Taggar inför Milano

Den 2010-03-30, kl 23:44:25
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 4

Jag har redan bestämt mig för att jag kommer handla minst ett plagg på Juicy Couture och om Victoria Secret finns där så köper jag även någonting där inne! Är man i Milano så är det tillåtet att lägga lite mer pengar på kläder.


Men nu taggar vi inför resan som bär av imorgon efter jobbet :)
Detta kommer bli helt underbart!Att ligga vaken på natten

Den 2010-03-29, kl 07:56:41
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Av någon anledning vaknade jag inatt, Nirre var också vaken. Det kan bero på att jag mått illa sen igår, tror att jag ätit något som inte var så bra för mig... Men hur som hels. Så har jag legat vaken i någon timme och bara vridit på mig. Det jobbigaste är nog att man Börjar tänka så mycket, jag vet tex att jag kom på ett super häftigt stunt men det har jag glömt bort. Såklart. I övrigt så låg jag och tänkte på alla räkningar och skatter och skit. Inte okej

Dagens i-landsproblem Borttappad handsfree

Den 2010-03-28, kl 10:57:15
Filed in Skeas i-landsproblem | Kommentarer: 2
Dagens i-landsproblem
Eftersom jag under gårdagen tappat bort  min handsfree tillfälligt och var i stort behov av att lyssna på musik medan jag gick till salongen så blev jag väldigt irriterad. Hur kan det komma sig att den alltid försvinner hela tiden!

Hur som helst så fick jag improvisera! Vilket innebar att ta lurar från ett gammalt headset, dock med de kortaste sladdarna i världshistorien, vilket fungerade super eftersom man ju kan hålla i mobilen medan man vandrar.. MEN självklart så regnar det när man står i dörren och är påväg ut. Vad gör man? Lurarna är så korta att det absolut inte går att stoppa i-phonen i fickan och inga innerfickor har man. Ni tjejer förstår nog hur det slutade, man tager vad man haver.

Min i-phone åkte därför ner i behån under färden till salongen.. bekvämt, Nej tack. Men dock ändå så mycket bättre än att den skulle bli blöt av regnet.!

Men hur göör man som kille i den situationen? Dagens i-landsproblem!

Tankar att rensa

Den 2010-03-27, kl 10:04:05
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Idag blir det en lång promenad efter jobbet så att jag hinner rensa tankarna lite. Igår var bra, tills hemvägen då det barkade totalt.                     Det är inte okej

Jag orkar inte

Den 2010-03-27, kl 04:30:46
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Nej jag orkar verkligen inte med det här..

Dags att tänka på annat

Den 2010-03-26, kl 17:47:22
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Nu är det dags att lämna sjukdomar och tankar åt sidan och bara gå ut och ha roligt med jobbet.. Det behövs verkligen efter denna vecka!

Dagens i-landsproblem

Den 2010-03-25, kl 20:44:20
Filed in Skeas i-landsproblem | Kommentarer: 1
Dagens i-landsproblem
Att skicka in en insändare till Metro och klaga på alla som har hög volym på sina hörlurar.
Har man ett så problemfritt liv att det värsta som finns är att man råkar höra lite musik på spårvagnen så borde man väl ändå kunna ta det. Lite musik har väl aldrig skadat?

Det är fan pinsamt att klaga på sådana små bagateller.. exempel som detta visar väl bara att vi är alldeles för bekväma i dagens samhälle. Så snälla människor som klagar på små saker, lägg energin på de större problemen i samhället istället, det är där vi behöver er!Dagens träning

Den 2010-03-25, kl 19:17:06
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Eftersom jag var så hurtig igår med träning (dansade till Wii i en timme och sedan 150 situps efteråt) så kunde jag självklart inte vara sämre idag så det blev två vändor med 100 raka situps plus 50 sneda och 50 rumplyft där man tränar nedre delen av magen och även 50 rygglyft samt tjugo armhävningar . Beach 2010 är på god väg!

Dagens vill ha

Den 2010-03-25, kl 14:46:24
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Från Chique

 

 

Från Gadgetgirl


Duschdraperi och en mobiltelefon

 
Usb fotvärmare, och till laptopen :)

 
USB högtalare,  och hörlurar till iphonen


Dagens klump i magen

Den 2010-03-24, kl 07:34:03
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Att komma hem och mötas av skattedeklarationen innanför dörren. När ska jag orka ta tag i detta?

Dagens huvudvärk

Den 2010-03-24, kl 07:32:23
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
De senaste dagarna har jag haft en jobbig huvudvärk som inte velat gemed sig lätt, och idag vaknade jag upp av huvudvärken. Att beskriva denna huvudvärken skulle man kunna sammanfatta med ett ord, bakfylla. För det är precis så det känns, plus då att hela min kropp är helt slut.

Dagens Bilder

Den 2010-03-21, kl 21:54:34
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 1
Dagens Bilder

Lite från uppvisningen idag
Dagens Uppvisning

Den 2010-03-21, kl 21:48:59
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 1
Dagens Uppvisning
Här kommer lite filmklipp från uppvisningen i Nordstan idag


Del 1 uppvisningDel 2 uppvisning
 

Mitt Gruppstunt

 

Dagens

Den 2010-03-20, kl 09:15:59
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Att man hinner somna en fredagskväll innan middagen det är inte okej
Trött kan man kalla det

Dagens Bästa

Den 2010-03-18, kl 11:58:44
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Dagens Bästa går till Pier Pressure
Detta kommer vara på Frihamnen i Göteborg 20 juni och det är redan bestämt att Emelie kommer ner till då! Helt underbart! Sedan kanske även Helene och Alma följer, vi kommer ju bli värsta Piteå maffian.
Jag ska försöka ta ledigt fredag, måndag och tisdag så att vi hinner göra en massa! Typ träna, shoppa, ut i skärgården och sola :)Artister som är bokade hittills till Pier Pressure är;
Paramore
Dead By april
30 Seconds to Mars
Neverstore
Takida
Him
The Sounds
Her Bright SkiesDagens Besvikelse

Den 2010-03-17, kl 09:39:24
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Dagens Besvikelse går till Tandvården i Sverige
Att man som ungdom med tandställning skall börja betala besöken själv
Detta är ju ingenting man får veta när man skaffar tandställningen när man är kring 15-16 år.
Senaste besöket Becca hade hos tandläkaren får hon veta att hon numer kommer betala sina besök själv, då de ska fixa till hennes innertandställning, inte skulle det bli billigt heller (sedan att hon ska ha den i flera år till gör ju inte saken bättre)
Vid frågan om hur hon skall kunna finansiera detta då hon är arbetssökande med endast en liten liten ersättning från försäkringskassan så blir svaret att hon skall ta med sig räkningen till socialen och få dem att betala räkningen åt henne.
Vad är detta för system egentligen? Och varför är det ingen som informerat om detta tidigare. Det är ju en självklarhet att vi förstår att man måste betala tandläkarbesöken själv, men inte då det gäller tandställningen man fick när man var ung.


Tänkte även passa på att berätta att det finns ett tandvårdsbidrag i Sverige, som för oss under 29 år ligger på 300:- /år
Detta ligger innestående för alla så det enda man behöver göra för att uttnyttja det är att säga till tandläkaren när man skall betala, så dras det automatiskt från kostnaden.
Varför har man inte blivit informerad om detta tidigare? Då hade jag kanske haft råd att gå på en undersökning tidigare, nu har jag ju skjutit på det läänge läänge pga att jag inte haft råd.

Dagens Kändis

Den 2010-03-17, kl 08:58:48
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 2
Dagens Kändis

Är såklart vi i cheerleadingen och Lena från Tyskland. Gud vad snygga vi är i Inside Cheerleading tidningen (visst var det i den?)!

Lena och hennes lag


Göteborg Cheer och Gymnastik


Dagens Tanke om Plopp och Center

Den 2010-03-16, kl 20:03:16
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 4

Dagens Tanke: Vad är egentligen skillnaden mellan Plopp och Center?

När jag läst lite på Wikipedia så får jag veta bla att:

* Båda tillverkas av Cloetta
* Reklamsloganen är på den ena; Toffeefylld choklad
   och på den andra; Choklad med toffeefyllning
*
Plopp skapades 1949 av Choklad AB Thule, som 1969 köptes upp av Cloetta
   Center skapades 1941 av Cloetta då i en rulle, först 1994 kom den ut som chokladkaka


Men känner ni någon skillnad på smaken? Det sägs att Plopp är mer lättflytande och en mer knäcksmak, men detta är inget jag själv tänkt på faktiskt.
Men nu funderar jag faktiskt på varför de säljer två produkter som är så pass lika varandra, från början var säkert tanken att de skulle köpa upp sina konkurrenter eller liknande. Men nu då? Behövs verkligen både Center och Plopp?

 


Dagens Foto

Den 2010-03-14, kl 16:19:19
Filed in Våra Fotografier | Kommentarer: 0
Dagens Foto

  

Dagen Träning

Den 2010-03-14, kl 10:28:18
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Dagens Träning
Vi passade på att träna lite igår kväll efter jobbet så att vi ska få in programmet, och det gick väl ganska bra. Vi har ju uppvisning nästa söndag, spännande :)


Dagen efter igår

Den 2010-03-13, kl 09:17:51
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 4
Dagen Efter Igår
Igår drog jag och syster till Deep, dock var det sån där jäkligt jobbig musik där samma musik spelas i typ en kvart och hela låten låter likadant hela tiden, tänk typ rejvmusik. För att uppskatta detta måste man nog vara påtänd..
På uteserveringen fanns det några typ "vip" bord där stockholmsbrats med bakåtslickad frisyr halvstod och diggade till musiken, ni vet. Pumpa pumpa dans med armen. På bordet stod det en stor skål med öl och de höll tomtebloss i händerna.. Nej detta var nog inte det ultimata stäället att gå till, men vi gjorde det bästa av situationen och försökte ha det roligt ändå! Vi gick sedan till Burger King för att äta men vände om och gick till spårvagnen igen (blev även erbjuden att köpa koks av en kille utanför) . Påvägen hem hoppade de överförfiskade paret Nirre och Raido på. Mohaha!
Dagens Näsa

Den 2010-03-13, kl 09:07:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Dagens Näsa
I torsdags gjordes sista justeringen och nu är näsan helt perfekt.. och ni som fortfarande inte vet vad som är gjort så har vi lagt i restylane (perlane). För att göra näsan rakare. Detta är ett ofarligt ingrepp och innebär att man sprutar in hyaloronsyra som finns naturligt i kroppen och detta kommer brytas ner efterhand, kommer hålla i ca ett år. Det gjorde knappt ont alls.

Så äntligen kan ja vara stolt över min näsa :)


Dagens Tanke

Den 2010-03-11, kl 10:48:38
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 12
Dagens Tanke

Nu är det fan nog! Detta färglösa sverige, med tråkiga färger på hus, bilar och vägar.
Vart har all färg tagit vägen? Jag behöver den!

Nej, nu är det dags att sätta färg på Sverige! Är ni med?


Kolla bara på denna inspiration från Japan och andra ställen i världenKolla detta snygga, finns mer här


Japan


Singapore
Dagens Bästa

Den 2010-03-10, kl 15:50:51
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Dagens Bästa

Daniel skjutsade mig hem på lunchen för att jag skulle kunna hämta ut min iphone.
Så nu är jag en stolt iphone ägare, hoppas bara på att mitt abonnemang kommer snart också så att jag kan använda den på riktigt.

Tack Daniel för skjutsen :)

Dagens Konstigaste

Den 2010-03-10, kl 15:49:22
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Dagens Konstigaste
Hur vädret skall kunna förändras så snabbt i Italien.
Och om det nu kommer göra detta, kan det inte hända här också?
Onsdag; 2 grader
Onsdag veckan efter: 13 grader
Tisdag veckan efter: 18 grader

Hoppas att det fortsätter stiga lika dant, då kommer det ju vara sommar när vi drar dit! :)Dagens Fotosession

Den 2010-03-07, kl 21:58:38
Filed in Vi Modellfotograferar | Kommentarer: 2
Sneak Peak på Dagens Fotosession: Color
Makeup: Rebecca Eliasson
Modell & Foto: Jeanette & Rebecca Eliasson


 

Dagens Lista

Den 2010-03-07, kl 00:16:37
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Dagens Lista inför imorgon

*
Sminka och fotografera
* Gå en sväng på loppis
* Dela ut lappar på bilar och till människor
* Färga håret
* Ev. träna 

Dagens Filmtips; Alice in Wonderland

Den 2010-03-07, kl 00:09:12
Filed in Skeas Film & TV-serie tips | Kommentarer: 0
Dagens Filmtips: Alice in Wonderland
Denna 3D film var super. Dock hade jag förväntat mig lite mer av Tim Burton, jag hade velat ha lite mer känsla, lite djupare berättelse. Men annars så var filmen fascinerande och ett mycket väl måste se.
Min favorit i filmen var självklart katten.
Jag älskar 3D :)


