Festen

Vi körde lite qiuz, drack och hade trevligt! En riktigt lyckad inflyttnignsfest. Klas och Charlie hade helt klart bäst outfit för kvällen, (Victor trodde ju att piercingarna var riktiga så nog gick det hem hos folk!) och det var grymt roligt att Bitte kom, en människa som alla älskar. Som Kicki sa "sådär ska jag vara när jag blir äldre! Hon är ju skitcool!".

 I övrigt så flög Becca i en kullerbytta över soffan och vältebordsskivan så att all öl och cider rann ner på mattan, när hon försökte sig på lite Cheerleading med Max och Klas. Victor och Kicki2 knuffades och ett bålglas flög på köksluckor och väggar. Men annars var det rätt lugnt! Vi fick ju dock duscha mattan igår och hänga ut på balkongen för att torka, lär ju ta några dagar innan den går att lägga tillbaka. Sen försöker vi vädra ur lägenheten ordentligt eftersom soffan luktar öl :O

Men det var riktigt roligt att alla kom! och det var skönt att tillochmed dom som nästan inte kände någon tyckte det var supertrevligt :)  Vi har så bra vänner! Tack allihop, det var awesome! :)

Bitte var lika glad och fin som alltid!


Charlie hade så grym outfit!



Man ryms många i vår soffa:)


Vinnarlaget i quizen!


Klas hade rakat sig dagen till ära, grymt!

 


Daniel ser ut att skrämma Fredrico rejält ;D




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback