Filmtips!

Step Brothers

Deras föräldrar ska gifta sig, och eftersom dessa killar inte har något jobb eller liv trots sina 39 år. Så får dom bo tillsammans med föräldrarna, tillsammans. De blir alltså styvbröder och ska bo under samma tak, i samma rum.. och nog blir de bröder alltid...

Sjukt bra skådespelare och sjukt rolig humor! Dom påminner också lite om Emil och Mattias som vi umgicks med förut. Dom verkligen slogs med varandra :O
Men missa inte denna film, den är riktigt bra!


Sky High

Will Stronghold är son till de legendariska superhjältarna The Commander och Jetstream. Därför är förväntningarna på topp när han börjar på Sky High - "höjdarskolan" som fostrar morgondagens superhjältar. Will, som till en början helt saknar superkrafter, får det tufft att leva upp till rollen som hjälte.

Jag kan bara säga en sak. Missa inte denna film! 

Stomp The Yard

Den fantastiska underground-streetdansaren DJ (Columbus Short) blir hänförd av den vackra April redan första dagen på college. DJ, som arbetar som trädgårdsmästare vid sidan av studierna, passar inte riktigt in med de rikare studenterna på college. Men det finns en sak som fångar hans uppmärksamhet - danstävlingarna mellan de rivaliserande studentföreningarna somkallas "stepping". Med Aprils hjälp lär sig DJ om studentföreningarnas arv och traditioner och bestämmer sig för att gå med. När han nu är med i en officiell steppinggrupp måste DJ hinna med repetitionerna,arbetet och studierna, samtidigt som han försöker vinna drömtjejens hjärta. Då det nationella steppingmästerskapet närmar sig måste DJ sluta att dansa som den ensamvarg han är och börja dansa som en del av ett team.

Jag tänker lite på en ounderground filmatisering av Brint it on. Det är snygga danser och ramsor där de tävlar mot varandra, och såklart är det lite romantik :)
En helt okej film med en lite mörkare historia. Dock är det svårt att se skillnad på skådespelarna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback