Myskväll på balkongen

Den 2024-09-19, kl 08:56:59
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Sommarvärmen hänger sig kvar, så Becca o Erik kom förbi efter jobbet igår och vi satt ute på balkongen och åt kräftstjärtar tillsammans. 
 

Jacyz med jobbet

Den 2024-09-19, kl 08:52:39
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Marknadsavdelningen kom förbi jobbet i onsdags och pratade lite om hur dom jobbar, vilka dom är, kommande event och vad vi kan använda dom till. Sen bjöd dom på middag på Jacyz restaurang Gogogaga. Korean BBQ sharing meny. Lite jobbigt att vi bara var 4 personer från kontoret som hängde på, jag trodde det var fler när jag tackade ja. Men samtidigt så hade vi en väldigt trevlig kväll tillsammans
 
 

Bröllop Emma och Brayan

Den 2024-09-16, kl 04:05:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
I lördags skulle vi på bröllop och hela familjen var bjuden, men tyvärr mådde ju inte Daniel bra och kräktes på natten.Verkade dock inte vara magsjuka utan mer bara något han ätit så vi vågade oss iväg jag och Matteo. Tur ändå att mina gamla pluggkompisar Sihao och Patrick var med. Dom fick hjälpa mig att se efter lillen. Matteo blev dock superpopulär med sina blink skor och dom äldsta var glada över att Matteo tillförde lite liv runt om sig.
 
Bröllopet var i en föreningslokal i anslutning till lägenhetshus, så på övervåningen fanns gästbok, fotovägg, bubbel, snittar. Vigseln skedde mitt I rummet. 
 
Det fanns gästbok med polaroidkamera så att man kunde lämna med ett kort tillsammans med lite text, en målad tavla med en äng där man kunde måla till blommor, en glasburk att lämna lite livsråd i och ett litet quiz om deras liv tillsammans. Sedan släpptes vi ner till nedervåningen där det blev buffé, tal, tårta och dans. 
 
Hur gick det att ha med Matteo då, jag trodde det skulle bli kaos så jag hade proppat ryggsäcken med godis, kakor, banan, pysselsaker, penna, papper, padda och några små lego byggset. Det som användes var två byggset, min mobil, min kamera och bananen. Sen fick ju Sihao, Patrik och flickvän underhålla lillen en stund också när han höll på att spricka av väntan på maten. Under middagen fick han titta på mobilen för att inte störa talen och sen när dansgolvet drog igång så dansade vi runt en sväng tillsammans. Han lyckades till och med få upp den blyga Sihao på dansgolvet (genom att krampaktigt hålla hans hand och vägra släppa). När klockan slog 21 var det dags för oss att gå hem och sova.

Trädgårdsföreningen

Den 2024-09-08, kl 16:58:35
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Maria och Victorias Play-date ställde in så jag och Matteo fick hoppa in istället, så vi mötte upp dom på Trädgårdsföreningen. Det var strålande sol och varmt, så efter lunchen, som förövrigt blir väldigt kort med 2st fyraåringar, så gick vi till fontänerna. Där lekte barnen i vattnet, ramlade i och blev blöta och hade roligt en bra stund.
 
Sen gick vi till andra delar av parken och lekte. Krokodilen är ju en stor favorit
 

Balkongen

Den 2024-09-08, kl 10:15:44
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Soffan är på plats, det som saknas nu är en matta, fåtölj och eventuellt någon pall med förvaring i
 

Marstrand runt

Den 2024-09-07, kl 20:16:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Idag blev det Marstrand med lillen och Becca på en ca 5km promenad utan barnvagn. Självklart blev lillen trött och ville ta pauser, men det var egentligen rastlöshet och kaksuget, så pauserna blev korta, ungefär så korta så man precis hann trycka i sig en singoalla kaka och sedan var det bara upp på benen igen.
 
Första badstoppet fick Becca hoppa i och bada. 
 
Nästa badstopp fanns det plaskdamm där han kunde leka medan vi fikade och njöt i solen, men tillslut tog jag mig ett dopp med lillen också. Man får ju passa på när det är närmare 30 grader i luften.
 
Det blev en supermysig promenad runt ön med varierande terräng, alltifrån klippor med stentrappor till skogspromenad. Lillen klarade av det hyffsat bra men med lite gnäll mot slutet, och endel snubblande och skrapsår på benen.

Mingel på kontoret

Den 2024-09-06, kl 06:01:52
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Igår var det dags för lite kickoff mingel på det nya kontoret och vi var väl ca 150 Pers, där flertalet var folk från andra kontor i Sverige. Så det var riktigt roligt att träffa och mingla med nya ansikten och jag vågade gå ifrån mitt sällskap flera gånger för att sätta mig med folk jag inte kände. Så nu har jag hälsat på en massa nya ansikten, dock gör ju mitt dåliga ansiktsminne att jag inte kommer komma ihåg någon av dem. Men jag hoppas ändå att det kommer underlätta framåt nu när jag kastat ut mitt namn lite överallt. Under kvällen var det både quiz, liveband, DJ, häng på terrassen och en snubbe som gjorde pizza med en medtagbar pizzaugn. Blev en städad kväll och jag cyklade hem runt elva.

Havslängtan

Den 2024-09-05, kl 23:18:20
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
I onsdags så handlade vi med oss middag och åkte ut till Fiskebäck. Vi satte oss på en bänk vid havet och doppade tårna I vattnet. Detta kändes ju som en väldigt fin avslutning på sommaren
 

Vackert väder

Den 2024-09-03, kl 13:50:23
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Igår kom soffan som jag beställt till balkongen, självklart hade lådorna skador men det var en sån pytteliten skada på soffan att det kändes jobbigt att reklamera så jag skiter nog i det. Däremot gick en skruv sönder när vi monterade ihop den igårkväll. Så då la vi ner. Så vi har nu i alla fall en halv soffa fixad. Så får vi åka förbi jysk efter jobbet och se om vi kan få tag på en ny.
 
Men i veckan ska vi också se till att ta en sista kväll vid havet. Vädret spår ju fortsatt sommarväder än så länge

Söndagshäng i solen

Den 2024-09-01, kl 19:20:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Började förmiddagen i slottskogsvallen med lite olika prova-på sporter
 
Sen på eftermiddagen hämtade vi upp Becca och åkte och badade i surtesjön. Becca tyckte det var kallt men lyckades ändå komma i. Matteo började skaka efter en stund men ville gärna leka I vattenbrynet en stund till. Men tillslut fick vi säga stopp och ta på honom kläder och istället åka hem till Becca och hänga en stund på hennes altan