Paris Del 1

Vi landade i Paris på torsdagskvällen och tog flygbussen in till Paris centrum, hur vi sedan skulle hitta därifrån litade vi oss på att strömmen med människor var påväg till samma plats.. Efter lite virrande hittade vi tillslut en metro och klurade ut hur biljetterna fungerade och tog oss iväg till St Denis där hotellet ligger.. Första anblicken av stadsdelen var skrämmande, men hotellet var fint i alla fall. Redan på hotellet så fick vi veta att detta var ett ganska säkert område men att vi skulle hålla hårt  i handväskorna när "the black younger people" kom nära. (Till detta hör att mannen som berättade detta själv är svart). Efter att vi lämnat alla väskor på hotellrummet och begett oss ut på de mörka gatorna för att hitta mat kunde vi konstatera två saker.
1. Gatlampor är inte riktigt en självklarhet i dessa delar
2. Det är bara män och yngre killar som rör sig ute på kvällarna, "Var fan är tjejerna"? Frågade vi oss väldigt många gånger!

Idag Fredag tog vi oss en sightseeing dag och promenerade runt i Paris för att titta på monument och känna av stämningen i Paris, men gissa om vi blev utstirrade när vi gick runt i dräkterna! Cheerleading är nämligen inte så stort här i Frankrike så de flesta förstod nog inte riktigt vad vi höll på med. Vi stannade en stund vid eiffeltornet och tränade igenom programmet några gånger, alltså detta var första gången som vi verkligen har prövat alla stunt på samma träning.. vi har ingen aning om vi kommer klara det imorgon eller inte, men vi tar det som det kommer bara! Vi tänkte oss även shopping senare på kvällen eftersom vi fick veta att affärerna var öppna till tio på kvällen, vilket bara var ren bullshit eftersom allt stängt igen efter sju, när vi väl tänkte sätta igång. Men vi är ändå nöjda med dagen och snart skall vi sova inför den stora dagen imorgon.

Lycka till oss!








Kommentarer
Postat av: Petra

Lycka till nu tjejer, håller tummarna för er:D Se gärna till att filma så man får se;)



kram och puss

2009-09-25 @ 23:28:03
URL: http://pivii.devote.se
Postat av: verran

Lycka till min älsklingar <3

2009-09-26 @ 16:06:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback