Tyskland och Beach Cup

I helgen var vi på Beach Cup, som är en skoj tävling på tropical Island utanför Berlin.
Vi tog flyget till Berlin via Dusseldorf, (med tjugo minuters byte). Vi kom fram i Berlin väldigt sent, vilket gjorde att vi nästan missade vandrarhems personalen. Men det gick bra ändå!

I lördags var själva tävlingen, och som vanligt var tävlingen super, då Elite anordnar. Dom är riktigt grymma på att anordna!
Hur som helst så var vi väl inte alltför nöjda med resultatet.. Det blev verkligen stressigt då vi började dagen med att hoppa på fel tåg. Sedan var det bara ca en halvtimme mellan uppvärmning samt tävling, hela dagen!

Individuella med Julia: Hon var super duktig och programmet såg riktigt snyggt ut, räckte tyvärr inte till pokal

Grupprutinen; var det första vi tävlade i, vilket gjorde att vi var ganska nervösa, eftersom vi aldrig gjort hela programmet tidigare. Lite småfel såklart, men var helt klart godkännt. Fick ju en andraplats=pokal!

Allgirl Partnerstunt: Eftersom vi aldrig tränat det här så var det väldigt improviserat, det gick helt okej och vi fick en guldpokal!

Dubbeldans: Vi hade super fina dräkter, men vi skulle egentligen dansa med tröjor och ta av oss dessa under rutinen, men upptäckte att det inte funkade eftersom man var så himla varm! Själva dansen gick helt okej, vi tappade bort oss lite, men jag är ändå nöjd. Dock ingen pokal

Tvåbas partnerstunt: Det enda som vi var nöjda med, och det gick super! Dock stukade jag till min stukade fot lite grann under rutinen =/  Men vi fick en 2:a plats och alltså en pokal!

Gruppstunen: Det sista vi gjorde , då vi var som tröttast och hungrigast. Vilket märktes eftersom vi inte kunde tänka klart. En total Blackout som gjorde att vi missade det mesta tyvärr.. så vi fick tyvärr ingen bra plats. Men detta ska vi ta igen i london!


Vi avslutade kvällen med att bada lite och sedan ta oss tillbaka till våra kvarter. Där hittade vi en fin liten mexikansk restaurang som hade super god mat! Där passade vi på att dricka en drink och fira att vi orkade med denna hektiska dag






Kommentarer
Postat av: Petra

Men shit! Det var ju superbra - ni fick ju flera pokaler:)

2009-11-23 @ 20:45:13
URL: http://pivii.devote.se
Postat av: beckis

åh va fin uniform, den emd stjärna på :o

2009-11-23 @ 22:18:23
URL: http://beckahmedh.blogg.se/
Postat av: Emelie

Pallplats på tre av sex är ju verkligen inte fy skam, det är ju helt super! :D

2009-11-23 @ 22:37:14
URL: http://emeliech.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback