Piteå del 1

Lördag: Efter en fruktansvärt varm och lång tågresa var vi äntligen framme i Norrland. Och vi som tyckte att tågresan var svettig, möttes i Älvsbyn av en vägg av hetta. Värmen hade kommit på riktigt nu.
Under dagen åkte vi med familjen och mötte upp våra fina vänner på Hammenviken för att bada, och senare på kvällen kom Verran och Sara med bäbis för att hälsa på i Lillpite.
 
 
Söndag: Fortfarande en sådan galen hetta. Vi började dock dagen med att gå ut i förrådet och kolla igenom våra lådor med saker vi lämnat hos mamma. Inte var det mycket som var kvar inte, men hittade några gamla bilder på oss och kjolarna från cheerleadingen (nostalgi delux). Sedan var det dop för Agnes, Emmas nya bäbis, och därefter åkte vi till Pappa för att äta surströmming nere vid vattnet, mysigt. Här skuttade det förbi både ett rådjur och en räv. Och vi njöt av kvällsolen och naturen... tills myggorna påbörjade deras middag på min kropp. Då förflyttade vi oss in istället.
 
 
 
Måndag: Försökte vi oss på att få några bra bilder på en galopperande häst med Becca i klänning, gick sådär, då hästen inte alls var sugen på att galoppera, och solen lyste på tok för starkt. När vi gett upp, så åkte vi och mötte upp Verran med pojkvän på Havsbadet. Sedan kom Helene och chillade med oss, och sedan dök Sara med familj upp och även Anna, så vi blev ett stooort gäng där ett tag! Sen åkte vi ner till stan med Verran och satt och tjötade i solnedgången.
 
 
Tisdag: Spenderades hos min barndomsvän Robin, ute på hans gård. Det kommer bli så fiint när det finns ett hus där att bo i! Sen mötte jag upp brudarna och vi gjorde oss iordning för en kväll på Havsbadet. Vi blev frågade efter legitimation och fick svaret "oj, ni var äldre än vad jag trodde". Näähä! Säger du det, jag är ju bara 9 år äldre än åldersgränsen?! Vi hade sedan en så trevlig bordsgranne som bjöd på dyrvin, som de precis hade beställt in, men pga att de hade barn med sig och klockan var över 22 så var dom tvugna till att lämna stället, så den placerades på vårt bord istället.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback