1 år och 10 månader

Månadens Favoritleksak: Spingcykel
Månadens Favoritmat: Fortfarande Pannkakor, sambal oelek gryta
Månadens Favoritord: Upp, Sitta bil
Månadens Favoritprogram: Nicke Nyfiken

Nu börjar två-årsdagen att närma sig och du har fortsatt otroligt mycket energi. Inte ens efter en heldag på dagis är du trött, utan vill hemskt gärna att vi jagar runt dig i lägenheten. Du har så mycket spring I benen att du springer jämt, till och med i barnstolen vid matbordet. Du är fortsatt väldigt glad mestadels men har ett otroligt dåligt tålamod med allt. En duplobit som inte fastnar direkt, ett släp som inte vill fastna på bilkroken eller tåget som du sätter åt fel håll så magneterna inte vill dra sig mot varandra. Nej då blir du arg och gnäller och kastar iväg det. 
Du älskar vatten och leker gärna i badkaret, tillsammans med dina leksaker. Du vill gärna att allt ska bada med dig, såsom snutte, mobil och bobbycar..Tar gärna en hink och häller ut vattnet över hela golvet i badrummet, för då blir det blött, som du gärna förklarar

Du pratar massor nu, räknar till och med till 10 helt själv. Emellanåt är det svårt att hänga med i språket men vi har ändå lärt oss hyffsat att hänga med. 

Du har nu också fått din första cykel, en springcykel och älskar att gå med den. Emellanåt kan det vara svårt att hänga med, för du har ett otroligt tempo redan

Storleksmässigt fortsätter du lite ojämt, där 86 börjar bli trångt på överdelar medan det fortsatt är precis lagom på neredelar. Och fötterna är fortsatt små senast jag mätte, växer dom ens? Eller är det bara jag som är värdelös på att mäta?




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback