Paris Del 2

Vi  började inte dagen så bra eftersom en väskryckare snodde karros digitalkamera, men hon har hemförsäkring som täcker detta så det är ju inga problem med det, bara att det kändes så surt att inte kunna ta fler snygga bilder samt att det är lite besvärligt med anmälan och diverse!
Vi tog spårvagnen till disneyland med byte till ett tåg vi inte visste om det skulle gå till det stället, men som tur var så hittade vi gc troops i en av vagnarna, vilket sammanträffande! Hur som helst så var det lite komplicerat att hitta till tävlingen i disneyland eftersom att lokalen befann sig på på ett hotell. Efter incheck, frukost och skoköp bestämde vi oss för att gå ut och träna på gräsmattan, vårt lilla genrep, och eftersom allt inte klaffade som det skulle fick vi ändra några saker i sista stund, sedan var det dags för förträningen, som gick hyffsat. Men där fick vi även se lite av de andra laget, vilket tog ner vårt hopp om pokal lite.
Tiden gick och tävlingen närmade sig och nervositeten började sätta in.. och tillslut var det dags för oss att ställa sig på mattan. Vårt program satt inte felfritt, allvarligt talat så tappade vi ca hälften av det vi skulle ha gjort, men vissa saker kanske inte så synligt.. och vi var besvikna. Desto gladare var Gc troops som bara hade lite små missar, JÄKLAR vad grymma ni har blivit! I pausen innan prisutdelningen stuntade vi och fick tips av lite olika människor, vilket var hur grymt som helst, så nu kan vi tekniken i rewind, samt walk in bara jag och Karro! Jag blev även tossad av en av killarna upp till hands, och sedan tryckte han upp i en lib, utan att säga vilket ben han skulle släppa. Men det gick super i alla fall. Men killarna har ju så grymt stora händer motför Karro, så det var ju därför det blev så himla stabilt!

Resultatet av tävlingen har jag redan skrivit, men skriver det igen. VI samt Gc troops fick tredjeplats. Vi kankse inte förtjänade det med tanke på hur lite vi tränat och hur mycket vi tappade, men shit the same. Vi gick ut och gjorde vårt bästa!

Egentligen skulle ju jag och becca tävlat i dubbeldans också men vi skippade det eftersom becca inte kände att vi tränat tillräckligt, och inte kände att vi skulle kunna ge vårt bästa, samt att vi alltid tappar bort oss. Men vi kör till Beach Cup istället. Men nu skall vi göra oss iordning och dra iväg till Disneyland. Hey Ho Lets Go!











Kommentarer
Postat av: Hanna B

Guuuuuuuud va fina bilder!! :D och grattis!

2009-09-27 @ 10:54:54
Postat av: Petra

GRATTIS:) Ur-snygg pokal. Shit vad jag blev sugen på att tävla nu;)



- Filmade någon?:)

2009-09-27 @ 11:13:14
URL: http://pivii.devote.se
Postat av: Emelie

Grattis, grattis, grattis! Jag satt verkligen och hoppade upp och ner när jag fick ditt sms, SÅ glad blev jag! :D Hur många var ni som tävlade i er klass, och vilken klass var det för den delen? :)

2009-09-27 @ 13:02:31
URL: http://emeliech.wordpress.com
Postat av: Lesly

Grattis! jätte snygga bilder :D

2009-09-27 @ 14:05:20
URL: http://leslita.blogg.se/
Postat av: linnea

yeyyee! :DD

2009-10-13 @ 22:35:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback