
* En typ skärgårdskryssning i Skellefteå
* Hälsa på Emma och Axel
* Verran ska klippa mig, fria händer
* Åka båt med mamma eller pappa (beroende på om någon av båtarna ligger i vattnet)
* Storforsen
* Hälsa på morfar
* Lillpite dagen
* Grillkväll på havsbadet
* Träffa Sara och Helene
* Kanske lite bilbingo
* Luleå
* Promenad i Piteå och visa Daniel vart jag växt upp :)
 
 

Byggt hus

Den 2013-07-04, kl 09:34:00
Filed in Våra Kissemissar, Våran vardag | Kommentarer: 0
Tvåplansvilla med tre rum med ingång på båda våningarna och genomgång (ett hål) mellan de båda våningarna. Och matta på taket och vid nedre ingången för bekvämlighetensskull. (Lite bortskämd kisse har vi allt!)

 
 
 
 
 
 
 

Söndagshäng med Emma

Den 2013-07-01, kl 09:07:52
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Igår träffade jag upp Emma (min barndomsvän som jag inte träffat på sjukt länge), vi tog en promenad genom slottskogen och tog en galet god laxmacka på Villa Bel Parc. Sedan blev det en sväng förbi min lägenhet och en tur förbi Emelies och sedan vidare för middag på Super Rullband Sushi.
 
Man plockade tallrikar från ett rullband och så kunde man beställa små tallrikar med varmrätter från köket. 4 tallrikar kostade 70:- och då ingick ris och soppa. Och jag kan ju säga att vi blev galet mätta på 4 tallrikar! Jag tog 1 tallrik med 2 sushi rullar, en tallrik med stekta räkor och grönsaker, en med ankbröst och en choklad efterrätt. Mycket bra restaurang får jag säga!
 
Sedan åkte vi hem till mig igen och chillade i soffan och tittade på filmen Stoker , som var väldigt speciell och psyko.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lördagskväll på Quizadillas

Den 2013-07-01, kl 09:02:19
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
I lördags var vi på quizadillas igen och det var lika roligt som förra gången. Men denna gången var det krigstema så galet mycket svårare. Men som vanligt var det gratis mat och billig dricka. Me like!
 Efter Quizet så hängde vi lite i kaffebaren och absintbaren innan vi blev för trötta och åkte hem.
 
 

Fredagkväll på Parklane

Den 2013-07-01, kl 08:46:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Vi träffades upp hos syrran och gjorde makeupen, och sen åkte vi iväg och mötte upp Charlie för att gå på Queer. Vi hade jätteroligt, dansade och tjejerna som aldrig varit på Queer tidigare gick runt och fotograferade sig tillsammans med alla dragqueens. En bra kväll helt enkelt :)
 
(Skicka mig gärna lite bilder tjejer så att jag kan lägga upp!)