Dagens Becca

Den 2010-03-06, kl 18:21:55
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Dagens Becca
Becca kom till salongen innan jag slutade så jag passade på att ta hål i hennes ena öra, de två övre hålen, första hålet är gammalt. Det blev supersnyggt! Sedan tog vi en promenad i solen
Dagens Jag

Den 2010-03-06, kl 18:19:14
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 5
Dagens Jag
Någonting speciellt har jag gjort, men vad?
Är det någon som ser det? :)  Jag själv är supernöjd, Syrran såg det direkt, Nirre såg det inte alls..
Titta noggrant på första bilden!
Dagens förändring

Den 2010-03-06, kl 10:05:12
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Dagens förändring
Jag har förändrat någonting med mitt utseende. Bild kommer sen så får ni se om ni kan hitta vad som är gjort :)


Dagens Händelse

Den 2010-03-05, kl 16:25:56
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 2
Dagens Händelse
Då har man beställt en iphone och ett halebop abonnemang. wii :)


Dagens Filmtips; I love you Man

Den 2010-03-05, kl 16:24:30
Filed in Skeas Film & TV-serie tips | Kommentarer: 0

Peter Klaven skall gifta sig, men det är inte förrän hans flickväns vänner börjar fråga om en bestman till bröllopet som han själv inser att han inte har några manliga vänner. Därför påbörjas en manhunt med hjälp av hans broder. Efter några misslyckade träffar så finner han den rätta, dock är det svårt att inte låta vänskapen påverka äktenskapet.

En film med lite trögstart, men när den väl kommer igång så vill man inte sluta titta. Skådespelarna är väldigt charmiga och Sedan är det ju en supergullig hund :)

Dagens Filmtips: Good Luck Chuck

Den 2010-03-04, kl 09:40:36
Filed in Skeas Film & TV-serie tips | Kommentarer: 0

Efter ett misslyckat spel med snurra flaska blir Charlie förhäxad av en tokig tjej. Denna förtrollning gör att alla som är med honom hittar den rätta dejten efter. Tjejerna blir som tokiga i honom, dock finns det ett problem. Han träffar sin drömtjej och vill inte mista henne till någon annan.
Denna film är en rolig romantisk komedi och som vanligt är Jessica Alba oerhört charmig i sin  roll som den klumpiga tjejen.

Dagens Filmtips; He's Just Not That In To You

Den 2010-03-03, kl 10:49:41
Filed in Skeas Film & TV-serie tips | Kommentarer: 0

Detta är en intelligent, romantisk komedi/drama som handlar om förhållanden samt kvinnor och mäns olika sätt att tänka och handla i relationer. En mycket fin film där man relatera till huvudpersonernas agerande och tankesätt, samt även få inblick i hur andra ser på en.
Väldigt tänkvärd film!
Det enda negativa med filmen måste jag säga var första delen av filmen, som kändes väldigt rörig, eftersom de byter mellan olika personer som filmen följer. Så ibörjan hängde man inte alls med, men när man väl kom in i filmen så var det ingen fara.

Denna måste ses :)

Cheerlägret

Den 2010-03-02, kl 21:23:06
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 4

Lite snapshots från lägret

Dans Dans och Hopp Hopp


Nu gör dom en "liberty", fast utan topp


Uppvärmning


Uppvärmning


Stunt


Stå på händer


Nicole är så sööt!


Dagens Mysigaste

Den 2010-03-02, kl 13:28:44
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 2

Dagens Mysigaste

Jag älskar min mysdress!

 Och min t-shirt :)


Dagens Bilder

Den 2010-03-02, kl 13:27:12
Filed in Vi tränar Cheerleading | Kommentarer: 0

Från träningslägret
Det kommer fler bilder sen
Dagens Träningsvärk

Den 2010-03-01, kl 11:36:07
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Dagens Träningsvärk
Är fruktansvärd! Att jag ens tog mig upp ur sängen imorse förblir ett mysterium.
Vilken tur att träningen idag är inställd så att man hinner hämta tillbaka lite krafter! Trots att jag inte tränade alltför mycket i helgen utan mest bara räknade och tränade mina tjejer så är kroppen helt slut.
Men rutinen kommer bli super i alla fall :)