En vanlig helg i mars

Inte hade vi bokat någonting i helgen, utan istället körde vi på lite känsla och tog oss till slottskogen i lördagsförmiddag för att åka pulka med lillen. Charlie o Klas dök upp en sväng och det var sol och väldigt härligt väder. Vi hade ju även hunnit förbi o handla en ny pulka på biltema på morgonen, eftersom lillen bara har sin bebispulka som är för liten för oss. Så nu köpte vi en pulka där vi faktiskt kan åka med Matteo i backarna, så han var nöjd!

På eftermiddagen blev det en sväng till Becca för att klippa oss, och sen pulka i deras backe. Men den var alldeles för läskig tyckte Matteo när han kom upp, då ville han gå ner halva backen igen och har pratat om det sen dess. Men det är skönt, då har han ändå lite gränser! 

Kvällen blev Mello med Becca och Naomi, med kex, ost och dippade grönsaker. Sjukt gott och sjukt mysigt


Söndag försökte vi boka upp Timea o Zoe, men fick avboka då lillen fick feber lördagkväll. Men som vanligt så var han feberfri hela söndagen, så det var bara pallra sig ut till backen precis utanför. Men nej, då ville han leka på innergården i skuggan istället. Mamma inte alls så nöjd. När det var riktigt gött i solen. Men Men, vad gör man inte för att hålla lillen nöjd. Eftermiddagen tog vi en powerwalk till slottskogen, med vissa pauser då när Matteo plötsligt ville gå själv och styra barnvagnen, med kommentaren "gå långsamt"..

Tog en lång sovstund idag på vilan så att jag också hann både vila och titta på mobilen en stund. Men det fick vi ju ångra under läggningen, som tog nästan 1h och brukar ta mellan 5-20min


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback