Lördag och Söndag

Lördag: Vaknar upp rätt så tidigt och beger oss till hotellfrukosten, it was gooood! Därefter är det bara att bege sig till lokalen för att städa. Tur att vi fick hjälp av Mamma, Pelle, William, Pappa, Eva, Syrran, Patrik och Helene. Var rätt så mycket att städa undan och tog mycket längre tid än vi räknat. Men vi lyckades i alla fall få iordning det tillslut!
 
När detta var klart så åkte vi tillbaka till hotellet och la oss en sväng i sängen. Lite småtrötta sådär. Mamma och dom dök sedan upp och åt räkmacka med oss på Heaven 23 och sen blev det in en sväng på Liseberg. Det var rätt så skönt väder faktiskt och därför blev det också en promenad till restaurangen Athena där jag bokat bord. Blev alltså grekiskt till middag, supergott. Men stackars Pelle fick inte i sig någonting. Han hade precis åkt Helix! Han mådde ju bra hela dagen, tills detta. När han kom in på restaurangen var han helt blek i ansiktet, och när han suttit vid bordet ett tag så började han skifta i grå/grön. Han skulle nog inte åkt Helix på bakismage, vände sig totalt upp och ner.. Men för oss andra så var maten väldigt god, men servicen inte så bra.
 
Jag och Daniel tog sedan en liten promenad till hotellet, med en sväng förbi Ica för att köpa nått gotta. Tänkte mysa lite på hotellrummet...men först en sväng upp till Heaven23 och fira oss! Vi satt där uppe och himlen lystes upp av blixtar runt om oss. Mysigt! Sedan gick vi ner till hotellrummet och satte igång tvn.. vi båda somnade nästintill direkt! Helt utslagna var vi!
 
Söndag: Spenderades på Universeum, jag, Daniel och William. Det var mysigt, men kände väl inte att det var värt de 680:- som det kostade för oss. Men vi tog det från bröllopspengarna vi fått över, så det var okej. Men det lär dröja X antal år innan vi går in där igen ;)  En annan sak som hände under dagen var bara att vi stuvade undan alla grejer som vi dumpat i vardagsrummet när vi städat lokalen.. Man kan som säga att vi köpte för mycket att det mesta, alkohol och chips/ostbågar fick vi över rätt så mycket!  Vi passade även på att öppna alla presenter och kort vi fått på bröllopet. Och vi blev verkligen rörda! Så många fina ord och så många presenter! Tänk att vi nu också lyckats få ihop till ungefär halva våran budget till bröllopsresannästa år. Känns otroligt skönt, blir en långresa trots allt :)   Vi tänkte sedan avsluta dagen på restaurang, men orkade inte ta oss hemifrån. Tänkte istället beställa hem mat, men var inte så hugriga, så det slutade med att vi gjorde varma mackor, romantiskt?! Hahaha!
 
Tack Tack Tack Tack Tack Tack Tack Tack till alla som varit delaktiga i vårt bröllop, alla presenter, alla lyckönskningar!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback