Besök och promenad

I fredags så kom Emelie o Ylva hem till mig o Matteo. Vi bjöd på en pasta o kyckling till middag, chokladpudding till efterrätt och vi pyntade pepparkakor och drack glögg. Väldigt mysigt var det och Matteo var uppe i varv och tyckte det var super med besök, så super att han hade svårt att somna i sin pyntade säng. Men tillslut fick vi en lugn stund tillsammans 

Lördag så blev det en promenad genom julmarknaden i Haga, sen en fika på Le Pain på Vasagatn och sen vidare för att se julskyltningen utanför NK. Vi gick 3 gånger fram och tillbaka och kikade på alla figurer som rörde på sig. Så det var populärt!

Sen tog vi spårvagnen hem och lillen hade svårt att sitta still på spårvagnen så vi gick av i protest. Då bröt han ihop i ett riktigt psykbryt. Så där fick vi stå på hållplatsen i kylan i 20 minuter med en gallskrikande arg unge tills vi tillslut kunde hoppa på en spårvagn och åka hem. Då var det dags för pepparkakshus. Jag och Matteo dekorerade ena sidan så fick Daniel dekorera den andra. Matteo hjälpte nästan till men mest åt han dekorationen.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback