Hälsningar från Tyskland

Flyget gick himla bra, men tyvärr blev jag av med min linsvätska i säkerhetskontrollen i Frankfurt, och så blev Hanna och Josefin av med diverse grejer. Man kan ju fundera över varför dessa alla regler om vätska finns. Det var så typiskt också att vi var tvungna till att gå av planet i Frankfurt och skynda igenom säkerhetskontrollen, för att hoppa på samma plan till Berlin..

Men vi bor i alla fall på ett vandrarhem som är himla mysigt, alla bor i samma rum, med egen dusch och toalett (nästan det enda rummet som har det så det är tur) men köket är gemensamt och ganska snuskigt och man känner verkligen hur os och diverse annat är ingrott i väggarna. Sen så är det ju himla flummigt folk som bor här, men det är shit the same liksom ;D
Gårdagen gick mestadels ut på att komma fram, checka in och äta mat. När vi sedan la oss i sängarna och släckte lamporna så dröjde det inte alls länge innan man hörde första snarkandet. Vi var helt slut efter resan!

Idag vaknade vi tidigt för att vi tänkt träna inför tävlingen, men vädret gick emot oss och vi fick inte låna gymnastiksalen som vi frågade om, så det sket sig. Men vi tog i alla fall en rundtur i Berlin och tittade på byggnader, nog för att vi inte riktigt förstod vad vi tittade på, men vi gjorde lite stunt och fotade framför dem, så det får ni se senare. Vädret var förövrigt taskigt som fan, blåste och var bara skit (och jag som glömt min mössa, men köpte en pimpad svart mössa senare)

Nej, nu är det dags att sova! Ni får höra mer imorron eller på söndag!

Kommentarer
Postat av: becca

Hej skea =D

2009-01-24 @ 09:55:20
Postat av: Anna

HIHIIH, åh jag håller tummarna för dig skea! hoppas det går bra :D

2009-01-24 @ 16:25:07
URL: http://mongoanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback