Besök av familjen Dahlberg

Jag hämtade familjen onsdagkväll/natt på flygplatsen och då var det bara rätt ik i övernattningslägenheten för att sova. Jag o Matteo hade varit där inne och bäddat tidigare under dagen. Så det var ju enkelt. Så torsdag så bar det av till Liseberg. Vi passade på att åka dit medan Matteo sov i vagnen så att vi kunde sätta oss en stund på Tyrolen och ta lite att dricka. Sen när han vaknade så bar det av till barnlandet. Vi åkte Flygis och hoppalång och Matteo var överlycklig, sen sprang vi runt i lekplatserna och tittade på attraktionerna. Farfars bilar var ju planerat att åka, men 40 minuter kö med en tvååring skulle jag ju säga är rätt omöjligt. 

William fick sällskap av Erik och dom passade på att åka sånt som ingen annan i sällskapet vågar åka. Så William var nog rätt nöjd. Daniel var också rätt nöjd då han fick prova på att vinna en stjärnvinst.









Sen Fredag så blev det shopping på Frölunda Torg. William behövde examenskläder och nya skor, mamma en stålkedja och Pelle kläder. Så det blev en lång sväng där. Matteo var hysterisk tillslutz så Becca fick springa runt med honom och göra honom trött så han kunde sova resten av vistelsen. Man kan väl även säga att William vart rätt så less

Vi hade planer på Slottskogen, men eftersom mamma opererat foten och inte kunde gå ordentligt så gick vi bara ut på gården och lät Matteo springa av sig. Sen kom även Charlie och visade upp sin Tesla och gav dom en liten provkörning. 


Efter lite tjöt i soffan var det dags att sova eftersom väckarklockan ställdes på 04.30 på lördagsmorgonen för att skjutsa tillbaka dom till Landvetter igen. Så det blev en blixtvisit denna gång



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback