Bad I Skövde

Idag körde vi hela vägen till Skövde, vilket tog 2 timmar. Skövde var en mycket mindre stad än vi trott, men vi hittade en restaurang i köpcentret som hade ett legobord. Matteo passade på att bygga drönare och fick Becca och Erik att leka med en stund efter maten. varsin drönare och varsin fjärrkontroll och sen så kör man!

Sen blev det en promenad i centrum där vi hittade en fontän och en mysig lekplats där vi fick springa av oss lite



Vi åkte sen till badet, där var det full fart. Vi badade med vågmaskinen, åkte rutschkanor och så fanns det två rör som jag och Matteo fick åka tillsammans. Man kan lungt säga att han älskar att bada, han älskade det och ville inte gå upp! Vi var dock rätt så nöjda efter 2h då vattnet var lite för kallt för oss. Men snacka om att lillen fick i sig mycket vatten, som en liten tvättvamp., Inom en  halvtimme efter badet så hade han hunnit  kissa 4 gånger...

Jag tyckte om badet som var väldigt barnanpassat även för en så liten. Sen att det endast var bokningsbara biljetter, och trots att biljetterna var slutsålda till passet så var det väldigt lungt, och det kändes inte trångt någonstanns. Men avståndet var lite väl från Göteborg, så vi orkar nog inte köra den långa sträckan igen för att bada där.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback