Festen

Den 2012-04-30, kl 08:23:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Vi körde lite qiuz, drack och hade trevligt! En riktigt lyckad inflyttnignsfest. Klas och Charlie hade helt klart bäst outfit för kvällen, (Victor trodde ju att piercingarna var riktiga så nog gick det hem hos folk!) och det var grymt roligt att Bitte kom, en människa som alla älskar. Som Kicki sa "sådär ska jag vara när jag blir äldre! Hon är ju skitcool!".

 I övrigt så flög Becca i en kullerbytta över soffan och vältebordsskivan så att all öl och cider rann ner på mattan, när hon försökte sig på lite Cheerleading med Max och Klas. Victor och Kicki2 knuffades och ett bålglas flög på köksluckor och väggar. Men annars var det rätt lugnt! Vi fick ju dock duscha mattan igår och hänga ut på balkongen för att torka, lär ju ta några dagar innan den går att lägga tillbaka. Sen försöker vi vädra ur lägenheten ordentligt eftersom soffan luktar öl :O

Men det var riktigt roligt att alla kom! och det var skönt att tillochmed dom som nästan inte kände någon tyckte det var supertrevligt :)  Vi har så bra vänner! Tack allihop, det var awesome! :)

Bitte var lika glad och fin som alltid!


Charlie hade så grym outfit!Man ryms många i vår soffa:)


Vinnarlaget i quizen!


Klas hade rakat sig dagen till ära, grymt!

 


Daniel ser ut att skrämma Fredrico rejält ;D
Förberedelser inför festen

Den 2012-04-30, kl 08:04:27
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Vi sminkar oss och gör oss redo för punk/hårdrocksfesten :)
 
 
  
  


Förberedelser

Den 2012-04-27, kl 21:41:20
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Det ska bakas, städas, fixas och donas inför inflyttningsfesten. Men det ska nog gå bra, vi får ju hjälp av awesome människor imorgon :)


dessa vardagar

Den 2012-04-24, kl 22:18:41
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
då man kommer hem på tok för trött i både huvud och i kroppen. man betalar räkningarna och inser att man kommer få en riktigt tajt månad och ställer sig duktigt och rullar köttbullar lite för sent... middag klockan åtta är.på.tok för.sent!

ja, en sådan tråkig dag var det idag! dock så kommer jag ju på mig själv såhär i efterhand att det bara är onödigt att ha så dålig attityd och dåligt.humör över detta. Istället ska man tänka på det man har; den finaste sambon i världen, en tokig syster och två mongokatter. det.är.inte dumt.det!
anyhow så ska jag försöka sova nu, imorgon ska ju jag oxh daniel förbi shock och buttericks och inhandla de sista till festen!;)

Sammanfattning

Den 2012-04-23, kl 14:32:16
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Eftersom detta blev en sjukt intensiv helg så hann jag ju inte ens använda datorn någonting så passar på att sammanfatta den här. Som jag skrev tidigare så hade vi ju en norrlänning på besök, vår fina Verran!
Hon kom hit i fredags, efter en 17h lång tågresa, shoppade med Becca, och de mötte upp mig och Emelie på Vasastan där det skulle vara bjudbuffe, den var sämst.
Vi drog hem, spelade spel och drack och gick sedan ut på Bitter för att dricka de godaste drinkarna i stan. Passade på att tjöta med några trevliga filurer = en biker, en håkan hellström kopia och en gammal turk som stod och raggade i baren. Kan ju också nämna att håkan hellström kopian inte hette Glenn eller lyssnade på Håkan Hellström som vi trodde utan han jobbade som sjöman...

Hursom så blev kvällen väldigt lång inne på Bitter (eller som Becca sa, vi var ju bara där i typ fem minuter). Kan bero på att hon hade fått i sig för mycket redan när vi åkte hemifrån och inte fick beställa någon drink där förrän hon druckit upp några glas vatten..Men det spårade i alla fall, då till och med Verran fick i sig för mycket och bara längtade hem till sängen.

Lördagen skulle spenderas på Ullared och vi hade planerat att komma iväg gode så tidigt, men fick vänta på att Verran skulle sova ruset av sig. Men tillslut blev det Ullared i alla fall. 3000:- fattigare var det bara hem, laga mat och så skulle tjejerna dricka igen. Dom skulle ju ut och dansa, och tja, fler detaljer får dom berätta helt enkelt!


Bakisdagen Söndag blev riktigt slapp och spenderades först i stan med en Verran som tokshoppade, och sen middag på Rose Garden, Asiatisk buffe på Willys i Sisjön. Och ohmygod vad gott det var! Sedan blev det att tok köra till Landvetter i ösregn.

Hoppas nu att du tänkt komma tillbaka i sommar Verran, du vet ju hur mycket vi har planerat för dig!


Pretty awesome

Den 2012-04-20, kl 07:59:09
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Tänkte passa på att skriva någonting intelligent här, men ångrade mig. Vem orkar vara intelligent egentligen, då måste man ju tänka och det har jag verkligen inte tid med. Måste strax rusa iväg till första kunden och be till gudarna att det inte gör någonting att jag kommer vara lite tidig idag. Har man pass mellan 9-12 & 13-17 och ska vara i stan klockan fem så får man försöka börja tidigare och köra in lunchen för att hinna. Så detta blir en hektisk dag!

Tänkte även passa på att säga att träningen igår var så sjukt rolig, vi har träningsvärk i både käkar och magen bara för att vi skrattade så mycket. Vi fuldansade, pratade om tamponger i håret, hur jobbigt det är att le på bild och vi var bara allmänt sjuka i huvudet. Ibland behöver man sådana träningar också, men nästa vecka ska vi ta och bli lite mer serious :) Men när vi har såhär roligt på träningarna tillsammans, så kan jag ju bara konstatera att resan i maj kommer bli så jävla grym !


Voila!

Den 2012-04-19, kl 21:45:20
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Yesyes, nu är lägenheten städad, alkoholen är handlad och Verran sitter på tåget. Denna helg kommer bli awesome :)


Till pappa

Den 2012-04-15, kl 19:42:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 2
Han är så nyfiken på hur lägenheten ser ut och klagar på att vi inte visat kontoret, så Såhär ser kontoret ut för tillfället :) Det är ju meningen att Bokhyllan ska bort och att vi ska sätta upp en massa hyllor på väggarna istället, samt att vi ska köpa en garderob att gömma undan resten i :)


Köpa utemöbler

Den 2012-04-15, kl 18:28:59
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Hittade ett billigt rottingmöbelset på Rusta, en soffa, två stolar och ett bord för 1500:- , visade sig dock att det var i katternas storlek och inte i våran... damn


Mys i soffan

Den 2012-04-15, kl 18:27:17
Filed in Våra Kissemissar | Kommentarer: 0


Dagens projekt

Den 2012-04-15, kl 17:39:58
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Nu har vi äntligen fått upp både kökslampa och väggdekor. Passade även på att köpa lite örter att ställa på köksbänken :)  Älskar att det nu börjar falla på plats här hemma!


Vi börjar ladda inför inflyttningsfest

Den 2012-04-15, kl 17:38:14
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0


Teveserie som måste ses!

Den 2012-04-14, kl 16:06:47
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Ni som inte sett denna serie borde verkligen se den. Vi blev helt fast från första avsnittet :)

Serien följer återkomsten av över 300 fångar från det ökända fängelset Alcatraz mer än 50 år efter att de försvann i samband med fängelsets nedläggning. En specialgrupp jobbar för att hitta och återföra dem till fängelset för att skydda mänskligheten mot några av historiens allra farligaste brottslingar.


Diskmaskinen är här!

Den 2012-04-14, kl 10:19:52
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
ÄNTLIGEN har vi en diskmaskin, gud så skönt! Jag hatar verkligen att diska, och just eftersom man måste diska hela tiden annars. Men nu ska vi familjen snart städa lägenheten, Verran kommer ju nästa vecka och eftersom man inte orkar städa mitt i veckan så får det bli en ordentlig nu och en snabb städning på torsdag. Sen ska vi även sätta upp en lampa i köket och sånt i helgen :)


Snurrelisnurr!

Den 2012-04-13, kl 20:44:50
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 0
Våran Kicki kan snurra, vad kan eran?


we are so funny!

Den 2012-04-13, kl 20:43:15
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Mohahahaha, vi är så söta! :)

Förberedelser

Den 2012-04-10, kl 20:47:53
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Sitter och förbereder quiz inför inflyttningsfesten, det kommer bli skitroligt. Kan dock inte avslöja så mycket eftersom många som kommer vara med på festen också går in och läser här då och då. Men kan säga att quizet innehåller både frågor, musik och videoklipp :)

En kopp kärlek

Den 2012-04-07, kl 16:42:10
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 2
Varmchoklad, grädde, minimashmallows och chokladsås.

Amundön

Den 2012-04-07, kl 16:41:24
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Tog en promenad med Daniel och Becca på Amundön idag. Väldigt skönt när man kom i lä, men mestadelen av tiden så blåste det bara grymt mycket. Men det är hur som helst väldigt fint där ute :)

 


Träning

Den 2012-04-06, kl 11:23:39
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 0
Denna vecka tränade vi alla tre dagar. Andra veckor har det blivit lite slött med bara två träningar. Men nu är det seriöst nära till tävling och nu behöver vi hårdträna!
Nu är det 9 träningar kvar innan Helene kommer, och efter det så är det 12 träningar kvar till tävling (om man kör tre gånger i veckan,Kör man 2 i veckan är det bara 6 till helene kommer och därefter 8 till tävling ). Så det börjar bli tajt med tid, men det fixar vi :)


Dags för jobb igen

Den 2012-04-04, kl 08:31:19
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
..ska ta bilen idag annars kommer jag hem kring sex, och det kändes lite för sent, då det är träning idag. DEt är väldigt segt när man ska jobba ute på näset!

Men hursom så är det snart påsk, och då är vi lediga! Synd bara att vi inte kommer kunna måla denna helgen, måste vänta på att dom fixar till sprickorna. Men byta däck på bilen ska göras i alla fall, och äta godis och se på film. Ta en fika med vänner, och tvätta tävlingsdräkter ska också göras. Men främst, bara njuta av ledighet och strosa på stan! :)

Då har vi köpt färg

Den 2012-04-03, kl 19:21:08
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
och det blev färgen sandsten. Dock så stressade vi som tokar för att hinna dit innan dom stängde, kastade i oss middag och körde som dårar och kom dit ungefär två minuter i sex.. Köpte allt vi behövde och begav oss hem igen för att kolla lite noggrannare på hur rummet var målat. Upptäckte att det är en stooor spricka i ett hörn, som går hela vägen upp. Sen har målarna varit extremt slarviga och det är färg på lister och sånt.. så nu har vi felanmält detta.

Måla måla

Den 2012-04-03, kl 15:46:49
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Ihelgen ska vi måla sovrummet, och det är så sjukt svårt att bestämma sig för en färg.


Fixat och trixat

Den 2012-04-02, kl 20:53:25
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Försöker få ihop en ny blogg till Becca, då hon numer har döpt om sina kläder till märket HelloB istället för gotyaa (det har ju nu dykt upp en artist med namnet gotye), så självklart behövdes en ny blogg till detta då :)

www.hellob.blogg.se