Göteborg

Efter en lång tågresa med massa film och sovande så är man äntligen hemma. Och så skönt det var att kliva av tåget, för vilken skillnad från -27 grader i älvsbyn igår kväll och så möts man av -2 och strålande sol här i Göteborg!

Under tågresan så klev det på ett ungt par, de hade bokat plats genom telefon och fått veta att tåget var fullbokat, men att det kunde hända att det fanns några spridda platser trots det. Problemet var att tjejen hade med sig sin hund, som hon inte ville lämna i djurvagnen ensam. Nog kan jag förstå henne, men det gjorde ju inte saken bättre att båda två var sjukt otrevliga mot biljettkonduktören. Hon kunde ju inte göra någonting åt deras problem, man kan ju inte direkt låta hunden ligga i sittvagnen pga allergier. Men det var i alla fall mycket bråk fram och tillbaka (detta utspelade sig såklart kring fem på morgonen) och tillslut sa konduktören att dom skulle bli tvungna att lämna tåget ifall att de fortsatte diskutera med henne.
Detta var inte mer än rätt eftersom de gick runt och skrek i vagnen och ropade att hon var en jävla fitta och dylikt.
Vissa ungdomar har verkligen ingen respekt för medmänniskorna!


Men som sagt, nu är vi i alla fall hemma. Och det var inte alls enkelt att ta sig hit med storväskan. Nästa gång packar alla i varsin liten väska istället, visst?!


Kommentarer
Postat av: Petra

Saknar er redan<3

2009-01-04 @ 13:45:03
URL: http://pivii.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback