Sammanfattning

Eftersom detta blev en sjukt intensiv helg så hann jag ju inte ens använda datorn någonting så passar på att sammanfatta den här. Som jag skrev tidigare så hade vi ju en norrlänning på besök, vår fina Verran!
Hon kom hit i fredags, efter en 17h lång tågresa, shoppade med Becca, och de mötte upp mig och Emelie på Vasastan där det skulle vara bjudbuffe, den var sämst.
Vi drog hem, spelade spel och drack och gick sedan ut på Bitter för att dricka de godaste drinkarna i stan. Passade på att tjöta med några trevliga filurer = en biker, en håkan hellström kopia och en gammal turk som stod och raggade i baren. Kan ju också nämna att håkan hellström kopian inte hette Glenn eller lyssnade på Håkan Hellström som vi trodde utan han jobbade som sjöman...

Hursom så blev kvällen väldigt lång inne på Bitter (eller som Becca sa, vi var ju bara där i typ fem minuter). Kan bero på att hon hade fått i sig för mycket redan när vi åkte hemifrån och inte fick beställa någon drink där förrän hon druckit upp några glas vatten..Men det spårade i alla fall, då till och med Verran fick i sig för mycket och bara längtade hem till sängen.

Lördagen skulle spenderas på Ullared och vi hade planerat att komma iväg gode så tidigt, men fick vänta på att Verran skulle sova ruset av sig. Men tillslut blev det Ullared i alla fall. 3000:- fattigare var det bara hem, laga mat och så skulle tjejerna dricka igen. Dom skulle ju ut och dansa, och tja, fler detaljer får dom berätta helt enkelt!


Bakisdagen Söndag blev riktigt slapp och spenderades först i stan med en Verran som tokshoppade, och sen middag på Rose Garden, Asiatisk buffe på Willys i Sisjön. Och ohmygod vad gott det var! Sedan blev det att tok köra till Landvetter i ösregn.

Hoppas nu att du tänkt komma tillbaka i sommar Verran, du vet ju hur mycket vi har planerat för dig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback